Toppik

kabamarou

Member
Απ: Toppik

προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ στην κορυφή αλλά στο πίσω και κάτω μέρος του κεφαλιού που είναι επίσης δύσκολο μέρος αλλά μετά από λίγες φορές που το χρησιμοποίησα το έβαζα με πολύ μεγάλη ευκολία αλλά και με ένα 2ο καθρεφτάκι βέβαια.
το σπρέι σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για να το χρησιμοποιήσεις αλλά δεν ξέρω αν φεύγει με το νερό εύκολα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

θα κανεω ενημερωτικα καποιες ερωτησεις κ οποιος θελει απανταει!!!

ποσο κοστιζει το τοπικ?
βγαινει ευκολα με ενα λουσιματακι?
πωλειται μονο μεσω ιντερνετ?κ τελος,....ποια η τιμη του??
ευχαριστω..

toppik_man

New Member

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι!!

Καταρχήν να πω πως είναι η πρώτη μου φορά που γράφω σε ένα τέτοιο είδος forum, που αφορά δηλαδή ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω από έφηβος θα έλεγα..
Τώρα είμαι 28 χρονών, έχω κάνει ήδη την πρώτη μου μεταμόσχευση στα l***rlin€ (είχα πρόβλημα στους κρόταφους) ///edit///
Να προσθέσω πως στα σημεία που μου προσθέσαν μαλλί (στους κροτάφους δηλαδή) δεν υπήρχε ίχνος/χνούδι απο τρίχα. Μου τοποθετήσαν τριχοθυλάκια δηλαδή σε εντελώς "γυμνά" σημεία!! ///edit///

Όμως τα χρόνια περάσαν και αρχίζω να έχω πρόβλημα και μπροστά, καθώς έχει αραιώσει αρκετά το μαλλί μου και έτσι (επειδή δεν διαθέτω την οικονομική άνεση για μια δεύτερη μεταμόσχευση) δοκίμασα το Toppik και έμεινα ΠΟΛΥ ικανοποιημένος!!! :) :)
Ένα θα σας πω, μου 'χει γίνει ψύχωση και δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να βγω έξω απο το σπίτι χωρίς να έχω τοποθετήσει Toppik!! :p :p :p
Η μόνη ένσταση που ίσως έχω με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι σε αντίθεση με αυτά που λέει (οτι και καλά "ηλεκτρίζει" στην ουσία, την ίδια την τρίχα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ωραίο αποτέλεσμα), εγώ θα έλεγα οτι τουλάχιστον στο δικό μου μαλλί (το οποίο έχει ψιλή τρίχα και λαδώνει πολύ εύκολα) οτι δεν βλέπω να γίνεται αυτό που αναφέρει το επίσημο site του εν λόγω προιόντος (οτι ηλεκτρίζονται οι υπάρχουσες τρίχες δηλαδή) όσες φορές και να το έχω τοποθετήσει ΑΛΛΑ στην ουσία ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ η κεφαλή με το προιον και έτσι ΜΑΥΡΙΖΕΤΑΙ στην ουσία η περιοχή που "γυαλίζει" στον ήλιο,στο φως γενικότερα, επιτυγχάνοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται ότι έχεις τοποθετήσει κάτι στο μαλλί!!!
Όπως και να χει, δε με χαλάει ακόμα και αυτό που συμβαίνει απλά δεν γνωρίζω σε μερικά χρόνια που θα επιδινωθεί το πρόβλημα, άμα θα έχω τα ίδια αποτελέσματα που έχω και τώρα!

Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω και άλλες γνώμες όσον αφορά το Toppik μια και που το συγκεκριμένο post αφορά καθαρά το Toppik άσχετα άμα ξέφυγε λίγο το θέμα απο μερικούς !! :p :p
Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε (όπως σας διάβασα και εγώ) και περιμένω με μεγάλη ανυπομονυσία τις δικές σας απαντήσεις!!! ;) :) ;D ;D ;D ;D ;D

loukas

Member

toppik_man είπε:

Καταρχήν να πω πως είναι η πρώτη μου φορά που γράφω σε ένα τέτοιο είδος forum, που αφορά δηλαδή ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω από έφηβος θα έλεγα..
Τώρα είμαι 28 χρονών, έχω κάνει ήδη την πρώτη μου μεταμόσχευση στα l***rlin€ (είχα πρόβλημα στους κρόταφους) ///edit///
Να προσθέσω πως στα σημεία που μου προσθέσαν μαλλί (στους κροτάφους δηλαδή) δεν υπήρχε ίχνος/χνούδι απο τρίχα. Μου τοποθετήσαν τριχοθυλάκια δηλαδή σε εντελώς "γυμνά" σημεία!! ///edit///

Όμως τα χρόνια περάσαν και αρχίζω να έχω πρόβλημα και μπροστά, καθώς έχει αραιώσει αρκετά το μαλλί μου και έτσι (επειδή δεν διαθέτω την οικονομική άνεση για μια δεύτερη μεταμόσχευση) δοκίμασα το Toppik και έμεινα ΠΟΛΥ ικανοποιημένος!!! :) :)
Ένα θα σας πω, μου 'χει γίνει ψύχωση και δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να βγω έξω απο το σπίτι χωρίς να έχω τοποθετήσει Toppik!! :p :p :p
Η μόνη ένσταση που ίσως έχω με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι σε αντίθεση με αυτά που λέει (οτι και καλά "ηλεκτρίζει" στην ουσία, την ίδια την τρίχα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ωραίο αποτέλεσμα), εγώ θα έλεγα οτι τουλάχιστον στο δικό μου μαλλί (το οποίο έχει ψιλή τρίχα και λαδώνει πολύ εύκολα) οτι δεν βλέπω να γίνεται αυτό που αναφέρει το επίσημο site του εν λόγω προιόντος (οτι ηλεκτρίζονται οι υπάρχουσες τρίχες δηλαδή) όσες φορές και να το έχω τοποθετήσει ΑΛΛΑ στην ουσία ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ η κεφαλή με το προιον και έτσι ΜΑΥΡΙΖΕΤΑΙ στην ουσία η περιοχή που "γυαλίζει" στον ήλιο,στο φως γενικότερα, επιτυγχάνοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται ότι έχεις τοποθετήσει κάτι στο μαλλί!!!
Όπως και να χει, δε με χαλάει ακόμα και αυτό που συμβαίνει απλά δεν γνωρίζω σε μερικά χρόνια που θα επιδινωθεί το πρόβλημα, άμα θα έχω τα ίδια αποτελέσματα που έχω και τώρα!

Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω και άλλες γνώμες όσον αφορά το Toppik μια και που το συγκεκριμένο post αφορά καθαρά το Toppik άσχετα άμα ξέφυγε λίγο το θέμα απο μερικούς !! :p :p
Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε (όπως σας διάβασα και εγώ) και περιμένω με μεγάλη ανυπομονυσία τις δικές σας απαντήσεις!!! ;) :) ;D ;D ;D ;D ;D
που ειναι η φωτο σου ////////edit//////// Fenimore

sakis9282

Member

toppik_man είπε:

Το χρησιμοποιώ κι εγώ πάνω στην κορυφή όπου έχω το πρόβλημα και κάνει πράγματι καλή δουλειά.Τώρα το καλοκαίρι λόγω θάλασσας κτλ δεν το βάζω κάθε μέρα.Για το μόνο που έχω έναν ενδιασμό είναι μήπως κάνει κάποιο "κακό"στην θεραπεία που κάνω.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Λουκά παρακαλώ πολύ, μίλα πιο κόσμια. Αν κάποιος δεν ανεβάζει φώτο, δεν χρειάζετε να τον βρίζεις.

pavlos

Member

Η αληθεια ειναι οτι γινεται ψυχωση και σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση αλλα καθως αραιωνουν τα μαλλια δεν πιανει καλα το καλυτερο για αυτο το προιον ειναι να εχεις μια καλη hairline γιατι εκει για να βαλλω μου περνει κανενα 30 λεπτο γιατι θελει πολυ προσοχη τωρα που ειναι αραια ωστε να μην χυθει στα κενα σημεια και φαινεται καπως.
Χωρις αυτο δεν παω ουτε στο μπανιο!!!!!!!! :D

toppik_man

New Member

Fenimore είπε:
@ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Λουκά παρακαλώ πολύ, μίλα πιο κόσμια. Αν κάποιος δεν ανεβάζει φώτο, δεν χρειάζετε να τον βρίζεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για την "υπεράσπιση"!!
Δεν ξέρεις πόσο άσχημο είναι στο πρώτο σου κι όλας post να ακούς και βρίσιμο επειδή άκουσον άκουσον δεν ανέβασες φωτογραφία!! μήπως ο τύπος ήθελε και φωτοτυπία την ταυτότητα/facebook/twitter?
Helloooo.... ? Ανωνυμίαααααααααα

toppik_man

New Member

best1210 είπε:
θα κανεω ενημερωτικα καποιες ερωτησεις κ οποιος θελει απανταει!!!

ποσο κοστιζει το τοπικ?
βγαινει ευκολα με ενα λουσιματακι?
πωλειται μονο μεσω ιντερνετ?κ τελος,....ποια η τιμη του??
ευχαριστω..

Λοιπόν φίλε μου να σου απαντήσω εγώ στις απορίες σου μια που το χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή.
καταρχήν κοστίζει γύρω στα 34 euro, βγαίνει πολύ εύκολα με το λούσιμο (εννοείται με σαμπουάν), ΔΕΝ πωλείται μόνο μέσω internet μπορείς να πας και απο εκεί να το αγοράσεις (στο Μαρούσι με το τραίνο 5 λεπτάκια απο τον σταθμό), δυστηχώς δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση να σου πω..
Αυτά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

toppik_man

New Member

pavlos είπε:
Η αληθεια ειναι οτι γινεται ψυχωση και σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση αλλα καθως αραιωνουν τα μαλλια δεν πιανει καλα το καλυτερο για αυτο το προιον ειναι να εχεις μια καλη hairline γιατι εκει για να βαλλω μου περνει κανενα 30 λεπτο γιατι θελει πολυ προσοχη τωρα που ειναι αραια ωστε να μην χυθει στα κενα σημεια και φαινεται καπως.
Χωρις αυτο δεν παω ουτε στο μπανιο!!!!!!!! :D

Φίλε Παύλο, δε ξέρω άμα διάβασες το δικό μου post λίγο πιο πάνω, θα ήθελα να σε ρωτήσω μια που το χρησιμοποιείς και εσύ. Τι άποψη έχεις εσύ; Στην ουσία μας "μαυρίζει" το κεφάλι μοναχά ή "ηλεκτρίζονται" οι υπάρχουσες τρίχες; Τι γίνεται στο δικό σου κεφάλι; Γιατί στο δικό μου δεν βλέπω δυστηχώς κάποιον ηλεκτρισμό.... :-\ :-\
παρόλα αυτά ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΥΣΦΗΜΩ!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

toppik_man είπε:
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για την "υπεράσπιση"!!
Δεν ξέρεις πόσο άσχημο είναι στο πρώτο σου κι όλας post να ακούς και βρίσιμο επειδή άκουσον άκουσον δεν ανέβασες φωτογραφία!! μήπως ο τύπος ήθελε και φωτοτυπία την ταυτότητα/facebook/twitter?
Helloooo.... ? Ανωνυμίαααααααααα

Βασικά ο Λουκάς εννοούσε φωτογραφίες από την μεταμόσχευση που έκανες (έχουμε ως κανόνα να μην κάνουμε θετικά ή αρνητικά σχόλεια για γιατρούς / κλινικές μεταμόσχευσης χωρίς την συνοδία ανάλογων φωτογραφιών που να πιστοποιούν ότι κάποιος έκανε όντως μεταμόσχευση. Για τον τρόπο που εκφράστηκε ο Λουκάς, δεν το έκανε απο κακία, απλά θα είχε πιει λιγάκι παραπάνω.

toppik_man

New Member

Καλησπέρα ξανά!
Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα μερικά πράγματα για το toppik.
Θα ήθελα λοιπόν να σας αναφέρω αγαπητοί φίλοι, ότι και με χαλαρή βροχή είχε τύχει να βγω έξω αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το τοπικ..
Μην σας πω και το αλλο που το ειχα βαλει προχθες και χθες πηγα κανονικά για μπάνιο χωρίς να έχω λούσει το μαλλί την προηγούμενη μέρα (ώστε να μου μείνει στυλιζαρισμένο,φουντωτό και λόγο οικονομίας στο toppik)..
Δεν υπήρξε και πάλι κανένα πρόβλημα...

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω αγαπητοί φίλοι είναι να άμα μπορείτε να μου πείτε απο ποιο site ακριβώς μπορώ να αγοράσω το αγαπημένο μου toppik πιο φθηνά; Διάβαζα κάτι αρχικά μηνύματα απο κάτι παιδιά που λέγανε οτι την μεγάλη συσκευασία την βρίσκαν γύρω στα 30 ευρώ όσο περίπου δηλαδή πέρνω εγώ την πολύ μικρή συσκευασία!!
περιμένω απάντηση σας αγαπητά συναδελφάκιαα!!! :p :p :p :p :p

kakashi

Member

toppik_man είπε:
Μην σας πω και το αλλο που το ειχα βαλει προχθες και χθες πηγα κανονικά για μπάνιο χωρίς να έχω λούσει το μαλλί την προηγούμενη μέρα (ώστε να μου μείνει στυλιζαρισμένο,φουντωτό και λόγο οικονομίας στο toppik)..
Δεν υπήρξε και πάλι κανένα πρόβλημα...
εννοεις πηγες για μπανιο θαλασσα κ φορουσες τοπικ??

koskar

Member

toppik_man είπε:
Λοιπόν φίλε μου να σου απαντήσω εγώ στις απορίες σου μια που το χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή.
καταρχήν κοστίζει γύρω στα 34 euro, βγαίνει πολύ εύκολα με το λούσιμο (εννοείται με σαμπουάν), ΔΕΝ πωλείται μόνο μέσω internet μπορείς να πας και απο εκεί να το αγοράσεις (στο Μαρούσι με το τραίνο 5 λεπτάκια απο τον σταθμό), δυστηχώς δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση να σου πω..
Αυτά...
Με μια αναζήτηση στο Internet μπορεις να το βρεις φθηνότερα (στο εξωτερικό) από ότι πωλείται εδώ στην Ελλάδα.
Επιπλέον λύση και το γνωστό ebay
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=toppik&_sacat=0&_odkw=%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%80%CE%B9%CE%BA&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Μην πληρώνετε εδώ στην Ελλάδα κερατιάτικα... που του βαζουν διπλή τιμή.

pavlos

Member

Φίλε toppik man η αληθεια ειναι οτι κάθεται στην επιφάνεια του κεφαλιού και το μαυρίζει οπως λες αλλα ενα κομμάτι κάθεται και πάνω στα μαλλιά με αποτέλεσμα να φαίνονται πλούσια σε όγκο (τωρα εαν τα ηλεκτρίζει κτλ το βλεπω λιγο μούφα) αλλα το αποτέλεσμα που δίνει είναι μοναδικό.
Με τον καιρό μαθαίνεις να το χρησιμοποιείς ακόμα καλύτερα αλλά ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑ.εαν εχεις 2-3 τριχες το ξεχνας(το λεω για τα παιδια που διαβάζουν και ειναι τελειως καραφλοι δεν κανει για αυτους θελει να έχει απομεϊνει τουλάχιστον ενα 20-30% των μαλλιών )!
Το ασχημο για εμένα ειναι τωρα που έχει αραιώσει η Hairline και οι κρόταφοι δεν πιάνει καλα με αποτέλεσμα οταν φυσάει η βρέχει να με πιάνει η ψυχή μου όπως και οταν βγαίνω το βράδυ φοβάμαι απίστευτα μην μου πιάσει κανείς τα μαλλιά μπροστά και γίνω ρόμπα γιατί οπως είπα μπροστά μου έχει μείνει ενα 10 % και δεν κάθεται καλα μεχρι και πέρσυ που ήταν τα μαλλία στο 20%, είχα φτάσει να έχω ξεχάσει οτι έχω πρόβλημα με τα μαλλιά μου αλλα η αραίωση ήρθε.
Με λακ κολλάει πάνω στο μαλλί και δεν φεύγει με τίποτα.
Πέρσυ που πήγαινα για μπάνιο και το άφηνα απο την προηγούμενη μέρα δεν εφευγε απο την θάλασσα εύκολα
Γενικά είμαι πολυ ευχαριστιμένος αλλα πρεπει να κανω μεταμόσχευση γιατί με έχει κουράσει ολη αυτη η μανούρα η hairline βασικά γιατί για να την φτιάξω θέλω κανένα 30 λεπτο καθε πρωί και τωρα καλοκαίρι που ιδρώνω μου φεύγει η πιστη!!!!!

Μπλουζα