ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

gkok είπε:
τελικά θα επιστρέψω στην πρώτη συνταγή του tropheus.

αλόη βάζω συνέχεια αλλά η φαγούρα και οι κοκινίλες παραμένουν.μέχρι τα αυτιά μου έχει κατέβει το πρόβλημα.

έχω όμως και ένα ενδιασμό ότι μπορεί να είναι και από το minox-avodart,γιατί τα άρχισα και τα δύο μαζί.

πάντως πιο πολύ κλείνω πρός την προπυλενογλυκόλη,ότι αυτή είναι η αιτία.

Αν έχεις τόσο πολύ κοκκινίλα, μπορείς να δοκιμάσεις και γλυκερίνη αντί για προπυλενογλυκόλη. Χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές σε τοπικά καλλυντικά και το χρησιμοποιεί και ο dr Lee στο handrox 15 μιας και είναι πολύ καλό όχημα με μηδαμινές κοκκινίλες κλπ.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

gkok είπε:
έχω όμως και ένα ενδιασμό ότι μπορεί να είναι και από το minox-avodart,γιατί τα άρχισα και τα δύο μαζί.
τον ίδιο συνδυασμό [μινοξ+ντουτα και σπιρο(με φυσ. ορό και αλόη)] κάνω >2 μήνες και δεν έχω τπτ

gkok

Member

Admin είπε:
[quote author=gkok link=topic=386.msg7859#msg7859 date=1235424800]
τελικά θα επιστρέψω στην πρώτη συνταγή του tropheus.

αλόη βάζω συνέχεια αλλά η φαγούρα και οι κοκινίλες παραμένουν.μέχρι τα αυτιά μου έχει κατέβει το πρόβλημα.

πάντως πιο πολύ κλείνω πρός την προπυλενογλυκόλη,ότι αυτή είναι η αιτία.

Αν έχεις τόσο πολύ κοκκινίλα, μπορείς να δοκιμάσεις και γλυκερίνη αντί για προπυλενογλυκόλη. Χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές σε τοπικά καλλυντικά και το χρησιμοποιεί και ο dr Lee στο handrox 15 μιας και είναι πολύ καλό όχημα με μηδαμινές κοκκινίλες κλπ.
[/quote]άκη θα περιμένω να γίνει το κεφάλι μου καλά,γιατί από μπροστά μέχρι την κορυφή έχει γίνει σαν ένα χωράφι με ξεραμένο χώμα,όπως βλέπεις σε περιόδους μεγάλης ξηρασίας.σταμάτησα και την minox γιατί περιέχει και αυτή προπυλαινογλυκόλη και οινόπνευμα.βάζω fousicort αλοιφή και στο κεφάλι για να στρώσει,και το μόνο που βάζω από θεραπεία είναι spiro(tropheus) και το προσκάρ.
κρίμα γιατί πήγαινα πολύ καλά με το big3.είχε γεμίσει πολύ το κεφάλι στην κορυφή.

tropheus

Well-Known Member

Να ενημερώσω ότι το ALDACTONE έχει έλλειψη στα φαρμακεία...

Πήγα σε 4 φαρμακεία στην περιοχή μου για να βρω και μάλιστα ένας φαρμακοποιός μου είπε ότι κάτι "παίζει" με την τιμή του και τα ταμεία...

Άκης

Administrator

tropheus είπε:
Να ενημερώσω ότι το ALDACTONE έχει έλλειψη στα φαρμακεία...

Πήγα σε 4 φαρμακεία στην περιοχή μου για να βρω και μάλιστα ένας φαρμακοποιός μου είπε ότι κάτι "παίζει" με την τιμή του και τα ταμεία...
Όντως και εδώ Λάρισα σε ένα βρήκα ένα κουτί τελευταίο... Καήκαμε ?? :-\

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

επειδη εγω βρισκω εδω πανω αν χρειαστεις το πολυ πολυ σου στελνω μερικα πακετα να εχεις ως που να φερουν και στα μερη σου παλι

barman

Member

στον ενα μηνα και κατι χρησης spiro απο lee μερια μαζι με χρηση tricomin εκτος απο μηδενικη τριχοπτωση πλεον αρχιζει να μαυριζει το χνουδι στουσ κροταφους..στο πιο δυσκολο σημειο!ειναι οντως απο τα πιο δυνατα topicals.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μπραβο φιλε μου χαιρομαι πολυ για σενα

σου ευχομαι οσο γινετε πιο γρηγορα να επανελθουν οι τριχες αυτες στο κανονικο τους

magic810

New Member

barman είπε:
στον ενα μηνα και κατι χρησης spiro απο lee μερια μαζι με χρηση tricomin εκτος απο μηδενικη τριχοπτωση πλεον αρχιζει να μαυριζει το χνουδι στουσ κροταφους..στο πιο δυσκολο σημειο!ειναι οντως απο τα πιο δυνατα topicals.

Barman χρησιμοποεις το 2%λοσιον του lee η το 5%krema?

Άκης

Administrator

barman είπε:
Barman καταρχάς μπράβο.
Αλλά για πες μας ακριβώς. Τελωνείο παίζει με τον Lee? Έχεις το 5% ε?
1 ή 2 χ την ημέρα; Βάζεις/παίρνεις κάτι άλλο;

sito

Active Member

Απο δρ. λεε που εχω αγοράσει μινοξιδλη δεν πέρασαν τελωνείο, τα είχαν δηλώσει σαν δωρεάν δείγματα καλλυντικών προϊόντων (Free cosmetic samples έγραφε πάνω).

Foras

New Member

Επειδη ψιλομπερδευτικα λιγο με το μεγαλο αυτο θρεντ ??? ...λεω να το παραγγειλω και εγω απο τον lee.
Λεω να παρω την 5% κρεμα, τι λετε για αυτην? Επισης παιρνω:
Μεσημερι: revivogen + proscar
Βραδυ: rogaine foam
Θα επηρεαζει τπτ?

Pathetic_Losser

New Member

Καλο ειναι να αφηνεις 1 ευλογο διαστημα αναμεσα σ'αυτα που βαζεις.
Πχ να βαζεις τη spiro του lee το πρωι.
Αν κ απ'οσο εχω ακουσει απο αλλα παιδια του φορουμ που αγορασαν απο lee εχει μια σχετικη μυρωδια-γι'αυτο κ προτεινει να τη βαζουμε το βραδυ πριν τον υπνο. To καλο ειναι οτι-οπως μας εχει απαντησει κ ο ιδιος ο lee οτι μετα απο 1-2 ωρες μπορουμε να λουστουμε μιας κ θα εχει απορροφηθει η spiro.
Bεβαια σχετικα ειναι αυτα-αναλογα με το προγραμμα σου :p

Pathetic_Losser

New Member

Κατι ακομα που εχω παρατηρησει απο τη spiro (συνταγη του Ακη) ειναι οτι σε λουσμενο-καθαρο κεφαλι η μυρωδια ειναι ελαχιστη. ;)
Αν ομως εχουμε βαλει minox προηγουμενως κ μετα spiro τοτε τα πραγματα γινονται δραματικα :mad: :mad: :mad:

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έτσι ακριβώς είναι - αηδία και σαπίλα ο συνδυασμός!!! :eek:

Μπλουζα