Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
koskar είπε:Δεν νομίζω ότι θα μπορούσες χωρίς το καπέλο, ανεξάρτητα απο την hairline, καθώς τουλάχιστον τις πρωτες εβδομάδες τα μεταμοσχευμένα grafts πρέπει να προστατευθούν από τον ήλιο.
Για το οίδημα που αναφερεις λογικά μετά την τριτη ημερα, από την επεμβαση, θα υποχωρήσει αισθητα. Είχες παρόμοιο πρήξιμο και στην πρώτη επέμβαση ή μονο στην δευτερη;
Πάντως από τις φωτογραφίες σου πραγματικά πολλοί θα ζήλευαν τα μαλλάκια σου και απορώ για ποιο λόγο βιάστηκες να κάνεις και την δευτερη στην παρούσα χρονική στιγμή. Ελπίζω να είναι η τελευταία σου μεταμόσχευση, αλλωστε φανταζομαι τωρα με το νέο μέλος της οικογένειας θα αλλαξουν και οι προτεραιότητες σου ειδικά στο οικονομικό, εκτός και εάν έχεις κερδίσει κανένα λαχειο....
Καλή επιτυχία και από μένα γιατί όσο πιο πολλές ευχές τόσο το καλύτερο
tropheus είπε:Ουσιαστικό κατέβασμα της hairline δεν έγινε. Απλά μπήκε μια διπλή γραμμή με δίτριχα - μονότριχα με τριγωνάκια μπροστά και έκλεισαν λίγο οι κρόταφοι σε λίγο πιο female σχήμα όπως ήταν η επιθυμία μου ...
Αύριο μεθαύριο θα μου στείλουν από την HDC τις φώτο με την κάλυψη της hairline οπότε θα τις ανεβάσω ...
Πάντως στις φώτο που έβαλες πήγες στα δύο άκρα![]()
tropheus είπε:Ουσιαστικό κατέβασμα της hairline δεν έγινε. Απλά μπήκε μια διπλή γραμμή με δίτριχα - μονότριχα με τριγωνάκια μπροστά και έκλεισαν λίγο οι κρόταφοι σε λίγο πιο female σχήμα όπως ήταν η επιθυμία μου ...
skeptikistis είπε:Το μονο προβλημα ειναι οτι αυτο
![]()
σε λιγα χρονια γινεται αυτο
![]()
που δεν ειναι και τοσο ωραιο,
και στο τελος καταληγει σε αυτο
![]()
που δε το θελει κανεις
koskar είπε:Τροφεα εαν ειναι ευκολο ενημέρωσε μάς και για το τελικό κόστος και πόσο τελικά grafts εβαλες.
Επιπλέον έχοντας κάνεις δυο fue στην HDC, την μια με τον Γεωργιου και την δευτερη με το Μάρα θα είχε ενδιαφέρον να μας αναφερεις τις πρωτες εντυπώσεις σου και εαν έχεις διαπιστώσει κάποιες διαφορές (θετικές ή αρνητικές) ως προς την ποιότητα της μεταμόσχευσης.
Φαντάζομαι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αξιολογήσεις κάτι συγκεκριμένο στην δευτερη μεταμόσχευση, αλλά θα είχαν ενδιαφερον οι πρώτες αρχικές εντυπώσεις σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mindtrapper είπε:Το πρώτο είναι κολλημένο ποστίζ. Το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι το φυσιολογικό του. Το τρίτο μπορεί να ελπίζουν όλοι ότι δε θα συμβεί σε αυτούς αλλά μην λες ότι δεν θα το θέλει κανείς. Πολλές θα το ήθελαν
Ιδρύω κόμμα για την απενοχοποίηση του ξυρισμένου κεφαλιού, όσοι πιστοί προσέλθετε. Έτσι όπως πάμε με βλέπω για 50% + στις βουλευτικές...
Typhoon είπε:Tropheus συγχαρητήρια και από εμένα για το αποτέλεσμα σου το οποίο είναι λογικό στους περισσότερους εδώ να φαντάζει ως αρκετό μέχρι και πριν κάνεις τη δεύτερη επέμβαση αλλά αφού εσύ έτσι ένιωθες καλά έκανες. Εύχομαι να έχεις τα τελικά αποτελέσματα που θέλεις. :worshipper
Όταν λες female σχήμα τι εννοείς ?? Μήπως τελικά είσαι ζωντανό παράδειγμα της χρήσης των αντιαδρογόνων και των επιπλοκών που μπορεί να επισύρουν?? Πλακίτσα να κάνουμε !!![]()
Τροφεα εαν ειναι ευκολο ενημέρωσε μάς και για το τελικό κόστος και πόσο τελικά grafts εβαλες.
.....
.....
tropheus καλη επιτυχια, μακαρι να εχεις καλο αποτελεσμα!
Το Avodart δεν έπρεπε λογικά να το είχες διακόψει για μερικούς μήνες πριν την επέμβαση,για να φανεί καλύτερα ο βαθμός πύκνωσης που ήθελες να κάνεις?
Για τα SUPER MIRAFORTE with max strength CHRYSIN, 120 capsules, μου είχες γράψει ότι είναι καλά,αλλά ανεβάζουν την τεστοστερόνη!Για τα B Lupill τί γνώμη έχεις τα ξέρεις? :chinscratch
Moonsorrow είπε:Δηλαδή εννοείς θα το συνεχίσεις εφ΄όρου ζωής? Ούτε το διάστημα που ήθελες να τεκνοποιήσεις το σταμάτησες? Σε ρωτάω γιατί είμαι κι εγώ σε τέτοια φάση με proscar,αλλα αντί 6,5 χρόνια, 1,5χρόνο! :chinscratch
Lazaros είπε:Γεία σου φίλε tropheus!
Έχεις καμία παρατήρηση για τα χαρτιά που σε βάζουν να υπογράψεις στην HDC? Επίσης, αναμένουμε με ανυπομονησία την σύγκριση :angel:
Και πάλι καλά αποτελέσματα και καλή ανάρρωση!
Λάζαρος
Στην περίπτωση σου όλα πήγαν καλά με την κορούλα σου.Δεν ξέρω αν πρέπει να ενθαρύνουμε να παίρνει κάποιος fina σε διάρκεια τεκνοποίησης,έστω και 0.5% να υπάρχει μια πιθανότητα σε κάποιον να πάει κάτι στραβά νομίζω δεν αξίζει το ρίσκο σε τέτοια σημαντικά θέματα ζωής.tropheus είπε:Ναι δεν έχω σκοπό να διακόψω το avodart ... Για το θέμα της τεκνοποίησης δες εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3678.0.html