ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

gge0rge

Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

παιδια παρακαλω τη βοηθεια σας. Εφτιαξα τοπικη σπυρονολατονη οπως λεει ο Ακης στο αλλο τοπικ.
για την ακριβεια διελυσα 10 χαπια aldactone σε 50 ml διαλυματοσ (25 ml αλκοολη 70%, 15 ml προπυλενογλυκολη και 10 ml νερο. Μετα το φυλτραρισμα πηρα διαλυμα 35 ml. Στη συνεχεια προσεθεσα αλλα 15 ml διαλυματος με την αναλογια οπως κ πριν (50% αλκοολη, 30%l προπυλενογλυκολη και 20% νερο).

Θελω να ρωτησω αν θεωρειτε σωστη την ολη διαδικασια. Φοβαμαι μηπως εβαλα κατι σε υπερβολικη δοση και εχω παρενεργειες.
Επιπλεον, το διαλυμα θελει συντηριση στο ψηγειο οπωσδηποτε;

σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member

Παιδια 2-3 ερωτησουλες.Ποιο topical απο τα 2 της homemade spiro προτεινεται ως καλυτερο και αποτελεσματικοτερο?Και στη 2η συνταγη της σπιρο λεει οτι οταν την βαλουμε στο ψυγειο και καθησει κατω η σκονη θα εχουμε το διαλυμα.Αυτο που βαζουμε στο ψυγειο μετα το βαζουεμ σε αλλο μπουκαλι και το φιλτραρουμε η παιρνουμε απο εκεινο που βαλαμε στο ψυγειο και εχει καθησει η σκονη κατω?Ποσες φορες βαζουμε dht blocker?1 φορα την ημερα ειναι καλα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Παιδια 2-3 ερωτησουλες.Ποιο topical απο τα 2 της homemade spiro προτεινεται ως καλυτερο και αποτελεσματικοτερο?Και στη 2η συνταγη της σπιρο λεει οτι οταν την βαλουμε στο ψυγειο και καθησει κατω η σκονη θα εχουμε το διαλυμα.Αυτο που βαζουμε στο ψυγειο μετα το βαζουεμ σε αλλο μπουκαλι και το φιλτραρουμε η παιρνουμε απο εκεινο που βαλαμε στο ψυγειο και εχει καθησει η σκονη κατω?Ποσες φορες βαζουμε dht blocker?1 φορα την ημερα ειναι καλα?
σιγουρα ειναι η 2% οχι ομως λογο μεγαλυτερης περιεκτικοτητας,αλλα λογο προπυλαινογλυκολης εχει πολυ μεγαλυτερη αποροφιση καρατσεκαρισμενο αυτο 8) 8)

spi

Well-Known Member

Αυτο θα ρωτουσα τωρα χεχεχε αν προσθεσω προπυλαινογλυκολη σε τι ποσοτητα και πως θα γινει αυτο στο διαλυμα που ειναι εδω?ενα παλιακρι ειπε οτι το εχει κανει γι αυτο ρωταω

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Αυτο θα ρωτουσα τωρα χεχεχε αν προσθεσω προπυλαινογλυκολη σε τι ποσοτητα και πως θα γινει αυτο στο διαλυμα που ειναι εδω?ενα παλιακρι ειπε οτι το εχει κανει γι αυτο ρωταω
εγω ειμαι αυτο το παλικαρι ;Dειχα προσθεσει γυρω στα 30ml pg σε 200ml λοσιον,λογο το οτι χρησιμοποιουσα ομως ταυτοχρονα και regain εκανα ερεθισμους στο δερμα,μολις αφαιρεσα την pg φυγανε σε τρεις μερες ;)

spi

Well-Known Member

kapamarou είπε:
[quote author=spi link=topic=386.msg37126#msg37126 date=1279319723]
εγω ειμαι αυτο το παλικαρι ;Dειχα προσθεσει γυρω στα 30ml pg σε 200ml λοσιον,λογο το οτι χρησιμοποιουσα ομως ταυτοχρονα και regain εκανα ερεθισμους στο δερμα,μολις αφαιρεσα την pg φυγανε σε τρεις μερες ;)
[/quote]
Δηλαδη εβαζες κανονικα στο 200 ml του συνολικου και 30 ml pg ε?χμμ εγω αυτη τη στιγμη δε βαζω regain θα το κανω μετα το καλοκαιρι μαλλον.Θα δοκιμασω και θα δω.Σ ευχαριστω πολυ φιλε!!!παλικαρι εισαι χεχεχεχ

spi

Well-Known Member

Ααα και κατι αλλο στη συνταγη του Ακη λεει μικρη ποσοτητα PPG.δηλαδη ποσο μικρη?τα 30 ml που ανεφερες?Και ποσες φορες ν χρησιμοποιω spiro την ημερα?1η2?

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Ααα και κατι αλλο στη συνταγη του Ακη λεει μικρη ποσοτητα PPG.δηλαδη ποσο μικρη?τα 30 ml που ανεφερες?Και ποσες φορες ν χρησιμοποιω spiro την ημερα?1η2?
30ml pg ειναι καλα,εγω χρησιμοποιω την 1,5%με 40ml καθαρο οινοπνευμα,πιστευω οτι χρειαζετε 2 φορες την μερα γιατι δεν ειναι δυνατη οπως η φινα η ντουτα ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

spi η σπειρονολακτονη χρειαζετε τουλαχιστον 2 φορες την μερα

spi

Well-Known Member

Οκ thanks Παναγιωτη να σαι καλα.Kapamarou δε μου λες το ppg το προσθετουμε μετα το βρασιμο ετσι δεν ειναι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Οκ thanks Παναγιωτη να σαι καλα.Kapamarou δε μου λες το ppg το προσθετουμε μετα το βρασιμο ετσι δεν ειναι?
ναι,μετα το βρασιμο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member

Ακομη μια μικρη ερωτησουλα παιδια.Το μπρικι που βραζουεμ τη σπιρο μπορουμε να το ξαναχρησιμοποιησουμε για κατι αλλο η να αγορασω καινουριο?? :p

spi είπε:
Ακομη μια μικρη ερωτησουλα παιδια.Το μπρικι που βραζουεμ τη σπιρο μπορουμε να το ξαναχρησιμοποιησουμε για κατι αλλο η να αγορασω καινουριο?? :p
μπορεις ρε χαλαρα.. απλα να προσεχεις.. εγω που το ειχα κανει στην κατσαρολα κολισε ολη η σπιρο κατω και πηγε ολος ο κοπος χαμενος + καθαριζα 3 ωρες την κατσαρολα

ANAR

Well-Known Member

Ο τροπος που εχει προτείνει ο Ακης ειναι πολυ ποιο ευκολος και ουτε χρειάζεται βρασίματα και μπρικια ;)

spi

Well-Known Member

Φιλε ΑΝΑR εσυ εκανες την κατασκευη του ΑΚη.Να σε ρωτησω και οποιον αλλον ξερει.Οταν τη βαζουμε στο ψυγειο και την αφηνουμε να κατσει κατω η σκονη μετα βαζουμε το διαλυμα σε αλλο μπουκαλι και πεταμε την σκονη που εχει κατσει?η οταν τ χρησιμοποιηουμε την ανακατεβουμε?βασικα εγω δεν εχω μπουκαλι regaine οποτε θα τη βαζω σ ενα οποιοδηποτε μπουκαλι και θα το παιρνω με συριγα οπως κανω και τωρα.Αλλα απο τν αλλη φορα θα δοκιαμσω του Ακη

ANAR

Well-Known Member

spi είπε:
Φιλε ΑΝΑR εσυ εκανες την κατασκευη του ΑΚη.Να σε ρωτησω και οποιον αλλον ξερει.Οταν τη βαζουμε στο ψυγειο και την αφηνουμε να κατσει κατω η σκονη μετα βαζουμε το διαλυμα σε αλλο μπουκαλι και πεταμε την σκονη που εχει κατσει?η οταν τ χρησιμοποιηουμε την ανακατεβουμε?βασικα εγω δεν εχω μπουκαλι regaine οποτε θα τη βαζω σ ενα οποιοδηποτε μπουκαλι και θα το παιρνω με συριγα οπως κανω και τωρα.Αλλα απο τν αλλη φορα θα δοκιαμσω του Ακη

Η σκονη μένει στο φιλτρο και την πετάμε.Εγω το ειχα στο μπουκαλακι της μινοξ και οταν εβαζα το κουναγα λιγο

spi

Well-Known Member

ΑΑΑΑ τι χαζος που ειμαι χεχεχε.Σ ευχαριστω ANAR.α,και κατι τελευταιο.Δευτερα φευγω για διακοπες.Μπορω να παρω μαζι μου την σπιρο σε μια βαλιτσα?ειναι 2 ωρες δρομος περιπου..η θα εχω προβλημα να μου χαλασει το μειγμα?

ANAR

Well-Known Member

spi είπε:
ΑΑΑΑ τι χαζος που ειμαι χεχεχε.Σ ευχαριστω ANAR.α,και κατι τελευταιο.Δευτερα φευγω για διακοπες.Μπορω να παρω μαζι μου την σπιρο σε μια βαλιτσα?ειναι 2 ωρες δρομος περιπου..η θα εχω προβλημα να μου χαλασει το μειγμα?

Για 2 ωριτσες δεν θα εχεις προβλημα αρκεί να ειναι σε σκιερό μερος και να μην την βλεπει ο ηλιος

spi

Well-Known Member

Ναι αυτο σιγουρα απλα λες να το κρατησω εξω απο τη τσαντα καλυτερα ε?

Conan

Member

Μπα, βαλτο σε καμια χαρτινη και μετα κατω απο κανα καθισμα. ή σκεπασετο με αλλες τσαντες για σκια.

Μπλουζα