ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

akishellas3

Well-Known Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Λοιπον προσθεσα στην Σπιρο
1) To Hair Regain είναι μόνο φυτικά εκχυλίσματα(Saw Palmetto-Nettle Root Extract-Aloe Vera, Hops, Cherry Bark, Rosemary, Ginger, Lemongrass, Horsetail, Sage, Capsicum, and Green Tea) εβαλα πολυ καλη ποσοτητα δηλαδη μου επιασε το 1/3 απο το μπουκαλακι που μου βγηκε κ λιγο παραπανω
2) minoxidil 15% με 5% azelaic acid καμια 7-8 σταγωνες με αυτο που σου δινουν να βαλεις .
3) nonomix fms(finasteride 0.1%-minoxidil sulfate 4%-adenosine-sophora flavescens extract...)
εβαλα καμια δεκαρια σταγονες απο αυτο
4) κρεμα fungoral
5) προσθεσα απο δυο καψουλες λεκιθινης το υγρο της
6) emu oil κουταλι της σουπας περιπου
7)jojoba κουταλι της σουπας περιπου
8) λιγο οινοπνευμα ,πολυ λιγο

Μοθ βγηκε περιπου το μπουκαλακι 280-300 mg τα οποια ειναι το 1/3 το Hair Regain , οταν το βαζω το εχω σε μπουκαλακι με ψεκαστηρι τωρα που τα ανακατεψα ολα αυτα ειμαι περιεργος τι θα γινει ,βασικα ελπιζω να μην μου γυγουν αυτα που ηδη εχω ::) .

πρωι βραδυ βαζω το μιγμα george toumpa η minoxidil 15% με 5% azelaic acid κ ενδιαμεσα αυτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
1) To Hair Regain είναι μόνο φυτικά εκχυλίσματα(Saw Palmetto-Nettle Root Extract-Aloe Vera, Hops, Cherry Bark, Rosemary, Ginger, Lemongrass, Horsetail, Sage, Capsicum, and Green Tea) εβαλα πολυ καλη ποσοτητα δηλαδη μου επιασε το 1/3 απο το μπουκαλακι που μου βγηκε κ λιγο παραπανω
2) minoxidil 15% με 5% azelaic acid καμια 7-8 σταγωνες με αυτο που σου δινουν να βαλεις .
3) nonomix fms(finasteride 0.1%-minoxidil sulfate 4%-adenosine-sophora flavescens extract...)
4) κρεμα fungoral

Μοθ βγηκε περιπου το μπουκαλακι 280-300 mg τα οποια ειναι το 1/3 το Hair Regain , οταν το βαζω το εχω σε μπουκαλακι με ψεκαστηρι τωρα που τα ανακατεψα ολα αυτα ειμαι περιεργος τι θα γινει ,βασικα ελπιζω να μην μου γυγουν αυτα που ηδη εχω ::) .

πρωι βραδυ βαζω το μιγμα george toumpa η minoxidil 15% με 5% azelaic acid κ ενδιαμεσα αυτο.
με περασες! :( :'(

spartangr01

New Member

akishellas3 είπε:
4) κρεμα fungoral

Αδερφε μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το Hair Regain
απο που το προμηθευεσαι, τιμη κτλ??
ευχαριστω

Conan

Member

Καλησπερα παιδια., παλι αποριες εχω..λοιπον, σπιρο βαζουμε 2 φορες την ημερα...ωραιααα.
1 φορα το πρωι. 2η φορα το βραδυ. Το βραδυ ομως πριν κοιμηθω βαζω και μινοξ. Οποτε σπιρο θα βαζω πριν η μετα τη μινοξ?
Δηλαδη το βραδυ: Λουσιμο- μινοξ- σπιρο?

ή πρωτα σπιρο, μετα απο μια ωρα ξεβγαλμα με λουσιμο και μετα μινοξ κανονικα?
Για πειτε μου, εσεις ου την χρησιμοποιουσατε πως και ποτε την εφαρμοζατε βρε παιδια? :chinscratch :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Καλησπερα παιδια., παλι αποριες εχω..λοιπον, σπιρο βαζουμε 2 φορες την ημερα...ωραιααα.
1 φορα το πρωι. 2η φορα το βραδυ. Το βραδυ ομως πριν κοιμηθω βαζω και μινοξ. Οποτε σπιρο θα βαζω πριν η μετα τη μινοξ?
Δηλαδη το βραδυ: Λουσιμο- μινοξ- σπιρο?

ή πρωτα σπιρο, μετα απο μια ωρα ξεβγαλμα με λουσιμο και μετα μινοξ κανονικα?
Για πειτε μου, εσεις ου την χρησιμοποιουσατε πως και ποτε την εφαρμοζατε βρε παιδια? :chinscratch :chinscratch
επειδη λεω να ξεκινισω μινοξ 2 φορες την μερα,μαλλον θα το κανω πρωτα spiro και μετα απο 1 η 2 ωρες μινοξ.ενοειτε οτι θα αφαιρεσω τον ψευδαργυρο απο την λοσιον

Conan

Member

Χμμμμ ακου τι σκεφτηκα....
πρωι κανονικα σπιρο. Απογευμα γυρω στι 6-7 παλι σπιρο και το βραδακι κλασσικα λουσιμο και μετα πριν κοιμηθουμε μινοξ... καλο ε? ;D
Ωραια... το λυσαμε κι αυτο...
Να βαλω το 1,5 % του Tropheus?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Χμμμμ ακου τι σκεφτηκα....
πρωι κανονικα σπιρο. Απογευμα γυρω στι 6-7 παλι σπιρο και το βραδακι κλασσικα λουσιμο και μετα πριν κοιμηθουμε μινοξ... καλο ε? ;D
Ωραια... το λυσαμε κι αυτο...
Να βαλω το 1,5 % του Tropheus?
αυτο ακριβως εκανα και εγω μεχρι τωρα!απλα θελω να βαζω δυο φορες την μερα μινοξ μεχρι να παρω τα μεγιστα και μετα το ξαναγυριζω στα αρχικα ;)

Conan

Member

Βαζεις 1,5 ή 2%?? :chinscratch :chinscratch

Ποια αρχικα εννοεις?

Conan

Member

οκ ρε kapamarou ευχαριστω. Να σε ρωτησω, ποσες ψεκασιες βαζεις?
Το pg homemade πο εχεις στην υπογραφη τι ειναι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
οκ ρε kapamarou ευχαριστω. Να σε ρωτησω, ποσες ψεκασιες βαζεις?
Το pg homemade πο εχεις στην υπογραφη τι ειναι?
απο μινοξιδιλη βαζω 6,το πολυ 7 μονο στους κροταφους,απο spiro βαζω με το κιλο για να καλυψω ολο το κεφαλι σχεδον μεχρι τιν κλιμακα nw6 που μεχρι εκει εχω τριχοπτωση αλλα υπαρχει αρκετο μαλι,απλα τα τελευταια 2 χρονια εχει λεπτυνει

kapa

Μέλος του προσωπικού

το pg ειναι προπυλαινογλυκολη(αν το εγραψα καλα)

Conan

Member

Καλα ε σου ειμαι υποχρεος για τις απαντησεις ρε μαν ;D!!
Απο'οτι καταλαβα δεν υπαρχει ενα συγκριμενο οριο για ψεκασμους στην σπιρο οπως και στη μινοξ
ετσι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Καλα ε σου ειμαι υποχρεος για τις απαντησεις ρε μαν ;D!!
Απο'οτι καταλαβα δεν υπαρχει ενα συγκριμενο οριο για ψεκασμους στην σπιρο οπως και στη μινοξ
ετσι?
υπαρχει!!!απλα ετυχε να μην εχω παρενεργειες απο την σπιρονολακτονη,μην υπερβενεις το ενα κουτι aldactone τον μηνα,παντα σε τοπικη χρηση! ;)

Conan

Member

Χμμμ δηλαδη πες οτι πηγαινω τη συνταγη και τις οδηγιες και μου το φτιαχνει... ωραια... ποσο διαστημα θα κρατησει?

Ενταξεξει αυτο που ειπα πριν ηταν βλακεια...σιγουρα υπαρχει οριο. αλλα ποσο θα βαζω ρε γαμωτο :chinscratch :chinscratch πχ στη μινοξ λεμε 6 ψεκασμους. στη σπιρο? αυτο εννοουσα. ή απλα θελει τοσο ωστε να καλυφθει το σημειο που θελουμε
Αυτο με το να ην υπερβαινω το ενα κουτι Aldactone, τι θες να πεις? Στη συνταγη δεν ειναι ενα τετοιο κουτακι τη φορα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Χμμμ δηλαδη πες οτι πηγαινω τη συνταγη και τις οδηγιες και μου το φτιαχνει... ωραια... ποσο διαστημα θα κρατησει?

Ενταξεξει αυτο που ειπα πριν ηταν βλακεια...σιγουρα υπαρχει οριο. αλλα ποσο θα βαζω ρε γαμωτο :chinscratch :chinscratch πχ στη μινοξ λεμε 6 ψεκασμους. στη σπιρο? αυτο εννοουσα. ή απλα θελει τοσο ωστε να καλυφθει το σημειο που θελουμε
Αυτο με το να ην υπερβαινω το ενα κουτι Aldactone, τι θες να πεις? Στη συνταγη δεν ειναι ενα τετοιο κουτακι τη φορα?
γι αυτο δεν ξερω αν υπαρχει κατι στανταρ,εγω βαζω σε μεγαλη επιφανεια και μου βγαινει καπου στα 450ml τον μηνα,καποιες φορες που δοκιμασα να ανεβασω δοσολογειες ειχα ενοχλησεις στο στηθος,και διαταραχες στη libito,για το προτο δεν ξερω αν ηταν οντως απο αυτο αλλα το δευτερο δεν ηταν σιγουρα η ιδεα μου

Conan

Member

Οκ ρε συ tnx για τις απαντησεις σου :) Ποσο κοστιζει η παρασκευη σε φαρμακειο? ( νομιζω καπου ειχα δει να λενε για 8 ευρω)
Εσυ την ψεκαζεις ετσι?

Και κατι τελευταιο... σιγουρα διατηρειται εκτος ψυγειου ε?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
Οκ ρε συ tnx για τις απαντησεις σου :) Ποσο κοστιζει η παρασκευη σε φαρμακειο? ( νομιζω καπου ειχα δει να λενε για 8 ευρω)
Εσυ την ψεκαζεις ετσι?

Και κατι τελευταιο... σιγουρα διατηρειται εκτος ψυγειου ε?
σε φαρμακειο δεν εχω φτιαξει,μου αρεσει να το φτιαχνω μονος μου,ειναι πολυ ευκολο και δεν παιρνει πανω απο πεντε λεπτα,ανακατευω καλα πριν την χρηση και ψεκαζω γιατι καθοναι τα υλικα στον πατο,καλου κακου την εχω στο ψηγειο ;)

Conan

Member

Οταν την ανακατευεις εννοεις κουνας πανω-κατω το ψεκαστηρι/μπουκαλι ετσι?

Οσον αφορα το ψυγειο, ειδα σε παλαιοτερο ποστ του θεματος οτι αν βαλεις στο μειγμα οινοπνευμα και προπυλενγλυκολη( δηλαδη εαν το μειγμα ειναι υγρο-αυτο που εχεις εσυ δηλαδη, και που θελω κι εγω) δεν χρειαζεται ψυγειο.γι' αυτο το ειπα ρε συ.

Α και κατι αλλο. Παλι σε παλαιοτερο ποστ διαβασα οτι καθημερινα μπορεις να βαζεις μεχρι 1 ml σπιρο , οπως και μινοξ, δηλαδη 6 ψεκασιες( π.χ 3 πρωι- 3απογευμα) σωστη η σκεψη μου?

Μπλουζα