ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

GK

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

μετα απο 1,5 χρονο σχεδον χρησης spiro 1,5% και πειραματων διαπιστωσα οτι η προπυλαινογλυκολη μεσα στην spiro ηταν η αιτια καποιων μικρο sides που ειχα απο την συγκεκριμενη λοσιον,μολις την αφαιρεσα εφυγαν :grandpa:

kabamarou

Member

η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως
και αδερφή της βαρεμάρας ;D
παιδιά όσο περισσότερο περιορίσουμε τα σχόλια στα απολύτως απαραίτητα τόσο καλύτερα νομίζω για όλους μας όταν ψάχνουμε κάτι.και εγώ βασικά να πω την αλήθεια το σκέφτομαι εδώ και καιρό να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος από την αρχή αλλά...

Conan

Member

Καλησπερα παιδια. Αυριο παραλαμβανω τη σπιρο-λοσιον απ' το φαρμακειο και εχω αλλη μια ερωτηση να κανω: Σε ποση ωρα απορροφαται ? Νομιζω το ειχα δει σε παλαιοτερο ποστ αλλα δεν το θυμαμαι ρε γαμωτο...αφοτου περασει η ταδε ωρα, λουζομαι χαλαρα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Καλησπερα παιδια. Αυριο παραλαμβανω τη σπιρο-λοσιον απ' το φαρμακειο και εχω αλλη μια ερωτηση να κανω: Σε ποση ωρα απορροφαται ? Νομιζω το ειχα δει σε παλαιοτερο ποστ αλλα δεν το θυμαμαι ρε γαμωτο...αφοτου περασει η ταδε ωρα, λουζομαι χαλαρα?
αστην 4 ωρες για να εισαι σιγουρος,η βαλε μετα απο το μπανιο,ποσο κοστισε τελικα απο φαρμακειο?

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:

Εεεεεε αστην περιπου 3 ωρες για να απορροφηθεί καλα ;)

Conan

Member

Καλημερα και σας ευχαριστω για την ανταποκριση ;D Σημερα θα την παρω kapamarou , μετα το μαθημα που γραφω - 11.30 θα εχω τελειωσει πιστευω. Θα σας πω τοτε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:
Καλημερα και σας ευχαριστω για την ανταποκριση ;D Σημερα θα την παρω kapamarou , μετα το μαθημα που γραφω - 11.30 θα εχω τελειωσει πιστευω. Θα σας πω τοτε

Καλα ρε συ γραφεις μαθημα σε λιγο και εχεις μπει στο φορουμ και ρωτας για την spiro; :D

Conan

Member

Εεελα μωρε, αγγλικα γραφω, ειναι και ενδοσχολικες χεχε

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:
Εεελα μωρε, αγγλικα γραφω, ειναι και ενδοσχολικες χεχε

Τα εχεις μαθει απο την παράδοση εεεε :D :D :DΕτσι ελεγα και εγω Conan
Οπως και να εχει καλη επιτυχία ;D

Conan

Member

Την Πεμπτη θα ειναι ετοιμο τελικα :angel:

badday

New Member

παιδια λεω να ξαναδοκιμασω με την spiro ειχα δοκιμασει παλιοτερα αλλα λογω μακριων μαλλιων, μαζι με την μινοξιδιλι ηταν πολυ κουραστικο. Τωρα που τα εχω πολυ κοντα θα ξαναδοκιμασω. Τελικα κανει δουλεια; σε σχεση με την μινοξιδιλι ποτε την βαζουμε;

ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

badday είπε:
παιδια λεω να ξαναδοκιμασω με την spiro ειχα δοκιμασει παλιοτερα αλλα λογω μακριων μαλλιων, μαζι με την μινοξιδιλι ηταν πολυ κουραστικο. Τωρα που τα εχω πολυ κοντα θα ξαναδοκιμασω. Τελικα κανει δουλεια; σε σχεση με την μινοξιδιλι ποτε την βαζουμε;

ευχαριστω
κανει δουλεια αλλα χρειαζετε δυο φορες την μερα,μετα απο μια ωρα χρησης spiro πορεις να βαζεις μινοξ ;)

badday

New Member

kapamarou ευχαριστω
Σκεφτομαι να ξεκινησω την σπιρο του Lee είναι φτηνη ..ξερει κανεις μεταφορικα αν δεν κανω λαθος δεν αναφερει καπου

AKHS

Member

Σχετικά με το φιλτράρισμα της σπιρονολακτόνης εγώ χρησιμοποιώ φίλτρο καφέ και αφού περάσει μια ποσότητα και σταματήσει η ροη λόγο κορεσμού του φίλτρου στη συνέχεια περνώ το φίλτρο στα χέρια μου και με προσοχή το στύβω σαν να ήταν σφουγγάρι. Το αποτέλεσμα είναι πολλή καλό εύκολο και γρήγορο.

Μπλουζα