Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι!!
Καταρχήν να πω πως είναι η πρώτη μου φορά που γράφω σε ένα τέτοιο είδος forum, που αφορά δηλαδή ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω από έφηβος θα έλεγα..
Τώρα είμαι 28 χρονών, έχω κάνει ήδη την πρώτη μου μεταμόσχευση στα l***rlin€ (είχα πρόβλημα στους κρόταφους)
///edit///
Να προσθέσω πως στα σημεία που μου προσθέσαν μαλλί (στους κροτάφους δηλαδή) δεν υπήρχε ίχνος/χνούδι απο τρίχα. Μου τοποθετήσαν τριχοθυλάκια δηλαδή σε εντελώς "γυμνά" σημεία!!
///edit///
Όμως τα χρόνια περάσαν και αρχίζω να έχω πρόβλημα και μπροστά, καθώς έχει αραιώσει αρκετά το μαλλί μου και έτσι (επειδή δεν διαθέτω την οικονομική άνεση για μια δεύτερη μεταμόσχευση) δοκίμασα το Toppik και έμεινα ΠΟΛΥ ικανοποιημένος!!!

Ένα θα σας πω, μου 'χει γίνει ψύχωση και δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να βγω έξω απο το σπίτι χωρίς να έχω τοποθετήσει Toppik!!

Η μόνη ένσταση που ίσως έχω με το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι σε αντίθεση με αυτά που λέει (οτι και καλά "ηλεκτρίζει" στην ουσία, την ίδια την τρίχα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ωραίο αποτέλεσμα), εγώ θα έλεγα οτι τουλάχιστον στο δικό μου μαλλί (το οποίο έχει ψιλή τρίχα και λαδώνει πολύ εύκολα) οτι δεν βλέπω να γίνεται αυτό που αναφέρει το επίσημο site του εν λόγω προιόντος (οτι ηλεκτρίζονται οι υπάρχουσες τρίχες δηλαδή) όσες φορές και να το έχω τοποθετήσει ΑΛΛΑ στην ουσία ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ η κεφαλή με το προιον και έτσι ΜΑΥΡΙΖΕΤΑΙ στην ουσία η περιοχή που "γυαλίζει" στον ήλιο,στο φως γενικότερα, επιτυγχάνοντας έτσι ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται ότι έχεις τοποθετήσει κάτι στο μαλλί!!!
Όπως και να χει, δε με χαλάει ακόμα και αυτό που συμβαίνει απλά δεν γνωρίζω σε μερικά χρόνια που θα επιδινωθεί το πρόβλημα, άμα θα έχω τα ίδια αποτελέσματα που έχω και τώρα!
Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω και άλλες γνώμες όσον αφορά το Toppik μια και που το συγκεκριμένο post αφορά καθαρά το Toppik άσχετα άμα ξέφυγε λίγο το θέμα απο μερικούς !!
Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε (όπως σας διάβασα και εγώ) και περιμένω με μεγάλη ανυπομονυσία τις δικές σας απαντήσεις!!!

;D ;D ;D ;D ;D