Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

MANKAR

Active Member
Απ: Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

kizcos είπε:
Ελπίζω να μην είμαι πλέον off topic!!!
Επανέρχομαι για να σας πω ότι κατέληξα στην H*C για μεταμόσχευση 2500 grafts με strip με τον Δρ Κυριάκο Μάρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Αναχωρώ δηλαδή για Κύπρο την Δευτέρα που μας έρχεται.

καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kizcos

Member

Σας ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Μήπως ξέρει κανείς μετά από πόσο καιρό από την επέμβαση θα μπορώ να κάνω γυμναστική (τρέξιμο, βάρη)?

hair_dreamer

New Member

kizcos είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Μήπως ξέρει κανείς μετά από πόσο καιρό από την επέμβαση θα μπορώ να κάνω γυμναστική (τρέξιμο, βάρη)?
Ξεχνα τα αυτα για κανα διμηνο τουλαχιστον (ειδικα τα βαρη)και μετα χαλαρα γιατι θα κανεις στριπ και δεν ειναι και οτι καλυτερο να πιεζεις τα ραμματα,παιζει ρολο και στην τομη που θα εχεις αργοτερα το να μην στρεσαρεις την δοτρια.

kizcos

Member

hair_dreamer είπε:
Ξεχνα τα αυτα για κανα διμηνο τουλαχιστον (ειδικα τα βαρη)και μετα χαλαρα γιατι θα κανεις στριπ και δεν ειναι και οτι καλυτερο να πιεζεις τα ραμματα,παιζει ρολο και στην τομη που θα εχεις αργοτερα το να μην στρεσαρεις την δοτρια.

Ποπο...τόσο πολύ??? :down

n094

Active Member

kizcos είπε:
Ποπο...τόσο πολύ??? :down
με την FUE μπορείς να αρχίσεις γυμναστική (και βάρη) σε χαλαρούς ρυθμούς , μετά από 10-12 μέρες (εγώ αυτό έκανα σε όλες μου τις επεμβάσεις)... για την strip δεν ξέρω και θα δεχτώ τα λεγόμενα του hair dreamer.

kizcos

Member

n094 είπε:
με την FUE μπορείς να αρχίσεις γυμναστική (και βάρη) σε χαλαρούς ρυθμούς , μετά από 10-12 μέρες (εγώ αυτό έκανα σε όλες μου τις επεμβάσεις)... για την strip δεν ξέρω και θα δεχτώ τα λεγόμενα του hair dreamer.

Μα αν δεν ενοχλείς το κεφάλι, και κάνεις βάρη χωρίς να το κουνάς, τι πρόβλημα υπάρχει?
Έχει να κάνει με την αιμάτωση?

n094

Active Member

kizcos είπε:
Μα αν δεν ενοχλείς το κεφάλι, και κάνεις βάρη χωρίς να το κουνάς, τι πρόβλημα υπάρχει?
Ναι! και στην πίεση που ασκείται στα μοσχεύματα που ακόμα «θρέφουν»

hair_dreamer

New Member

kizcos είπε:
Mε τους μυς εχει να κανει γιατι οπως και να το κανουμε θα υπαρχει ραμμα και δεν ειναι καλο να στρεσαρετε η περιοχη των μυων κοντα στο ραμμα για να κλεισει οσο το δυνατον καλυτερα και να μην αφησει μεγαλη ουλη.Αφιερωσε λιγο χρονο με τον γιατρο σ αυτο το θεμα μιας και σου αρεσει η γυμναστικη για να σου πει ποιες συγκεκριμενες ασκησεις θα πρεπει ν αποφυγεις και ποιες δεν θα επηρεασουν την περιοχη.Παραδειγμα το να κανεις βαρη μπορει να επηρεαζει τους μυς του λαιμου που με αποτελεσμα να τραβουν την περιοχη του αυχενα ακομα και χωρις να κουνας το κεφαλι.Καλα για την fue δεν το συζηταμε μετα απο δυο βδομαδες και αλλες δυο για να σαι σιγουρος κανεις παντου τα παντα.

Makedonas-64

New Member

n094 είπε:
Ναι! και στην πίεση που ασκείται στα μοσχεύματα που ακόμα «θρέφουν»

φιλε kizcos, σαν νεο μελος του φορουμ και εγω σου ευχομαι καθε επιτυχια.εχω κανει και εγω strip(3,087 grafts) πριν 1 μηνα περιπου στην ιδια κλινικη και απο τον ιδιο γιατρο. θα σου δοθουν οδηγιες τοσο γραπτως οσο και προφορικα απο τον ιδιο τον γιατρο. εκ πειρας, εμενα η τομη μου εχει παει πολυ καλα.δεν υπαρχει καθολου ερεθισμος στην περιοχη και την αισθανομαι φυσιολογικα οπως και το αλλο μερος του κεφαλιου, 29 μερες μετα την μεταμοσχευση.(θα ανεβασω συντομα φωτογραφιες).τις πρωτες 15 μερες δεν πρεπει να ασκεισαι καθολου.θα το καταλαβεις και μονος σου ποτε θα νοιωθεις ετοιμος για ασκηση.εμενα η γνωμη μου ειναι και μετα τις 15 μερες να προσεξεις ακομα λιγο και να ξεκινησεις σιγα σιγα και οχι δυνατα να ασκεισαι.δωσε λιγο χρονο στη μεταμοσχευση σου και μετα οση ασκηση θελεις να κανεις. σου ευχομαι και παλι καθε επιτυχια.

koskar

Member

kizcos είπε:
Ελπίζω να μην είμαι πλέον off topic!!!
Επανέρχομαι για να σας πω ότι κατέληξα στην H*C για μεταμόσχευση 2500 grafts με strip με τον Δρ Κυριάκο Μάρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Αναχωρώ δηλαδή για Κύπρο την Δευτέρα που μας έρχεται.
Φιλε καλή επιτυχία και μην αγχωνεσαι, εχεις επιλεξει μια από τις καλύτερες κλινικές.
Παντως για <3.000 grafts δεν θα πηγαινα για strip.

kizcos

Member

Makedonas-64 είπε:
φιλε kizcos, σαν νεο μελος του φορουμ και εγω σου ευχομαι καθε επιτυχια.εχω κανει και εγω strip(3,087 grafts) πριν 1 μηνα περιπου στην ιδια κλινικη και απο τον ιδιο γιατρο. θα σου δοθουν οδηγιες τοσο γραπτως οσο και προφορικα απο τον ιδιο τον γιατρο. εκ πειρας, εμενα η τομη μου εχει παει πολυ καλα.δεν υπαρχει καθολου ερεθισμος στην περιοχη και την αισθανομαι φυσιολογικα οπως και το αλλο μερος του κεφαλιου, 29 μερες μετα την μεταμοσχευση.(θα ανεβασω συντομα φωτογραφιες).τις πρωτες 15 μερες δεν πρεπει να ασκεισαι καθολου.θα το καταλαβεις και μονος σου ποτε θα νοιωθεις ετοιμος για ασκηση.εμενα η γνωμη μου ειναι και μετα τις 15 μερες να προσεξεις ακομα λιγο και να ξεκινησεις σιγα σιγα και οχι δυνατα να ασκεισαι.δωσε λιγο χρονο στη μεταμοσχευση σου και μετα οση ασκηση θελεις να κανεις. σου ευχομαι και παλι καθε επιτυχια.

Nα σαι καλά ρε Μακεδόνα! Τα καλύτερα αποτελέσματα σου εύχομαι! :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kizcos

Member

koskar είπε:
Φιλε καλή επιτυχία και μην αγχωνεσαι, εχεις επιλεξει μια από τις καλύτερες κλινικές.
Παντως για <3.000 grafts δεν θα πηγαινα για strip.
Σ' ευχαριστώ πολύ Κοσκάρ. Όσο για τη μέθοδο, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσω με στριπ και όταν στο μέλλον χρειαστεί να ξανακάνω μεταμόσχευση, δεν θα είναι αραιή η δότρια, οπότε θα μπορώ άνετα να κάνω fue. Η ουλή είναι ένα θέμα, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο. Άλλωστε είναι και πιο οικονομική.

Makedonas-64

New Member

kizcos είπε:
Σ' ευχαριστώ πολύ Κοσκάρ. Όσο για τη μέθοδο, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσω με στριπ και όταν στο μέλλον χρειαστεί να ξανακάνω μεταμόσχευση, δεν θα είναι αραιή η δότρια, οπότε θα μπορώ άνετα να κάνω fue. Η ουλή είναι ένα θέμα, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο. Άλλωστε είναι και πιο οικονομική.

φιλε μου να μην σε ανυσηχει η ουλη.δεν θα διακρινεται καθολου. εχω δει εγω ατομο που εχει κανει strip πριν 10 μηνες και οταν μου εδειξε το σημειο οπου εγινε το strip δεν μπορουσα καν να δικρινω την τομη. εξαλλου κανομε μεταμοσχευση για να εχομε και να αφηνομε τα μαλια μας πιο μεγαλα και οχι να ξυριζουμε το κεφαλι μας, οπως καναμε μεχρι τωρα. αλλα και παλι σου λεω οτι δεν θα διακρινεις τιποτα.και να μην σε φοβιζει καθολου,μπορει να ειναι πιο περιπλοκο απο τη fue αλλα ειναι καλυτερη(ετσι πιστευω εγω). και αν αποφασισω να κανω και 2η μεταμοσχευση, παλι strip θα κανω. καλως να ερθεις στην κυπρο και ξανα σου ευχομαι μια καλη μεταμοσχευση. και να εισαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα. οταν θα εισαι κυπρο με το καλο, και αν εχεις προσβαση σε ιντερνετ και μπορεις,ενημερωσε με και αν θες μπορουμε να συναντηθουμε και απο κοντα μιας και εγω μενω Λευκωσια.

agchrist

Member

kizcos είπε:
Καλησπέρα "συνάδελφοι".
Είχα μια επικοινωνία με τον Γε***ίου. Μου είπε ότι για να λυθεί το θέμα, θα χρειαστώ 2500 - 2700 grafts και μάλιστα μου πρότεινε για καλύτερα την fue. Όσο για τις τιμές είναι όλα (αεροπορικά, διαμονή, μεταφορά από και προς το αερδοδρόμιο) included και σας τις παραθέτω:
5000 € για 2500 grafts με strip
8200 € για 2500 grafts με fue.
Βρίσκω ότι είναι αρκετά πιο κάτω από H*C ακόμα και με την 15% έκπτωση.
Ενώ είχα ψιλοαποφασίσει για H*C, τώρα με βάζει σε σκέψεις. Θα περιμένω και τον φίλο vinnie να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις.

kizcos με το 15% έκπτωση της H*C τα 2.500 grafts με FUE έρχονται στα 7.968eu όλα πληρωμένα. Άρα δε βλέπω ο Γε***ίου να είναι πιο οικονομικός από την H*C στη FUE. Καλή επιτυχία!

Lazaros

New Member

Καλή επιτυχία kizcos,

Διάλεξες μια κλινική με πολύ καλή φήμη, είμαι σίγουρος ότι θα σε προσέξουν παραπάνω και από όσο μπορούν και θα έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

kizcos

Member

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα και γω χθες στο "club των μεταμοσχευμένων" και όπως λέει η διαφήμιση του jumbo κάτω από την περούκα κρύβονται μαλλιά δικά μου!!!
Λοιπόν η μεταμόσχευση έγινε χθες στην HDC με επικεφαλής ιατρό τον Δρ Κυριάκο Μάρα. Μαζί του τον βοηθούσε ο Δρ Ιωάννης Βοσκός και το team συμπλήρωναν 4 τεκνισιανς. Πήγα απο το πρωί στην κλινική (7:30) και αφού πήραμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, συμπλήρωσα τα απαραίτητα έγγραφα, προχωρήσαμε με το γιατρό στο σχεδιασμό της hairline και κουβεντιάσαμε το πλάνο της επέμβασης. Το χειρουργείο ξεκίνησε κατά τις 9 με την αφαίρεση του στριπ (δεν ένιωσα τίποτα!!) και αργότερα οι τρύπες και η τοποθέτηση των μοσχευμάτων με δύο ενδιάμεσα διαλείμματα για φαγητό. Τελειώσαμε στις 17:00 οπότε και είχαν τοποθετηθεί και τα 2531 grafts. Δεν έχω ξανακάνει μεταμόσχευση, αλλά ενιωθα σιγουριά στα χέρια του γιατρού και μου κάλυπτε όποιες απορίες μου κατά τη διάρκεια. Οι τεχνικοί δούλευαν στο διαχωρισμό των grafts και μετά στην τοποθέτηση εναλλάξ. Υπήρχε καλή συνεργασία από μια δουλεμένη ομάδα. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ένιωσα δυνατό πόνο στο στριπ και οι γιατροί χρειάστηκε να μου ξανακάνουν αναισθησία. Γενικά παρακολουθούσαν τη διαδικασία ενώ οι placers έκαναν τη δουλειά τους. Μετά το πέρας μου δόθηκαν μεταγχειρητικές οδηγίες και το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα. Η κούραση ήταν μεγάλη, αν και τελείωσα νωρίς σε σχέση με άλλα περιστατικά που έχω δει στο φόρουμ. Το βράδυ ένιωθα δυνατούς πόνους τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή και το αντιμετώπισα με παυσίπονα και υπομονή. Ο ύπνος ήταν δύσκολος καθ'ότι πονούσε η περιοχή του στριπ και η επιβεβλημένη στάση των 45 μοιρών δεν είναι και ότι βολικότερο! Ευτυχώς σήμερα νιώθω μόνο ένα μικρό πόνο στην περιοχή της ουλής. Πήγα πάλι το πρωί από την κλινική και μου δόθηκαν οι οδηγίες των επομένων ημερών. Αύριο θα μου κάνουν και το πρώτο λούσιμο.
Γενικά με αντιμετωπίσανε με επαγγελματισμό και ποιότητα και δεν με έκαναν ουτε στιγμή να αμφιβάλλω για την επιλογή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Θεόδωρο Φιούρη για τη φιλοξενεία του (με έκανε να νιώσω πολύ οικεία, γευματίσαμε και κουβεντιάσαμε για διάφορα την προηγούμενη της επέμβασης και ήταν παντού παρών).Ελπίζω να δικαιωθώ και να έχω τα αποτελέσματα που προσδωκώ μετά τους 6 μήνες. Θα επισυνάψω και φωτογραφίες με το πριν και το μετά και περιμένω τα σχόλια σας.

MANKAR

Active Member

kizcos είπε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα και γω χθες στο "club των μεταμοσχευμένων" και όπως λέει η διαφήμιση του jumbo κάτω από την περούκα κρύβονται μαλλιά δικά μου!!!
Λοιπόν η μεταμόσχευση έγινε χθες στην H*C με επικεφαλής ιατρό τον Δρ Κυριάκο Μάρα. Μαζί του τον βοηθούσε ο Δρ Ιωάννης Βοσκός και το team συμπλήρωναν 4 τεκνισιανς. Πήγα απο το πρωί στην κλινική (7:30) και αφού πήραμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, συμπλήρωσα τα απαραίτητα έγγραφα, προχωρήσαμε με το γιατρό στο σχεδιασμό της hairline και κουβεντιάσαμε το πλάνο της επέμβασης. Το χειρουργείο ξεκίνησε κατά τις 9 με την αφαίρεση του στριπ (δεν ένιωσα τίποτα!!) και αργότερα οι τρύπες και η τοποθέτηση των μοσχευμάτων με δύο ενδιάμεσα διαλείμματα για φαγητό. Τελειώσαμε στις 17:00 οπότε και είχαν τοποθετηθεί και τα 2531 grafts. Δεν έχω ξανακάνει μεταμόσχευση, αλλά ενιωθα σιγουριά στα χέρια του γιατρού και μου κάλυπτε όποιες απορίες μου κατά τη διάρκεια. Οι τεχνικοί δούλευαν στο διαχωρισμό των grafts και μετά στην τοποθέτηση εναλλάξ. Υπήρχε καλή συνεργασία από μια δουλεμένη ομάδα. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ένιωσα δυνατό πόνο στο στριπ και οι γιατροί χρειάστηκε να μου ξανακάνουν αναισθησία. Γενικά παρακολουθούσαν τη διαδικασία ενώ οι placers έκαναν τη δουλειά τους. Μετά το πέρας μου δόθηκαν μεταγχειρητικές οδηγίες και το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα. Η κούραση ήταν μεγάλη, αν και τελείωσα νωρίς σε σχέση με άλλα περιστατικά που έχω δει στο φόρουμ. Το βράδυ ένιωθα δυνατούς πόνους τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή και το αντιμετώπισα με παυσίπονα και υπομονή. Ο ύπνος ήταν δύσκολος καθ'ότι πονούσε η περιοχή του στριπ και η επιβεβλημένη στάση των 45 μοιρών δεν είναι και ότι βολικότερο! Ευτυχώς σήμερα νιώθω μόνο ένα μικρό πόνο στην περιοχή της ουλής. Πήγα πάλι το πρωί από την κλινική και μου δόθηκαν οι οδηγίες των επομένων ημερών. Αύριο θα μου κάνουν και το πρώτο λούσιμο.
Γενικά με αντιμετωπίσανε με επαγγελματισμό και ποιότητα και δεν με έκαναν ουτε στιγμή να αμφιβάλλω για την επιλογή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Θεόδωρο Φιούρη για τη φιλοξενεία του (με έκανε να νιώσω πολύ οικεία, γευματίσαμε και κουβεντιάσαμε για διάφορα την προηγούμενη της επέμβασης και ήταν παντού παρών).Ελπίζω να δικαιωθώ και να έχω τα αποτελέσματα που προσδωκώ μετά τους 6 μήνες. Θα επισυνάψω και φωτογραφίες με το πριν και το μετά και περιμένω τα σχόλια σας.

μπραβο φιλε χαιρομαι που πηγαν ολα καλα !!!!! περιμενουμαι τις φωτος!!!!!!

PANOS101

Member

Καλή συγκομιδή τωρα
Οπότε μπορείς γράψε μας για το μηκος του στριπ
Και την πυκνότητα της δοτριας σου

koskar

Member

kizcos σου ευχομαι οτι καλύτερο και το καλοκαιρι να είσαι πλεον "μαλλιάς". Προς το παρον υπομονή...

Μπλουζα