Ναι, οταν βρω φωτογραφο θα στειλωΦίλε αυτά που σου λένε είναι ψιλό παπάντζες. Βάλε φωτό να πάρεις μια σοβαρή γνωμη.
Ναι, οταν βρω φωτογραφο θα στειλωΦίλε αυτά που σου λένε είναι ψιλό παπάντζες. Βάλε φωτό να πάρεις μια σοβαρή γνωμη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η απλα να παει στο μπαλκονι και να γυρισει το κινητο απτην αλλη και να βγαλει φωτο, αστειες δικαιολογιεςΤι σε εμποδίζει δλδ να πας στον καθρέφτη στο μπάνιο και να βγάλεις?
Δοκιμασα δεν μπορω να στοχευσω χωρις να βλεπωΤι σε εμποδίζει δλδ να πας στον καθρέφτη στο μπάνιο και να βγάλεις?
ΣοβαρεψουΗ απλα να παει στο μπαλκονι και να γυρισει το κινητο απτην αλλη και να βγαλει φωτο, αστειες δικαιολογιες
Μα θα βλέπεις αυτό είναι το νόημα του καθρέφτηΔοκιμασα δεν μπορω να στοχευσω χωρις να βλεπω
Φιλε μου μινοξιδιλη αδιακοπα και φιναστεριδη μεχρι το 2022, τηνΑδερφέ απο τότε που έκανες τις μμ (2014-16) δεν ακολούθησες κάποια αγωγή?
Μπροστά η εικόνα σου ήταν έτσι μετά απο τις Μεταμοσχεύσεις σου?Ή έχασες έδαφος τα τελευταία χρόνια και είχες απώλειες απο μαμά μαλλιά?Φιλε μου μινοξιδιλη αδιακοπα και φιναστεριδη μεχρι το 2022, την
εκοψα εδω και 2 χρονια λογω παρενεργειων και παιρνω εκτοτε saw palmetto. Και καποια συμπληρωματα τακτικα τυπου priorin η solgar για θρεπτικα συστατικα. Εχουν περασει ομως 9 χρονια απο την τελευταια μμ.
Ποτε το hairline δεν ηταν "τουμπανο", αλλα ηταν αρκετα καλυτερο αμεσως μετα τις μμ απο αυτο που βλεπεις τωρα και σιγουρα χαθηκαν μητρικες τριχες σταδιακα με τα χρονια, ιδιαιτερα αφοτου εκοψα τη φιναστεριδη, οπου ειδα μια αποτομη πτωση.Μπροστά η εικόνα σου ήταν έτσι μετά απο τις Μεταμοσχεύσεις σου?Ή έχασες έδαφος τα τελευταία χρόνια και είχες απώλειες απο μαμά μαλλιά?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μήπως να δοκίμαζες ξανά θεραπεία έστω και σε μικρότερη δόση?Δεν έχεις περιθώρια για λάθη αδερφέ!Πρέπει να προσέξεις πολύ τα βήματα σου και να μην βιαστείς!Απο ότι κατάλαβα δεν θέλεις να ξεφύγεις και οικονομικά.Ίσως να κοιτούσες Τυρκαλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω θα σε χρεώσει βάση των grafts!Ποτε το hairline δεν ηταν "τουμπανο", αλλα ηταν αρκετα καλυτερο αμεσως μετα τις μμ απο αυτο που βλεπεις τωρα και σιγουρα χαθηκαν μητρικες τριχες σταδιακα με τα χρονια, ιδιαιτερα αφοτου εκοψα τη φιναστεριδη, οπου ειδα μια αποτομη πτωση.
Τι λυση προτεινεις;
Η οποιος αλλος συναδερφος θελει να προτεινει.
Aν εννοεις φιναστεριδη τοτε ειναι εκτος.Μήπως να δοκίμαζες ξανά θεραπεία έστω και σε μικρότερη δόση?Δεν έχεις περιθώρια για λάθη αδερφέ!Πρέπει να προσέξεις πολύ τα βήματα σου και να μην βιαστείς!Απο ότι κατάλαβα δεν θέλεις να ξεφύγεις και οικονομικά.Ίσως να κοιτούσες Τυρκαλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω θα σε χρεώσει βάση των grafts!
Γιατί πολλές κλινικές χρεώνουν με βάση την συνεδρία και όχι με τα μοσχεύματα!Για τον Τυρκαλά αν με ρωτάς για αυτό που κάνει και την τιμή που ζητάει τον θεωρώ καλή επιλογή!Ψάξε και μην βιαστείς αδερφέAν εννοεις φιναστεριδη τοτε ειναι εκτος.
Ναι συμφωνω θελει προσοχη.
Για ποιο λογο να ξεφυγω οικονομικα οταν μιλαμε για δυνατοτητα 700 grafts πανω κατω;
Για Τυρκαλα εχεις θετικη αποψη στη δουλεια του;
Ναι πχ η DHI χρεωνει οπως ειπα στην αρχη 2300 ευρω τη συνεδρια (ειδικη τιμη επειδη ειμαι παλιος πελατης) ασχετα με το οτι θα βγαλει λιγα grafts (700, αν τα βγαλει κι αυτα!)Γιατί πολλές κλινικές χρεώνουν με βάση την συνεδρία και όχι με τα μοσχεύματα!Για τον Τυρκαλά αν με ρωτάς για αυτό που κάνει και την τιμή που ζητάει τον θεωρώ καλή επιλογή!Ψάξε και μην βιαστείς αδερφέ
Ειδική τιμή 2300€ για 700 grafts?Ναι πχ η DHI χρεωνει οπως ειπα στην αρχη 2300 ευρω τη συνεδρια (ειδικη τιμη επειδη ειμαι παλιος πελατης) ασχετα με το οτι θα βγαλει λιγα grafts (700, αν τα βγαλει κι αυτα!)
Θα τον ψαξω αυτον που λες, thanks.
Εχει καποιο site;
Τετοια φωτο δε νομιζω, αισθητη διαφορα ομως.Καλησπέρα , υπάρχει περίπτωση να έχεις φωτογραφία απο το '22 πριν κόψεις την φίνα;
ναι εδώ μπορεις να βρεις αποτελέσματα του Τυρκαλά:Υπαρχουν αρκετοι που ειναι ευχαριστημενοι;
Υπαρχει καποια παρουσιαση της δουλειας του στο forum;
Ευχαριστω
Σοβαρα; 8.000 ο Βεκρής;;;! Αν είναι δυνατόνΥπάρχει κ η advanced με 8000 ευρω η μονοήμερη από βεκρη. Θα μου πεις ποιος θα εκανε σε αυτον, αλλά τόσο ειναι. Μου ειχαν πει τηλεφωνικός 6000 η ανδριοπουλου και 5000 η ζαμπουλακη μονοήμερη. Για zonto δν ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω ειχα διαβάσει κάποτε ότι κ αυτος ζητάει 2,5 ευρω το graft, αλλά κρατάω μικρό καλάθι για αυτο.