Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Tasmania

Active Member
Μακαρι να συνεχισει ετσι φιλε Flosk και να κανουμε τον απολογισμο στο τελος . Καλη συνεχεια και στην δικια σου μ/μ που εκανες στο κραουν.. σε παει παρα πολυ καλα απο τις φωτο που ειδα στο νημα σου πιστευω θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
γερμανικο κουρεμα σημερα...ανεβαζω 3 φωτο για αξιολογηση δοτριας απο τις 2 κροταφικες και την ινιακη περιοχη
μαλλι βρεγμενο. Μηκος τριχας δοτριας περιοχης : πλαγια-πισω 5mm & Μηκος τριχας των επανω : 2,5-3cm.
Θα ανεβασω αργοτερα φωτο απο ληπτρια,πανοραμικη κλπ στεγνο-βρεγμενο μαλλι

Προσθετω και τις 2 πλαγιες φωτο την 1η μερα λιγο πριν το χειρουργειο.

Συνημμένα

• DSC05531.JPG
    DSC05531.JPG
    328.9 KB · Προβολές: 467
  • DSC05532.JPG
    DSC05532.JPG
    226 KB · Προβολές: 450
  • DSCN5721.jpg
    DSCN5721.jpg
    296 KB · Προβολές: 407
  • DSCN5723.jpg
    DSCN5723.jpg
    313.1 KB · Προβολές: 411
Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
@aeratos28 με κουρεμα 0,5mm στη δοτρια (πλαγια-πισω) και να φαινονταν καποια σημαδια απο τα punches δεν θα με ενοχλουσε τοσο... κυριαρχικος μου στοχος ηταν η αποκατασταση στη ληπτρια (πυκνοτητα-φυσικοτητα) και δευτερευοντως σιγουρα να μην γεμισω white dots στη δοτρια......οντως εχεις δικαιο, δεν δειχνει κατι στη δοτρια που να μπορει καποιος {εξω στην κοινωνικη μου ζωη} να με πει κατι ή να μην νιωθω ανετα. Θα ανεβασω στη συνεχεια και απο ληπτρια οπου εχω την ιδια αποψη , δλδ περαν του οποιου σχολιασμου για πυκνοτητα, μεχρι στιγμης απο φυσικοτητα ειμαι ικανοποιημενος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όντως η δότρια ειναι σε πολυ καλή κατάσταση, για τόσο κοντό μαλλί δεν εμφανίζει κάποιο "pattern". Βέβαια θα ήθελα μια πιο καλή φωτο πισω. Στα πλαϊνά η φωτο ειναι άριστη και ειναι και πολυ καλα, κάτι που είχα πει παλαιότερα δεν ισχύει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
@CVIAL το βραδυ οταν παω σπιτι θα ανεβασω ακομα μια οπισθια πιο καλη μαζι με τις υπολοιπες της ληπτριας...

mikegad

Well-Known Member
Φαίνεται πολύ καλή δουλειά και είναι και νωρίς ακόμα...τι διάολο λίπασμα τους βάζετε μερικοί;;;

Tasmania

Active Member
Ανεβαζω φωτο με φουλ βρεγμενο μαλλι & +1 πιο μακρινη με στεγνο μαλλι για την οπισθια δοτρια που μου ζητησε ο CVIAL (στα 2 μικρα πρασινα κυκλακια ειναι σημαδια απο ουλωδη ιστο -κτυπηματα- και με κιτρινο χρωμα οι ζωνες οπου παρθηκαν τα μοσχευματα πανω-κατω). Η κοντινη χωρις φλας ειναι για hairline aspect, οι υπολοιπες ειναι με φλας και φως μπανιου, φουλ βρεγμενο μαλλι. Η ημι-πανοραμικη ειναι με φλας,φως μπανιου & στο χερι λαμπα γραφειου.

Ανεβαζω σε λιγο και με στεγνο.

Συνημμένα

• DSC05533.JPG
    DSC05533.JPG
    101.9 KB · Προβολές: 427
  • DSC05540.JPG
    DSC05540.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 451
  • DSC05541.JPG
    DSC05541.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 443
  • DSC05542.JPG
    DSC05542.JPG
    749.7 KB · Προβολές: 402
  • DSC05544.JPG
    DSC05544.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 400
  • DSC05545.JPG
    DSC05545.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 413
  • DSC05546.JPG
    DSC05546.JPG
    2.8 MB · Προβολές: 408

Tasmania

Active Member
φωτο με στεγνο μαλλι. 4 μηνες και 15 ημερες σημερα.

Συνημμένα

• DSC05626.JPG
    DSC05626.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 387
  • DSC05561.JPG
    DSC05561.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 405
  • DSC05549.JPG
    DSC05549.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 424
  • DSC05628.JPG
    DSC05628.JPG
    2 MB · Προβολές: 388

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Φιλε, εμενα μου φαίνεται ότι είχες πολύ δυνατό μήνα κ ότι αν πάρεις κ ένα 30% ακόμα θα είσαι εξωφρενικά καλός... Σου έχω γράψει πως θεωρω ήδη αξιοπρεπέστατη την εικόνα σου ακόμα και με ΤΟΣΟ κοντο μαλλι( στη ληπτρια εννοω)...Καταλαβαίνω ότι εχεις μεγάλες προσδοκίες κ έτσι πρέπει γτ εριξες πολλά grafts σε σχετικά μικρή περιοχή, αλλά έχει αλλάξει ήδη πολύ ή εικόνα σου...οκ πιθανοτατα σε βοηθούν κ οι θεραπείες να διατηρήσεις τα υπάρχοντα κ να εχεις γρήγορη εκφυση, έχει γεμίσει κ η κορυφή αρκετά όπου δεν εβαλες grafts
προφανως με τη βοήθεια της φιναστεριδης, σου εκατσαν καλά όλα μαζί...εγώ πιστεύω ότι κατά Πάσχα μεριά πρέπει να περάσεις από praktiker για καμία τσουγγρανα φιλε, ή καμία ατσαλοβουρτσα, γτ οι χτενες δε βλέπω να φτουρανε...

Tasmania

Active Member
Να'σαι καλα Αντη. Σιγουρα απο 3,5 μηνα και μετα αρχισα να βλεπω διαφορα σε συγκριση με πριν... και περιμενω ακομα περισσοτερα, μιας και εχω υψηλες απαιτησεις (οχι παραλογες απλα πυκνοτητα-φυσικοτητα να ειναι σε καλα επιπεδα). Ο συνδυασμος φινα-μινοξ σιγουρα εδωσε boost στο crown κατι που φαινεται σε συγκριση με τις φωτο την πρωτη μερα του χειρουργειου.. Οπως ειπα ξανα σε' μενα η φινα αργησε να μου δωσει το εξτρα και ηταν ευχαριστη εκπληξη...μεχρι το 10μηνο απλα σταματησε τριχοπτωση και μετα σιγα-σιγα μου εδωσε στο crown αυξηση διαμετρου καποιων τριχων και λογικα και επανεκφυση.
Αυτο που παρατηρω στον καθρεφτη δεν ειναι μια στασιμοτητα. Βλεπω ακομη αρκετες μικρες τριχες και γραφτς να σκανε, αν συνεχισει ετσι πιστευω θα δεσει καλα ολο μαζι... Γενικα εχω αυξημενες απαιτησεις {οχι μονο γιατι εσκασα ενα σεβαστο ποσο} και ηταν και ενας λογος το κουρεμα στη δοτρια να ειναι τοσο κοντο (5mm) να δω τί αφησε πισω η επεμβαση και τα νεα μελη τί μπορουν να περιμενουν σε σχεση με τα white dots στην τεχνικη fue. Για τα επανω για εμενα προσωπικα ειναι challenge να τα εχω κοντα μεχρι το 12μηνο να δω πιο ξεκαθαρα το θεμα πυκνωση και για εσας τα μελη να βγαζετε πιο ευκολα συμπερασμα χωρις τις αλληλοεπικαλυψεις...

andy.k

Active member
Ταζ δεν εχεις αναφέρει ακριβώς τιμή που πηρες (με όλα πληρωμένα οκ), ήταν 2,5 ανά gt η κάτι διαφορετικό? Επίσης σορρυ αν δε το διάβασα κάπου, αλλά σε τι επιφάνεια τα εβαλες, ή καλύτερα για να μη κάνουνε πράξεις, σε τι πυκνότητες δούλεψε ο γιατρός? Ρωταω γιατί ο dance έχει αναφέρει για περίπου ίδια grts μπροστά (3000- αν δε κάνω λαθος, χωρίς το crown)...οπότε μιλάμε για αντίστοιχες πυκνότητες, ή καλυψες πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια?

dimitris50423

Well-Known Member
μπραβο taz. εισαι σε πολυ καλο δρομο φιλε. στην πανοραμικη που φαινονται λιγο πιο αραια 5ο και 6ο μηνα πιστευω θα κλεισουν μια χαρα.. εχεις να περιμενεις τους 2 καλυτερους μηνες της φυτρωσης κατα την δικη μου γνωμη συμφωνα με αυτα που ειδα σε μενα..
καλη συνεχεια λοιπον..

Tasmania

Active Member
o Dance εκανε κατι που μετρημενοι στα δακτυλα του χεριου ασθενεις το ζητανε ή και ιατροί το προτεινουν ή/και επιχειρουν (τεραστιο ρισκο για τα ποσοστα φυτρωσης και θελει χερι εμπειρειας)...οπως ειπες στην περιπτωση Dance αν δεις τις φωτο με τα μαμα μαλλια μπροστα, ειχαν τοποθετηθει 3000 γραφτς μονο hairline και λιγο πιο πισω στη μεταβαση της β ζωνης (dence packing εκανε)... στην δικια μου περιπτωση τοποθετηθηκαν σε μεγεθος μιας παλαμης τα 3000 γραφτς (οπως το διαβαζεις τωρα δες την παλαμη σου με λιγη κλιση σαν να εφαρμοζει στο κεφαλι για να καταλαβεις εκταση)...ζωνες που ειχαν δουλευτει ηταν Α&Β. Αν δεις τη φωτο μου την 1η μερα του χειρουργειου ειχα μια περιεργη αραιωση, με λιγες τριχες διασπαρτες και καπου στο κεντρο Α&Β ζωνης λιγο περισσοτερες, σε αντιθεση με Dance που οτι τριχες ειχε ηταν μαζεμενες σε ενα σημειο και στα υπολοιπα μπροστα και δεξια-αριστερα ηταν empty. Το ρισκο σε μενα ηταν να μην τραυματισουν αυτες οι λιγες τριχες στη ληπτρια γιατι σιγουρα θα παιξουν το δικο τους ρολο στο αποτελεσμα. Τιμη οπως προειπα στο αρχικο μηνυμα του νηματος δεν θα αναφερω γιατι ισχυει οτι και με ολα τα υπολοιπα περιστατικα (τιμη που εγραψες ανα γραφτ ειναι απολυτως ενδεικτικη και για την περιπτωση μου), οπως και σε αλλα περιστατικα της κλινικης που διαβασα εδω ετσι και σε μενα ηταν πληρωμενα το αεροπορικο ταξιδι ,η διαμονη για 3 μερες σε ξενοδοχειο με πρωινο (αν ηθελα περισσοτερες μου ειχε πει να του το πω και θα αλλαζε το ticket), η μεταφορα απο-προς αεροδρομιο και απο-προς την κλινικη. Δεν γνωριζω σε τί πυκνοτητες δουλεψε, θα τον στειλω ενα email να με πει αμα ειναι και σας ενημερωνω.

Συνημμένα

• DSCN5742.jpg
    DSCN5742.jpg
    106.5 KB · Προβολές: 375
  • DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    208.8 KB · Προβολές: 364

piros75

Well-Known Member
Πιστεύω, όπως σου έχω ξαναπεί, ότι θα πας περίφημα, τώρα όσον αφορά τη δότρια, διαφωνώ πως δεν φαίνεται δουλεμένη, φαίνεται και παραφαίνεται αλλά τόσα μοσχεύματα έβγαλες, θα ήταν αφύσικο να μην φανεί.

Tasmania

Active Member
@piros75 μακαρι να συνεχισει ετσι μαν ευχαριστω. Αυτος ηταν ο λογος που κουρετηκα 5mm σε δοτρια (πλαγια-πισω) για να δουμε τί αφησε η επεμβαση (σε μενα και σε εσας)... και σιγουρα θα φαινεται κατι (τωρα αν φαινεται ή παραφαινεται, αν αυτο που φαινεται ειναι ωραιο, ανεκτο-μετριο, ασχημο κλπ ειναι σεβαστες οι εκτιμησεις απο ολους). Πιο πολυ πιστευω στην οπισθια δοτρια Piros φαινεται η διαφορα με την τριγυρω περιοχη σε συγκριση με τις πλαγιες δοτριες οπου δεν μπορω να ξεχωρισω κατι ιδιαιτερο σε σχεση με τα white dots "tattoo".

andy.k

Active member
Ταζ ο λόγος που ρωτησα για την τιμή είναι επειδή έχω την εντύπωση ότι είχε αναφερθεί πως ο Γεωργίου έκανε καλύτερες τιμές απ ότι παλιότερα τώρα τελευταία...δλδ πιο οικονομικός από την άλλη κυπριακή...εφόσον μου λες ότι ή τιμή ανά graft είναι η ίδια οκ...

Tasmania

Active Member
Αντη μπορει σε καποια περιστατικα να κανει καλυτερη τιμη, αυτο δεν το ξερω (πχ αν πιεσει καποιος για πιο χαμηλη τιμη, αν ειναι μελος του φορουμ κλπ)...οταν εκανα την επεμβαση ημουν επισκεπτης οχι μελος του φορουμ. Πανω-κατω με βαση την προεγχειρητικη εκτιμηση του ιατρου για τον αριθμο των γραφτς που θα χρειαζομουν, ηξερα το ευρος που θα κυμαινοταν η τελικη τιμη. Δεν μπηκα σε παζαρια κλπ. Αυτο που ηθελα και θελω ειναι ενα καλο αποτελεσμα (πυκνοτητα-φυσικοτητα) ανεξαρτητως τελικου κοστους. Ηξερα εξαλλου οτι θα εδινα ενα σεβαστο ποσο και ειπα επι λεξη στο ιατρο "κανε οτι καλυτερο μπορεις".

Μπλουζα