ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

tropheus

Well-Known Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

eveles είπε:
θα ηθελα να ρωτησω τον tropheus γιαι εχω σκοπω να φτιαξω την αρχικη συνταγη του που αναφερεται στο πρωτο post.
1. μολις κρυωσει το μειγμα, τι κανουμε για το κατακαθι, το αφαιρουμε φιλτραροντας το μειγμα ή το αγνωουμε και παιρνουμε καθε φορα με το σταγονομετρητη μονο απο πανω?
2. χρειζεται να το ανακατευουμε - κουναμε πριν απο καθε χρηση, αν εχει ακομα το κατακαθι? αν το εχουμε φιλτραρει? ή δεν χρειαζεται σε καμια απ τις 2 περιπτωσεις?
ευχαριστω

Σίγουρα eveles το κατακάθι θα υπάρχει. Όχι δε το φιλτράρουμε, ανακατεύουμε πριν από κάθε χρήση. Αυτό το κατακάθι περιέχει σε μεγάλη ποσότητα τη δραστική spiro.

Πίστεψέ με όμως αν το χρησιμοποιείς μια φορά την ημέρα και δε κάνεις υπερβολές δεν θα έχεις προβλήματα. Ίσα ίσα δίνει και όγκο στα μαλλιά γιατί η spiro δεν είναι υδρόφιλη.
Και φυσικά δε μυρίζει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

pathetic_looser είπε:
Παιδιά έχω μια ερώτηση:
χρησιμοποιώ
minox x2,
spiro x1
κ 1/5 proscar x1
Τι θα μου προτείνατε να βάζω x2 spiro ή να προσθέσω ντουτα στη minox για καλύτερα αποτελέσματα?
Εγώ σκεφτόμουν το 2ο αλλά φοβάμαι μην είναι too much...αλλά από την άλλη η spiro μυρίζει αρκετά για να την έχω τόσες ώρες στο κεφάλι μου
Τι λέτε?
η ντουτα στην μινοξ δεν μυρίζει και νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο σήμερα ...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ναι,πιστεύω πολύ στην ντουτα - τα ίδια πάνω/κάτω χρησιμοποιώ και εγώ

dim74

Member

ποσα καψακια avodart εβαλες σπυρο στην minoxidil?εγω λεω να βαλω στα 60ml 5 avodart...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έβαλα 5 στα 60 ml,με την σκέψη ότι χάνεται υλικό από τα 4 που βρήκε ο Άκης σαν ελάχιστη δραστική ποσότητα

eveles

New Member

εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το δευτερο ποστ του συγκεκριμενου θεματος του admin (αυτο που συσχετιζε τη χρηση spiro με ΚΑΡΚΙΝΟ) περασε τελειως ασχολιαστο.

Joda

Member

ρε μαγκες ποσο καιρο χρησιμοποιητε ντουτα + μινοξ τοπικα?εχετε παρενεργειες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ορατό αποτέλεσμα πριν τον 3ο μήνα δεν περιμένω - απλά "κάτι" κινείται στους κροτάφους...

Joda

Member

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως λειτουργει ενα τοπικο διαλυμα..τι γινεται?κολλαει στους θυλακες σαν ασπιδα και διωχνει οσο περισσοτερο dht μπορει?γιατι σαν χαπι μειωνει το dht σε ολο το σωμα και επομενως στο κεφαλι.καλα δεν μπορουν να βγαλουν ενα χαπι συγκεκριμενα για το dht οχι για τους αλλους μηχανισμους της τριχοπτωσης μονο για αυτο που θα προστατευει τα τριχοθυλακια και θα ειναι ασφαλες?αφου ξερουν τι παιζει τι μας ζαλιζουν τον ερωτα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τα τοπικά δ/ματα(λοσιόν) μπλοκάρουν την dht/5a-reductase στην μικροκυκλοφορία του τριχωτού του κεφαλιού και αυτή δεν καταλήγει στους υποδοχείς της στο τριχοθυλάκιο

δυστυχώς,
υποδοχείς της dht υπάρχουν σε όλο τον οργανισμό μας-οπότε δεν είναι "ειδικοί" στον τριχωτό του κεφαλιού για να κατασκευαστεί "χάπι" συγκεκριμένα για αυτούς..

και το ένζυμο 5a-reductase μετέχει σε πολλές άλλες αντιδράσεις(εκτός της μετατροπής τεστοστερόνης σε dht) - οπότε ούτε αυτό είναι "ειδικό" για να μπλοκαριστεί μόνο για το κεφάλι...

Joda

Member

επομενως απ οτι καταλαβαινω μια καταλληλη θεραπεια που θα μπορουσε καποιος να κανει ειναι λογικα να ανακαλυφθει ενα ασφαλες και οσο το δυνατο πιο αποτελεσματικο αντι dht τοπικο διαλυμα και σιγουρα μια καινουρια <<μινοξιδιλη>> που θα τα σπαει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κάπως έτσι...

να ξεμπλέκουμε από το χάπι και την μινοξ.

ένα τοπικό που θα τα έχει όλα (dht blocker & regrowth)χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση - μετά την επίτευξη του στόχου να γίνεται χρήση όλο και πιο αραιά(συντήρηση)

ιδέες πολλές,αλλά δουλεύουν...;!?

π.χ:
Οινόπνευμα και PPG = Διαλύτες και οχήματα για μεταφορά εντός του δέρματος.
Avodart = DHT Blocker με μεγάλο χρόνο ζωής (πάνω από εβδομάδα).
Casodex = Αντί ανδρογόνο, εναλλακτικό της φλουταμίδης, με λιγότερα sides και χρόνο ζωής 7ημέρες.
ΑΝ βάζεις αυτό τοπικά και απορροφάται, μένει στο αίμα σου ενεργό για μια εβδομάδα άνετα.

dimp

Member

παιδια αυτο με το ALDACTONE εχει παρενεργειες?
μπορω να το χρησιμοποιω κ για παντα?
οταν το φτιαξω το βαζω σε μπουκαλακι οπως το regain?
δλδ να εχει ψικαστηρα κ να ψικαζω τα μαλλια? η να το βαλω σε ενα μπουκαλι απλω? σε ποσοτητες ποσο βαζω την ημερα?
ευχαριστω

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

είναι τοπικό = 0 παρενέργειες
οι περισσότεροι το βάλαμε για μόνιμη θεραπεία
το βάζεις σε ένα άδειο μπουκαλάκι regain και είναι καλύτερο να το παίρνεις (1-2ml/24h)με σταγονόμετρο,γιατί ο ψεκαστήρας κολλάει-αν χρησιμοποιήσεις τελικά ψεκαστήρα,πρέπει να το ξεμπουκώνεις κάθε φορά

Μπλουζα