Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
M
m3e36
reacted to
Vdupa's post
in the thread
Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos
with
Like
.
Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
25 Ιούνιος 2026
navajo49
reacted to
Vdupa's post
in the thread
with
Like
.
Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
25 Ιούνιος 2026
Ν
ΝΙΚΟΣ Κ.
απάντησε στο νήμα
Seneca Direct FUE_2168 μοσχεύματα_ΝIII
.
Γειά σας. Ειχα ξανα ζητήσει και παλιότερα αν γινεται στα αποτελέσματα σας να αναφέρετε και τον γιατρό γιατι εχετε αρκετούς και θα εκανε...
25 Ιούνιος 2026
Ν
ΝΙΚΟΣ Κ.
απάντησε στο νήμα
.
Εντωμεταξύ επειδη συχνα πυκνά new members σχολιαζουν για τσακαλο και συνήθως υπαρχει υπεράσπιση απο αυτα, καλο θα ειναι η κλινική να...
25 Ιούνιος 2026
CVIAL
reacted to
Vdupa's post
in the thread
with
Like
.
25 Ιούνιος 2026
V
Vdupa
απάντησε στο νήμα
.
25 Ιούνιος 2026
V
Vdupa
reacted to
teechies123's post
in the thread
with
Like
.
Εγώ λέω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο καλή επιτυχία και ουάου τι ωραία τοποθέτηση έκανε ο γιατρός. Μετά από πέντε - δέκα χρόνια που άμα...
25 Ιούνιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Όντως είναι άκυρη η σύγκριση. 7500g σε NW6-7 σε 1 μμ με τέτοια δότρια δυστυχώς δεν υπάρχει.
25 Ιούνιος 2026
LoverBoy
απάντησε στο νήμα
.
Σαφώς και λέμε την άποψη μας αλλά υπάρχουν και λεπτές γραμμές σε έναν άνθρωπο που μόλις έχει τελειώσει το χειρουργείο.Όλοι είμαστε εν...
25 Ιούνιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Είδες να αναφερόμαστε ονομαστικά στον Valerio ή να σχολιάζουμε την περιπτωσή του? Την προσέγγιση του γιατρού σχολιάζουμε και αλλοίμονο...
25 Ιούνιος 2026
Dimis90
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
25 Ιούνιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Οι απόψεις μου είναι σταθερές εδώ και χρόνια. Αντί για δηλώσεις τύπου "φάσκεις" και "αντιφάσκεις" ποσταρέ μου αποδείξεις. Θα προτιμούσα...
25 Ιούνιος 2026
T
teechies123
απάντησε στο νήμα
.
Το καταλαβαίνω φίλε και έμμεσα ούτε εγώ το καταδίκασα από τη πλευρά μου πιο πολύ σχολίασα ότι ο γιατρός δεν έπρεπε να αναλάβει από την...
25 Ιούνιος 2026
crossfire
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
25 Ιούνιος 2026
Seneca Medical Group
απάντησε στο νήμα
Seneca Direct FUE_2168 μοσχεύματα_ΝIII
.
Να αναφέρω οτι είναι αποτέλεσμα 6μήνου και περιμένουμε περαιτέρω βελτίωση για την οποία θα ενημερώνουμε το νήμα.
25 Ιούνιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα