Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

scarface

Member
Απ: Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

Καλή επιτυχία φιλαράκι....καλά αποτελέσματα εύχομαι κ σίγουρα θα τα έχεις.

θέλω να ρωτήσω..θέλω να κάνω κ εγώ ...αλλά δεν θέλω να φανεί κάτι στη δουλειά μου.δλδ πόσες μέρες άδεια πρέπει να πάρω?μιλάμε για fue.
κ χρησιμοποιω κ toppik.κ θα το συνεχίσω κ έπειτα λέω.δεν προσδοκώ να γίνω μαλλιάς.αν κ πιστεύω ότι αμα βάλω 3000 , μετά με toppik θα είμαι πένα κ θα χρειάζομαι πολύ λιγότερο απ αυτο..περιμένω απάντηση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kizcos

Member

PANOS101 είπε:
Καλή συγκομιδή τωρα
Οπότε μπορείς γράψε μας για το μηκος του στριπ
Και την πυκνότητα της δοτριας σου
Φίλε Πάνο, η δότριά μου είχε πυκνότητα 95-100 grafts/cm3 και το στριπ μου ήταν 21cm x 1.2cm. Οπότε έχουμε εμβαδόν 25.2cm2.
Οπότε πάρθηκαν περίπου 25.2 χ 97.5 = 2457 grafts. Αλλά επειδή χρειαζόμουν περίπου 800 μονότριχα για το hairline μου και το στριπ δεν έβγαλε τόσα, κόπηκαν κάποια grafts και έτσι τοποθετήθηκαν σύνολο 2531.

kizcos

Member

scarface είπε:

θέλω να ρωτήσω..θέλω να κάνω κ εγώ ...αλλά δεν θέλω να φανεί κάτι στη δουλειά μου.δλδ πόσες μέρες άδεια πρέπει να πάρω?μιλάμε για fue.
κ χρησιμοποιω κ toppik.κ θα το συνεχίσω κ έπειτα λέω.δεν προσδοκώ να γίνω μαλλιάς.αν κ πιστεύω ότι αμα βάλω 3000 , μετά με toppik θα είμαι πένα κ θα χρειάζομαι πολύ λιγότερο απ αυτο..περιμένω απάντηση...
Φιλαράκι δεν μπορώ να σε βοθήσω γιατί εγώ επέλεξα στριπ και όχι fue. Από ότι έχω ακούσει περίπου 7-10 μέρες.

koskar

Member

scarface είπε:
To ελάχιστο 3-4 εβδομάδες. Καταρχιν toppik μπορεις να ξαναβαλεις κατοπιν της μεταμόσχευσης, μετα από περιπου 1 μήνα.
Οπότε εφοσον τωρα βαζεις toppik, φανταζομαι οτι καλύπτεις επαρκως τις περιοχες που έχεις αραιωση και εμφανιζε ως "μαλλιάς" χωρίς πρόβλημα. Λαβε υποψιν σου οτι μετα την μεταμόσχευση και κατα την δευτερη εβδομαδα θα αρχισουν να πέφτουν τα μεταμοσχευμενα grafts και επιπλεον λόγο του sock-loss θα εχεις μεγαλύτερη αραιωση από πριν, χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις toppik. Βεβαια ο γιατρος μπορει να σου πει βαλε toppik από την δευτερη εβδομαδα, αλλά ρισκαρεις πολύ και επιπλέον θα είσαι τοσο κοντοκουρεμενος που θα κάνει μπαπ.
Συμπερασματικα σου προτεινω 1 μηνα άδεια, εφοσον χρησιμοποιεις τωρα toppik γιατι αλλιωτικα εάν γυρισεις σε 10 μερες από την μεταμοσχευση ολοι θα σε ρωτανε που χάθηκαν τα υπολοιπα μαλλια σου....

Makedonas-64

New Member

kizcos είπε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα και γω χθες στο "club των μεταμοσχευμένων" και όπως λέει η διαφήμιση του jumbo κάτω από την περούκα κρύβονται μαλλιά δικά μου!!!
Λοιπόν η μεταμόσχευση έγινε χθες στην H*C με επικεφαλής ιατρό τον Δρ Κυριάκο Μάρα. Μαζί του τον βοηθούσε ο Δρ Ιωάννης Βοσκός και το team συμπλήρωναν 4 τεκνισιανς. Πήγα απο το πρωί στην κλινική (7:30) και αφού πήραμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, συμπλήρωσα τα απαραίτητα έγγραφα, προχωρήσαμε με το γιατρό στο σχεδιασμό της hairline και κουβεντιάσαμε το πλάνο της επέμβασης. Το χειρουργείο ξεκίνησε κατά τις 9 με την αφαίρεση του στριπ (δεν ένιωσα τίποτα!!) και αργότερα οι τρύπες και η τοποθέτηση των μοσχευμάτων με δύο ενδιάμεσα διαλείμματα για φαγητό. Τελειώσαμε στις 17:00 οπότε και είχαν τοποθετηθεί και τα 2531 grafts. Δεν έχω ξανακάνει μεταμόσχευση, αλλά ενιωθα σιγουριά στα χέρια του γιατρού και μου κάλυπτε όποιες απορίες μου κατά τη διάρκεια. Οι τεχνικοί δούλευαν στο διαχωρισμό των grafts και μετά στην τοποθέτηση εναλλάξ. Υπήρχε καλή συνεργασία από μια δουλεμένη ομάδα. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ένιωσα δυνατό πόνο στο στριπ και οι γιατροί χρειάστηκε να μου ξανακάνουν αναισθησία. Γενικά παρακολουθούσαν τη διαδικασία ενώ οι placers έκαναν τη δουλειά τους. Μετά το πέρας μου δόθηκαν μεταγχειρητικές οδηγίες και το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα. Η κούραση ήταν μεγάλη, αν και τελείωσα νωρίς σε σχέση με άλλα περιστατικά που έχω δει στο φόρουμ. Το βράδυ ένιωθα δυνατούς πόνους τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή και το αντιμετώπισα με παυσίπονα και υπομονή. Ο ύπνος ήταν δύσκολος καθ'ότι πονούσε η περιοχή του στριπ και η επιβεβλημένη στάση των 45 μοιρών δεν είναι και ότι βολικότερο! Ευτυχώς σήμερα νιώθω μόνο ένα μικρό πόνο στην περιοχή της ουλής. Πήγα πάλι το πρωί από την κλινική και μου δόθηκαν οι οδηγίες των επομένων ημερών. Αύριο θα μου κάνουν και το πρώτο λούσιμο.
Γενικά με αντιμετωπίσανε με επαγγελματισμό και ποιότητα και δεν με έκαναν ουτε στιγμή να αμφιβάλλω για την επιλογή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Θεόδωρο Φιούρη για τη φιλοξενεία του (με έκανε να νιώσω πολύ οικεία, γευματίσαμε και κουβεντιάσαμε για διάφορα την προηγούμενη της επέμβασης και ήταν παντού παρών).Ελπίζω να δικαιωθώ και να έχω τα αποτελέσματα που προσδωκώ μετά τους 6 μήνες. Θα επισυνάψω και φωτογραφίες με το πριν και το μετά και περιμένω τα σχόλια σας.

φιλε μου Kizcos σου ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα. μην ανυσηχεις για το strip, οι ενοχλησεις θα φυγουν, πολυ συντομα θα το νοιωθεις καλυτερα μερα παρα μερα.προσπαθησε να κοιμασαι για 4-5 μερες με γωνια 30° αυτο θα σε βοηθησει πολυ. διαβαζοντας τα οσα εχεις γραψει μου ερχεται στο μυαλο η δικη μου μεταμοσχευση. ο χρονος κυλαει γρηγορα, οπλισου με υπομονη και να εισαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα.

kizcos

Member

Makedonas-64 είπε:
φιλε μου Kizcos σου ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα. μην ανυσηχεις για το strip, οι ενοχλησεις θα φυγουν, πολυ συντομα θα το νοιωθεις καλυτερα μερα παρα μερα.προσπαθησε να κοιμασαι για 4-5 μερες με γωνια 30° αυτο θα σε βοηθησει πολυ. διαβαζοντας τα οσα εχεις γραψει μου ερχεται στο μυαλο η δικη μου μεταμοσχευση. ο χρονος κυλαει γρηγορα, οπλισου με υπομονη και να εισαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα.
Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Θα ήθελα να σε γνώριζα και από κοντά αλλά δεν βγαίνω από το διαμέρισμα (φοβάμαι ακόμα να βάλω μπαντάνα ή καπέλο) παρά μόνο για να πάω στη κλινική. Είναι και ο καιρός άστατος αυτές τις μέρες..

n094

Active Member

Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε περίφημα… απλά κρύψε τους καθρέφτες για μερικούς μήνες και βγάλε τους ξανά μετά από 4-5 μήνες (από κάποιο άλλο μέλος το έκλεψα αυτό, αλλά δεν θυμάμαι από ποιο. Ωστόσο αν και χιουμοριστικό, είναι αληθινό)… Υπομονή λοιπόν και όλα θα πάνε πρίμα…

kizcos

Member

Η τομή:

Συνημμένα

• DSCN0119.JPG
    DSCN0119.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 103
  • DSCN0120.JPG
    DSCN0120.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 93
  • DSCN0121.JPG
    DSCN0121.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 89

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hair_dreamer

New Member

Ωραιος και σιδερενιος kizco.Για το καπελο μην αγχωνεσαι εφοσον το χαλαρωσεις τερμα και το βαλεις με προσεχτικες κινησεις δεν υπαρχει θεμα,στο εξωτερικο πολλοι το βαζουν με το που βγαινουν απο την κλινικη για το αεροδρομιο.Μιλωντας για αεροδρομιο αν τους δειξεις το βαλιτσακι και τους αναφερεις στον ελεγχο για την μεταμοσχευση ειναι πολυ πιθανον να μην χρειαστει να το βγαλεις κιολας.

Lazaros

New Member

Πολύ προσοχή στις οδηγίες φίλε! Καλή υπομονή, και σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!

kizcos

Member

Σας ευχαριστώ πολύ!! Ναι όντως θέλει υπομονή, αλλά θα χαιρόμαστε αργότερα! Να σας ρωτήσω: μου είπαν από την HDC ότι αφού τελειώσουν τα σαμπουάν τα after transplant μπορώ να χρησιμοποιώ ένα κοινό σαμπουάν. Έχετε να προτείνετε κάτι του εμπορίου που να κάνει για την περίπτωσή μου?

n094

Active Member

kizcos είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ!! Ναι όντως θέλει υπομονή, αλλά θα χαιρόμαστε αργότερα! Να σας ρωτήσω: μου είπαν από την H*C ότι αφού τελειώσουν τα σαμπουάν τα after tr*nspl*nt μπορώ να χρησιμοποιώ ένα κοινό σαμπουάν. Έχετε να προτείνετε κάτι του εμπορίου που να κάνει για την περίπτωσή μου?
εγώ λούζομαι με προδερμ κιντ.... και έχω βρει την υγεία μου!!!

tropheus

Well-Known Member

kizcos είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ!! Ναι όντως θέλει υπομονή, αλλά θα χαιρόμαστε αργότερα! Να σας ρωτήσω: μου είπαν από την H*C ότι αφού τελειώσουν τα σαμπουάν τα after tr*nspl*nt μπορώ να χρησιμοποιώ ένα κοινό σαμπουάν. Έχετε να προτείνετε κάτι του εμπορίου που να κάνει για την περίπτωσή μου?

Γιατί όχι ένα σαμπουάν με κετοκοναζόλη ;;; Χρησιμοποίησε αν θέλεις το libroman που δεν έχει και SLS (αν και προσωπικά δεν έχω φοβία με τη ουσία).
Εγώ χρησιμοποιώ Botaderm (2% κετοκοναζόλη)...

Και πάλι καλά αποτελέσματα :)

savalas

New Member

Το σαμπουάν κετοκοναζόλης δεν είναι για κάθε μέρα .

Οσο για το τοπίκ που αναφέρθηκε παραπάνω , ο μήνας είναι υπερβολή . Μόλις το σκαλπ καθαρίσει πλήρως από τα πήγματα είναι απολύτως ασφαλές να χρησιμοποιηθεί τοπίκ

kizcos

Member

Τα σαμπουάν που αναφέρετε μπορούν να συνδυαστούν και με χρήση μινοξιδίλης σωστά? Γιατί σε κουβέντα που είχα με τον Μουρατίδη μου συνέστησε το σαμπουάν να μην έχει ψευδάργυρο εάν βάζω και μινοξ.
Για το fungoral που από ότι βλέπω το προτιμούν πολλοί εδώ, είναι για πιο μετά?

Μπλουζα