Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gkok είπε:τελικά θα επιστρέψω στην πρώτη συνταγή του tropheus.
αλόη βάζω συνέχεια αλλά η φαγούρα και οι κοκινίλες παραμένουν.μέχρι τα αυτιά μου έχει κατέβει το πρόβλημα.
έχω όμως και ένα ενδιασμό ότι μπορεί να είναι και από το minox-avodart,γιατί τα άρχισα και τα δύο μαζί.
πάντως πιο πολύ κλείνω πρός την προπυλενογλυκόλη,ότι αυτή είναι η αιτία.
τον ίδιο συνδυασμό [μινοξ+ντουτα και σπιρο(με φυσ. ορό και αλόη)] κάνω >2 μήνες και δεν έχω τπτgkok είπε:έχω όμως και ένα ενδιασμό ότι μπορεί να είναι και από το minox-avodart,γιατί τα άρχισα και τα δύο μαζί.
www.minoxidil.com το official site του lee...philot73 είπε:barman,
απο ποια διεθυνση πηρες spiro dr lee?
Thanks
Admin είπε:[quote author=gkok link=topic=386.msg7859#msg7859 date=1235424800]
τελικά θα επιστρέψω στην πρώτη συνταγή του tropheus.
αλόη βάζω συνέχεια αλλά η φαγούρα και οι κοκινίλες παραμένουν.μέχρι τα αυτιά μου έχει κατέβει το πρόβλημα.
έχω όμως και ένα ενδιασμό ότι μπορεί να είναι και από το minox-avodart,γιατί τα άρχισα και τα δύο μαζί.
πάντως πιο πολύ κλείνω πρός την προπυλενογλυκόλη,ότι αυτή είναι η αιτία.
Όντως και εδώ Λάρισα σε ένα βρήκα ένα κουτί τελευταίο... Καήκαμε ?? :-\tropheus είπε:Να ενημερώσω ότι το ALDACTONE έχει έλλειψη στα φαρμακεία...
Πήγα σε 4 φαρμακεία στην περιοχή μου για να βρω και μάλιστα ένας φαρμακοποιός μου είπε ότι κάτι "παίζει" με την τιμή του και τα ταμεία...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
barman είπε:στον ενα μηνα και κατι χρησης spiro απο lee μερια μαζι με χρηση tricomin εκτος απο μηδενικη τριχοπτωση πλεον αρχιζει να μαυριζει το χνουδι στουσ κροταφους..στο πιο δυσκολο σημειο!ειναι οντως απο τα πιο δυνατα topicals.
Barman καταρχάς μπράβο.barman είπε:στον ενα μηνα και κατι χρησης spiro απο lee μερια μαζι με χρηση tricomin εκτος απο μηδενικη τριχοπτωση πλεον αρχιζει να μαυριζει το χνουδι στουσ κροταφους..στο πιο δυσκολο σημειο!ειναι οντως απο τα πιο δυνατα topicals.
το 2%.. και καπακι βαζω xandrox 5% απο lee παλι..magic810 είπε:Barman χρησιμοποεις το 2%λοσιον του lee η το 5%krema?