Τελευταία δραστηριότητα

• M
    m3e36 reacted to Vdupa's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
  • navajo49
    Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
  • Ν
    Γειά σας. Ειχα ξανα ζητήσει και παλιότερα αν γινεται στα αποτελέσματα σας να αναφέρετε και τον γιατρό γιατι εχετε αρκετούς και θα εκανε...
  • Ν
    Εντωμεταξύ επειδη συχνα πυκνά new members σχολιαζουν για τσακαλο και συνήθως υπαρχει υπεράσπιση απο αυτα, καλο θα ειναι η κλινική να...
  • CVIAL
    CVIAL reacted to Vdupa's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
  • V
    Vdupa απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • V
    Εγώ λέω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο καλή επιτυχία και ουάου τι ωραία τοποθέτηση έκανε ο γιατρός. Μετά από πέντε - δέκα χρόνια που άμα...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Όντως είναι άκυρη η σύγκριση. 7500g σε NW6-7 σε 1 μμ με τέτοια δότρια δυστυχώς δεν υπάρχει.
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Σαφώς και λέμε την άποψη μας αλλά υπάρχουν και λεπτές γραμμές σε έναν άνθρωπο που μόλις έχει τελειώσει το χειρουργείο.Όλοι είμαστε εν...
  • CVIAL
    Είδες να αναφερόμαστε ονομαστικά στον Valerio ή να σχολιάζουμε την περιπτωσή του? Την προσέγγιση του γιατρού σχολιάζουμε και αλλοίμονο...
  • Dimis90
    Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
  • CVIAL
    Οι απόψεις μου είναι σταθερές εδώ και χρόνια. Αντί για δηλώσεις τύπου "φάσκεις" και "αντιφάσκεις" ποσταρέ μου αποδείξεις. Θα προτιμούσα...
  • T
    teechies123 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Το καταλαβαίνω φίλε και έμμεσα ούτε εγώ το καταδίκασα από τη πλευρά μου πιο πολύ σχολίασα ότι ο γιατρός δεν έπρεπε να αναλάβει από την...
  • crossfire
    Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
  • Seneca Medical Group
    Να αναφέρω οτι είναι αποτέλεσμα 6μήνου και περιμένουμε περαιτέρω βελτίωση για την οποία θα ενημερώνουμε το νήμα.
Μπλουζα