Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απο ότι φαίνεται κάνει σύγκριση το πριν και το μετά και έχω και εγώ την ίδια απορία με την δική σου !Έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα?
Αν έχει ολοκληρωθεί, ο ασθενής είναι ευχαριστημένος που συνεχίζει να μην έχει
hairline ?
Δεν θα σχολιάσω, απλά θα πω ότι μαύρο φόντο σε φώτο δεν πρέπει να υπάρχει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αμα δεις τις φωτογραφίες μπήκαν πολυ πίσω τα μοσχεύματα και τα μισά πρέπει να μπήκαν στη Β ζώνη, η οποία και αυτη εχει κενά αλλά δεν φαινεται καλα στις φωτογραφίες του πριν επειδη χτενίζεται και προς τα μπροστά το μαλλι..αμα κλεισει κροταφους με αλλη μια επέμβαση θα αλλάξει η εικονα του...Οπότε δεν ειναι ολοκληρωμένη εικόνα αυτη.Πιστεύω ότι είναι λάθος ο σχεδιασμός! Πολύ ανοιχτοί κροτάφοι κάτι που δεν δικαιολογεί επέμβαση 3012 μοσχευμάτων!
Καί πάλι αδερφέ η στρατηγική της "σωστής" μμ γίνεται φτιάχνοντας hairline καί ντύσιμο από μπροστά προς τα πίσω! Γνώμη μου ότι η τοποθέτηση τους ήταν λάθος!αμα δεις τις φωτογραφίες μπήκαν πολυ πίσω τα μοσχεύματα και τα μισά πρέπει να μπήκαν στη Β ζώνη, η οποία και αυτη εχει κενά αλλά δεν φαινεται καλα στις φωτογραφίες του πριν επειδη χτενίζεται και προς τα μπροστά το μαλλι..αμα κλεισει κροταφους με αλλη μια επέμβαση θα αλλάξει η εικονα του...Οπότε δεν ειναι ολοκληρωμένη εικόνα αυτη.
Απλά σου λέω οτι αμα κάνει κανει κάποιος πιο συντηρητική hairline αρχικά ώστε να καλύψει μεγαλύτερη επιφάνεια προς τα πίσω δεν τον εμποδίζει τιποτα μετά να μπει να κλείσει κροτάφους σε δευτερη μμ και να το ολοκληρώσει. Αυτό γινεται ευκολα...αυτο που ειναι πιο δυσκολο ειναι να κανει κάποιος μια πολυ επιθετική προσεγγιση και μετά να μη φτάνουν για πίσω...Καί πάλι αδερφέ η στρατηγική της "σωστής" μμ γίνεται φτιάχνοντας hairline καί ντύσιμο από μπροστά προς τα πίσω! Γνώμη μου ότι η τοποθέτηση τους ήταν λάθος!