Πρόσφατο περιεχόμενο από thimios72

  1. T

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο

    Ααα οκ, δεν το εψαξα αυτο.. παντος εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα.. και εκτος του αναπνευστικου με το κανονικο ζαλιζομουν λιγο αυχενικου ισως παντα ενω με το θερμαινομενο ελεχιστα εως καθολου..
  2. T

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο

    Εγω και με δυο τσιγαρα ενιωθα να με ενοχλει στο αναπνευστικο... με το θερμαινομενο εχει τυχη να κανω και 3-4 σε μια ωρα και δεν με ενοχλει καθολου....για την πισσα πιστευω ενα καλο τεστ ειναι να δεις το φιλτρακι του στο τελος σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο..
  3. T

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο

    Για το εαν ειναι καλυτερο η οχι το θερμαινομενο απο το κανονικο καλο θα ηταν να ερωτηθουν οσοι εκοψαν το κανονικο και πηγαν στο θερμαινομενο... Εγω προσωπικα που καπνιζα 3-4 τσιγαρα την ημερα επειδη εχω και ενα μικρο αλλεργικο ασθμα με επηρέαζε, αλλα με το θερμαινομενο που κανω εδω και 3 μηνες...
  4. T

    Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

    RE: Οντως κανει θαυματα το συμπληρωμα με τα Ω3????? Το θεμα ειναι αν αξιζει να ρισκαρεις τη ζωη σου για...τριχες!!
  5. T

    φαλακρα τελος σε 2 χρονια ?

    Το θεμα ειναι αν αξιζει τον κοπο μα ρισκαρεις τη ζωη σου για...τριχες!!
  6. T

    CG 210

    ΦΙΔΕΛΑΙΟ!!
  7. T

    Προστατιτιδα

    Το κακο ειναι οτι οι περισοτεροι γιατρι εδω στηνΕλλαδα σου λενε..μαθε να ζεις με αυτο' εαν εισαι σε αρχικο σταδιο εχεις ελπιδες εαν οχι...υπομονη!!
  8. T

    CG 210

    Καο ομως δυστυχως μονο η μινοξ και η φινα εχουν χρονια ανταποκριση στο προβλη μα μας, ολα τα αλλα σκευασματα βοηθανε για κανα δυο μηνες το πολυ και μετα τιποτα....ισως καποια να κανουν και κακο, να χειροτερευουν την κατασταση, τουλαχιστον εγω με το cg ειδικα, αυτο βιωσα!
  9. T

    CG 210

    Μια απο τα ιδια και σε εμενα, για ενα διμηνο μειωμνη τριχοπτωση αλλα στους 3,5 μηνες ειδα αραιωση βαρβατη. Εχω την εντυπωση οτι περαν της μινοξ και φινα ολα τα αλλα η δεν δουλευουν καθολου, η μειωνουν την τριχοπτωση για 1-2 μηνες και μετα.....ψοφανε!
  10. T

    cg 210 η revivogen

    Cg210 στα σιγουρα!
  11. T

    CG 210

    Τελικα Καπα οτι αξιζει το δειχνει απο τον πρωτο μηνα, αυτα περι βαθος χρονου 3μηνο 4-5μηνο ειναι για σκευασματα που ειναι μουφες. Το θεμα ειναι εαν θα συνεχισει να ειναι δραστικο μετα απο πολ.ους μηνες η οχι!
  12. T

    CG 210

    Και εγω με τη σειρα μου μετα απο 40 ημερες χρησης μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο σε θεμα τριχοπτωσης εχω δοκιμασει εδω και 18 χρονια.
  13. T

    Για όσους κόψαν το regaine....

    ο οδοντιατρος πριν 5 χρονια μου εκανε καποια επεμβαση που διηρκησε 4-5 ραντεβου κομματι κομματι το εφτιαχνε απο οτι θυμαμαι!
  14. T

    Για όσους κόψαν το regaine....

    και εγω που χρησημοποιω μινοξ 18 χρονια ειχα και εχω προβληματατα με τα ουλα και εχω κανει και περιοδοντιτιδα!
  15. T

    propecia η revivogen?

    στα φαρμακεια τα βρισκεις. Στο φορουμ γραφουν και για τα δυο, ρειξε μια ματια!
Μπλουζα