Πρόσφατο περιεχόμενο από genesis

  1. G

    Η επιστροφή απο δερματολόγο και οι θεραπειες.....

    Απ: Η επιστροφή απο δερματολόγο και οι θεραπειες..... nomore απο που προκυπτει αυτο? πως επηρεαζει το καπνισμα το θυρεωειδη?
  2. G

    γύρη για τα μαλλάκια μας διαβάστε το

    Απ: γύρη για τα μαλλάκια μας διαβάστε το όχι. η γύρη και ο βασιλικός πολτός δεν είναι το ίδιο. για την ακριβεια καμία σχέση :tease:
  3. G

    Νεα ερευνα στο φαρμακο avodart,πιθανα προβληματα στη καρδ

    Απ: Νεα ερευνα στο φαρμακο avodart,πιθανα προβληματα στη κ ειχα κι εγω προσωπικη εμπειρια με το avodart και ειχα κανει και ενα θεματακι στο οποιο αναφερα πονο στο στηθος και δυσπνοια... doubleA χρησιμοποιουσα παρεπιμπτοντως.
  4. G

    Showcase στην Αθήνα. Πότε?

    Απ: Showcase στην Αθήνα. Πότε? κι εγω... **εσυ admin ασε τα μεγαλα λογια γτ ηδη χρωστας μια συναντηση... 7SFGSFG
  5. G

    Απορίες....

    Απ: Απορίες.... ναι, καπως ετσι... σα να προκαλει δυσπεψια.
  6. G

    H καλυτερη αγωγη για την τριχοπτωση

    Απ: H καλυτερη αγωγη για την τριχοπτωση εγω παλι ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ που τον αναγκασαμε να γινει μέλος και να μεγαλωσει αυτη την ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ κοινοτητα...
  7. G

    Απορίες....

    Απ: Απορίες.... για μια περιοδο επαιρνα κι εγω. και μαλιστα μαγια απο φουρνο. σε μπιλακια στην καταψυξη ενα καθε μερα..δεν ξερω αν μου κανανε καλο στα μαλλια αλλα σιγουρα μου κανανε κακο στο στομαχι. παντως η μαγια ξερω κανει καλο στα σπυρακια.
  8. G

    Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα)

    Απ: Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα) νι
  9. G

    Bergmann Kord - Η Γνωμη σας. - Δεν Μπορω να Βρω Photos. σε κανενα φ

    Απ: b***mann k**d - Η Γνωμη σας. - Δεν Μπορω να Βρω Photos. σε κανεν πηγαινε στην ενλογω εταιρια...αξιζει..εχει ενα πολυ ωραιο γκομενακι στη γραμματεια. αλλα μην μπεις πιο μεσα ;)
  10. G

    Sex και φινα

    Απ: Sex και φινα α οκ...δεν το ηξερα... thanks
  11. G

    Sex και φινα

    Απ: Sex και φινα :knup: :knup: :knup:
  12. G

    Sex και φινα

    Απ: Sex και φινα μωρε sex με προφυλαξεις δε διαφωνω αλλα όχι και oral sex με προφυλαξεις......
  13. G

    Πρήξιμο στο στήθος

    Απ: Πρήξιμο στο στήθος αποσο ξερω δεν υπαρχει τετοιο θεμα. απλα η μινοξ μπορει να επιβαρυνει τυχον τσιμπιματακια που εχεις στο αριστερο στηθος. τα οποια, αν καποιος δεν εχει καρδιακο προβλημα, οφείλονται σε πολυ στρεσ και ελλειψη μαγνησιου (γενικα παιδια η ελλειψη μαγνησιου παιζει πολυ και...
  14. G

    Πρήξιμο στο στήθος

    Απ: Πρήξιμο στο στήθος και αν φύγει το όποιο πρόβλημα όταν τη σταματήσεις, πρέπει να την ξαναξεκινήσεις να δεις αν όντως οφειλόταν από τη σπίρο...αλλα ποιος το κανει?? (και καλα κανει)
  15. G

    Sex και φινα

    ωραια...δεν ξερω πως να ξεκινησω αυτο το θεματακι... τεσπα. ειπα να το ανοιξω εδω και οχι στο θεμα ``γυναικες, σχεσεις, τριχοπτωση`` γιατι η απορια μου ειναι πολυ συγκεκριμενη και ισως να ειναι και πολυ σημαντικη. δεν το εχω πετυχει πουθενα να αναφερεται, ελπιζω να μην κανω λαθος. εχουμε πει...
Μπλουζα