Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GK είπε:η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως
δες μια σελιδα πισω,ηταν το διαστημα που εβαζα pg :-\Conan είπε:για πες τι sides ειχες?
και αδερφή της βαρεμάρας ;Dη επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως
αστην 4 ωρες για να εισαι σιγουρος,η βαλε μετα απο το μπανιο,ποσο κοστισε τελικα απο φαρμακειο?Conan είπε:Καλησπερα παιδια. Αυριο παραλαμβανω τη σπιρο-λοσιον απ' το φαρμακειο και εχω αλλη μια ερωτηση να κανω: Σε ποση ωρα απορροφαται ? Νομιζω το ειχα δει σε παλαιοτερο ποστ αλλα δεν το θυμαμαι ρε γαμωτο...αφοτου περασει η ταδε ωρα, λουζομαι χαλαρα?
Conan είπε:Καλησπερα παιδια. Αυριο παραλαμβανω τη σπιρο-λοσιον απ' το φαρμακειο και εχω αλλη μια ερωτηση να κανω: Σε ποση ωρα απορροφαται ? Νομιζω το ειχα δει σε παλαιοτερο ποστ αλλα δεν το θυμαμαι ρε γαμωτο...αφοτου περασει η ταδε ωρα, λουζομαι χαλαρα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Conan είπε:Καλημερα και σας ευχαριστω για την ανταποκριση ;D Σημερα θα την παρω kapamarou , μετα το μαθημα που γραφω - 11.30 θα εχω τελειωσει πιστευω. Θα σας πω τοτε
Conan είπε:Εεελα μωρε, αγγλικα γραφω, ειναι και ενδοσχολικες χεχε
κανει δουλεια αλλα χρειαζετε δυο φορες την μερα,μετα απο μια ωρα χρησης spiro πορεις να βαζεις μινοξbadday είπε:παιδια λεω να ξαναδοκιμασω με την spiro ειχα δοκιμασει παλιοτερα αλλα λογω μακριων μαλλιων, μαζι με την μινοξιδιλι ηταν πολυ κουραστικο. Τωρα που τα εχω πολυ κοντα θα ξαναδοκιμασω. Τελικα κανει δουλεια; σε σχεση με την μινοξιδιλι ποτε την βαζουμε;
ευχαριστω