Tasmania συγχαρητήρια έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ενώ είσαι στο τετράμηνο δείχνεις για 12μηνο, δηλαδή ποσο ακόμα καλύτερα έχει να πάει? Φτου, φτου φιλε! Η θεραπεία που κανεις σίγουρα βοηθάει, τονώνει όλο το κεφάλι όχι μονο crown. Πυκνότητες εγώ είχα 70 μπροστά.
Στην συζήτηση που είχατε πιο πάνω για τις πυκνότητες. Δεν παίζει ρολο το "κοίτα πως έγινα εγώ" "κοίτα πως έγινε ο άλλος", γιατί είναι καθαρά θέμα αριθμών. Μπορεί ένας με 40grafts να φαίνεται 70, συμφωνώ και μπράβο του, εγώ με 40 λογικά θα φαίνομαι αρκετά αραιός. Οπότε πρέπει να σκεφτεί κάποιος την κατάσταση του κεφαλιού του και να πράξει ανάλογα με τι τον συμφέρει (οικονομικά). Σαφώς και μια κλινική που πετυχαίνει μεγαλύτερες πυκνότητες είναι καλύτερη, αρκεί να έχει και καλή φύτρωση.
Αυτά τώρα που λένε οι Ελληνικές κλινικές, επεμβάσεις με μικρές πυκνότητες για να κανεις δεύτερη και να πετύχεις συνολικά υψηλή πύκνωση-φύτρωση εν μέρη ακούγεται καλο. Αλλα για να λέμε την αλήθεια αυτή είναι η δικαιολογία τους και την στηρίζουν για να κρύψουν ότι δεν μπορούν να φτάσουν μεγάλες πυκνότητες (δεν γνωρίζω μεγάλη κλινική να δουλεύει με την ίδια νοοτροπία). Αν θέλουν να διαφημίσουν αποτέλεσμα με κόστος ας πούνε 2 μεταμοσχεύσεις με 3-4 χιλιάρικα. Γιατί δίνεις 6 και περιμένεις 2 χρονια, ξεχνάνε ότι και ο χρόνος χρήμα είναι!