Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εν τω μεταξυ αυτοι π κραζουν ειναι καραφολοκορακες, ο ενας εχει κανει 3-4 μμ στον ιδιο γιατρο με αποτελεσμα ενα κεφαλι σαν ελβετικο τυρι κ μαλλι αστο κ ο αλλος δεν εχει μπει σε μμ κ φοραει συστηματα.
Ρε καντε μας τη χαρη κ ασχοληθειτε με τα της δουλειας σας. Γιατροι του καναπε
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!καλο ειναι να μην κρινουμε την κατασταση των μαλλιων των αλλων μελων του φορουμ, εσενα ας πουμε αντιστοιχα καποιος θα μπορουσε να σου πει για την τρυπα σου
Γιατρε εσεις γιατι δεν ειπατε που κανατε ΜΜ στο βιντεο;Εφοσον ειναι συζητηση πιο χαλαρη ετσι φιλικη και οχι καθαρα προωθησης της κλινικης σας;
Μηπως εισαι ρεπορτερ?? Γιατι κανεις παρα πολυ καλα τη δουλεια τους.καλο ειναι να μην κρινουμε την κατασταση των μαλλιων των αλλων μελων του φορουμ, εσενα ας πουμε αντιστοιχα καποιος θα μπορουσε να σου πει για την τρυπα σου
Προβολή συνημμένου 62408
1 ) Το φόρουμ μου παρέχει ανωνυμία ( που σιγά την ανωνυμία εδώ που τα λέμε, το γράφεις λες και χρησιμοποιούμε το ένα vpn πίσω από το άλλο για να έχουμε πρόσβαση στο φόρουμ ) και απλά την χρησιμοποιώ γράφοντας με ψευδώνυμο. Έχεις ασπαστεί αυτή την ατάκα για την ταυτότητα λες και είμαστε το ίδιο στα του κεφαλιού και έχουμε το ίδιο όφελος να γράψουμε με ονοματεπώνυμο εκπροσωπώντας τις γνώσεις μας. Εκτός αν στο τέλος της μέρας μας θεωρείς το ίδιο... εγώ προσωπικά δε θα το έλεγα.Μπορεις να πεις το ονομα, δεν εχεις κατι να ανησυχησεις, ανωνυμα γραφεις)
Αρχικα, η κουβενατ οπως βλεπετε ολοι ειναι σχεδον αμονταριστη, σιγα μην ειχαμε και σκαλετα με θεματ. Οτι ηθελε ελεγε ο καθενας τους. Εγω παλι όχι, προσεχω γιατι εχω ηδη αρκετους "ανταγωνιστες" που με περιμενουν στη γωνια (για να τις "φανε" παλι τελικα, αλλα αυτο ειναι άλλο θεμα....)
Αν παλι ειπα ΕΓΩ κατι που σε ενοχλησε, μπορεις να με καλεσεις στο κινητο μου να μου πεις τι ηταν αυτο.
Αν παλι δεν έχεις ΚΑΝ το κινητο μου, κατσε και αναρωτησου τι λεει για εσενα το να καθεσαι να γραφεις για ΕΜΕΝΑ, που δεν με ξερεις καν,
και για αυτο δεν εχεις το κινητο μου, ανωνυμα σε ενα φορουμ...
Τωρα τα υπολοιπα που γραφετε καποιοι ειναι ... δεν ξερω πως να το πω.
Προφανως ο Καραμανιδης, ο ...χοντρος διατροφολογος, μπερδεψε το κραξιμο απο φθονο με το κραξιμο για την Φιναστεριδη!
Εσεις που ξερετε το γιατι κραζετε, μπορειτε να τον διορθωσετε, αποκαλώντας τον χοντρο διατροφολογο αρχικα
Οσον αφορα την προσεγγιση του Λορενζο, νομιζω ΕΧΕΙ δικαιωμα να μην του αρεσει, οταν του προτεινε ΤΡΕΙΣ επεμβασεις αμεσα, ενω εχει αυτο το αποτελεσμα με 2500 τριχοθυλακια + φιναστεριδη.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι βλακας
ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχει αδικο και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αμεσα 3 χειρουργεια.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν βλεπει καλα.
Δειξτε λιγο κατανοηση, το παιδι ειναι ανοητο και αβγαλτο απο θεματα μαλλιων...
Οπως και εγω...
Partner in crime αληθείαςΕν τω μεταξυ αυτοι π κραζουν ειναι καραφολοκορακες, ο ενας εχει κανει 3-4 μμ στον ιδιο γιατρο με αποτελεσμα ενα κεφαλι σαν ελβετικο τυρι κ μαλλι αστο κ ο αλλος δεν εχει μπει σε μμ κ φοραει συστηματα.
Ρε καντε μας τη χαρη κ ασχοληθειτε με τα της δουλειας σας. Γιατροι του καναπε
Μπαινει στη συζητηση το ονομα Λορεντζο και τηρειτε μια απαθεια . Οχι ομως οτι τον προσβαλατε κιολας οπως λεγεται. Δεν ξεφυγε σε καμια περιπτωση η συζητηση.Θα κανω βιντεο και για αυτο καποια στιγμη οταν προλαβουμε.
Αλλα ειναι ΑΣΧΕΤΟ!
Εγω ημουν ο συντονιστης στην κουβεντ ακαι ο χειορυργος των παιδιων.
Πως κολλαει το να μιλησω για εμενα?
Άντε ρε παλιοκαράφλαΜηπως εισαι ρεπορτερ?? Γιατι κανεις παρα πολυ καλα τη δουλεια τους.
Εψαξες το προφιλ μ (κ καλα εκανες) ειδες ολη την εξελιξη της μμ μου(λογικα) , διαβασες τι εκανα κ τι προκειται να κανω (δεν νομιζω) και απομονωσες και δειχνεις ΜΟΝΟ την εικονα αυτη, π δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αντιπροσωπευτικη του αποτελεσματος μου αλλα ηταν μια φωτογραφια στη διαρκεια ολοκληρωσης του αποτελεσματος της μμ.κ μαλιστα την ανεβασα κ ΔΕΝ την εκρυψα για να ωραιοποιησω κανενα αποτελεσμα κ να γινει κριτικη.
Αν δεν σ κανει κοπο ανεβασε κ τις αλλες φωτογραφιες π τραβηχτκαν αρκετα μετα και φαινεται ολοκληρωμενο το αποτελεσμα(λητπρια δοτρια)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρωτήσατε παραπάνω γιατρέ για το λόγο που έγινε το βίντεο στον @Legwg James και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το βίντεο κατά κάποιο τρόπο λέτε ότι υπάρχει ένα φόρουμ με κάτι άτομα που το παίζουν "γιατροί" και ο τρόπος σας ήταν κάπως ειρωνικός!Ποιος πιστευεις οτι ειναι ο λογος???
Για να σε βοηθησω, απλα τους ειπα ελατε να μιλησουμε και οπου παει, κανα μισαωρο. Βγηκε 2 ωρες τελικα.
Ειναι PODCΑST συνεντευξη 2 ασθενων ΜΕΤ που ειναι ικανοποιμενοι απο το αποτελεσμα τους.
Συμφωνώ και μερικές φορές πιστεύω ότι αδικεί ο ίδιος τον εαυτό του με κάποια πράγματα που λέει!δαγκωνει το χέρι που τον τάισε ..
Πως τη γλιτωσες τη χλωρινη στα εξαγμένα grafts ένας Θεός το ξέρει!Αυτός είναι..δεν αδικεί τπτ
Γιατρέ ανέβασε κάνα podcast με τη Βαλεντίνα καλύτερα λέω εγώ για να ξεχαστεί το θέμαΕιναι PODCΑST συνεντευξη 2 ασθενων ΜΕΤ που ειναι ικανοποιμενοι απο το αποτελεσμα τους.
Παραπάνω απο 5 ειναι σωστες στις 10 στις κατευθυνσιες που δινονται.Ρωτήσατε παραπάνω γιατρέ για το λόγο που έγινε το βίντεο στον @Legwg James και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το βίντεο κατά κάποιο τρόπο λέτε ότι υπάρχει ένα φόρουμ με κάτι άτομα που το παίζουν "γιατροί" και ο τρόπος σας ήταν κάπως ειρωνικός!
Εφόσον θεωρείτε ότι το Φόρουμ είναι μη έγκυρη πηγή γνώσης γιατί παραμένετε σε ένα site το οποίο θεωρείται μη έγκυρο εσείς όντας γιατρός με άτομα τα οποία έχουν την φαντασία ή το όνειρο να ήταν γιατροί και να βγάζουν γνωματεύσεις?
Έστω απο τις 10 πληροφορίες εδώ μέσα οι 5 να ήταν σωστές κάποιος θα βγήκε κερδισμένος!Δεν αμφιβάλλω ότι είστε ειδικός αλλά μην ακυρώνετε την προσπάθεια και μη τσουβαλιάζετε ολόκληρο φόρουμ!
Πως τη γλιτωσες τη χλωρινη στα εξαγμένα grafts ένας Θεός το ξέρει!