Τριχόπτωση και Θεραπείες

Τριχόπτωση αποκαλείται η πτώση των μαλλιών του ανθρώπου από το τριχωτό τμήμα της κεφαλής. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις τριχόπτωσης, η φυσιολογική, όπου χάνουμε καθημερινά περί τις 100 τρίχες, οι οποίες ωστόσο αντικαθίστανται από άλλες, οι οποίες αναπτύσσονται κανονικά και έτσι δεν έχουμε αραίωμα στην κεφαλή.

Υπάρχει και η τριχόπτωση όπου πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως, οι οποίες ωστόσο δεν αναπληρώνονται από άλλες, λόγω προβλήματος και έτσι με τον καιρό, έχουμε ένα αραίωμα στην κεφαλή. Αυτήν η περίπτωση ονομάζεται αλωπεκία.

Η τριχόπτωση εμφανίζεται και στα δύο φύλα, ανεξαρτήτως ηλικίας, ωστόσο η πιο συχνή αιτία ανδρικής τριχόπτωσης είναι η κληρονομικότητα [1].

Είδη αλωπεκίας

Είδη αλωπεκίαςΜια αναλυτική παρουσίαση των ειδών της τριχόπτωσης (αλωπεκίας).

Οδηγός τριχόπτωσης για άνδρες

Οδηγός τριχόπτωσης για άντρεςΈνας οδηγός για άνδρες από 15 ως 55 που έχουν τριχόπτωση. Αν πάσχετε από τριχόπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον συγκεκριμένο οδηγό, για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την τριχόπτωση και τα αίτια της.

Θεραπεία και προϊόντα τριχόπτωσης για άνδρες

Θεραπεία και προϊόντα τριχόπτωσης για άνδρεςΑναλυτική παρουσίαση των προϊόντων που θα σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα με την τριχόπτωση. Αν δεν δείτε κάποιο προϊόν εδώ, μην χάνετε τον χρόνο και τα χρήματα σας με αυτό...

Οδηγός τριχόπτωσης για γυναίκες

Οδηγός τριχόπτωσης για γυναίκεςΈνας οδηγός για γυναίκες από 15 ως 55 που έχουν τριχόπτωση. Αν πάσχετε από τριχόπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον συγκεκριμένο οδηγό, για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την τριχόπτωση και τα αίτια της.

Θεραπεία και προϊόντα τριχόπτωσης για γυναίκες

Θεραπεία και προϊόντα τριχόπτωσης για γυναίκεςΑναλυτική παρουσίαση των προϊόντων που θα σας δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα με την τριχόπτωση. Αν δεν δείτε κάποιο προϊόν εδώ, μην χάνετε τον χρόνο και τα χρήματα σας με αυτό...