Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι πανω κατω,ειναι υγρης μορφης,ψεκαστιρι πηρα απο ενα κομωτηριο,αυτα που μας βρεχουν τα μαλια οταν κουρευομαστε,για την δοσολογεια δεν ειμαι σιγουρος,βαζω οσο χρειαστει για να καλυψωConan είπε:Οταν την ανακατευεις εννοεις κουνας πανω-κατω το ψεκαστηρι/μπουκαλι ετσι?
Οσον αφορα το ψυγειο, ειδα σε παλαιοτερο ποστ του θεματος οτι αν βαλεις στο μειγμα οινοπνευμα και προπυλενγλυκολη( δηλαδη εαν το μειγμα ειναι υγρο-αυτο που εχεις εσυ δηλαδη, και που θελω κι εγω) δεν χρειαζεται ψυγειο.γι' αυτο το ειπα ρε συ.
Α και κατι αλλο. Παλι σε παλαιοτερο ποστ διαβασα οτι καθημερινα μπορεις να βαζεις μεχρι 1 ml σπιρο , οπως και μινοξ, δηλαδη 6 ψεκασιες( π.χ 3 πρωι- 3απογευμα) σωστη η σκεψη μου?
ναι,ειναι σχεδον διαφανες το μπουκαλι που εχω και φαινετε αν εχει μηνει στον πατο,παντα καθετε κατωConan είπε:Ωραια... ευχαριστω για αλλη μια φορα. :angel: :worshipper :worshipper
Οταν το ανακατευεις το κουνας π.χ πανω κατω ε?
οι μισοι ησχυριζονται οτι βρομαει με οινοπνευμα και οι αλλοι μισοι οχι,εμενα παντως πραγματικα δεν μυριζει καθολου με οινοπνευμα καθαρο,οι κολυτοι μου τουλαχιστον θα μου το ελεγαν,δεν ντρεπονται σε αυταConan είπε:Να ρωτησω κατι ρε παιδια... σκεφτομαι να πω στο φαρμακοποιο να μου φτιαξει δυο μπουκαλια με σπιρο για να εχω ( υγρη μορφη) ολο το καλοκαιρι. Αυτα κρατανε ετσι? δηλαδη δε θα χαλασει πχ το δευτερο μπουκαλακι?( σκεφτομαι να τα βαζω εκτος ψυγειου σε δροσερο μερος)
και κατι αλλο: η συνταγη για 1,5% οκ δεν μυριζει αφου δεν εχει οινοπνευμα. Η 2% ? στο ποστ του Ακη ο ιδιος εγραφε οτι δεν μυριζε :chinscratch
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
4,5 ευρο το aldactone 0,50 ευρο ο φυσικος ορος των 500ml,συνολο 5 ευροConan είπε:Ρε παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου θα κοστισει? Ειχα δει σε αλλο ποστ γυρω στα 10 ευρω ( γενικα διαβαζω οτι ειναι φτηνο). Ρωταω γιατι διαβαζω περιπτωσεις αλλων μελων, οι οποιοι πηγαν σε φαρμακειο για σκευασμα και τους ζητουσαν τρελά ποσά- ωστε να ειμαι κι εγω λιγο προετοιμασμενος![]()
γνωμη μου φτιαξτο μονος σου :grandpa:,ειναι παρα πολυ ευκολη η συνταγη του tropheusConan είπε:οκ, καπου εκει θα υπολογιζω λοιπον, ευχαριστω!