Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
@piros75 (για εμενα) ακομη δεν ειναι σουπερ (με την εννοια οτι οντως η αλλαγη ειναι η μερα με τη νυκτα σε συγκριση με πριν αλλα περιμενω ακομη με υπομονη για το τελικο αποτελεσμα μιας και ειμαι στους 4 μηνες και 21 ημερες τωρα)... αμα ανυπομονεις εσυ σκεψου εγω φιλε... η φινα μου μπλοκαρε τριχοπτωση και εδωσε οπως φαινεται και απο τις φωτο ωθηση στο crown για regrowth και παχυνση καποιων λεπτων τριχων που ειχα πισω ...

@imouthis ευχαριστω μαν

@John_John1 ευχαριστω φιλος μακαρι να εχω ενα αποτελεσμα καλο σαν και το δικο σου και αλλων παιδιων εδω στο φορουμ...

επομενη ανανεωση στους 5 μηνες

dimitris50423

Well-Known Member
μπραβο tas και εις ανωτερα φιλε. εχεις δρομο ακομη μπροστα σου.. η hairline θα δωσει τελευταια αν και ειναι ηδη σε καλη κατασταση

imouthis

Active Member
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι δείχνει πάρα πολύ φυσικό. Πριν από λίγους μήνες είχες πρόβλημα και τώρα κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι έχεις κάνει μεταμόσχευση. Φαντάσου πως θα είσαι στους επόμενους πέντε μήνες.

Tasmania

Active Member
@imouthis αυτο ηταν εξαρχης το ζητουμενο μου... περαν της θεμιτης πυκνοτητας να ειναι παραλληλα και φυσικο και να περναει απαρατηρητο απο τον περιγυρω μου (κυριως στον επαγγελματικο μου τομεα οπου εκτιθεμαι καθημερινα σε συναδελφους ψειρες και ασθενεις).

Bouklas

Well-Known Member
Tasmania συγχαρητήρια έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ενώ είσαι στο τετράμηνο δείχνεις για 12μηνο, δηλαδή ποσο ακόμα καλύτερα έχει να πάει? Φτου, φτου φιλε! Η θεραπεία που κανεις σίγουρα βοηθάει, τονώνει όλο το κεφάλι όχι μονο crown. Πυκνότητες εγώ είχα 70 μπροστά.

Στην συζήτηση που είχατε πιο πάνω για τις πυκνότητες. Δεν παίζει ρολο το "κοίτα πως έγινα εγώ" "κοίτα πως έγινε ο άλλος", γιατί είναι καθαρά θέμα αριθμών. Μπορεί ένας με 40grafts να φαίνεται 70, συμφωνώ και μπράβο του, εγώ με 40 λογικά θα φαίνομαι αρκετά αραιός. Οπότε πρέπει να σκεφτεί κάποιος την κατάσταση του κεφαλιού του και να πράξει ανάλογα με τι τον συμφέρει (οικονομικά). Σαφώς και μια κλινική που πετυχαίνει μεγαλύτερες πυκνότητες είναι καλύτερη, αρκεί να έχει και καλή φύτρωση.

Αυτά τώρα που λένε οι Ελληνικές κλινικές, επεμβάσεις με μικρές πυκνότητες για να κανεις δεύτερη και να πετύχεις συνολικά υψηλή πύκνωση-φύτρωση εν μέρη ακούγεται καλο. Αλλα για να λέμε την αλήθεια αυτή είναι η δικαιολογία τους και την στηρίζουν για να κρύψουν ότι δεν μπορούν να φτάσουν μεγάλες πυκνότητες (δεν γνωρίζω μεγάλη κλινική να δουλεύει με την ίδια νοοτροπία). Αν θέλουν να διαφημίσουν αποτέλεσμα με κόστος ας πούνε 2 μεταμοσχεύσεις με 3-4 χιλιάρικα. Γιατί δίνεις 6 και περιμένεις 2 χρονια, ξεχνάνε ότι και ο χρόνος χρήμα είναι!

Tasmania

Active Member
Μεχρι που θα παει θα δειξει σε λιγους μηνες φιλε και θα σας ενημερωνω τακτικα με φωτογραφιες. Εχω πει και για συναντηση ειμαι ανοικτος με οποιο μελος θελει (ηδη βρισκεται στα σκαρια μια συναντηση με τον John και κατι αλλα παιδια που ζητησαν να με δουν απο κοντα και φυσικα δεχθηκα).

Το κυριαρχο ζητημα σε αυτα που λες φιλε Boukla ειναι το εξης : σαν προσεγγιση η θεωρια 2 μ/μ για να υπαρχει η μαξιμουμ πυκνοτητα ειναι οντως μια λογικη προσεγγιση και εφικτη ιδιως με εμπειρο χερι...το θεμα ειναι να παρουσιαζονται αποτελεσματα αυτης της προσεγγισης..πχ στο φορουμ εχουμε το πολυ καλο παραδειγμα του Raphael με DH*, 2 μ/μ fue , αρκετα καλο αποτελεσμα σε συγκριση με την προτινος εικονα του το παιδι, με υστερηση στο θεμα πυκνοτητα (κατι που φαινεται απο τις τελευταιες φωτο στο νημα του). Αν υπαρχει αλλο εξτρα παραδειγμα στο φορουμ με αυτην την προσεγγιση θα ηθελα πολυ να το δω. Τωρα αν υπαρχει διαφορα στο θεμα πυκνοτητες ελλαδας-εξωτερικου ειναι ενα θεμα που εχει αναλυθει αρκετα και ακομη αναλυεται στο αντιστοιχο νημα... εμενα η αποψη μου ειναι με βαση τη λογικη : αμα δεν υπηρχαν διαφορες δεν θα υπηρχε το νημα συζητησης αυτο, ουτε οι δυνατες "κοντρες" στις αποψεις τους απο τα μελη του φορουμ, και απλα θα σχολιαζαμε μονο το θεμα διαφορας στην αισθητικοτητα&τιμη μεταξυ ελλαδας κ εξωτερικου.... Επισης η λογικη λεει οταν σε ενα περιστατικο τοποθετουνται πχ Α αριθμος γραφτς σε hairline και σε ενα αλλο 2Α αριθμος γραφτς το 2ο περιστατικο υπερτερει (αν ολα πανε καλα στο θεμα φυτρωσης) στο θεμα πυκνοτητας....

Tasmania

Active Member
να'σαι καλα Νικ. Σε λιγους μηνες,οταν και θα εχει ολοκληρωθει το αποτελεσμα θα εχουμε ολοι να πουμε περισσοτερα και με πιο μεγαλη βεβαιοτητα... Καλη επιτυχια και σε σενα αδερφε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
όντως πάει παρα πολύ καλά,πυκνώνει συνέχεια και είναι παρα πολύ φυσικό..καμία υποψία δεν έχει ότι έχεις κάνει κάτι..καλή συνέχεια tasmania

akishellas3

Well-Known Member
ωραιος Τασμανια ,μπραβο φιλε εχεις τουμπανιασει ,απο το βλεπω dance κ εσυ συνεχιζεται φινα κατι που βοηθαει στα μεγιστα κ διατηρει να μη χαθουν τα παλια κ αναρωτιεμαι αν επερνα κ εγω σε συνδιασμο με μινοξ θα ταν ακομα μια θεραπεια μαζι με την μ.μ. διοτι στανταρ η κορυφη θα τουμπανιαζε κ τριγυρω μονο με φινα . Πολλες κλινικες συνιστουν στο εξωτερικο κ στην ελλαδα να περνουν φινα ?ενω κανουν μμ?
Μακαρι να επαιρνα φινα αλλα δεν ...την ξαναβαζω μεσα μου καθαρος εδω κ 4-5 χρονια...ακομα κ ας τουμπανιαζε το αποτελεσμα μου σε συνδιασμο με την μινοξ ,θα βρω κατι αλλο.

danceworld_2001

Well-Known Member
taz πας όπως σου είχα πει, μπαρούτι και τα καλύτερα έρχονται. Είσαι ενα καλό αποτέλεσμα, τυπικό Κύπρου με φυσικότητα και αληθινή πυκνότητα. Φυσικά όπως και εσύ, και εγώ, συνεπικουρούμε το αποτέλεσμα στο υπόλοιπο του κεφαλιού με την σχετική αγωγή που ειναι μονόδρομος για να δέσει το γλυκό. Φίλε akishellas καλη επιτυχία και εσένα, σίγουρα με δυνατή θεραπεία θωρακίζεις τα υπόλοιπα μαλλιά, αλλά ουδεμία σχέση έχει η φύτρωση και το αποτέλεσμα της μμ στην φίνα, και ας χτυπιούνται μερικοί για το αντίθετο στην απαξιωτική τους προσπάθεια με υπονούμενα κτλ. Στην Ελλάδα και έξω πολλοί την συστήνουν, και μερικοί της επιβάλλουν κιόλας στο εξωτερικό. Το αν θα πάρεις ή οχι ειναι ενα προσωπικό ρίσκο του καθενός που θέλει καλό ζύγισμα.

Tasmania

Active Member
Λοιπον παιδες για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα σχετικα με τη φινα και το αποτελεσμα μου (το οποιο βρισκεται τωρα στους 4 μηνες και 21 ημερες)... Επειδη συστηματικα γινεται λογος και υπαρχει καποια προδιαθεση στο φορουμ περι αποδοσης του αποτελεσματος στη φινα (αποψη μου οχι τυχαια απο καποια μελη αλλα ουδουλως με απασχολει), να αναφερω τα εξης πιο κατω:

• Η φιναστεριδινη οντως βοηθαει στο μπλοκαρισμα της τριχοπτωσης, στην αυξηση της διαμετρου λεπτων τριχων, και εχει την κυρια επιδραση της στο crown και πολυ πιο λιγο μπροστα... Εχω αναφερει πολλακις το ιστορικο μου σχετικα με τη φιναστεριδινη-ειναι ολα γραμμενα στο νημα μου (χρονο εναρξη ληψης, τι μου εδωσε και αν ειχα-που δεν εχω μεχρι στιγμης- παρενεργειες).

• The effects of finasteride are confined to areas of the scalp that are thinning, but where there is still some hair present. It does not grow hair in areas that are completely bald. Although it can regrow hair in thin areas, the major benefit of finasteride seems to be in its ability to slow down or halt hair loss

Propecia and Hair Transplantation {resource: http://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/medications/propecia-finasteride/}
Finasteride has shown to be useful in complementing a hair transplant for several reasons:

1. Propecia works best in the younger patient who may not yet be a candidate for hair transplantation.
  2. Propecia is less effective in the front part of the scalp, the area where surgical hair restoration can offer the greatest cosmetic improvement.
  3. Propecia can re-grow hair, or stabilize hair loss, in the back part of the scalp where hair transplantation may not always be indicated.
For those who choose not to take Propecia, or who cannot take it due to its side effects, the surgical hair restoration is just as effective. The only difference is that medications can prevent further hair loss whereas surgery cannot. Medications are not needed for a hair transplant to be successful or the transplanted hair to grow and be permanent.

Στη ληπτρια περιοχη της μ/μ μου, που ειναι αυτη που θα αξιολογηθει ως κακη,μετρια,καλη κλπ κλπ, με μετρημενο εμβαδον 68cm2 ,ειχα ηδη περιπου 800-1000 γραφτς μαμισια, τοποθετηθηκαν αλλα 3117 grafts απο δοτρια, με μεσο ορο τοποθετησης => 3117/68=48,77grafts/cm2... Με βαση αυτα, ΝΑΙ περιμενω καλη πυκνωση την οποια αποδιδω στα γραφτς που εχουνε μπει {πυκνοτητες που εγιναν: 70-75grafts/1cm2 hairline, πίσω από αυτήν 50-55grafts/1cm2 και πιο πίσω 40-45grafts/1cm2}. Συνεπως, λαμβανοντας υποψη αλλα περιστατικα, χωρις μαμισια μαλλια στη ληπτρια, με πιο μεγαλο εμβαδον ληπτριας, πιο λιγα γραφτς τοποθετημενα και ενα τελικο αποτελεσμα σουπερ απο τις φωτο, εχω καθε δικαιωμα να ελπιζω για ενα καλο ρεαλιστικο τελικο αποτελεσμα.

akishellas3

Well-Known Member
Mισο ρε παιδια απλα συζητηση κανουμε δεν την λεμε ,εγω με φινα κ μινοξ αν δειτε παλιες φωτο μου ειχε γεμισει παλι το πανω μερος ,τι δεν εχει επανεκφυση κ διατηρει μονο τα μαλια ? Πραγματικα μιλαω κ ντομπρα επανεκφυση ειχα στην κορυφη κ χνουδι στην hairline κ ναι καλυτερη ποιοτητας τριχα ειχα στην κορυφη . Εκτος αν αντιδραει σε καθε ατομο διαφορετικα . Δεν την λεμε σε κανεναν κ εγω με τη μινοξ κ ας λενε κ αλλοι το αντιθετο θα παρω λαθος αποτελεσματα οσο θα ναι συμφωνα με την μ.μ. διοτι θα βγουν κ τριχες μαζι που δεν ειχαν σχεση με την μ.μ. .
Επισης Τασμανια αν δεν κανω λαθος ειχες πει πως εσυ ειχες ξεκινησει ηδη την φινα πριν την μ.μ. κ την διατηρησες ετσι ? Οποτε προσωπικα για μενα εχει διαφορα για καποιον που εκανε μ.μ κ επειτα την ξεκιναει .
Το θεμα ειναι για ολους μας αν σταματησουμε φινα κ μινοξ τι θα γινει ...

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μπαινω στο 5 μηνα που εκοψα τι φινα.
Θα ειμαι ενα παραδειγμα αν αυτα τα 3 χρονια που επερνα στο τι γινεται τωρα που την εκοψα.

piros75

Well-Known Member
Ταζ γιατί συγχύζεσαι; Η αποκατάσταση του μαλλιού σου, η οποία μέχρι στιγμής είναι καταπληκτική, περιλαμβάνει μια θεραπεία μικτή, που αποτελείται από μια πολύ καλή μεταμόσχευση και από λήψη φίνας. Που είναι το κακό; Το αν θα ήταν χειρότερο το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα από αυτό που βλέπουμε τώρα χωρίς τη λήψη φίνας δεν το ξέρει κανένας μας, αλλά εσένα αυτό δεν θα πρέπει να σε απασχολεί αφού ξαναλέω η θεραπεία σου περιλαμβάνει και τα δύο. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με το τι λέει ο καθένας, εσύ έχεις έναν στόχο, τον οποίο από ότι βλέπουμε όλοι, τον πετυχαίνεις και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί, τα συμπεράσματα για την επιτυχία της θεραπείας σου (μμ+φίνα) δικά μας (και πίστεψέ με, νομίζω ότι μέχρι στιγμής τα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά).

Tasmania

Active Member
Δεν συγχυζομαι φιλε @piros75 oυτε θυμωσα ουτε τιποτα... υπαρχει λογος που εγραψα οτι εγραψα πιο πανω και δεν θα επεκταθω...

Επαναλαμβανω κατι απο το πιο πανω μηνυμα μου : Στη ληπτρια περιοχη της μ/μ μου, που ειναι αυτη που θα αξιολογηθει ως κακη,μετρια,καλη κλπ κλπ, με μετρημενο εμβαδον 68cm2 ,ειχα ηδη περιπου 800-1000 γραφτς μαμισια, τοποθετηθηκαν αλλα 3117 grafts απο δοτρια, με μεσο ορο τοποθετησης => 3117/68=48,77grafts/cm2... Με βαση αυτα, ΝΑΙ περιμενω καλη πυκνωση την οποια αποδιδω στα γραφτς που εχουνε μπει {πυκνοτητες που εγιναν: 70-75grafts/1cm2 hairline, πίσω από αυτήν 50-55grafts/1cm2 και πιο πίσω 40-45grafts/1cm2}. Συνεπως, λαμβανοντας υποψη αλλα περιστατικα, χωρις μαμισια μαλλια στη ληπτρια, με πιο μεγαλο εμβαδον ληπτριας, πιο λιγα γραφτς τοποθετημενα και ενα τελικο αποτελεσμα σουπερ απο τις φωτο, εχω καθε δικαιωμα να ελπιζω για ενα καλο ρεαλιστικο τελικο αποτελεσμα.

Μπλουζα