Τελευταία δραστηριότητα

• LoverBoy
    ξερεις ποσα ατομα που μιλαω,γιατι με ρωτουσαν για τις δικες μου.και οταν εφτασε η ωρα που εκαναν μμ δεν την παρουσιασαν για αυτο τον...
  • Seneca Medical Group
    • PAGE 1.png
    • PAGE 2.png
    • PAGE 3.png
    • PAGE 4.png
    • PAGE 5.png
    • PAGE 6.png
    • PAGE 7.png
    • PAGE 8.png
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Breast Reduction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Large, heavy breasts can cause daily physical discomfort and emotional stress. Many...
  • P
    panosss23 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    ξερεις ποσα ατομα που μιλαω,γιατι με ρωτουσαν για τις δικες μου.και οταν εφτασε η ωρα που εκαναν μμ δεν την παρουσιασαν για αυτο τον...
  • P
    Αδερφέ κανείς δεν εκθίασε κανένα αποτέλεσμα ακόμα!!Αλλά το να πέσουμε να φάμε τον άνθρωπο ενώ έχει ήδη κάνει μια επέμβαση είτε λάθος...
  • E
    Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
  • V
    Αδερφέ κανείς δεν εκθίασε κανένα αποτέλεσμα ακόμα!!Αλλά το να πέσουμε να φάμε τον άνθρωπο ενώ έχει ήδη κάνει μια επέμβαση είτε λάθος...
  • V
    ελεος τον φαγατε τον ανθρωπο. καλη φυτρωση φιλε, μην ακους την καθε μλκια, στην δικια μου ο καθενας το μακρι και το κοντο του, ολα θα...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • P
    panosss23 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    στην δικια μου. προσωπικα εσυ απο την μια μου τα ελεγες ετσι, απο την αλλη αλλιως,πολλες φορες επιασα την αποψη σου να φάσκει και να...
  • navajo49
    Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
  • CVIAL
    Εγώ λέω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο καλή επιτυχία και ουάου τι ωραία τοποθέτηση έκανε ο γιατρός. Μετά από πέντε - δέκα χρόνια που άμα...
  • T
  • T
    teechies123 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Εγώ λέω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο καλή επιτυχία και ουάου τι ωραία τοποθέτηση έκανε ο γιατρός. Μετά από πέντε - δέκα χρόνια που άμα...
  • T
    Tsino reacted to CVIAL's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
Μπλουζα