Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
μεχρι το 12μηνο θα ενημερωνω διαρκως για την πορεια μετα πιο αραια... δεν θα σας ξεχασω οποιο και να ειναι το τελικο αποτελεσμα...θα ποσταρω που κ' που...

Δημητρης38

Active Member
Tasmania πιστευεις οτι η φιναστεριδη επιβραδυνει το προβλημα της τριχοπτωσης ?
Σε αρθρα Γιατρων διαβαζω οτι η χρηση της εχει ωφέλη για 5 χρονια.
Μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα ο οργανισμος την συνηθιζει, βρισκει τροπους να την αντιμετωπιζει με αποτελεσμα να χανει την δυναμη της. Εαν ισχυει αυτο, τι σκεφτεσαι να κανεις για να το αντιμετωπισεις ?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μετα αμα αυξησης την δοση θα σε παρει η κατω βολτα πιστευω εγω γιαυτο την εκοψα στα 3 χρονια πιστευω δεν με εδινε και τοσα πολλα.Θα δουμε στην πορεια τι θα γινει με την διακοπη.

Tasmania

Active Member
Δεν ειναι τί πιστευω εγω @Δημητρης38 αλλα τί ισχύει με βαση κλινικες μελετες και ερευνες... η φινα μπλοκαρει την τριχοπτωση , τα αποτελεσμα της δρασης της βεβαια δεν ειναι τα ιδια σε ολους (αλλοι εχουν απιστευτα θεαματικα αποτελεσματα,αλλοι μετρια, καποιοι και καθολου-οπως το ιδιο και οι παρενεργειες της). Ποσταρε εδω τα αρθρα που διαβαζεις να τα διαβασω. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι μεχρι τα 2 χρονια ότι ειναι να σε δωσει στο δινει (μετα η χρηση της ειναι για συντηρηση). Στην πορεια του οργανισμου (λογω αλλαγων επιπεδων τεστοστερονης,dht , φαρμακοκινητικης και αφομιωσης στον οργανισμο κλπ) μπορει καποιος να χρειαζεται αυξημενη δοση για να τον πιασει το φαρμακο.. Σε μενα δουλευει και χωρις παρενεργειες αρα δεν εχω στο μυαλο να τη σταματησω - βεβαια κανω οπως ειπα εξετασεις ελεγχου και αν αλλαξει κατι θα την σταματησω (τι με εδωσε: αν και αργησε-πρωτο 10μηνο χρησης σταματησε τριχοπτωση κ' μετα μου εδωσε στο crown οπως βλεπεις και στις φωτο που ανεβαζω)...εχω πει οτι θα κανω στο μελλον 2η επεμβαση στο crown (το εχω στο μυαλο μου γυρω στα 35 οπου θα εχω σιγουρα μια καλυτερη εξελικτικη εικονα του τί παιζει). Με το που θα αποφασισω να κανω τη 2η επεμβαση θα σταματησω τη φινα να δω τι αλλαγη θα εχω και θα προχωρησω... step by step .. Επισης στο μελλον (σε καμια 10ρια χρονια) κατι καινουργιο θα βγει (ευελπιστω) στο θεμα της τριχοπτωσης-θεραπεια

Δημητρης38

Active Member
Μετα αμα αυξησης την δοση θα σε παρει η κατω βολτα πιστευω εγω γιαυτο την εκοψα στα 3 χρονια πιστευω δεν με εδινε και τοσα πολλα.Θα δουμε στην πορεια τι θα γινει με την διακοπη.

Γιαννη πως τα πας εσυ μετα την διακοπη που εκανες ?
Μιλησα σημερα με εναν φιλο μου που κανει χρηση φιναστεριδης και μου ειπε οτι τον βοηθησε να μην εξελιχθει το προβλημα του σε αντιθεση με τον αδερφο του που εχει τρελο θεμα. Ειναι στα 2 χρονια χρησης αυτος. Του ειπα οτι σταδιακα λογικα θα χανει την δυναμη της λογω της παρατεταμενης χρησης που κανει και τα επομενα χρονια θα πρεπει να αυξησει την δοση ή να παει σε ποιο δυνατη (και ακριβη θεραπεια) και τον φρικαρισα. side effects κτλ τα εχει ολα αλλα δεν τον ενδιαφερει παρα μονο να μην μεινει βεγγος.

Tasmania

Active Member
αν εχει side effects o φιλος σου και δεν τη σταματησε κακο του κεφαλιου του (και του πανω και του κατω). Ποσταρε τα αρθρα που ανεφερες πιο πανω φιλε να τα διαβασω ....

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Eγω ακομη ειμαι 3 μηνες διακοπη και αναμενω εξελιξεις...ακομη ειμαι κανονικα.
Παντως οτι και να γινει δυσκολα να την ξαναβαλω στο στομα μου φτανει.και αν λεπτενουν η αραιωση λιγο μαλλι το τοππικ ακομη με καλυπτει καλα

Δημητρης38

Active Member
Eγω ακομη ειμαι 3 μηνες διακοπη και αναμενω εξελιξεις...ακομη ειμαι κανονικα.
Παντως οτι και να γινει δυσκολα να την ξαναβαλω στο στομα μου φτανει.και αν λεπτενουν η αραιωση λιγο μαλλι το τοππικ ακομη με καλυπτει καλα

Ευτυχως που υπαρχει και το τοππικ .. κανει θαυματα αυτη η σκονη.

Ταζ εχουνε ολα αυτα γραφτει και απο χρηστες που κανουν χρηση φιανστεριδης και σε αναλογο θρεντ εδω μεσα.
Δεν τα θυμαμαι τα αρθρα, θα πρεπει να τα ξαναψαξω.
Τωρα παω για μασα.. το βραδυ θα ψαξω και θα σου τα στειλω !!!

Tasmania

Active Member
θα αναμενω να μου τα στειλεις..εχω διαβασει αρκετα εξ αυτων που ειναι στο φορουμ και απο διαδυκτιο και ομολογω οτι δεν ειδα αυτο με που λες για οφελη 5 χρονων ... γι'αυτο σε ειπα να τα διαβασω να δω τί παιζει με αυτο το κομματι της θεραπειας

Δημητρης38

Active Member
θα αναμενω να μου τα στειλεις..εχω διαβασει αρκετα εξ αυτων που ειναι στο φορουμ και απο διαδυκτιο και ομολογω οτι δεν ειδα αυτο με που λες για οφελη 5 χρονων ... γι'αυτο σε ειπα να τα διαβασω να δω τί παιζει με αυτο το κομματι της θεραπειας

Το εχω διαβαζει σε πολλα Φορουμς ξενα κυριως.
Με ενα γρηγορο search που εκανα βρηκα αυτο που λεει περιπου τα ιδια
Διαβασε το εχει ενδιαφερον

http://www.regrowth.com/remedies/propecia-phase-iii-5-year-hair-loss-results/

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι θεμα κυριως οργανισμου που εχει ο καθενας, αλλα οπως ολα τα φαρμακα ετσι και αυτο με την παρατεταμενη χρονικα χρηση του, χανει σταδιακα και τις ιδιοτητες του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
"The decrease in responders and hair counts was small, in fact the decrease was largest in the 2nd year and was smaller in each successive year and seems to almost even out by year 5.
The good news is that as you will read below the results were generally maintained.
After 5 years, 65% of Propecia users saw no further hair loss while 35% showed some hair loss after five years. In placebo users, however, 100% of participants continued losing hair"

Το διαβασα Δημητρη. Αρκετα καλη ερευνα στο συγκεκριμενο κομματι. Κρατησα αυτα το κομματια απο το αρθρο. Σιγουρα το συμπερασμα δεν ειναι αυτο που ανεφερες οτι δλδ η χρηση της εχει ωφέλη για 5 χρονια . Λεει το αρθρο οτι τα αποτελεσματα γενικοτερα ειχαν διατηρηθει (generally maintained). Επισης μετα απο 5 χρ. χρησης το 65% δεν ειδε περαιτερω απωλεια μαλλιων και το 35% ειδε καποια απωλεια μαλλιων. Στη ομαδα ελεγχου το 100% συνεχισαν να χανουν τριχες. Επισης αναφερει οτι οσοι δεν κανουν χρηση χανουν με ταχυτερο ρυθμο μαλλια. Επισης αυτοι που ειδαν αλλαγη προς το καλυτερο ή εξαιρετικη βελτιωση διατηρησαν τα αποτελεσμα τους (Those who showed moderate or great improvement maintained their results).

Δημητρης38

Active Member
Λεει οτι καθε χρονο (απο τον 2ο - 5ο) το ποσοστο απωλειας αυξανεται αναλογικα.
Στα 5 χρονια ενα 35% χρηστων φιναστεριδης παρουσιασε αυξηση της αλωπεκιας ενω το 65% παρεμεινε σταθερο.
Θα σου βρω και τα αρθρα που γραφουνε οτι τα 5 χρονια ειναι το σημειο καμπης... μετα απο εκει ... μαυρη κατηφορα !!!

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Δεν γραφει την δοσολογια που παιρνουν οι χρηστες φιναστεριδης Γιαννη.
Το θεμα ειναι οτι η χρηση φιναστεριδης δεν δινει οριστικη λυση στο προβλημα και σε βαθος χρονου χανει την δυναμη της.
Και φυσικα οπως ολοι ξερουμε, με την παυση της θεραπειας οτι μαλλι κρατησε θα χαθει και αυτο μαζι οτι αλλο ειναι προγραμματισμενο στο dna μελοντικα να πεσει. Δεν ξερω εαν αξιζει το κοπο να την παντρευτει κανεις μαζι με ολα τα side effects που επιφερει στον οργανισμο οσων κανουν ληψη !! Το μονο που εχω διαβασει ειναι οτι οταν ο χρηστης καταλαβαινει οτι δεν τον πιανει η φιναστεριδη θα πρεπει να παει σε ποιο δυνατες και ακριβες θεραπεεις (ντουντα) που ομως δεν εχουν εγκριση απο fda.

Tasmania

Active Member
Καπου χανεσαι στην μεταφραση αδερφε :) (με καλο τροπο το λεω μην το παρεις ειρωνικα).
  • The bad news is that overall hair counts and percentage of responders continued to decline in the 4th and 5th years of treatment just like they did in the 2nd and 3rd years { τα κακα νεα ειναι οτι το ποσοστο ανταποκρισης συνεχισε να εχει πτωση στο 4ο και 5ο ετος της θεραπειας ακριβως οπως και στο 2ο και 3ο ετος }. Αρα το συμπερασμα εδω ειναι οτι με τα χρονια συνεχιζει να μειωνεται το ποσοστο των ανθρωπων που ανταποκρινονται στο φαρμακο. Πουθενα δεν λεει για αναλογικη αυξηση. Λεει oτι συνεχιζεται (continued) η μειωση στην ανταποκριση.
  • the people who were still responders at the 5th year were still seeing increases in hair quality even after five years {σε οσους δεν συνεβαινε αυτο δλδ συνεχιζαν να εχουν ανταποκριση , συνεχιζαν κ μετα τα 5 χρονια να βλεπουν αυξηση ποιοτητας τριχας}. Αρα απο αυτο, το συμπερασμα ειναι οτι δεν ειναι σε ολους το ιδιο. Καποιοι συνεχιζουν να ανταποκρινονται.Αναλογως οργανισμου καποιοι συνεχιζουν καποιοι οχι να εχουν αποτελεσματικοτητα στο φαρμακο.
  • The decrease in responders and hair counts was small, in fact the decrease was largest in the 2nd year and was smaller in each successive year and seems to almost even out by year 5. { το ποσοστο μειωσης στην ανταποκριση ηταν μικρο, και κατ'ακριβεια ηταν μεγαλυτερο στο 2ο ετος και μικροτερο σε καθε διαδοχικο ετος ακομα και εξω απο το οριο των 5 ετων }. Εδω λεει για αναλογικοτητα (each successive year-καθε διαδοχικο χρονο).

Τα δεδομενα ειναι 2. Με τα χρονια μειωνεται η ανταποκριση (οχι σε ολους καθολικα σε ενα ποσοστο). Η μειωση στην ανταποκριση ειναι μικροτερη καθε χρονο αλλα συνεχιζομενη.

Tasmania

Active Member
Λεει οτι καθε χρονο (απο τον 2ο - 5ο) το ποσοστο απωλειας αυξανεται αναλογικα.
Στα 5 χρονια ενα 35% χρηστων φιναστεριδης παρουσιασε αυξηση της αλωπεκιας ενω το 65% παρεμεινε σταθερο.
Θα σου βρω και τα αρθρα που γραφουνε οτι τα 5 χρονια ειναι το σημειο καμπης... μετα απο εκει ... μαυρη κατηφορα !!!

• After 5 years, 65% of Propecia users saw no further hair loss while 35% showed some hair loss after five years. In placebo users, however, 100% of participants continued losing hair" {μετα απο 5 χρ. χρησης propecia το 65% δεν ειδε περαιτερω απωλεια μαλλιων και το 35% ειδε καποια απωλεια μαλλιων. Στη ομαδα ελεγχου με placebo το 100% συνεχισαν να χανουν τριχες}.
  • Δεν ειναι για ολους το ιδιο Δημητρη. Σε καποιους θα σταματησει και δεν θα δωσει κατι περισσοτερο απλα θα διατηρησει, σε αλλους οχι μονο θα σταματησει αλλα δεν θα κανει τιποτα πλεον, σε καποιους θα συνεχισει να εχει δραση... το κλειδι ειναι ο οργανισμος πώς θα κανει toleration το φαρμακο. Οπως σωστα ειπες, "εγω παλι πιστευω οτι ειναι θεμα κυριως οργανισμου που εχει ο καθενας, αλλα οπως ολα τα φαρμακα ετσι και αυτο με την παρατεταμενη χρονικα χρηση του, χανει σταδιακα και τις ιδιοτητες του". Βεβαια το φαρμακο δεν χανει τις ιδιοτητες του , ο οργανισμος αδυνατει να ανταποκριθει στη δραστικη ουσια του εκαστοτε φαρμακου .

Δημητρης38

Active Member
Το ιδιο πραγμα γραφουμε ταζ απλα εσυ εβαλες το λεξικο διπλα, μεταφραζεις μια μια τις λεξεις και εν τελη δεν καταλαβες τι μεταφρασες. Διαβασε βρε αδερφε τι εγραψα εγω και πες μου τι διαφορετικο εγραψα. Που διαφωνεις δηλαδη ?

Τι ειναι το ποσοστο μειωσης στην ανταποκριση ? Για απαντησε μου ...

Tasmania

Active Member
2 φωτο απο crown (η μια στο σαλονι με βρεγμενο μαλλι και φλας, η αλλη στο μπανιο με στεγνο μαλλι και φλας).
3 φωτο στο μπανιο (η 1η face to face και οι αλλες 2 σκυβωντας σταδιακα το κεφαλι...στην τελευταια-{πανοραμικη} εβαλα και τη λαμπα γραφειου να χτυπαει για να φανει η εικονα στις πιο δυσμενεις συνθηκες).
3 φωτο στο δωματιο (μια με στεγνο μαλλι κοντινη χωρις φλας με λαμπα γραφειου για hairline aspect / οι αλλες 2 με semi-wet μαλλι, και οι 2 με λαμπα , η μια χωρις φλας η αλλη με φλας)

Βρισκομαι στους 4 μηνες και 6 ημερες. Μηκος τριχας (μετρημενο) : πλαγια&πισω : 2cm & επανω : 3cm

Συνημμένα

• DSC05474.JPG
    DSC05474.JPG
    2.7 MB · Προβολές: 365
  • DSC05489.JPG
    DSC05489.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 366
  • DSC05486.JPG
    DSC05486.JPG
    687 KB · Προβολές: 337
  • DSC05487.JPG
    DSC05487.JPG