ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Conan είπε:
Οταν την ανακατευεις εννοεις κουνας πανω-κατω το ψεκαστηρι/μπουκαλι ετσι?

Οσον αφορα το ψυγειο, ειδα σε παλαιοτερο ποστ του θεματος οτι αν βαλεις στο μειγμα οινοπνευμα και προπυλενγλυκολη( δηλαδη εαν το μειγμα ειναι υγρο-αυτο που εχεις εσυ δηλαδη, και που θελω κι εγω) δεν χρειαζεται ψυγειο.γι' αυτο το ειπα ρε συ.

Α και κατι αλλο. Παλι σε παλαιοτερο ποστ διαβασα οτι καθημερινα μπορεις να βαζεις μεχρι 1 ml σπιρο , οπως και μινοξ, δηλαδη 6 ψεκασιες( π.χ 3 πρωι- 3απογευμα) σωστη η σκεψη μου?
ναι πανω κατω,ειναι υγρης μορφης,ψεκαστιρι πηρα απο ενα κομωτηριο,αυτα που μας βρεχουν τα μαλια οταν κουρευομαστε,για την δοσολογεια δεν ειμαι σιγουρος,βαζω οσο χρειαστει για να καλυψω
την επιφανεια που θελω,για εκτος ψηγειου δεν εχω δοκιμασει :)

Conan

Member

Ωραια... ευχαριστω για αλλη μια φορα. :angel: :worshipper :worshipper
Οταν το ανακατευεις το κουνας π.χ πανω κατω ε?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Ωραια... ευχαριστω για αλλη μια φορα. :angel: :worshipper :worshipper
Οταν το ανακατευεις το κουνας π.χ πανω κατω ε?
ναι,ειναι σχεδον διαφανες το μπουκαλι που εχω και φαινετε αν εχει μηνει στον πατο,παντα καθετε κατω

Conan

Member

Να ρωτησω κατι ρε παιδια... σκεφτομαι να πω στο φαρμακοποιο να μου φτιαξει δυο μπουκαλια με σπιρο για να εχω ( υγρη μορφη) ολο το καλοκαιρι. Αυτα κρατανε ετσι? δηλαδη δε θα χαλασει πχ το δευτερο μπουκαλακι?( σκεφτομαι να τα βαζω εκτος ψυγειου σε δροσερο μερος)
και κατι αλλο: η συνταγη για 1,5% οκ δεν μυριζει αφου δεν εχει οινοπνευμα. Η 2% ? στο ποστ του Ακη ο ιδιος εγραφε οτι δεν μυριζε :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Να ρωτησω κατι ρε παιδια... σκεφτομαι να πω στο φαρμακοποιο να μου φτιαξει δυο μπουκαλια με σπιρο για να εχω ( υγρη μορφη) ολο το καλοκαιρι. Αυτα κρατανε ετσι? δηλαδη δε θα χαλασει πχ το δευτερο μπουκαλακι?( σκεφτομαι να τα βαζω εκτος ψυγειου σε δροσερο μερος)
και κατι αλλο: η συνταγη για 1,5% οκ δεν μυριζει αφου δεν εχει οινοπνευμα. Η 2% ? στο ποστ του Ακη ο ιδιος εγραφε οτι δεν μυριζε :chinscratch
οι μισοι ησχυριζονται οτι βρομαει με οινοπνευμα και οι αλλοι μισοι οχι,εμενα παντως πραγματικα δεν μυριζει καθολου με οινοπνευμα καθαρο,οι κολυτοι μου τουλαχιστον θα μου το ελεγαν,δεν ντρεπονται σε αυτα :)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εμενα ρε παιδια δεν μου μυριζει ιδιαιτερα

αλλα και παλι μπορειτε να βαλετε μεσα μερικα ml απο καποιο αρωμα ( οχι κολωνιες )
οι οποιες θα σας βοηθησουν να σπασετε την μυρωδια του

Conan

Member

οκ ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παιδια. (τελικα) Λεω για αρχη να βαλω 1,5% και μετα να το παω στο 2

Conan

Member

Χμμμ...κατι αλλο σκεφτηκα τωρα ::)... το 1,5% θελει οπωσδηποτε ψυγειο ή το διατηρεις και σε δροσερο χωρο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

Ποοο αληθεια ? ουφ!?! :p ωραια, ενταξει, ευχαριστω πολυ ρε Παναγιωτη ;D :) Και με αυτην την απορια να βρισκει την απαντηση της , αυριο μεθαυριο παω τη συνταγη στο φαρμακοποιο 8)

Conan

Member

Ρε παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου θα κοστισει? Ειχα δει σε αλλο ποστ γυρω στα 10 ευρω ( γενικα διαβαζω οτι ειναι φτηνο). Ρωταω γιατι διαβαζω περιπτωσεις αλλων μελων, οι οποιοι πηγαν σε φαρμακειο για σκευασμα και τους ζητουσαν τρελά ποσά- ωστε να ειμαι κι εγω λιγο προετοιμασμενος :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Ρε παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου θα κοστισει? Ειχα δει σε αλλο ποστ γυρω στα 10 ευρω ( γενικα διαβαζω οτι ειναι φτηνο). Ρωταω γιατι διαβαζω περιπτωσεις αλλων μελων, οι οποιοι πηγαν σε φαρμακειο για σκευασμα και τους ζητουσαν τρελά ποσά- ωστε να ειμαι κι εγω λιγο προετοιμασμενος :p
4,5 ευρο το aldactone 0,50 ευρο ο φυσικος ορος των 500ml,συνολο 5 ευρο ;)

Conan

Member

οκ, καπου εκει θα υπολογιζω λοιπον, ευχαριστω!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
οκ, καπου εκει θα υπολογιζω λοιπον, ευχαριστω!
γνωμη μου φτιαξτο μονος σου :grandpa:,ειναι παρα πολυ ευκολη η συνταγη του tropheus

gelisva

New Member

εφτιαξα το διαλυμα του ακη με την σπιρο..αλλα εβαλα αυτο που ειχε μεινει μεσα στο φιλτρο το ασπρο που ειναι σαν γιαουρτι..μαμακια ε?αυτο που μενει στο ποτηρι το αχρωμο το βαζουμε με το απιονισμενο νερο?

gelisva

New Member

gelisva εισαι τρομπας.. :D.....ρε ακη ολο το ασπρο παχυρευστο διαλυμα που ειναι μεσα στο φιλτρο το πεταμε??

αυτο που φιτραρα ολη μερα το πεταξα.. :worshipper

gelisva

New Member

μου εχουν μεινει 8 χαπακια με την ιδια δοσολογια να τα φιλτραρο?να βαλω 20μλ και απο τα δυο..?

AKHS

Member

Διαβάζω της 58 σελίδες αυτού του ποστ και έχω κουραστεί αφάνταστα με το να ρωτούν τα ίδια και τα ίδια. Έλεος διαβάστε λίγο με προσοχή και μετά κάντε ερωτήσεις . Από της 58 σελίδες οι μισές λένε τα ίδια και τα ίδια.

Μπλουζα