Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
spi είπε:Ok guys με καλυψατε.Ξεκιναω μολις τωρα οποτε πιστευω να την βγαλουμε.οχι τιποτα αλλο ποιος κανει μειγματα διπλα στη θαλασσα μεταΚαλο καλοκαιρι σε ολους
αν ειναι να σε ποιασει θα εχεις αποτελεσμα οποια και αν διαλεξεις,the stage its yourskakashi είπε:παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας.εχω διαβασει και τις 61 σελιδες κ συνολικα θελω να ρωτησω τα εξης.Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη σπιρο του tropheus η του ακη?θελω να πω οτι ναι μεν η πρωτη δεν εχει καλη απορροφιτικοτητα αλλα η δευτερη λετε βρομαει.εχουν τοσο μεγαλες διαφορες στα αποτελεσματα που να αξιζει να εχεις την μυρωδια?πχ η πρωτη εχει τοσο λιγη απορροφιτικοτητα που ειναι σαν να μην τη βαζω καθολου?η εχει και αυτη καλα αποτελεσματα?επισης με τη δευτερη σπιρο που μυριζει εαν απο μια ωρα λουστεις φευγει η μυρωδια η μενει και μετα αν ιδρωσεις κ τετοια εχεις προβλημα?κ κατι τελευταιο?αν βαζεις το βραδυ τη σπιρο που μυριζει κ το πρωι τη σπιρο tropheus για γλιτωσεις μυρωδια υπαρχει προβλημα?πολλες ερωτησεις εκανα 8)ευχαριστω ;D
εχω και εγω αυτον τον φοβο γι αυτο και τα χτυπαω σε δυνατο μπλεντερ μαζιbadday είπε:παιδια με το βρασιμο δεν χαλανε τα συστατικα; μετα το περνατε και απο φιλτρο καφε για να καθαρισει; η ειναι υπερβολικο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:ναι αλλα χωρις βρασιμο,ριχνω τον φυσικο ορο και τα aldactone,τα χτυπαω,και στο τελος προσθετω το οινοπνευμα
η πρωτη σελιδα αυτου του θεματος ειναι η συνταγη του tropheusbadday είπε:δεν μπορω να βρω την συνταγη του tropheus...
200ml spiro οπως λεει στην αρχικη συνταγη κραταει 3 μηνες ε;
sovagg είπε:[quote author=kapamarou link=topic=386.msg38038#msg38038 date=1281789731]
ναι αλλα χωρις βρασιμο,ριχνω τον φυσικο ορο και τα aldactone,τα χτυπαω,και στο τελος προσθετω το οινοπνευμα
show_palmettos είπε:μπορεις να λιωσεις στο μιξερ τα χαπακια aldactone,και μετα να προσθεσεις οινοπνευμα,θα υπαρχει στο δοχειο που θα εχεις φτιαξει το κατακαθι αλλα πριν το απλωμα της λοσιον στις περιοχες αραιωσης θα ανακαινεις το δοχειο πολυ καλα και ετσι εξαφανιζεται το κατακαθι στιγμιαια δηλαδη τη στιγμη της εφαρμογης ειναι ενα μιγμα χωρις κατακαθι,αν δε θες σκετο οινοπνευμα τοτε μπορει να βαλεις οπως ο φιλος και φυσιολογικο ορο