Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Γενικά πάντως, καθαρές και ωραίες φωτογραφίες μπορεί να βγάλει κάποιος ακόμα και με 2 mega pixel κινητό. Όλα τα αλλα είναι δικαιολογίες.

kolias

Active Member
τα πραγματα ειναι απλα τραβας καποιες φωτογραφιες καποιες δειχνουν καλυτερα το αποτελεσμα καποιες το δειχνουν χειροτερα. Αν νιωθεις οτι θες να ενημερωσεις σωστα τους υπολοιπους γιατι και εσυ καποια στιγμη ενημερωθηκες απο καποιους αλλους και σε βοηθησαν για την επιλογη σου βαζεις αυτες που δειχνουν την πραγματικοτητα ετσι οπως την αντιλαμβανεσαι εσυ κοιτωντας τα μαλλια σου σε εξωτερικο χωρο με ενα καθρεφτη . οπως και να εχει το αποτελεσμα φαινεται πολυ καλο Μπραβο

andy.k

Active member
Ρε φίλε τρελό αποτέλεσμα. Δε παίζει...περιμένεις να δώσει κ άλλο? Δε χωράνε αλλα μαλλιά στο κεφάλι Ταζ...εγώ από τώρα δίνω συγχαρητηρια. Ο Γεωργιου για εμένα, οντως πετυχαινει τοπ πυκνότητες. Ή συγκεκριμένη κλινική ΔΕ συγκρίνεται με τις ελληνικές ΟΤΑΝ δίνει τέτοια αποτελεσματα., ή σαν του dance
η του ilmajico...εγώ προσωπικά
τα προαναφερθέντα
αποτέλεσματα τα θεωρω
ανώτερα κορυφαίων και
πανακριβων κλινικων του εξωτερικού...το μόνο μελανό
είναι κάποια μέτρια
αποτελέσματα που
παρουσιάστηκαν στο παρελθόν.
Και με αυτά τα αποτελέσματα
προφανώς γίνεται η σύγκριση
με τις ελληνικές κλινικές...δλδ
σου λεει ο αλλος αν ειναι να παω
κ να δωσω τα διπλα λεφτα κ να
υπαρχει η πιθανοτητα να μη
παρω καλο αποτελεσμα γτ δε
καθομαι ελλαδα? Εγώ
προσωπικά αν μου έδινε
εγγύηση, ότι θα έχω τέτοιο
αποτέλεσμα θα πηγαινα
καρφωτος...και επειδή κάποια στιγμή σίγουρα θα κάνω μία ακόμα μμ, και επειδη ο μονος λογος που είχα αποκλείσει τον γιατρό ηταν επειδή μου είχε αναφέρει την s(trip) word, περιμένω να δω και άλλους που ελπίζω να πανε, για να σβήσει τελείως αυτή η μετρια περίοδος που είχε η κλινικη με κάποια μέτρια
περιστατικα με περιστατικα σα τα προαναφερθεντα γτ όντως τα καλά αποτελέσματα του αξίζουν τη διαφορά χρηματων.
Ταζ για τη φίνα θεωρω οτι το μόνο που σε
βοηθάει στη ληπτρια
( μπροστά), είναι
να μη χάσεις μαμα μαλλιά,
αλλά και αυτό είναι
σημαντικό...εννοώ πως αν
έχεις 100% φυτρωση και
βγουν 3100 gts, και δε χάσεις
μαλλιά δικά σου , θα εχεις
τελικά 3900...αν δε πάρεις
φίνα και χάσεις τα μισα δικά
σου από σοκ λος η απλά
εξέλιξη της ΑΑ, τοτε θα εχεις
3500...εγω προσωπικά επειδή
και τη μινοξ που βάζω ενω δε
με χαλαει κιολας, δε τη
γουσταρω μπαστακα κάθε
βράδυ, ελπίζω να δω στο
μέλλον και αποτέλεσματα του
doctor χωρίς φίνα, αφού δε
την επιβάλλει κιόλας...
Νομίζω ότι κ κάποιο από τα
τοπ που
προανεφερα(ilmajico? αν δε
κάνω λάθος) δεν είχε φίνα
μέσα...απλά θα ήθελα να δω κ
αλλά εφαμιλλου
βεληνεκούς...επ ουδενί δε
θεωρώ κακο να κάνει κάποιος
χρήση φινας, σύμφωνω με τον
Πιρος, απλά εγώ δε το έχω με
τις θεραπείες...δε λέω ότι τα αποτελέσματα του Γεωργιου είναι τοπ λόγω της φινας. Είναι τοπ λόγω της πυκνότητας που δουλευει κ της ικανότητας του...Απλά δε ξέρω, μήπως όταν πάμε σε πολύ μεγάλες πυκνότητες γενικά, είναι πιο επιβεβλημένη η χρήση φινας, για να θωρακίσει το αποτέλεσμα ακόμα και όταν η επέμβαση γίνεται από τοπ γιατρους? Γτ αν ναι, τότε για κάποιον που δε θέλει να κάνει θεραπείες, είναι αδιέξοδο...

Tasmania

Active Member
Συμφωνα με τα γραφτς που ακομα σκανε και καποια αλλα που μεγαλωνουν + πολλαπλασιασμο των γραφτς, ναι περιμενω ακομη βελτιωση Αντη. Μια χαρα χωρανε εχει ακομη κενα τα οποια φαινονται και πιο ξεκαθαρα με τα μαλλια βρεγμενα στις φωτο. Δεν θα μπω στη λογικη ή να σχολιασω φιλε τη συγκριση της κλινικης Μ*RC με αλλη της Ελλαδας ή/και εξωτερικου (για τους δικους μου ευνοητους λογους, εξαλλου ο καθενας εχει τις σεβαστες του αποψεις). Οπως εχω ξαναπει το φορουμ ειναι μια καλη πηγη, τα sites και συναντηση αποτελεσματων απο κοντα (ισχυει για ολες τις κλινικες αυτο). Για τη φινα και αλλα μελη στο φορουμ που εκαναν εκει δεν ειχα παρει (πχ Βouklas), οπως ειπες πολυ σωστα δεν σε υποχρεωνει αλλα σου συστηνει για φινα για να κρατησεις τα μαμισια... οτι θωρακιζει το αποτελεσμα ο συνδυασμος μινοξ-φινα για μενα ειναι δεδομενο Αντη και εχεις δικαιο οπως και πολλα αλλα tips τα οποια πρεπει καποιος να προσεξει κατα τη μετεγχειρητικη πορεια.

Απ΄οτι θυμαμαι σε εσενα προτεινε συνδυασμο fue-strip αν ηθελες να καλυψεις ολο το κεφαλι και fue για μονο το μπροστινο κομματι της αραιωσης σου. Οι λογοι για μενα που απερριψες Γεωργιου. απο αυτα που εχεις αναφερει ειναι 1) το οικονομικο καθως οπως ειπες πρεπει να κυμαινεται στα πλαισια της λογικης-εγω δεν θεωρω παραλογες τις συγκεκριμενες τιμες 2) ηθελες να ξεμπερδεψεις με τη μια στο κεφαλι αρα σε ολο το κεφαλι να μπουν γραφτς (κατι που εκανες στη κλινικη Βεκρη) , δεν ηθελες strip(και σωστα ουτε εγω θα ηθελα) 3) δεν ηθελες να γινεις ΤΕΖΑ οπως ειπες με τη μια με πυκνοτητες υψηλες αλλα να κυμανθεις για ασφαλεια στο 35-40 , αλλα σταδιακα για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες υψηλης φυτρωσης.. Προφανως απ'ολα αυτα τα 3 σημεια , το μονο που δεν μπορουσε να λυγισει/αλλαξει ο ιατρος δεν ηταν ουτε το fue-strip,ουτε η τιμη ,σιγουρα δεν θα μπορουσε να δουλεψει σε αλλες πυκνοτητες απο αυτες που κανει...

andy.k

Active member
Εχεις δίκιο...δεν είπα ότι θεωρω ακριβά τα 2,5€/gt. Είπα ότι θεωρω πολλά τα 4500 gt που συνεπάγονται τα 10000€...δεν ήθελα να βάλω κ να δώσω τόσα πολλά με τη μία, αλλά ήθελα να βάλω σε όλο το κεφάλι πιο μικρή πυκνότητα, να δω πως θα είναι κ βλέπουμε...καλά εννοειται πως strip ,δεν ήθελα. Με το γιατρο δεν τα βρήκα ακριβώς γι αυτό που είπες... Ο άνθρωπος δεν κάνει "έκπτωση" στην πυκνότητα που δουλεύει. Και επανέρχομαι λέγοντας ότι ΑΝ στο μέλλον ήθελα ποτέ τα 35-40gts/cm2 που ίσως πετύχω εδώ να τα κάνω 55-60, τότε σίγουρα δε θα χρειάζονται 4500 gts, ούτε strip k fue συνδιασμός, ούτε 10000€ ίσως...αυτό δλδ που λέει να κάνει ο Πιρος εδώ με δεύτερη συνέδρια, θα προτιμούσα να μου το κάνει ένα χέρι που να δουλεύει τα grafts κοντά το ένα στο άλλο, γτ όσο να ναι θα υπάρχουν αρκετά grafts από την πρώτη μμ να κινδυνεύουν από τυχόν ατζαμιλικια...απλά στην πρώτη μμ δεν ήθελα να πάω τόσο επιθετικά, ήθελα να είμαι αναγνωριστικός ας το πούμε και να προσπαθήσω να διορθωσω κ παντού το θέμα...εγώ ειχα διαβάσει την περίπτωση dance, που εχωσε και μονο 500gts πίσω μαζί με το τεζαρισμα μπροστά...και δεν είχε strip, αλλά μόνο fue.
Έστω ήθελα να μπουν 500-600 gts και πίσω και να ριχναμε λίγο τα μπροστά, αλλά όπως είπα δε το συζητησαμε πιο πολύ...αλλιώς μπορεί να είχα κλείσει κ εκεί. Εν τέλει γι αυτό που ήθελα στην πρώτη μμ η Ελλάδα φαινότανε καλύτερη λύση να μη πω μοναδική αφού κυπρι δε το ένα ο ένας ούτε ο αλλος(δλδ 2-2500 gts δε μου βαζανε), γι αυτό που
ίσως θα θελησω στη δεύτερη, θα το σκεφτώ αρκετά...ιδίως όταν βλέπω τέτοια τουμπανιασματα σαν το δικό σου. Για εμενα εισαι ηδη κορυφη. Καλή συνέχεια και εύχομαι και επιπλέον φυτρωση, να φτάσουν μέχρι τα φρύδια man...

Tasmania

Active Member
Ευχαριστω για τις ευχες Αντη, επισης καλη συνεχεια με το αποτελεσμα σου μακαρι να σε δικαιωσει η επιλογη σου και το πλανο (πιο αραιη τοποθετηση για αυξηση ποσοστων φυτρωσης) και να ειναι και παλι η Ελλαδα η 1η σου επιλογη για τη 2η σου μ/μ της πυκνωσης . Αμα πας καλα τωρα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις σχεδιο,πλανο,ιατρο....

andy.k

Active member
Να βάλει 35 gts /cm2 κανείς δε το λες κ δύσκολο...είναι safe...το να βάλει 60 όμως έστω κ σε 2ο χρόνο δε το έχω δει από το Β ποσό μάλλον από την Χρυσάνθη που έκανε εμένα. Θα προτιμούσα λοιπόν να με χειριστεί σε ένα δύσκολο εγχείρημα κάποιος που ξέρω ότι το έχει κάνει...αυτός είναι ο μόνος λόγος... Δεν έχω κάτι με το Β η την dhi...Απλά πως το έχω δει εγώ...αν θες αυτοκίνητο να κάνεις τη δουλειά σου ψωνιζεις εδώ Ελλάδα, αν θέλεις mercedes κ πάνω ψωνιζεις εξωτερικό...απ ότι κατάλαβα ο καθένας πουλάει τα δικά του...καλά εννοειται ότι αν βγει supercar made in greece θα ψωνισω πάλι από εδω...αλλιώς μονόδρομος...

danceworld_2001

Well-Known Member
Τι θα γίνει φίλε ταζ, έχεις βάλει σκοπό να ξεπεράσεις το αποτέλεσμα μου; Χαχαχα, πας πολύ καλά φίλε δόξα το θεό, η τροχιά είναι προδιαγεγραμμένη, απλά μην ξεχνάς…

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟ μόνο με καπέλο ως και τον Οκτώβριο (ναι καλά άκουσες).

Μην αλλάξεις τίποτα στην θεραπεία σου, ούτε σε δόσεις ούτε σε τίποτα, μόνο φίνα και μινοξ όσο αντέχεις και θες

Μην βάλεις fungoralούτε κατ διάνοια.

Andy οι τοποθετήσεις σου είναι σωστές και λογικές. Έκανες την επιλογή σου τώρα και σαφέστατα πιο οικονομική, νομίζω θα πας καλά, άλλωστε είχες μεγάλο πρόβλημα, έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες εκτιμώ.

Όσο για τον γιατρό, είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος στο φόρουμ, ξεκίνησε δυνατά, έκανε κοιλιά αλλά νομίζω έχει διορθώσει λάθη του παρελθόντος και δείχνει να κάνει γερά comeback. Πάντως το ξαναλέω, λίγοι γράφουν στο φόρουμ, στα ραντεβού μαζί του έχει bookingratioπάνω από 70% και άντε το 10% να κλείνει εδώ. Δυστυχώς αρκετοί έρχονται για repairsαπό κακές μμ Ελλάδα παλαιότερα, και μερικοί είναι και επαναλαμβανόμενοι πελάτες.

Το θέμα είναι να πέσουν οι άτιμες οι τιμές, αλλά δεν το βλέπω, όσο και να μπει στο πετσί μας η κρίση.

Tasmania

Active Member
Ουτε καν δεν θα ξεπερασω το δικο σου φιλε Dance (ξερω που παταω). Nαι μου το ειπε και ο ιατρος με τον ηλιο να προσεχω το καλοκαιρι ασχετα που θα εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τη μ/μ.. θα ακολουθησω κατα γραμμα τις οδηγιες φιλε... fungoral και τετοια οχι ... φινα σταθερα 1mg και μινοξ αφρο 2 φορες τη μερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγω 1 χρονο προσεχα απο ηλιο την ακανα ιουλιο.
Γιατι οχι fungoral?

danceworld_2001

Well-Known Member
Ο γιατρός είπε μπορει να ερεθίσει το δέρμα όταν σε διαδικασία φύτρωσης, 1 χρόνο ούτε για αστείο μετά την μμ, και γενικά και μμ να μην είχες κάνει, εκφυλλίζει στους περισσότερους την τρίχα, μικραίνει την διατομή της. Δεν λειτουργεί σε όλους έτσι, ίσως 50-50 να ειναι αλλά το ρισκάρεις? Εγώ όταν την έκοψα ανέβηκα πολύ σε πάχος τρίχας χωρίς να έχω αλλάξει κάτι άλλο στην θεραπεία.

εγω 1 χρονο προσεχα απο ηλιο την ακανα ιουλιο.
Γιατι οχι fungoral?

John_HDC

Ο γιατρός είπε μπορει να ερεθίσει το δέρμα όταν σε διαδικασία φύτρωσης, 1 χρόνο ούτε για αστείο μετά την μμ, και γενικά και μμ να μην είχες κάνει, εκφυλλίζει στους περισσότερους την τρίχα, μικραίνει την διατομή της. Δεν λειτουργεί σε όλους έτσι, ίσως 50-50 να ειναι αλλά το ρισκάρεις? Εγώ όταν την έκοψα ανέβηκα πολύ σε πάχος τρίχας χωρίς να έχω αλλάξει κάτι άλλο στην θεραπεία.

Το κοβω κιολας η μεχρι να τελιωσει το ελλατωνω...παιζει αυτο που λες για λεπτοτερη τριχα παντως.

Δημητρης38

Active Member
Βρε παιδια μια και το αναφερατε.
Εγω ξερω οτι πρεπει 6 μηνες να αποφευγεται η εκθεση στον ηλιο απο την μερα της επεμβασης.
Το δεχομαι αυτο που λετε για 12 μηνες και οσο ποιο προσεχτικος εισαι... τοσο καλυτερα.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν ο ηλιος δημιουργει προβλημα στην φυτρωση οταν καει/ματωσει το δερμα ?
Ή ακομα και εαν το ερεθισει (κοκκινισει) ?

Tasmania

Active Member
@Δημητρης38 καει/ματωσει το δερμα = φλεγμονη στην περιοχη αρα ναι μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα... τωρα μια απλη ξηροδερμια, ερεθισμος με κοκκινιλα αν δεν αφεθει και αντιμετωπιστει αμεσα δεν νομιζω να επηρεαζει τη φυτρωση και το αποτελεσμα...

John_HDC

εγω παλιοτερα δηλαδη πριν 4 χρονια και μετα πριν κανω μεταμοσχευση πρεπει να βοηθησα κιαλο να καταστραφει το μαλλι μου δηλαδη ειχα που ειχα τραγικη αραιωση καθομουν και καιγομουν στον ηλιο και μετα ετσουζε το κεφαλι μου.
Πλεον δεν καθομαι για πλακα στον ηλιο ειδικα το κεφαλι.
Καθομασταν 8 ωρες για ηλιοθεραπεια και καταφερναμε μαυρισμα ισα ισα για 10 μερες....δε μαμιετε δεν ξανακαθομαι ποτε.

Μπλουζα