CG 210

thimios72

Member
Μια απο τα ιδια και σε εμενα, για ενα διμηνο μειωμνη τριχοπτωση αλλα στους 3,5 μηνες ειδα αραιωση βαρβατη. Εχω την εντυπωση οτι περαν της μινοξ και φινα ολα τα αλλα η δεν δουλευουν καθολου, η μειωνουν την τριχοπτωση για 1-2 μηνες και μετα.....ψοφανε!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
να πω βεβαια οτι η μινοχ στο δικο μου κεφαλι συμπεριφερονταν σαν snake oil ποτε δεν ειδα αποτελεσματα επανεκφυσης . Η μονη φορα που ειδα πραγματικο ελαχιστο regrowth ηταν ο συνδιασμος κορτιζονης μινοχ και ρολλερ 0,5μμ
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Τουλαχιστον δεν ειδες αραιωση


Τελικα αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης:στην αρχη εδωσε μειωση τριχοπτωσης και ογκο εντυπωσιακα γρηγορα στην πλειοψηφια και μετα αραιωση και ξανα τριχοπτωση.παντως στο 3μηνο αυτο που λεει δεν το κανει.οποτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.για να μην εχουμε χειροτερα απο το πουθενα.
Φινα-μινοξ ΜΟΝΟ με ολα τα στραβα τους.
Αντε τωρα να ξαναεπανελθουμε.ηταν η τελευταια φορα που εκανα το πειραματοζωο και τους καθε αετονυχηδες πιο πλουσιους.
 

aetos

Member
ο λόγος που μπήκα στο φορουμ ήταν για να μαθω περισσοτερα για το cg..γιαυτο και γραφω μονο σε αυτο το θεμα..πριν το cg χρησιμοποιούσα μινο..δεν λέω..με βοηθησε αρκετα..αλλα΄είχε παρενεργειες και γιαυτο την εκοψα..πριν χρησιμοποιήσω το cg την μινο την είχα κοψει ενα 5μηνο τουλαχιστον..εγω βλεπω οτι το cg με εχει βοηθήσει πολύ..δεν νομιζω οτι είναι ιδεα μου..παρατηρώ ξανα και ξανα το μαλλι μου και το βλεπω πολυ πιο πυκνο απο οτι οταν δεν επαιρνα τιποτα..εκτος και αν επανηλθαν καποιες τριχες που είχαν πέσει λογω διακοπης της μινο και εγω νομιζω οτι βγηκαν απο το cg..μπορει να είναι και αυτο...ειμαι απειρος στ θεμα τριχοπτωσης και δεν ξερω...εγω παντως θα το συνεχισω..δεν μπορω να κανω και αλλιως γιατι φοβαμαι να χρησιμοποιησω παλι μινο..δεν λεω ψεμματα...δεν εχω κανενα λογο να το κανω....ας με βοηθησει καποιος πιο εμπειρο
 

jimys

Member
malloumpas είπε:
πως είναι δυνατόν να μειώνεται η τριχόπτωση και να αυξάνεται η αραίωση;

πεφτωντας λιγοτερες δεν σημαινει οτι βγαινουν κιολας .. δλδ μπορει να πεφτουν λιγοτερες αλλα να μην ξαναβγαινουν..

καπου εδω ειχε συζητηθει και αυτη η περιπτωση..
 

dk1984

Member
jimys είπε:
malloumpas είπε:
πως είναι δυνατόν να μειώνεται η τριχόπτωση και να αυξάνεται η αραίωση;

πεφτωντας λιγοτερες δεν σημαινει οτι βγαινουν κιολας .. δλδ μπορει να πεφτουν λιγοτερες αλλα να μην ξαναβγαινουν..

καπου εδω ειχε συζητηθει και αυτη η περιπτωση..

ακριβως αυτο
 

gus210

Member
Να συμπληρώσω ότι σε εμένα παρατηρήθηκε και πολύ αργή ανάπτυξη των μαλλιών (μόνο στο πάνω μέρος που έβαζα το σκεύασμα). Το παρατήρησε και η σύντροφος μου. Πριν από την χρήση κουρευόμουν πολύ συχνά μιας και πάνω στο μήνα η ανάπτυξη ήταν αρκετή. Τώρα είμαι λες και κουρεύτηκα χθες. Επίσης, φίλος μου παρατήρησε ότι τα πλαϊνά μαλλιά μου έχουν μακρύνει περισσότερο.

Πάντως έχουμε συγκεντρώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την περαιτέρω έρευνα :)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Απαιτείται σταδιακή διακοπή; Γιατί δε λέει να συνεχίζω να το χρησιμοποιώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
Εχω καει κανονικα..δεν μπορω να πιστεψω οτι εβγαλαν ενα προιον να σαι κανει χειροτερα..να μην κανει τιποτα..οκ..το ξερουμε το παραμυθι..αλλα να σε κανει κ πιο καραφλα απο οτι εισαι..ανηκουστο..συνεχιζω παντως κ βλεπουμε..
 

jimys

Member
παιδια επειδη εχει αρχισει το κραξιμο χωρις καποιο ουσιαστικο δειγμα εχετε καμια φωτο πριν και μετα οσοι ειδατε αραιωση;;
 

mpimpos

Member
Εγω το σταματησα,αφου δν μου εκανε οτι ελεγε δν βρισκω λογο να δινω 30 τον μηνα.Δεν λεω οτι το cg με αραιωσε,απλα η αραιωση μου συνεχιζει οπως συνεχιζε εδω κ χρονια,αργα αργα κ σταθερα.Το CG μου μειωσε απλα την τριχοπτωση,τιποτα αλλο!Οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω τελος τα πειραματοζωα,ΑΝ βγει κατι καινουργιο κ παρει ΕΓΚΡΙΣΗ,τοτε μονο ξαναδοκιμαζω κατι.

***Το χρησιμοποιησα 4 μηνες.
 

jimys

Member
εγω κλεινω 2 ,5 μηνες και δεν εχω δει σιγουρα τπτ ουσιαστικο περα απο τον ογκο... τωρα αραιωση εχω νομιζω οση ειχα ετσι κ αλλιως.. θα συνεχισω με το μισο μπουκαλακι μεχρι να κλεισει το τριμηνο και βλεπουμε..!
 

Reve

Active Member
Και εγώ το σταματάω λόγω τιμής. Νομίζω μείωσε την τριχόπτωση σε κάποιο βαθμό αλλά τα 30 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Ίσως το ξαναξεκινήσω όταν τα οικονομικά μου είναι καλύτερα και αν πέσει η τιμή. Κάπου είχα διαβάσει ότι είχαν στείλει κάποιες μελέτες στον FDA στην Αμερική και περίμεναν να πάρουν έγκριση. Μάλλον παπάς ήταν...
 

tasos33

Well-Known Member
εγω κλεινω διμηνο,σταθερη πτωση 30-40 τριχες ο ογκος παραμενει,αραιωση μεγαλυτερη απο τοτε που εβαζα μινοξ δεν εχω,μαλλον λιγο καλυτερα ειμαι,παρατηρω αρκετες τριχες που ηταν για ψοφο να εχουν παρει τα πανω τους,συνεχιζω κανονικα,αλλωστε η μινοξ δεν μου εκανε και τιποτα καλυτερο και απο επανεκφυση μηδεν,βεβαια θυμαμαι που εβαζα και 9 μηνες το ρεβιβο και δεν εκανε απολυτωσ τιποτα και συνεχιζα μηπως και κανει οποτε ασ του δωσω και αλλο χρονο επειδη θεωρω οτι οι δυο μηνες ειναι λιγοι
 

gianniskritikos2

Active Member
Παιδια μαλλων πρεπει να παραδεχτουμε ολοι οτι δεν κανει τιποτα... δεν μπορει στα 20 ατομα που το χρισιμοποιουν τα 6 να εχουν χειροτερευσει και οι αλλοι 14 να λενε δεν ξερω μπορει να ειμαι καλυτερα μπορει χειροτερα αυτα δεν ειναι αποτελεσματα για να λεμε οτι προκειτε για καποιο αξιολογο προιον των 30 ευρο.... ειναι ενα τοπικο που σαν πειραμα απαιτυχε... αμα παρουμε 20 ατομα για την μινοξ τα 18 θα δουνε επανεκφυση στο 3 μηνο.. και οι αλλοι ενα τιποτα εδω μιλαμε οτι ατομα αραιωσανε ... και κανενας δεν ειδε ρεγκ εκτως απο ενα ατομο που το ποιο λογικο οφοιλετε στο οτι ειχε κοψει την μινοξ και ξαναβγαινουν καποιες που πεσανε λογο σεντινκ απο την διακοπη της .... δεν εχω καμια αμφυβολια οτι ειναι αχριστο
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Χρησιμοποιώ λίγο λιγότερο από 4 μήνες το CG210 και νομίζω ότι είμαι πλέον σε θέση να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητά του τόσο από αυτά που έχω δει εγώ ο ίδιος, όσο και αυτά που μου λένε διάφοροι τρίτοι.

Αυτά που έχω δει εγώ ο ίδιος είναι εν ολίγοις τα εξής:
α) στον καθρέφτη τα μαλλιά φαίνονται αρκετά πιο πυκνά από πριν
β) η hairline έχει κατέβει προς τα μπρος μερικά χιλιοστά (αν και γενικά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με τα μπροστινά μαλλιά και τους κροτάφους παρά κυρίως πίσω, στο «μπιφτέκι»)
γ) άλλοτε αραιές περιοχές στο «μπιφτέκι» έχουν καλυφθεί από μικρότερες ή μεγαλύτερες τρίχες (το γνωρίζω γιατί τον τελευταίο χρόνο που άρχισε να με «θερίζει» η αλωπεκία, παρατηρώ συνέχεια τα μαλλιά στο «μπιφτέκι» με δεύτερο καθρέφτη)
δ) στο λούσιμο, στο βούρτσισμα και γενικά οι τρίχες που πέφτουν είναι πια ελάχιστες
ε) τα μαλλιά μεγαλώνουν πλέον πιο γρήγορα και χρειάζομαι κούρεμα πιο συχνά
στ) πλέον νιώθω ότι δεν χρειάζομαι κούρεμα για να «κρύψω» την αραίωση, αλλά μόνο επειδή τα μαλλιά στα πλάγια έχουν μεγαλώσει περισσότερο από τα πάνω

Αυτά τώρα που έχουν παρατηρήσει άλλοι με τους οποίους δεν είμαι σε καθημερινή επαφή, οπότε μπορούν να εντοπίσουν πιο εύκολα τις αλλαγές πάνω μου, είναι τα εξής:
α) ο αδερφός μου με είδε μετά από 2-3 βδομάδες αφότου ξεκίνησα τη θεραπεία και μου είπε ότι πύκνωσε το μαλλί μου
β) ο κουρέας μου μού είπε μετά από 1μιση μήνα θεραπείας ότι χόντρυνε η τρίχα και το μαλλί μου έγινε πιο δυνατό
γ) ο κολλητός μου μετά από κάνα 2μηνο θεραπείας μου είπε επί λέξει: «Τι έκανες και φύτρωσες εκεί πάνω πάλι;» (εννοώντας το «μπιφτέκι»)
δ) μια φίλη από το εξωτερικό η οποία είχε να με δει ένα χρόνο ακριβώς, από πέρσι τέτοιο καιρό δηλαδή (τότε που η άγρια τριχόπτωση -η οποία με πήγε καρότσι όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι- είχε μόλις αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της), και από την οποία είχα ζητήσει να μου φέρει απ' έξω regaine αφρό, μόλις με είδε με ρώτησε: «Τι τον χρειάζεσαι τον αφρό; Αφού δεν έχεις πρόβλημα!» (υπερβάλλει φυσικά, εννοείται πως εξακολουθώ να έχω πρόβλημα)

Ξαναλέω ότι παράλληλα με το CG210 κάνω βούρτσισμα 1 φορά την ημέρα, χρήση regaine 2 φορές τη μέρα (αφρό εδώ και ένα μήνα αντί για σπρέι, για πρακτικούς λόγους) και καθημερινό λούσιμο με κάποιο DTH-blocker σαμπουάν, οπότε φαντάζομαι ότι όλα μαζί, λίγο ή πολύ το καθένα ξεχωριστά, συνεισφέρουν. Από αυτά, το regaine το χρησιμοποιώ σταθερά εδώ και χρόνια και δεν τολμώ να το κόψω, ενώ τα άλλα 3 (CG210, βούρτσισμα και καθημερινό λούσιμο) τα έβαλα πριν από ένα 4μηνο.

Αν δεν είχε μεσολαβήσει η καταραμένη εποχιακή τριχόπτωση του φθινοπώρου που με γύρισε αρκετά πίσω, θα μπορούσα να δω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο, νομίζω, το ότι από τότε που σταμάτησε η εποχιακή τριχόπτωση (πριν κανένα μήνα περίπου), έχω διαπιστώσει τη μεγαλύτερη βελτίωση.

Έχω βγάλει φωτογραφίες στην αρχή της θεραπείας και θα βγάλω και άλλες σύντομα να ανεβάσω για να συγκρίνουμε.
 
Μπλουζα