Έχω κλείσει 4 μήνες με toppik. Είχε έρθει σε 3 μέρες από τη μέρα που το παρήγγειλα. Εντελώς διαφορετική η ψυχολογία σου. Ένα απλό παράδειγμα. Για αρκετό καιρό έμπαινα καθημερινά στο site για να δω με αγωνία αν έχει βγει καμιά καινούρια θεραπεία, ή έστω αν απέδωσε σε κάποιον κάτι που δοκίμασε ο ίδιος. Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω να μπω στο site πάνω από 2 μήνες.
Σε όποιον έχει φανερό πρόβλημα ψυχολογίας (το είχα στο μέγιστο βαθμό) ας το πάρει και θα με θυμηθεί. Σίγουρα είναι μια ψευδαίσθηση αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει. Επειδή είμαι υπάλληλος σε γυράδικο και κόβω γύρο συχνά-πυκνά σας διαβεβαιώνω ότι με τον ιδρώτα δε φεύγει.
Και επειδή με το μπάνιο δεν έχω και τις άριστες σχέσεις

, λούζομαι κάθε 4 μέρες. Όταν λούζομαι το βράδυ βάζω κατευθείαν και τόπικ (μιας και δεν έχει καταλάβει κανείς σπίτι ότι το χρησιμοποιώ). Την επόμενη μέρα το μαλλί είναι σούπερ (πιο καλό και από φρεσκολουσμένο). Την δεύτερη μέρα πάλι είναι καλό με τη διαφορά ότι ίσως χρειαστεί να κάνω 2-3 ψεκασμούς στο crown όπου έχω το κυρίως πρόβλημα. Την 3η μέρα είναι απλώς ανεκτό το αποτέλεσμα αλλά σε διάφορα σημεία σχηματίζονται κάποιες μικρές μαύρες κηλίδες (κυρίως όπου υπάρχει αρκετή αραίωση) και αναγκαστικά τις ξύνω με μια χτένα ελαφρώς. Την 4η μέρα ενώ το κεφάλι φαίνεται πάλι πιο γεμάτο σε σχέση με το να μην έβαζα καθόλου, είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα. Αρκετές μαύρες κηλίδες, φανερά πιο αραιωμένο και λαδωμένο φυσικά.
Συνοψίζοντας τα Αρνητικά: 1) Θα είναι για πάντα μια ψευδαίσθηση, αν και με το νερό δε φεύγει τελικά τόσο εύκολα όσο νόμιζα ούτε τρέχουν κηλίδες και είναι πάλι πιο γεμάτο το κεφάλι σου.
2) Στην περίπτωσή μου οπού το χρησιμοποιώ ανά 3-4 μέρες, το μαξιλάρι μαυρίζει (η οικογένειά μου νομίζει ότι είναι από την μπίχλα και με δουλεύουν συνεχώς αλλά που να΄ξεραν,....)
3) Αν το έχεις
από 3 μέρες και πάνω δημιουργούνται πάνω στο κεφάλι μαύρες κηλίδες σαν να σε έριξαν κάρβουνο.
Σε 10-15 μέρες θα τελειώσει και θα το παραγγείλω ξανά από το επίσημο site τους γιατί με το ίντερνετ και το εξωτερικό δεν είμαι γνώστης. Δηλαδή με κράτησε γύρω στους 4 μήνες.
Αν νομίζει κάποιος ότι δε το χρησιμοποιώ σωστά ή ότι επιβαρύνω το κεφάλι μου και την τριχόπτωση επειδή δε λούζομαι καθημερινά ας μου το πει. Αν πάλι κάποιος έχει απορία για το τόπικ ας με ρωτήσει. Πιστεύω ότι μπορώ να του απαντήσω. ΜΕΧΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, VIVA LA TOPPIK.
ΥΓ: Όλα τα λεφτά είναι το σπρέι. Το πλερώνεις μια φορά και κάνεις τρελή οικονομία. Άσε που μπαίνει και εντελώς ομοιόμορφα.