ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

eveles

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Σπυρο ειναι στην 1η σελιδα αυτου του θεματος.

ΑΠΟ ADMIN:

Thanks για την ενημέρωση. Υπάρχει και έρευνα σχετικά με τα αποτελέσματα της τοπικής χρήσης.
Όμως παρατήρησα κάτι στο Wikipedia.
Λέει
"Carcinogenicity
Studies of spironolactone and the related compound potassium canrenoate (which, like spironolactone, metabolizes to canrenone) in rats for one to two year periods show an increase in carcinogenesis in the thyroid gland, testes, liver, breasts, and myelocytic leukocytes. Mammalian cells, depending on the presence of metabolic activation, show mixed results for mutagenicity in vitro.[7] In light of this research, Sandoz has recommended that unnecessary use of spironolactone be avoided."

ενώ σε κλινική έρευνα του λέει
"Spironolactone has been shown to be a tumorigen in chronic toxicity studies in rats (see PRECAUTIONS). Spironolactone should be used only in those conditions described under INDICATIONS AND USAGE. Unnecessary use of this drug should be avoided. "

Γνωρίζεις τι παίζει; Ξέρω, αναφεροντε σε λήψη από το στόμα τα παραπάνω, αλλά μήπως απορροφάτε;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

για την Φλουταμίδη είναι γνωστό πια ότι έχει side και επηρεάζει/απορροφάται ακόμη και σε τοπική χρήση

απλά η κουβέντα εδώ γίνεται για την σπιρο

barman

Member

ναι απλα παρα8εσα το post που εδειχνε ενα διαγραμμα για την αποροφηση της flutamide αλλα και της finasteride απο τοπικη χρηση..αρα και η spironolactone 8α αποροφαται.σε πολυ μικρες ποσοτητες βεβαια αλλα εχουμε να κανουμε με μακροχρονια χρηση.οσοι την χρησιμοποιουμε για τριχοπτωση.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

για μενα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

υποιλογιζουν τις πιθανες παρενεργειες με 200mg την μερα σε μορφη χαπιου
ενα χαπι δηλαδη το οποιο αποροφατει απο τον οργανισμο κατα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο και περναει στο αιμαι 4 φορες πιο πολυ απο την τοπικη λοσιον
ακομα αν αναλογιστει κανεις οτι εμεις βαζουμε 5 περιπου χαπια μεσα σε μια λοσιον οπου η λοσιον κραταει ενα μηνα

τοτε εχουμε και λεμε 200mg σε χαπι επι 30 μερες ειναι 6000mg
σε τοπικη λοσιον σε 30 μερες βαζουμε 1000mg δια 4 οπου στο αιμα περιπου θα περασει το 1/4 500mg σε ενα μηνα 16.6mg την μερα στο αιμα περιπου θα περασει οποτε δεν υπαρχει Κατ'εμε λογος ανησυχιας
και το τονιζω πως αυτη ειναι δικη μου αποψη
οποιος θελεις την συμμεριζεται

dimp

Member

παιδια εφτιαξα κ γω συμφωνα με το αρχικο post
σε 200ml εβαλα 20 χαπια! και εριξα κ λιγο οινοπνεψμα..
αλλα αρχισα λιγο να ανησυχο σχετικα με την σπειρονολακτόνη.... για τις παρενεργειες!!!!!!!

ειδα το post tou admin στην αρχη και ειδα οτι εχει και,
ειδα αλλο ενα post του magic810 κ απο οτι καταλαβα (γιατι κ αυτο ηταν στα αγγλικα) δεν εχει... τι πιστευετε?????????????????????

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

είπαμε ότι τα sides της τοπικής χρήσης σπιρο είναι μηδαμινά,
και ότι οι μελέτες για sides της χρήσης χαπιού σπιρο-ιδιαίτερα για άντρες-είναι συχνές και σοβαρές

μην μπερδεύεσαι...

Pathetic_Losser

New Member

Παιδια μια ερωτηση ακομα: Αν πουμε οτι βαζουμε 1 φορα την μερα, αντι για 2, spiro μπορουμε να βαλουμε 2ml η' ειναι λαθος???

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το λογικότερο/σωστό είναι να καλυφθείς με 1ml/16h,δλδ 2 φορές/24h Χ1 ml

Pathetic_Losser

New Member

ΟΚ το πιασα.
Οποτε λεω να ακολουθησω το εξης: Πρωι spiro-μετα απο κανα 2ωρο λουσιμο κ ξανα το βραδυ αργα πριν τον υπνο (γιατι αλλιως η μυρωδια δεν παλευεται :mad: )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ή μεσημέρι(μόλις γυρίσεις από έξω) και βράδυ(αν δεν βγεις) σπιρο και λούσιμο πριν την πέσεις ή πρωί - ανάλογα με το πρόγραμμά σου

NoMoreLoss

New Member

καλά ρε παίδες τι κάνω λάθος και δεν μυρίζει καθόλου? λοιπόν 20 χάπια aldactone σε 30ml οινόπνευμα για αρκετές ώρες ώστε να διαλυθεί η σπίρο μετά παίρνω το υγρό και απλά του προσθέτω 30 ml απιονισμένο νεράκι και είναι έτοιμο. δεν μυρίζει καθόλου απλά δεν ξέρω αν βάζω σκέτο οινόπνευμα και νερό στο κεφάλι

gkok

Member

και εγώ σκέφτομαι να το κάνω έτσι.γιατί βάζω τώρα την συνταγή του άκη για λοσιόν και έχω γεμίσει εξανθήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι,μάλλον φταίει η προπυλαινογλυκόλη.μιλάμε για πολύ φαγούρα και κοκκινίλα.οπότε σκέφτομαι να το φιάξω χωρίς αυτή.ελπίζω να διαλύεται στο οινόπνευμα μόνο.

αν μπορεί ο άκης να μας απαντήσει σε αυτό

Άκης

Administrator

NoMoreLoss είπε:
καλά ρε παίδες τι κάνω λάθος και δεν μυρίζει καθόλου? λοιπόν 20 χάπια aldactone σε 30ml οινόπνευμα για αρκετές ώρες ώστε να διαλυθεί η σπίρο μετά παίρνω το υγρό και απλά του προσθέτω 30 ml απιονισμένο νεράκι και είναι έτοιμο. δεν μυρίζει καθόλου απλά δεν ξέρω αν βάζω σκέτο οινόπνευμα και νερό στο κεφάλι
Μην σας φαίνεται περίεργο αυτό με το οινόπνευμα. Βασικά το έχω ψάξει υπερβολικά προτού το φτιάξω. Η spiro είναι διαλυτή στο οινόπνευμα, αλλά όχι στο νερό. Γι'αυτό και είχα απορίες με την συνταγή που παρέθεσε ο tropheus. Αυτό σύμφωνα με την χημεία πάντα.
Ένα άλλο που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι να το αφήσετε εκτός ψυγείου για μια εβδομάδα. Θα δείτε ότι το διάλυμα σας θα μυρίζει άσχημα, που σημαίνει ότι το οινόπνευμα δεν είναι μόνο του εκεί.
Επίσης δοκίμασα και ένα τρικ με ζυγαριά για να βεβαιωθώ.
Επεξεργάστηκα τον οδηγό με ευκολότερο τρόπο διάλυσης, by the way.

gkok είπε:
και εγώ σκέφτομαι να το κάνω έτσι.γιατί βάζω τώρα την συνταγή του άκη για λοσιόν και έχω γεμίσει εξανθήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι,μάλλον φταίει η προπυλαινογλυκόλη.μιλάμε για πολύ φαγούρα και κοκκινίλα.οπότε σκέφτομαι να το φιάξω χωρίς αυτή.ελπίζω να διαλύεται στο οινόπνευμα μόνο.

αν μπορεί ο άκης να μας απαντήσει σε αυτό
Ξέρω, το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μπορείς να βάζεις αλόη. Αλλά η προπυλαιν. προσφέρει καλύτερη διείσδυση (!!!!) από το οινόπνευμα, που η κυριότερη δουλειά του είναι να διαλύσει την spiro για να μπορέσει μετά να μπει στο δέρμα. Το νερό μπαίνει για να ισοσταθμίζει το διάλυμα και είναι απαραίτητο αν προσθέσεις προπυλαιν.

gkok

Member

Παναγιωτης είπε:
ακη πετα το Hairloss Warrior
και βαλε Master Chemist
;D

τελικά θα επιστρέψω στην πρώτη συνταγή του tropheus.

αλόη βάζω συνέχεια αλλά η φαγούρα και οι κοκινίλες παραμένουν.μέχρι τα αυτιά μου έχει κατέβει το πρόβλημα.

έχω όμως και ένα ενδιασμό ότι μπορεί να είναι και από το minox-avodart,γιατί τα άρχισα και τα δύο μαζί.

πάντως πιο πολύ κλείνω πρός την προπυλενογλυκόλη,ότι αυτή είναι η αιτία.

dim74

Member

tropheus περνεις καιρο avodart?επερνες καθολου πριν φιναστεριδη?

Μπλουζα