Rev1608, Dr Jose Lorenzo, fue 3201 grafts, 3.24 λογος, 17+18/06/2025 @Seneca

ch7.panos

Well-Known Member
Σχεδόν 9 μήνες. Η υφή της τρίχας βελτιώθηκε ωστόσο ο ένας κρόταφος παραμένει λίγο αραιός χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς το κρατάω μακρύ.
Και γαμώ είναι θα πω εγώ… και πολύ λίγο υστερεί ο κρόταφος. Είναι λεπτομέρειες που μόνο εμείς προσέχουμε στον εαυτό μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rev1608

Active Member
Φτασαμε αισιως τους 12 μηνες και μπορω να πω πως ειμαι εντελως ικανοποιημενος με το αποτελεσμα, η αυτοπεποιθηση μου εχει ανεβει αρκετα, ψαχνω λογους να βγω εξω, και λαμβανω τακτικα κοπλιμεντα. αν εξαιρεσουμε την αρχη με την πολλη φαγουρα και την δερματιτιδα ολα τα υπολοιπα ηταν αψογα. παρακατω οι φωτογραφιες. δυστυχως δεν μπορω να προσομοιωσω τον ακριβη φωτισμο ωστοσο η εικονα προ ΜΜ δεν ηταν καλη

Συνημμένα

• image (28).jpg
    image (28).jpg
    317.9 KB · Προβολές: 113
  • image (26).jpg
    image (26).jpg
    250.2 KB · Προβολές: 98
  • image (25).jpg
    image (25).jpg
    159.6 KB · Προβολές: 92
  • image (24).jpg
    image (24).jpg
    257.6 KB · Προβολές: 94
  • image (23).jpg
    image (23).jpg
    256.3 KB · Προβολές: 110

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
rev.jpg

Αυτή είναι η αποκαλυπτική φώτο και δείχνει ότι η φύτρωση κινήθηκε σε υψηλότατα επίπεδα, όπως επίσης και η κάλυψη (προφανώς λόγω του μεγάλου λόγου). Μπράβο @Rev1608 ήσουν ο πρώτος της νέας συνεργασίας με την Seneca, ελπίζω να ακολουθήσουν το ίδιο και οι άλλοι.

Rev1608

Active Member
Προβολή συνημμένου 72700

Αυτή είναι η αποκαλυπτική φώτο και δείχνει ότι η φύτρωση κινήθηκε σε υψηλότατα επίπεδα, όπως επίσης και η κάλυψη (προφανώς λόγω του μεγάλου λόγου). Μπράβο @Rev1608 ήσουν ο πρώτος της νέας συνεργασίας με την Seneca, ελπίζω να ακολουθήσουν το ίδιο και οι άλλοι.
Σε ευχαριστω πολυ για ολα!

Μπλουζα