Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μακάρι. Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο και πολύ θα ήθελα να μαθαίνω νέα σου και να είναι καλά.Καλή επιτυχία και από μένα φιλε, να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς!
Καλα ρε stripar τα περνεις και απο τα lidl τωρα?
Εεεε αυτο δεν το περιμενα και εκπροσωπος του lidl.....
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ geroksoura. Σε παρακολουθώ κι εσένα και εύχομαι να πας πολύ καλά!καλη επιτυχια tracca
να πανε ολα καλα και συντομα το νεο λουκ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ με τη σειρά μου. Είμαστε πολύ κοντά χρονικά οπότε θα τα βλέπουμε ταυτόχρονα τα αποτελέσματά μας και εύχομαι ολόψυχα να τουμπανιάσουμε και οι 2.Καλή επιτυχία σου εύχομαι...φαίνεται να εχει γίνει πολυ ωραία δουλεια σου εύχομαι τα καλυτερα!
2 ερωτησεις , μπορουμε να παρουμε μοσχευματα κι απο τα πλαγια και τις φαβοριτες του κεφαλιου ή μονο απο πισω??
Αυτος ειναι ο καλυτερος ελληνας γιατρος, μπορουμε να κανουμε επεμβαση και στη Θεσσαλονικη?? Καλη τυχη αδερφε
Μακάρι φίλε μου Δημήτρη και σε ευχαριστώ πολύ. Η δότρια έχει να δώσει άλλα τόσα μου είπε ο γιατρός και θα μου χρειαστούν αρκετά ακόμα (αν όχι όλα).3.500 μοσχευματα ??!!!????? Σε λιγους μηνες θα εχεις γινει ντουμανι !!!
Εμενα μου αρεσε η δοτρια σου... ενω σου πηρε πολλα μοσχευματα εισαι πισω ζουγκλα ακομα !!!
Καλα αποτελεσματα αδερφε !!!
Όντως ο χρόνος κυλάει βασανιστικά αργά, αλλά τώρα που άρχισε να φαίνεται κάποια φύτρωση παίρνω τα πάνω μου. Στο consultation θα προσπαθήσω να έρθω μιας και τότε θα έχω κλείσει 4μηνο αλλά λόγω απόστασης και δουλειάς δε μπορώ να είμαι σίγουρος ακόμα. Θα πας εσύ;Υπομονή, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, υπομονή και ψυχραιμία, ο καιρός δεν περνάει. Όλα θα πάνε καλά. Θα έρθεις Αθήνα στο consultation εσύ?