Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν μαρεσει ρε γμτ.Πατσά θα σε κεράσει τζον……
Χαχαχχαχα αξέχαστες στιγμές αυτό το φόρουμ όντωςΕμενα μου λειπουν και οι βεκρικοι να σφαζομαστε τυρκαλαιοι,βεκρικοι, ανεξαρτητοι αλλοι που με εριχναν μπινελικη. με Δημητρη50423 βγηκαμε για καφε αλλα εδω μεσα σφαζομασταν. akismulti,tsek ολοι καλοι ρε γμτ.
Ποιος αλλος σας ποσταρει εδω μεσα εκτος απο μενα?
Σας ποσταρω 3 τη βδομαδα
Πρέπει να καταλάβετε ότι όσο συνεχίζετε να ασχολείστε τόσο περισσότερο θα σας την μπαίνει για να γίνεται τζέρτζελο…… και μην μου πείτε ότι με αυτά χαλάει την εικόνα του…..bad advertisement is still advertisement…..η μόνη λύση είναι η πλήρης αγνόηση…..
Κατάλαβα βρε air Jordan αλλά σου λέω ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά….εδώ δεν είναι περίπτωση fight fire with fire είναι περίπτωση κόψε το οξυγόνο (αγνόησε δηλαδή) από την φωτιά…. το υλικό που υπάρχει στο φορουμ είναι υπεραρκετά για να βγάλει κάνεις συμπέρασμα για όλους μας…….ανώνυμους και επώνυμους….![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό σου είπα καταλαβαίνω……Ναι αλλά εγώ διασκεδάζω όμως με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει,να κάνει τη νύχτα μερα,και πώς αγνοεί επιδεικτικά τους πελάτες του,πως προσπαθεί να απαξιώσει φόρουμ,Λορέντζο κτλ ,και να τα κάνει ρδελομπου με τις αντιφάσεις που πέφτει...έχει γούστο![]()
![]()
Ισχυει απολυτα και το εγραψα!Αν ημουν μεσα στην Κλινικη Κ. Αναστασακη θα προσπαθουσα να κανω περισσοτερα και οσο μου επιτρεποταν αυτα τους τα λεω.
Εσεις σιγουρα το μαρκετινγκ το διαδυκτιακο το εχετε απογειώσει με τα βιντεο...οκ μπορω να μην συμφωνώ με καποια πραματα σιγουρα και εγω. Αλλα ειμαστε απο τις τίμιες κλινικες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλημέρα στην ομάδα.Δηλαδή όσα χρόνια χειρουργείς ever έχεις μόνο 2 αποτυχημένα περιστατικά;
Ναι, όλοι έχουμε πρόβλημα προσωπικό στη ζωή μας. ίσως, και συ μια έλλειψη αποδοχής από κάποιον.
8 Amazon reviews.... Επειδή έχω και Paper και βιβλία στο Amazon, δεν θα σχολιάσω καν.
Μην μου απάντησεις καν... Ένας καραγκιόζης με καδένα, τσαπόνυχο και προσωπικά προβληματα είμαι![]()
Τελικά κατάφερα να διαβάσω παλαιότερες αναρτήσεις νημάτων και κατατοπίστηκα σε ικανοποιητικό βαθμό επί του θέματος. Καταλαβαίνω ότι το ζήτημα είχε εξαντληθεί στο παρελθόν γι’ αυτό δεν απάντησε κάποιο μέλος.Καλημέρα στην ομάδα.
Τυχαία διάβασα το μήνυμα και επειδή είμαι νέος στο φόρουμ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγενέστερη αναφορά σε αποτυχημένα περιστατικά της κλινικής AHC; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Προσπαθώ ακόμη να εγκλιματιστώ στο περιβάλλον.