ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

barman

Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Admin είπε:
Barman καταρχάς μπράβο.
Αλλά για πες μας ακριβώς. Τελωνείο παίζει με τον Lee? Έχεις το 5% ε?
1 ή 2 χ την ημέρα; Βάζεις/παίρνεις κάτι άλλο;
παιρνω το 2% και χρησιμοποιω και xandrox 5% με azelaic acid και tricomin γιατι το κεφαλι μου τα παιζει που και που. την 8εωρω(spiro) καλυτερη απο το revivogen που χρησιμοποιουσα για κανα 1,5 χρονο σαν dht blocker(αν μπορω να χαρακτηρισω ετσι και την spiro)..για τα υπολοιπα ουτε τελωνια ουτε τιποτα και σε 5-6 μερες παραδωση..κυριλε οι αμερικανοι..!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barman

Member

pathetic_loser είπε:
Αν κ απ'οσο εχω ακουσει απο αλλα παιδια του φορουμ που αγορασαν απο lee εχει μια σχετικη μυρωδια-γι'αυτο κ προτεινει να τη βαζουμε το βραδυ πριν τον υπνο. To καλο ειναι οτι-οπως μας εχει απαντησει κ ο ιδιος ο lee οτι μετα απο 1-2 ωρες μπορουμε να λουστουμε μιας κ θα εχει απορροφηθει η spiro.
εγω που βαζω μετα το λουσιμο μυριζει αν οχι κα8ολου,ελαχιστα...επισης αποροφαται ταχυτατα! και συμφωνα με τον lee μια ωρα ειναι αρκετη για να μπορεσεις μετα να λουστεις..

magic810

New Member

barman είπε:
στον ενα μηνα και κατι χρησης spiro απο lee μερια μαζι με χρηση tricomin εκτος απο μηδενικη τριχοπτωση πλεον αρχιζει να μαυριζει το χνουδι στουσ κροταφους..στο πιο δυσκολο σημειο!ειναι οντως απο τα πιο δυνατα topicals.

Νομιζω οτι με το που πληρωθω θα το ριξω προς τα lee μερια το μεροκαματο
Λεω να παρω spironolactone απο lee... :p

magic810

New Member

Ακη επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα...στην spiro προσθεσες avodart και αν ναι ποσα καψακια?
Σκεφτομαι να παραγγειλς απο lee 2 σπιρο την μια λεω να την κανω με avodart......
Επισης λεω να εφαρμοσω και την πατεντα του παναγιωτη με avodart μεσα σε revivo....

Άκης

Administrator

pathetic_loser είπε:
Κατι ακομα που εχω παρατηρησει απο τη spiro (συνταγη του Ακη) ειναι οτι σε λουσμενο-καθαρο κεφαλι η μυρωδια ειναι ελαχιστη. ;)
Αν ομως εχουμε βαλει minox προηγουμενως κ μετα spiro τοτε τα πραγματα γινονται δραματικα :mad: :mad: :mad:
Βασικά χαίρομαι με κάτι τέτοια, γιατί έτσι επιβεβαιώνομαι ότι υπάρχει όντως spiro στο διάλυμα

magic810 είπε:
Ακη επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα...στην spiro προσθεσες avodart και αν ναι ποσα καψακια?
Σκεφτομαι να παραγγειλς απο lee 2 σπιρο την μια λεω να την κανω με avodart......
Επισης λεω να εφαρμοσω και την πατεντα του παναγιωτη με avodart μεσα σε revivo....
Μπορεί να παω και εγώ προς Lee μεριά. Στην spiro έβαλα 5 καψάκια, ναι.

tropheus

Well-Known Member

Καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους έχουν αρχίσει να βλέπουν αποτελέσματα από τη spiro...

Θα ήθελα όμως να πω μια σκέψη που έχω εδώ και πολύ καιρό που παρακολουθω το topic.

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε μια σταθερή θεραπεία ώστε να δώσουμε την ευκαιρία προσαρμογής στα μαλλιά μας για να πάρουμε τα maximum αποτελέσματα.
Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό όταν χρησιμοποιούμε ένα topical που βρωμάει; Θα μου πείτε ότι "το βάζω και μετά από λίγες ώρες λούζομαι". Και πάλι όμως είναι δυνατόν να λούζεσαι
καθημερινά για όλους τους επόμενους μηνες ή χρόνια που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την spiro;

Προσωπικά τη λύση την έχω βρει με την αρχική φόρμουλα (χωρίς οινόπνευμα) και τη minoxidil σε μορφή αφρού. Σίγουρα δεν έχω την απορρόφηση που έχουν τα προϊόντα του lee αλλά
ακόμη και 2 φορές την ημέρα μπορώ και βάζω spiro μαζί με minoxidil και δεν τίθεται θέμα οσμής. Ακόμη και 4 μέρες να έχω να λουστώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Θέλω να πω ότι πρέπει να το βλέπουμε και λίγο πιο μακριά πιο μακροχρόνια. Το καθημερινό εξαναγκαστικό λούσιμο μου φαίνεται εξουθενωτικό (ίσως γιατί είμαι πλέον μεγάλος ηλικιακά και την παλεύω από τότε που με θυμάμαι).

Αυτά ... :D

akishellas3

Well-Known Member

Βαrman στειλε κανα λινκ απο το site του Lee για τα προιοντα αυτα που λες.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Βαrman στειλε κανα λινκ απο το site του Lee για τα προιοντα αυτα που λες.
...και καμία φωτο πριν και μετά την χρήση της σπιρο του Lee..

sovagg

New Member

παιδια μολις αγορασα απο το φαρμακειο τα πραγματα για να φτιαξω την τοπικη σπιρο και αγορασα επισης regaine 5% και fungoral shampoo.αποφασισα να κανω θεραπεια με dht blocker την spiro,το regaine ως growth stimulant και να λουζομαι με το fungoral 2-3φορες τη βδομαδα.αν καποιος ξερει ή κανει την ιδια θεραπεια με μενα παρακαλω να μου πει αν μπορει πως και καθε ποτε πρεπει να χρησιμοποιω τα προιοντα αυτα.να αναφερω οτι εχω αδρογενετικη αλωπεκια σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου(απο τους κροταφους μεχρι την κορυφη του κεφαλιου,παρουσιασα αραιωση απ τα 16 μου και τωρα ειμαι πλεον 22 και εχω παει σε 2 δερματολογους οι οποιοι ειχαν διαγνωσει διαχυτη ανδρογεννετικη αλωπεκια και ο πρωτος μου ειχε γραψει το regaine ενω ο δευτερος το σνομπαρε ωσ φαρμακο 15 χρονων και μου εγραψε μια λοσιον και ενα σαμπουαν της frezyderm τα οποια και χρησιμοποιω αυτην την περιοδο)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έστειλα με πρ. μην απάντηση - ψάξτε τι έχει γραφτεί για καθετί που ρωτάτε,υπάρχουν τόσα θέματα...

αυτό το θέμα συνεχίζει μόνο για spiro

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

eveles

New Member

tropheus σκεφτομαι να αρχισω την αρχικη συνταγη σου , αλλα θα ηθελα πρωτα να μου πεις ειλικρινα αν ειδες καποια-καποιες απο τις πολυ ασχημες παρενεργειες (αδυναμια στυσης, μειωμενη λιμπιντο , γυναικομαστεια κτλ).
και για ποσο διαστημα, δηλαδη τις πρωτες μερες? μηνες? συνεχεια απο λιγο? κατι αλλο?

θα το συνδυασω με rogaine foam, τι δοσολογια θα μου προτεινεις, εχοντας πιο πολυ υποψιν τις παρενεργειες παρα την αποτελεσματικοτητα.
ευχαριστω πολυ

tropheus

Well-Known Member

eveles είπε:
tropheus σκεφτομαι να αρχισω την αρχικη συνταγη σου , αλλα θα ηθελα πρωτα να μου πεις ειλικρινα αν ειδες καποια-καποιες απο τις πολυ ασχημες παρενεργειες (αδυναμια στυσης, μειωμενη λιμπιντο , γυναικομαστεια κτλ).
και για ποσο διαστημα, δηλαδη τις πρωτες μερες? μηνες? συνεχεια απο λιγο? κατι αλλο?

θα το συνδυασω με rogaine foam, τι δοσολογια θα μου προτεινεις, εχοντας πιο πολυ υποψιν τις παρενεργειες παρα την αποτελεσματικοτητα.
ευχαριστω πολυ

Φίλε eveles.....Καμία απολύτως παρενέργεια δεν είχα ούτε από τη χρήση της spiro ούτε από το rogain foam.

Παρενέργεια προερχόμενη από φάρμακα τριχόπτωσης έχω δει μόνο από το Avodart...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ολοι αυτο κανουν το κανουν declare as gift or free sample

ακυρο γμτ, , , για αλλου πηγαινε αυτο το ποστ

Άκης

Administrator

Για spiro γενικά δεν έχει "ακουστεί" κάτι με sides, εφόσον είναι τοπικά.
Το καλό με την spiro είναι ότι είναι δυνατό αντιανδρογόνο. Το κακό είναι ότι θέλει καλό όχημα για να μπει στο θύλακα.
Έκανα μία συνταγή για κρέμα αυτήν την φορά, έτσι να την έχω το πρωί, μιας και αποφάσισα να βάζω 2 φορές την ημέρα.
Επειδή έβαλα και oils και αλόη μέσα, μέχρι στιγμής δεν μυρίζει :-\

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ακη ενδιαφερον η κρεμα με σπυρον... σου κανε κανενα ποστ να μαθουμε τα μυστικα σου ;D ;D

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Για spiro γενικά δεν έχει "ακουστεί" κάτι με sides, εφόσον είναι τοπικά.

Το Spiro είναι δυνατό. Μάλιστα από τα δυνατά. Αλλά και πάλι, έχουν αναφέρει πολλοί την εμφάνιση sides και με τοπική χρήση του και ας λένε οι έρευνες το αντίθερο.

admin, μπερδεύτηκα......

Άκης

Administrator

Είχα διαβάσει να λένε πολλά γι' αυτό, όταν έβαλε ο tropheus το ποστ του, αλλά με τον καιρό και με την αναζήτηση κατάλαβα ότι δεν ισχύουν ή τους συνέβαινε κάτι άλλο, πχ δεν τα πήγαιναν καλά με τα dht blockers. Και αυτό γιατί επεμβαίναν μέλη με μήνες ή χρόνια χρήσης τοπικής spiro.
Εγώ που βάζω κανα δίμηνο δεν είδα κάτι.

Παναγιώτη αυτό που έκανα είναι 2% και περιέχει νερό, οινόπνευμα, PPG, polysorbate80, και άλλα έλαια όπως emu (προαιρετικά), αλόη κλπ.
Κάτι παρόμοιο με του lee ένα πράγμα (το 5%), αλλά καλό και αυτό.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

σε μορφη κρεμας πως το εκανες βρηκες καμια αγνη κρεαμα σαν βαση και προσθεσες τα λοιπα

eveles

New Member

tropheus μολις εφτιαξα την συνταγη σου αλλα εχω προβλημα, επειδη μαλλον δεν ειχα τεμαχισει τα χαπακια πριν τα ριξω στον ορο που εβραζε, αυτα ελυωναν πολυ αργα με αποτελεσμα ο ορος να εξατμιζεται σιγα σιγα και τωρα εχουν μεινει περιπου 100 με 150 ml.
Αμα συμπληρωσω ορο τωρα που εχει κρυωσει το μιγμα, μεχρι να φτασει παλι τα 200ml κανω δουλεια?
αμα δε συμπληρωσω ορο το διαλυμα δεν θα ειναι 1,5% αλλα περπου 3-4%
μετα τιθεται θεμα υπερδοσολογιας και ανεπυθημητων ενεργειων, ετσι δεν ειναι?

Μπλουζα