Anastasakis Hair Clinic - FUE 3.599 τριχοθυλάκια 25-26/05/2026

Καλησπέρα σε όλους.

Με λένε Κωνσταντίνο, είμαι γεννηθής το 1983 και ζω στη Γερμανία. Στις 25-26/05/2026 έκανα μεταμόσχευση μαλλιών στην Anastasakis Hair Clinic. Η επέμβαση έγινε με τη μέθοδο FUE και τοποθετήθηκαν συνολικά 3.599 τριχοθυλάκια / grafts.

Το forum το ανακάλυψα μετά την επέμβαση, κυρίως επειδή ψάχνω πληροφορίες για το τι θα κάνω από εδώ και πέρα με τη φαρμακευτική αγωγή. Σίγουρα θα ξεκινήσω τοπική μινοξιδίλη, όπως μου προτάθηκε, αλλά σκέφτομαι ακόμα αν θα πάρω και φιναστερίδη.

Διαβάζοντας διάφορα posts, είδα ότι υπάρχουν πολλές παρουσιάσεις περιστατικών, συγκρίσεις, αλλά και αρκετές συζητήσεις γύρω από γιατρούς και κλινικές. Έτσι αποφάσισα να ανεβάσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία, ώστε να υπάρχει ακόμα ένα περιστατικό για όποιον ενδιαφέρεται.

Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλινική, δεν είμαι «φυτευτός», δεν πήρα κάποια έκπτωση και δεν είχα αναφέρει πριν ή κατά τη διάρκεια της επέμβασης ότι σκοπεύω να γράψω την εμπειρία μου σε forum.

Η πρώτη μου επικοινωνία με την κλινική έγινε τον Ιούνιο του 2024 με την υπεύθυνη ενημέρωσης. Τότε έγινε μια γενική ενημέρωση, έκανα διάφορες ερωτήσεις και έμαθα και το κόστος της επέμβασης.

Τελικά, για λόγους που είχαν να κάνουν κυρίως με τον οικογενειακό μας προγραμματισμό, παιδιά, μωρό κτλ., η επέμβαση έγινε στις παραπάνω ημερομηνίες. Ο βασικός λόγος που επέλεξα τον κ. Αναστασάκη ήταν τα πολλά βίντεο και τα αποτελέσματα που είχα δει, τα οποία μου φάνηκαν πολύ καλά και φυσικά.

Το χειρουργείο διήρκεσε δύο ημέρες και κύλησε πολύ ομαλά και ανώδυνα. Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής ήταν πολύ θετική.

Στην κλινική τραβήχτηκαν αρκετές φωτογραφίες, αλλά δεν τις έχω λάβει ακόμα. Προς το παρόν ανεβάζω φωτογραφίες που τράβηξα εγώ, κυρίως για να τις στείλω στην υπεύθυνη νοσηλεύτρια, καθώς και το operative report.

Τα πλήρη προσωπικά μου στοιχεία και ολόκληρη την εικόνα του προσώπου μου δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να τα δημοσιεύσω. Στην τελική, αυτό που ενδιαφέρει εσάς, όπως ενδιέφερε κι εμένα όταν έψαχνα, είναι το αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα ανεβάζω φωτογραφίες ανά διαστήματα, κάθε λίγους μήνες, μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Απο τις φωτογραφίες μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος. Στην μεταμοσχευμένη περιοχή υπήρχαν πραγματικά ελάχιστες τρίχες.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

m3e36

Well-Known Member
Βάλε καμιά φωτό με στεγνά μαλλιά να δούμε πως ήσουν πριν την επέμβαση.
Πόσα cm2 καλύψατε με αυτά τα 2600grafts?

Βάλε καμιά φωτό με στεγνά μαλλιά να δούμε πως ήσουν πριν την επέμβαση.
Πόσα cm2 καλύψατε με αυτά τα 2600grafts?
Καταρχάς, να κάνω μια μικρή διόρθωση. Η μεταμόσχευση αφορούσε 3.599 τριχοθυλάκια, όπως φαίνεται και στο operative report, και όχι 2.599 όπως έγραψα αρχικά.

Συγγνώμη για το λάθος. Είχα περάσει αρκετές ώρες διαβάζοντας και ψάχνοντας πληροφορίες για τη φιναστερίδη και, επειδή ήταν ήδη πολύ αργά, μπέρδεψα τον αριθμό.

Η συνολική περιοχή όπως την μέτρησα με τη βοηθεια της γυναίκας μου με χάρακα πρεπει να είναι 17 cm X 10 cm στο περιπου. Δηλαδή 170 cm².

Όλα αυτά τα χρόνια κάλυπτα το πρόβλημα με προϊόντα τύπου toppik, αλλά έφτασα φέτος σε μία κατάσταση που πλεόν δεν υπήρχε η ελάχιστη βάση, ώστε να χρησιμοποιώ προϊοντα κάλυψης χωρίς να φαίνεται κάπως περίεργο.

Συνημμένα

• 1000065480.jpg
    1000065480.jpg
    220.1 KB · Προβολές: 9
Μπλουζα