Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)

ohr

New Member
Επειδή πολλές μαρτυρίες καταδεικνύουν την ανάγκη κριτήριων, και αντιλαμβάνομαι το άγχος σας για την επιλογή ιατρού έχοντας περάσει από τη θέση σας, θα σας μεταφέρω τι αναφέρουν οι διεθνώς επικρατούσες κατευθυντήριες γραμμές για την ρινοπλαστική.
Για παράδειγμα, προεγχειρητικά ο χειρουργός οφείλει να βγάλει κάποιες φωτογραφίες το πρόσωπο του ενδιαφερόμενου, για να συζητήσει μαζί του το αποτέλεσμα, να κάνει χειρουργικό πλάνο και να μπορεί να γίνει σύγκριση μετά την επέμβαση. Η ενδεδειγμένη φωτογραφική απεικόνιση της μύτης ενόψει επεμβάσεως ρινοπλαστικής, σύμφωνα με τις προλεχθείσες διεθνώς κρατούσες κατευθυντήριες γραμμές πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον έξι όψεις: μετωπική, στη βάση της μύτης, αριστερό “προφίλ”, δεξί “προφίλ”, αριστερή όψη τριών τετάρτων και δεξιά όψη τριών τετάρτων. Οπότε αν ο χειρουργός δεν πράξει τα παραπάνω…τα συμπεράσματα δικά σας. Αν μάλιστα ισχυριστεί ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν… στην καλύτερη περίπτωση μάλλον έχει να ενημερωθεί επιστημονικά κάποια χρόνια, οπότε πάλι τα συμπεράσματα δικά σας. Δυστυχώς, εγώ τα έμαθα μετά από την πρώτη επέμβαση…
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

axvax

New Member
Εγώ χειρουργήθηκα πρόσφατα απο τον Δ.Λουλούδη. Η διαδικασία ομαλή, όλα πήγανε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεν ταλαιπωρηθηκα καθόλου στο χειρουργείο, αναπνοή από τη μύτη αμέσως, καθόλου απώλεια της αίσθησης της γεύσης και τωρα μερα με τη μερα η μυτη επανερχεται στα φυσιολογικα της. Ειναι ακομα πρησμενη βεβαια αλλα με τον καιρο θα ξεπρηστει. Εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το μεχρι τωρα αποτελεσμα και στο λειτουργικο και στο αισθητικο κομματι!

Καλησπέρα. Έχω επισκεφτεί και εγώ τον Λουλούδη και κλίνω προς αυτόν. Μήπως θα μπορούσες να μου δείξεις φωτογραφίες από πριν και μετά σε προσωπικό μήνυμα ίσως?
 

Valenia

New Member
παιδιά είμαι και γω θύμα αποτυχημένης ρινοπλαστικής από τον Α.Σ στο κολωνακι και ψάχνω επανορθωτική είμαι απελπισμένη και καταρρακωμένη ψυχολογικά όλη η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από μία μύτη για τον μπαλόμα και την κυπραίου τι εχετε ακούσει??γιατρους εξωτερικού ξερω και μπορείτε να ψάξετε στο realself .com ενδεικτικα αναφέρω nolst trenite,sam rizsk,dean toriumi,spencher cohran ,eric josephp,paul nassif όποιος μπορεί να με βοηθήσει για την επανορθωτική αλλά να μην είναι βαλτός καλοδεχούμενος
Εκανες την επεμβαση τελικα;σε ποιο γιατρο; ενδιαφερομαι.παθουσα.
 

Valenia

New Member
Γράψε το όνομα του χειρουργού χασάπη για να ξέρουμε.
Όσο για συμβουλές ο tropheus θα σε κατατοπισει αρκετά..
Και εγώ προσωπικά θα σου δώσω συμβουλές σε κάπου 1 μήνα + όπου θα κάνω revision rhinoplasty.
Μην γίνεσαι απαισιόδοξος πάντως. Παρόλο που παρά πολλοί χειρουργοί είναι για το κρεοπωλείο, υπάρχουν και αξιόλογοι. Θα βρεθεί λύση πιστεύω..
Που εκανες revision?
 

mmax34

New Member
καλησπέρα σε όλους και όλες.
Καμία πληροφορία για τον Ιωάννη Πετρόπουλο?
έχει κάνει κανείς ρινοπλαστική ή revision στον συγκεκριμένο?
 

Vickyf79

New Member
Καλησπέρα παιδιά,
Πριν 2 χρόνια αναγκάστηκα να κάνω διορθωτική Ρινοπλαστικη μετά απο απο αποτυχημένη επέμβαση που είχα κάνει προ 5 ετίας. Επισκέφθηκα 5 πλαστικούς χειρουργούς (λύρας, Κοντοές, Παυλιδέλης,Σκούρας). Όλοι μου αναφέρανε ότι θα έπρεπε να πάρω μόσχευμα απο το αυτί και να κάνω ανοιχτή Ρινοπλαστική για να διορθωθεί το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι εκτός απο το υψηλό κόστος της επέμβασης που μου αναφέρανε δεν ένιωσα καθόλου ανθρώπινη προσέγγιση! Επέλεξα τελικά τα επισκεφτώ τον κο. Μακρυπίδη μετά απο 2 συστάσεις που είχα απο γνωστούς μου. Πρόκειται για εξαιρετικό ιατρό, με ανθρώπινη αντιμετώπιση και κόστος! Είδα τις δουλείες του και μου αρέσανε πολύ. Γι'αυτό και προχώρησα μαζί του. Τον εμπιστεύτηκα απο την αρχή και πραγματικά δικαιώθηκα! Έκανα την επέμβαςη με ανοιχτή ρινοπλαςτική.Εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεν πόνεςα καθόλου! Πάνω απο όλα όμως εκτιμώ το ότι είναι τόσο ανθρώπινος!
Καλησπερα, θα ηθελα αν μπορεις να
Νομίζω πως όλοι όσοι έχουμε περάσει την εμπειρία μιας αποτυχημένης ρινοπλαστικής νιώθουμε περίεργα συναισθηματα.Εμένα προσωπικά με πήγε πίσω σε όλους τους τομείς. Η μύτη μου ξεπρηζοταν και μέχρι το 17.Θα ήθελα πραγματικα να παρακάλεσω οσους έχουν κανεί επανορθωτικη και εμείναν ευχαριστημενοι να μου στείλουν μήνυμα δν θέλω τρίτο τετάρτο χειρουργείο ειλικρινά Όσον αφορά αν το παραδεχτηκε ο Σκούρας όχι φυσικά από την αρχή με έβγαζε τρελή και υπερβολική Σε ευχαριστώ Κατερίνα μακάρι να κάνω σωστή επιλογή αυτήν την φορά και σε όλα τα παιδιά που σκοπεύουν να κάνουν πρώτο δεύτερο κοκ χειρουργείο εύχομαι σε όλους να μην ταλαιπωρηθουμε άλλο

Και εγω ομοιοπαθης....αν μπορεις θα ηθελα να ανταλλαξουμε εμπειριες και αποψεις
 

zozi

New Member
Και εγω ενδιαφερομαι για επανορθωτικη... Θα εκτιμουσα πολυ αν μου στελνατε προσωπικο μηνυμα για να μου πειτε εμπειρίες, τιμες απο γιατρους που ρωτησατε κτλ.
 

Katerina243

New Member
χαιρετω την παρεα! ηρθε κ η σειρα μου επιτελους να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας! εκανα κ εγω την πολυποθητη επεμβαση επιτελους! ολα μου τα χρονια αναπνεα απο το στομα ειχα χασει την οσφρηση μου ειχα οπισθορρινικη καταρροη εξαιτιας στραβου διαφραγματος κ απο κογχες κ η μυτη μου ηταν μονιμα μπουκωμενη... εκανα την επεμβαση κυριως για λειτουργικους λογους κ για αισθητικους αφου εκανα παραλληλα κ ρινοπλαστικη.. μετα απο ποσα χρονια ψαξιμο... εχω γραψει κ παλιοτερα εδω ψαχνοντασ να βρω τον καταλληλο γιατρο κατεληξα θεωρω στον καλυτερο! χτες εκοψα τα ραμματα κ μου εβγαλε τα αυτοκολλητα πανω απο τη μυτη ο γιατρος δεν βαζει πωματισμους μεσα στη μυτη ουτε ναρθηκα μονο τα αυτοκολλητα.. απο την πρωτη στιγμη που βγηκα απο το χειρουργειο αναπνεα κανονικα δεν πονεσα ουτε λεπτο παρολο που χρειαστηκε να σπασει τα κοκκαλα της μυτης..δεν με πειραξε η ναρκωση καθολου φοβερος ο αναισθησιολογος γιατι παλαιοτερα που ειχα κανει δυο χειρουργια όχι απλα η ναρκωση με ειχε πειραξει κ ξερναγα αλλα καταλαβαινα κ τι μου εκαναν… μεγαλο το σοκ οποτε καταλαβαινετε πως ημουν όταν πηγα να κανω στις 7 του μηνα την επεμβαση.. την ιδια μερα μετα από πεντε ωρες παρακολουθησης στην κλινικη πηρα εξιτηριο δοξα το θεο όλα καλα δεν καταλαβα τπτ… το αποτελεσμα το αισθητικο ξεπερασε κάθε προσδοκια μου πραγματικα τοσο καλο δεν θα μπορουσα να το φανταστω ο ανθρωπος ‘’κενταει’’! φοβερος γιατρος κ απιστευτος σαν ανθρωπος!!! μετανιωσα που δεν την εκανα πριν δεκα χρονια αλλα ποτε δεν ειναι αργα.. ο γιατρος μου ειναι ο ιωαννης πετροπουλος είναι στρατιωτικος γιατρος στο 401.. εγω εκανα την επεμβαση στο ερρικος ντιναν.. εχω κλεισει ηδη μια βδομαδα χειρουργημενη κ ειμαι σουπερ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

helen

New Member
Καλησπέρα σε ολους. Διαβαζω πολυ καιρο στο φορουμ τα θεματα που αφορουν τη ρινοπλαστικη. Θελω να διορθωσω το σχημα της μυτης αλλα και το διαφραγμα λογω του οτι εχω αρκετα σοβαρο προβλημα στην αναπνοη με υπνικη απνοια.Η επιλογη ιατρου εγινε αφου ειδα αποτελεσμα γνωστης μου με παρομοιο προβλημα με το δικο μου ,διορθωνοντας παραλληλα και το αισθητικο πρόβλημα της μυτης με πολυ καλο αποτελεσμα αλλα και διαβάζοντας κριτικες σε διάφορα φορουμ. Κατέληξα και εκλεισα την επομενη εβδομαδα ρινοπλαστικη με τον κ Λουλουδη Δημητρη για να διορθωσουμε το σχημα της μυτης και το διαφραγμα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τον κ Λουλουδη τον ξερω απο περιπτωση γνωστου μου που εκανε επεμβαση σε αυτον με πολυ καλο αποτελεσμα. Επισης τον συμβουλευονται πολλοι σαν καταδυτικο ιατρο και τον ξερω και απο εκει γιατι ασχολουμαι με την ελεύθερη καταδυση.
Καλη επιτυχια ευχομαι. Θα ειχε ενδιαφέρον να βλεπαμε παρουσιασεις και στις ρινοπλαστικες. Μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις τη δουλειά του καθε ιατρου.
 

ilmois

New Member
Γεια σας και απο μενα. Εχω διαβασει ολα τα σχολια και εχω αγχωθει παρα πολυ. Θελω να κανω ρινοπλαστικη στον Μητσου, αλλα δεν μπορω να βρω γνωμες/αποψεις για τον συγκεκριμενο. Επισης μου κανει εντυπωση η διαρκεια της επεμβασης που ειναι μολις 30 λεπτα, ενω σε αλλους γιατρους κραταει πανω απο 1 ωρα. Το κοστος μου ειπε οτι ειναι 2400 και μου φαινεται φυσιολογικο. Εχω μεγαλη μυτη με καμπουρα. Ειμαι γυναικα και γραφω απο λογαριασμο του φιλου μου. Εχω μιλησει με τον γιατρο και μου ειπε οτι αμεσως μετα την επεμβαση θα με βγαλει φωτογραφια και θα μου την δειξει πριν παω στο ταμειο, ωστε αν δεν μου αρεσει το αποτελεσμα να μη πληρωσω. Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας για τον Μητσου. Ευχαριστω πολυ.
 

AngelaG

New Member
Παιδιά εγώ ψάχνω χρόνια που να κάνω.. Ώρες ώρες βλέπω γνώμες για γιατρούς εδώ και απορώ. Γιατί όταν μπαίνω στα σαιτ τους στις φωτογραφίες τα αποτελέσματα είναι απαράδεκτα. Πελάτες να βγαίνουν σα γουρουνάκια με αφύσικα ανορθωμενες μύτες και εδώ βλεπω τόσο θετικά σχόλια... Πχ ο Μ και ο Π έχουν πολλα παράξενα αποτελέσματα. Εγώ δε θα θελα να βγω έτσι. Από Θεσσαλονίκη ερχόμενη σκέφτομαι για Αθήνα το Λ., επίσης τον Χ. Πιστεύω έχουν πιο φυσικά αποτελέσματα.
 

helen

New Member
Παιδιά εγώ ψάχνω χρόνια που να κάνω.. Ώρες ώρες βλέπω γνώμες για γιατρούς εδώ και απορώ. Γιατί όταν μπαίνω στα σαιτ τους στις φωτογραφίες τα αποτελέσματα είναι απαράδεκτα. Πελάτες να βγαίνουν σα γουρουνάκια με αφύσικα ανορθωμενες μύτες και εδώ βλεπω τόσο θετικά σχόλια... Πχ ο Μ και ο Π έχουν πολλα παράξενα αποτελέσματα. Εγώ δε θα θελα να βγω έτσι. Από Θεσσαλονίκη ερχόμενη σκέφτομαι για Αθήνα το Λ., επίσης τον Χ. Πιστεύω έχουν πιο φυσικά αποτελέσματα.
έχεις δίκιο σ αυτό.. ειμαι κι εγω από Θεσσαλονίκη και όπως είναι λογικό έψαξα πρώτα στην πόλη μου κάποιον αξιόλογο ιατρό ώστε να μην έχω και τα επιπλέον κόστη της μετακίνησης κ διαμονής στην Αθήνα, αλλά τα αποτελέσματα που έβλεπα από τους γιατρούς που μου συστηναν ήταν απογοητευτικά.
Στον κ.Χ δεν έχω πάει οπότε δεν έχω άποψη , στον κ.Λ που πήγα όμως φαίνονταν οντως φυσικά αυτα που μου έδειξε.
Ελπίζω να πάει καλά παιδιά γιατί έχω πολύ άγχος. θα σας κρατάω ενήμερους, ευελπιστώ να με βοηθήσουν οι παλιοί εδω σε τυχόν απορίες μου μετεγχειρητικα κλπ και αν μπορώ κι εγώ να βοηθησω καποιον μετα με τη σειρα μου, πολύ ευχαρίστως.
 

AngelaG

New Member
έχεις δίκιο σ αυτό.. ειμαι κι εγω από Θεσσαλονίκη και όπως είναι λογικό έψαξα πρώτα στην πόλη μου κάποιον αξιόλογο ιατρό ώστε να μην έχω και τα επιπλέον κόστη της μετακίνησης κ διαμονής στην Αθήνα, αλλά τα αποτελέσματα που έβλεπα από τους γιατρούς που μου συστηναν ήταν απογοητευτικά.
Στον κ.Χ δεν έχω πάει οπότε δεν έχω άποψη , στον κ.Λ που πήγα όμως φαίνονταν οντως φυσικά αυτα που μου έδειξε.
Ελπίζω να πάει καλά παιδιά γιατί έχω πολύ άγχος. θα σας κρατάω ενήμερους, ευελπιστώ να με βοηθήσουν οι παλιοί εδω σε τυχόν απορίες μου μετεγχειρητικα κλπ και αν μπορώ κι εγώ να βοηθησω καποιον μετα με τη σειρα μου, πολύ ευχαρίστως.
Δεν έχω πάει στον Λ. ακόμα. Έχω πάει σε δύο στη Θεσσαλονίκη αλλά μπα. Θα κατέβω σύντομα όμως Αθήνα γιατί όπως το βλέπω το πράγμα τελικά ο Λ φαίνεται να έχει διαφορά.. Δε ξέρω αν είναι θέμα γούστου του το πως σε κάνει κάθε γιατρός. Επίσης σαν άνθρωπος μου φαίνεται πολύ ευγενικός και καλος. Υπάρχει κάποιος που να έφυγε παραπονεμένος από τον Λ;; Ας μας πει..
 

Omg12345

New Member
Έκανα και εγώ ρινοπλαστικη και διόρθωση του διαφραγματος στον Λουλούδη. Εχουν περασει 2μηνες και ακόμη η μυτη είναι μελιτζανα. Το προφίλ έχει διορθωθεί έχει φυγει το κοκκαλακι αλλα όσοι με ξέρουν και με βλέπουν σε σχεση με το πριν έχω μια πολύ χοντρη μύτη. Επιπλέον ενώ είπαμε να την ανασηκωσει δεν βλέπω διαφορα. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θετικές κριτικές για τον συγκεκριμένο γιατρο είναι παραπλανητικές, αλλά δυστυχώς και εγώ σε αυτές βασίστηκα και τον επελεξα. Ειναι πραγματικά περίεργο ότι δεν υπάρχει ούτε μια αρνητική κριτική! Ωστοσο ειναι πολυ ευγενικος και ασχολείται να λύσει τις αποριες σου αλλά αν μετεγχειρητικα χρειαστείς κάτι να τον ρωτήσεις, διαθεσιμο είναι μόνο το τηλ της βοηθού του. Προφανώς δεν θέλει να τον ενοχλούν. Θα αφήσω να περάσει το 6μηνο που χρειάζεται και θα επιστρεψω με νεότερα.
 

smaggie

New Member
Καλημέρα σας! Είμαι και γω μια ενδιαφερόμενη για ρινοπλαστική και φυσικά φοβαμαι παρά πολύ με την επιλογή έλληνα γιατρού. Όποτε αρχιςα να ψάχνω για πλαστικό στην Τουρκία. Μήπως λοιπόν έχει κανένας εμπειρία με τους γιατρούς των γειτόνων μας; Εγώ ήμουν στο Τσακ να κλείσω στον Ali Murat Akkus αλλά ακόμα δεν το τόλμησα. Tropheus είχες γράψει κάποτε για τους γιατρούς εκεί νομίζω; μήπως έχεις Εσυ καμία πληροφορία ;
 
Μπλουζα