Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
μπραβο φιλε.. πας πολυ καλα. και οι φωτογραφιες σου ειναι πολυ καθαρες. καλη συνεχεια στη φυτρωση.. ;)

Adriano

Well-Known Member
Άκη ήθελες την hairline πιο χαμηλά; Γιατί δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες λίγο πιο πάνω.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Adriano αν ο κοσμος ειναι ασχετος με μεταμοσχευσεις φυσικα και θα το ηθελε.Δεν φταιει αυτος αλλα οποιος και να τον ελεγε οτι ειναι σωστο...Και γω θα το θελα πολυ αλλα.......

Tasmania

Active Member
4 μηνες και 10 μερες απο τη μ/μ.
Φωτο σε εξωτερικες συνθηκες (συννεφιασμενος ο καιρος, θα ανεβασω τις επομενες μερες και με ηλιο)

Συνημμένα

• DSC05504.JPG
    DSC05504.JPG
    730.9 KB · Προβολές: 409
  • DSC05505.JPG
    DSC05505.JPG
    748.3 KB · Προβολές: 419
  • DSC05506.JPG
    DSC05506.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 417
  • DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 428

Tasmania

Active Member
οντως παει καλα μεχρι τωρα John . Εχω αρκετες μικρες σε μηκος τριχες (3-5mm) και καποια γραφτς που τωρα σκανε..ελπιζω να συνεχισει ετσι και να δεσει ολο μαζι ωραια (τοσο σε πυκντοτητα οσο και σε φυσικοτητα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ρε ταζ πλάκα μας κανείς? Τουμπανιασες ήδη το κεφάλι σου. Και στο λεω κρινοντας την τριτη φωτό που "πανοραμιζει" κάπως...βάλε και μια φουλ πανόραμα οπότε μπορέσεις... Μπράβο ρε φιλε. Βασικά φαίνεται τα άφησες κ λίγο πιο
μεγάλα κ έδειξε αμεσως...Όμως εμένα και τελικό να μου ελεγες ότι είναι αυτό το αποτέλεσμα θα σου έλεγα ότι είναι πολύ καλό...

Tasmania

Active Member
ημι-πανοραμικη οπως το ειπες "πανοραμιζει"...πανοραμικη με φλας και λαμπα γραφειου εβαλα πριν λιγες μερες θα ξαναβαλω στην επομενη ανανεωση Αντυ. Μηκος τριχας (μετρημενο σημερα) : πλαγια και πισω 2-2,5cm & επανω 2,5-3cm...αν ηταν αυτο το τελικο μου δεν θα ημουν ευχαριστημενος γιατι εχω βαλει 3117γραφτς ΜΟΝΟ μπροστα με πυκνη διαταξη των γραφτς . Σιγουρα ειναι μεγαλη η αλλαγη το πριν με το τωρα...ωστοσο περιμενω ακομη αρκετα περισσοτερα στη βελτιωση της εικονας ...και οι ενδειξεις ειναι +κες (δλδ αυτο που βλεπω στον καθρεφτη) με πολυ μικρες τριχες και γραφτς ακομα να σκανε ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχεις όλα τα εχέγγυα για ενα παρα πολυ καλό αποτελεσμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
Μακαρι @CVIAL να συνεχισει οπως με παει τωρα για τους επομενους μηνες ! Ειμαι αισιοδοξος... θα ανεβασω και φωτο σε εξωτερικες συνθηκες με ηλιο τις επομενες μερες να δουμε και τη διαφορα συννεφια-ηλιος στο αποτελεσμα..

dimitris50423

Well-Known Member
ωραιος tas καλη συνεχεια στη φυτρωση σου αδερφε.. :) μια χαρα παει η φυτρωση και εχεις και εσυ καλη τριχα απο οτι μπορω να διακρινω.
εχεις πολυ δρομο για το τελικο αποτελεσμα

Tasmania

Active Member
Ευχαριστω . Μετρια προς καλη τριχα Δημητρη.... ουτε χοντρη ουτε λεπτη...καπου στη μεση...κατσαρη δεν τη λες παντως...οταν ειχα μαλλι παλαιοτερα πιο μακρυ, σε καποια σημεια εκανε κυκλους και κυματιστο,σε αλλα ηταν ισια, σε αλλα ηταν σπαστη...ψιλομπερδεμα τα χαρακτηριστικα της τριχας μου...βεβαια θα αποφυγω αυτο το ατου με οσο πιο κοντη τριχα μπορω (4-5cm στα επανω) για να καταλαβω τελικα τί παιζει με πυκνοτητα για τα 3100 γραφτς που εχουν μπει σε πυκνη διαταξη μονο μπροστα. Αργοτερα στο 12μηνο και μετα σιγουρα θα τα αφησω λιγο πιο μεγαλα (6-8cm) για να δειχνει ακομη καλυτερα το οποιο τελικο αποτελεσμα.

Μπλουζα