Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Θέματα εκτός τριχόπτωσης' που ξεκίνησε από το μέλος tropheus, στις 5 Νοεμβρίου 2011.

 1. ohr

  ohr New Member

  Επειδή πολλές μαρτυρίες καταδεικνύουν την ανάγκη κριτήριων, και αντιλαμβάνομαι το άγχος σας για την επιλογή ιατρού έχοντας περάσει από τη θέση σας, θα σας μεταφέρω τι αναφέρουν οι διεθνώς επικρατούσες κατευθυντήριες γραμμές για την ρινοπλαστική.
  Για παράδειγμα, προεγχειρητικά ο χειρουργός οφείλει να βγάλει κάποιες φωτογραφίες το πρόσωπο του ενδιαφερόμενου, για να συζητήσει μαζί του το αποτέλεσμα, να κάνει χειρουργικό πλάνο και να μπορεί να γίνει σύγκριση μετά την επέμβαση. Η ενδεδειγμένη φωτογραφική απεικόνιση της μύτης ενόψει επεμβάσεως ρινοπλαστικής, σύμφωνα με τις προλεχθείσες διεθνώς κρατούσες κατευθυντήριες γραμμές πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον έξι όψεις: μετωπική, στη βάση της μύτης, αριστερό “προφίλ”, δεξί “προφίλ”, αριστερή όψη τριών τετάρτων και δεξιά όψη τριών τετάρτων. Οπότε αν ο χειρουργός δεν πράξει τα παραπάνω…τα συμπεράσματα δικά σας. Αν μάλιστα ισχυριστεί ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν… στην καλύτερη περίπτωση μάλλον έχει να ενημερωθεί επιστημονικά κάποια χρόνια, οπότε πάλι τα συμπεράσματα δικά σας. Δυστυχώς, εγώ τα έμαθα μετά από την πρώτη επέμβαση…
   
 2. Avatar

  Google AdSense Guest Advertisement  για να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις.
 3. BirdTalk

  BirdTalk Member

  Εγώ χειρουργήθηκα πρόσφατα απο τον Δ.Λουλούδη. Η διαδικασία ομαλή, όλα πήγανε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεν ταλαιπωρηθηκα καθόλου στο χειρουργείο, αναπνοή από τη μύτη αμέσως, καθόλου απώλεια της αίσθησης της γεύσης και τωρα μερα με τη μερα η μυτη επανερχεται στα φυσιολογικα της. Ειναι ακομα πρησμενη βεβαια αλλα με τον καιρο θα ξεπρηστει. Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το μεχρι τωρα αποτελεσμα και στο λειτουργικο και στο αισθητικο κομματι!
   
 4. axvax

  axvax New Member

  Καλησπέρα. Έχω επισκεφτεί και εγώ τον Λουλούδη και κλίνω προς αυτόν. Μήπως θα μπορούσες να μου δείξεις φωτογραφίες από πριν και μετά σε προσωπικό μήνυμα ίσως?
   
 5. BirdTalk

  BirdTalk Member

  Και πολύ καλά κάνεις! Θα δεις φωτογραφια πριν και μετα σε μια απο τις σελιδες του στο facebook! Αν μου επιτρέπεις να πω κάτι ..το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη, να αφεθείς στα χέρια του και να ακολουθήσεις με στρατιωτικη πειθαρχεία τις οδηγίες του!
   
 6. BirdTalk

  BirdTalk Member

  Προς αποφυγή οποιαςδήποτε παρεξηγήσεως να επισημάνω πως η σχέση μου με τον συγκεκριμένο γιατρό είναι αυτή του πρόσφατα χειρουργημένου ασθενούς και καμία άλλη.
   
 7. Valenia

  Valenia New Member

  Εκανες την επεμβαση τελικα;σε ποιο γιατρο; ενδιαφερομαι.παθουσα.
   
 8. Valenia

  Valenia New Member

  Που εκανες revision?
   

Μοιραστείτε τη σελίδα