Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Rev1608, Dr Jose Lorenzo, fue 3201 grafts, 3.24 λογος, 17+18/06/2025 @Seneca
.
Αυτή είναι η αποκαλυπτική φώτο και δείχνει ότι η φύτρωση κινήθηκε σε υψηλότατα επίπεδα, όπως επίσης και η κάλυψη (προφανώς λόγω του...
Παρασκευή στις {ώρα}
CVIAL
reacted to
Rev1608's post
in the thread
with
Like
.
Φτασαμε αισιως τους 12 μηνες και μπορω να πω πως ειμαι εντελως ικανοποιημενος με το αποτελεσμα, η αυτοπεποιθηση μου εχει ανεβει αρκετα...
Παρασκευή στις {ώρα}
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος????
.
Έχει, σπάνιες που φεύγουν με τη διακοπή της μέσα σε μια βδομάδα. Η «αξιόλογη» δερματολόγος πιθανώς να είναι σαν το 90% των δερματολόγων...
Παρασκευή στις {ώρα}
P
panos.m
απάντησε στο νήμα
Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος????
.
Αδερφε γιατι η φινα δεν εχει παρενεργειες? το μειγμα αυτο μου το εδωσε αξιολογη δερματολογος και απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος εδω...
Παρασκευή στις {ώρα}
ch7.panos
reacted to
Rev1608's post
in the thread
with
Like
.
Φτασαμε αισιως τους 12 μηνες και μπορω να πω πως ειμαι εντελως ικανοποιημενος με το αποτελεσμα, η αυτοπεποιθηση μου εχει ανεβει αρκετα...
Παρασκευή στις {ώρα}
M
Marios1982
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
with
Like
.
Μπρο απλά κάνε εξετάσεις και πάρε φιναστερίδη αντί αμφιβόλου αποτελέσματος ματζούνια που παίζει να έχουν και παρενέργειες.
Πέμπτη στις {ώρα}
navajo49
reacted to
Rev1608's post
in the thread
with
Like
.
Πέμπτη στις {ώρα}
Rev1608
απάντησε στο νήμα
.
Πέμπτη στις {ώρα}
navajo49
reacted to
Sunbald's post
in the thread
Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος
with
Like
.
Ειμαι πανω στον μηνα τωρα και κατι λιγο, και κλασικα αγκαρεψα καποιον να με βγαλει φωτογραφιες. Δεν ξερω , τι λετε? νομιζω καλα παει και...
Πέμπτη στις {ώρα}
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Liposuction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Stubborn fat deposits can remain even after consistent exercise and healthy eating. Areas...
Πέμπτη στις {ώρα}
LoverBoy
απάντησε στο νήμα
.
Μια χαρά αδερφέ.Όλοι πάνω στον μήνα κάπως έτσι είμασταν.Όσο για την δότρια που λες βοηθάει πολύ το χρώμα των μαλλιών σου για να μην...
Πέμπτη στις {ώρα}
LoverBoy
reacted to
Sunbald's post
in the thread
with
Like
.
Ειμαι πανω στον μηνα τωρα και κατι λιγο, και κλασικα αγκαρεψα καποιον να με βγαλει φωτογραφιες. Δεν ξερω , τι λετε? νομιζω καλα παει και...
Πέμπτη στις {ώρα}
S
Sunbald
απάντησε στο νήμα
.
Πέμπτη στις {ώρα}
S
Sunbald
απάντησε στο νήμα
.
Ναι καπως ετσι το χειριστηκα και καθαρισα εντελως, ολα καλα πλεον! Παιρνω βιταμινες για τα μαλλια αλλα καποια συντηριτική αγωγη ακομη...
Πέμπτη στις {ώρα}
K
Konstantinos Germany
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
Anastasakis Hair Clinic - FUE 3.599 τριχοθυλάκια 25-26/05/2026
with
Like
.
Συνέβη και σε μένα και μάλιστα άργησε και λίγο να φυτρώσει αλλά αν δεν έχεις κάνει κάτι τρανταχτό, δύσκολα θα εμφανιστεί θέμα.
Πέμπτη στις {ώρα}
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα