karaflomallias
Active Member
και παραπάνω... στην δική μου περίπτωση πήρε κοντά στο 50 % ..Ο lorenzo παίρνει ας πούμε περίπου μέχρι το 40% των διαθέσιμων μοσχευμάτων συνήθως σε μια επέμβαση; Παίζει ρόλο όμως και το punch που θα χρησιμοποιήσει...
και παραπάνω... στην δική μου περίπτωση πήρε κοντά στο 50 % ..Ο lorenzo παίρνει ας πούμε περίπου μέχρι το 40% των διαθέσιμων μοσχευμάτων συνήθως σε μια επέμβαση; Παίζει ρόλο όμως και το punch που θα χρησιμοποιήσει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πόσο μεγαλύτερο punch απαιτούν τα 0.3 micron δηλαδή?Σωστή παρατήρηση. Στο consultation όμως η δότρια (έκταση) του karafomalia είχε εκτιμηθεί μεγαλύτερη γιατί δεν ήταν ορατή η ρετρό λόγω του μακριού μαλλιου. Αν δεν είχε την ρετρό η δότρια του θα προσέγγιζε τα 280-300cm2 (aka 4000g). Με το ξύρισμα βρέθηκε μικρότερη αλλά λόγω της λεπτής τρίχας 49-50μ χρησιμοποιήθηκε μικρότερο punch (άρα μικρότερο πλήγμα δότριας) και κρατήθηκε το αρχικό πλάνο για 4000g.
Ο lorenzo παίρνει ας πούμε περίπου μέχρι το 40% των διαθέσιμων μοσχευμάτων συνήθως σε μια επέμβαση; Παίζει ρόλο όμως και το punch που θα χρησιμοποιήσει...
Με τέτοιο όνομα "καραφλομαλλιας" αναγκαστικά τα μισά θα έπαιρνεκαι παραπάνω... στην δική μου περίπτωση πήρε κοντά στο 50 % ..
Για να βάλει 4000g μόνο μαλλιάς δεν ήταν αλλά έκανε κάλυψη άριστη φαίνεται.o καραφλομαλλιας πάντως εμένα μου φάνηκε πολύ πιο μαλλιάς από καράφλας. μόνο κροτάφους είχε αλλά και αυτοί σε καλή κατάσταση
το ίδιο μου είπε και η Grace.. αλλά αυτή ήταν παρούσα και όταν έλυσα τον κότσο και είδε τι κρύβεται απο κάτω...o καραφλομαλλιας πάντως εμένα μου φάνηκε πολύ πιο μαλλιάς από καράφλας. μόνο κροτάφους είχε αλλά και αυτοί σε καλή κατάσταση
Ρε γαμώ, ήθελα να γράψω οτι κάτω απο τον κότσο, θα κρύβεται αντι για θησαυρός άνθρακας , αλλά με πρόλαβες!!!!το ίδιο μου είπε και η Grace.. αλλά αυτή ήταν παρούσα και όταν έλυσα τον κότσο και είδε τι κρύβεται απο κάτω...![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ορεε , περιγραφικός ο φίλος εδώ χαχααχαχ (καλαμπούρι κάνουμε )το ίδιο μου είπε και η Grace.. αλλά αυτή ήταν παρούσα και όταν έλυσα τον κότσο και είδε τι κρύβεται απο κάτω...![]()
Αυτές οι φακές σαν μαλλιά κούκλας ήταν…Δεν θα ευχηθώ καλή φύτρωση, γιατί μου θυμίζει τις φακές και τα φασόλια που βάζαμε, με βαμβάκι στο δημοτικό, στο παράθυρο....
Μεγιά το επερχόμενο λούκ, λοιπόν.
Πόσο μεγαλύτερο punch απαιτούν τα 0.3 micron δηλαδή?
Για αυτό δεν λέω καλή φύτρωση , το αμέσως επόμενο είναι καλή φωτοσύνθεση....Αυτές οι φακές σαν μαλλιά κούκλας ήταν…![]()
Ξέρεις αυτή η περίοδος είναι κρίσιμη για εμένα και ειπα να ασχοληθώ με κάποια θέματα με την πρέπουσα σοβαρότητα.Ήταν στο όριο που γίνεται η αλλαγή από 0.8-0.85 σε 0.9 παίζει ρόλο βέβαια και το δέρμα, ο sp75 είχε σκληρό για αυτό και 0.9 και serrated.
Με 0,7 που μου είπε εμένα πόσο μπορεί (ασφαλώς) να πάει.;Σωστά εκεί παίζει γύρω στο 40% +/-. Από εκεί και πέρα σαφώς παίζει ρόλο το punch. Με 0.9 μένει εκεί. Με 0.8 ανεβαίνει περίπου 20-25%
και παραπάνω... στην δική μου περίπτωση πήρε κοντά στο 50 % ..
Με 0,7 που μου είπε εμένα πόσο μπορεί (ασφαλώς) να πάει.;