Tέλος τα Ψέματα - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Οταν λες mail τι εννοείς; Ως pm ή στο email σου; Αν είναι το δεύτερο τότε πράγματι χακαρίστηκε το φόρουμ, εκτός αν έχεις ανταλλάξει email με κανενα άλλο παιδί από εδώ και σου κάνει πλάκα.
 

hater_of_baldness

Active Member
Εγώ ξέρω ότι μου σβήσατε το νήμα μου προφανώς επειδή πήρα την απόφαση να κάνω επέμβαση στην Ελληνική κλινική. Με αλλά λόγια με διώξατε από το φόρουμ. Ωραία αντιμετώπιση. Αν και τόσο καιρό δεν πίστευα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, πλέον είμαι 100% σίγουρος. Λυπάμαι πολύ για εσάς...
 

geeorgee

Active Member
Μπορει καποιος να μου απαντησει τι παιχτηκε και σβηστικαν τα topic απο
τις μεταμοσχευσεις ;
Δε ξερω τι εγινε αλλα πολλοι περιμενουν πως και πως να δουν κανεναν
αποτελεσμα και να κρινουν και ειναι μεγαλο ξενερωμα
 

giamakr1

Active Member
Καλημέρα
Παρακαλώ τον διαχειριστή να μας αναρτήσει σε κάποιο νήμα τις τελευταίες συζητήσεις του διαγραφεντος θέματος " αποτυχημένες μετ.."
Δεν αμφισβητώ ότι εχει λόγους , οι περισσότερα εδώ εξοργιστηκαμε απο τις απειλές της D@I. Απλά να ενημερωθούμε γιατι δεν ειναι ωραίο να συμμετεχεις σε κάποια ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία ξαφνικά παύει - εξαφανίζεται. Ευχαριστώ.
 

charas

New Member
Αυτό που έγινε χθες με το σβήσιμο όλων των νημάτων της DHI και το μπανάρισμα όλων των μελών που παρουσίαζαν την μεταμόσχευσή τους εκεί δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλα τα φόρουμ διεθνώς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, πραγματικά είστε ανεκδιήγητοι, αφήσατε όλους τους υπόλοιπους (χλωρούς και ξερούς) να παρουσιάζουν τις μμ τους στις κλινικές της Κύπρου… Το φόρουμ αυτό πρέπει να πάψει να λέγεται hairlossgr και να μετονομαστεί σε hairlosscy ή και σε hairlosssymferonta… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
 

athenian

Well-Known Member
charas είπε:
Αυτό που έγινε χθες με το σβήσιμο όλων των νημάτων της D*I και το μπανάρισμα όλων των μελών που παρουσίαζαν την μεταμόσχευσή τους εκεί δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλα τα φόρουμ διεθνώς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, πραγματικά είστε ανεκδιήγητοι, αφήσατε όλους τους υπόλοιπους (χλωρούς και ξερούς) να παρουσιάζουν τις μμ τους στις κλινικές της Κύπρου… Το φόρουμ αυτό πρέπει να πάψει να λέγεται hairlossgr και να μετονομαστεί σε hairlosscy ή και σε hairlosssymferonta… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Η ντροπη ανηκει στην dhi που απειλει φορουμ επειδη παρουσιαζουν τα αποτελεσματα τους.Το μπαν το εφαγαν οι εκπροσωποι των εταιριων αλλα κακως σβηστικαν νηματα μελων με μμ εκει.Εμενα αν με απειλουσαν μπορει να εκανα χειροτερα απο οτι ο Ακης.Αντε για μεροκαματο τωρα.
 

hater_of_baldness

Active Member
Ρε παιδιά επειδή έχω μπερευτεί. Η κλινική απείλησε το φόρουμ για το γεγονός ότι παρουσιάζει αποτελέσμα γενικά, ή για ένα συγκκειρμένο αποτέλεσμα πριν από 2-3 χρόνια για το οποίο ισχυρίζεται ότι γράφηκαν ανακρίβιες/ψέματα;
 

charas

New Member
Για Γεωργίου γράψανε- (και πολλά άλλα):
ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ:
Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρείας, μια τέτοια επέμβαση θα κόστιζε 4 ευρώ ανα graft για τα πρώτα 1000 και στην συνέχεια 3 ευρώ έκαστο για τα υπόλοιπα. Φυσικά μιλάμε για τιμές FUE. Αν κάνουμε τις πράξεις θα δούμε:
1000 x 4 € = 4000 €
2458 x 3 € = 7374 €
ΣΥΝΟΛΟ = 11374 €

Οι παραπάνω τιμές ειναι αρχικές, εφάμιλλες με τις αρχικές τιμές άλλης κλινική στην Κύπρο που αρχικά σκεφτόμουν να κάνω, και χαμηλότερες σε σχέση με κλινικές του Βελγίου, Αμερικής και Καναδά που εδρεύουν οι πλέον ξακουστοί γιατροί.

Ο γιατρός λόγω κρίσης, ανταγωνισμού αλλά και ανθρωπιάς ειναι άκρως συζητήσιμος αναφορικά με τις τιμές και με αρκετή πίεση μπορείς να πετύχεις πολλά. Μου είχε δώσει τελική τιμή 7800 με όλα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής πληρωμένα, για 3000 grafts. Με αυτούς τους όρους κλείσαμε. Η μεταφορά και διαμονή ειναι πάντα για τον ασθενή.

Τελειώνοντας το χειρουργείο, μια εμπειρία απίστευτη για μένα με 110% επαγγελματισμό παντού, χρειάστηκε να βάλουμε περισσότερα grafts απο όσα συμφωνήσαμε. Του λέω, δεν κάνουμε και το πόσο στρογγυλό, γελώντας... και γέλασε και αυτός και είπε οκ... 8000 (αστειευόμενος φυσικά!!!).

Τελικά κλείσαμε στα 7500 και με περισσότερα grafts. Μου είχε υποσχεθεί οτι δεν θα φύγω απο το τραπέζι αν δεν καλύψουμε το πρόβλημα όσο καλύτερα γίνεται, όσα grafts και να χρειαστούν!!!

για hdc (μεταξύ πολλών άλλων):
Αγαπητοί μου φίλοι. Εδω και λίγο καιρό άρχισα να διαβάζω τις δικες
σας εμπειρίες. σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας και τις δικες μου εμπειρίες. είχα σοβαρό πρόβλημα με τα μαλλιά μου. μου είχαν πέσει πάρα πολλά. οπόταν μια μέρα είχα δει ένα φίλο ο οποίος ήξερα ότι είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα μαζί μου. όμως ήταν διαφορετικός. είχε πολλά μαλλιά. τον ρώτησα τι έγινε, και μου είπε ότι πήγε στη Λευκωσία, στο H*C και έκανε μεταμόσχευση μαλλιών με επιτυχία. όντως μου άρεσε αυτή η ιδέα και τις επόμενες μέρες πήγα από τη Λεμεσό όπου διαμένω στη Λευκωσία για να δω τους Γιατρούς. μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι το πρόβλημα σου θα χρειαστεί δυο μεταμοσχεύσεις για να λυθεί. πήγα σπίτι το σκέφτηκα καλά, και έβαλα δουλεία μπροστά . Σ τις 6/6/2011 έκανα τη πρώτη μου επέμβαση 3400 τριχοθηλακια με τη μέθοδο STRIP. Πράγματι φίλοι μου όπως μου τα είχαν περιγράψει με μεγάλη επιτυχία έγινε η επέμβαση. Με έκανε άλλο άνθρωπο. Στις 26/4/2012 έκανα τη δεύτερη επέμβαση με 2500 τριχοθηλακια με τη μέθοδο STRIP. Είμαι σε περίοδο αναμονής. Κοιμάμαι ήσυχος περιμένοντας το χρόνο να κύλιση για το δεύτερο αποτέλεσμα. σύντομα θα σας στείλω και φωτογραφίες τις οποίες θα προμηθευτώ απο την κλινική και για τις δυο μεταμοσχεύσεις. Αυτά προς το παρόν φίλοι μου.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1.σε τι διαφέρουν οι παραπάνω αναφορές από αυτές που γράφανε παιδιά που κάνανε στην dhi γιατί «μπανάρατε» μόνο αυτούς;
2. Γιατί δεν μπανάρετε μέλη που την πέφτουν συνεχώς σε παιδιά που κάνανε στην dhi
3. Γιατί δεν μπανάρετε μέλη που προτρέπουν (ευθαρσώς και οφθαλμοφανώς) τα μέλη να πάνε στον Γεωργίου και στην Κύπρο γενικότερα με σχόλια του στιλ (Ο Μιχάλης είναι μέσα στους τοπ γιατρούς του κόσμου… ή εδώ θα έχεις ένα μέτριο αποτέλεσμα αν θες μάζεψε λίγα ακόμα λεφτά και πήγαινε Κύπρο, αν και τώρα έχουν ρίξει πολύ τις τιμές τους και πιθανά θα πληρώσεις τα ίδια….

Ξαναλέω… ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
 

giamakr1

Active Member
Διαβάστε την απάντηση του διαχειριστή στο παρακάτω site
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/158995-dhi-their-technique-genuine-15.html
Είχε απειληθει αυτός και μέλη του forum απο την D@I με δικαστικά μέτρα . Ειναι ,αποτι φαίνεται ,συνήθης πρακτική ο εκφοβισμός απο αυτή την εταιρεία . Εκτός και αν υπάρχει και εκεί συνομωσια υπέρ των Κυπρίων ..
Πάντως διαφωνώ με την διαγραφή threads . Αν παρόλα αυτά αποφασίσει ο διαχειριστής διαφορετικά ,τουλάχιστον ας κλειδώσει απλά το thread αλλα να παραμένει προσβάσιμο προς ανάγνωση. Έτσι έχουμε καλύτερη εικόνα του τι παίζει ακριβώς...
Ολα τα παραπάνω ειναι απλά η γνώμη μου βέβαια , οι αποφάσεις των διαχειριστών οφείλουν να γίνονται σεβαστές.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
κοίτα θεωρώ το 80% των μμ από d*i εδώ μέσα σκηνοθεσία αλλά ίσως και λάθος να τους μπανάρουμε και να κλείσουμε τις παρουσιάσεις τους. Εξάλλου τους κράζουμε και μεις για τα ατοπήματα τους και ο κόσμος βλέπει.
 

Άκης

Administrator
The_Punisher είπε:
Λοιπόν, η αηδία ξεπέρασε κάθε όριο. Αντί να ενημερώνετε αντικειμενικά τους χρήστες, αποβάλλετε ότι και όποιον πάει ενάντια στα συμφέροντα σας. Μην νομίζετε αγαπητοί Άκης και Χρήστο ότι δεν γνωρίζουμε. Φαίνεται ότι την τελευταία φορά, δεν γίναμε κατανοητοί, ας το κάνουμε λοιπόν τώρα : ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Hack του συγκεκριμένου forum, χωρίς πολλά πολλά.
Σιγά να μην τρομάξουμε.
Βασικά για το hack υπεύθυνος ήμουν εγώ (κατά κάποιον τρόπο) και αυτό γιατί είχα ανεβάσει το wordpress στην αρχική σελίδα του site και χρησιμοποίησα ένα theme που ήταν "τρύπιο". Από εκεί βρήκε τρύπα ο "hacker" και μου την έφερε και μάλιστα μου έστελνε και απειλητικά μηνυματάκια (στα Αγγλικά, έχει σημασία αυτό) ότι θα με κυνηγάει συνεχώς, όταν το διόρθωσα. Αλλά δεν...
Παίζει βέβαια και να τον έβαλε κάποιος άλλος...

The_Punisher είπε:
Ξέρουμε τα μηνυματάκια που σας στέλνουν οι γνωστοί χρήστες γλύφοντας και παρακαλώντας την αποβολή άλλων επειδή δήθεν "διαφημίζουν". Οι οποίοι ακόμα και αν το κάνουν, δεν το κάνουν τόσο προκλητικά και εμμετικά όσο τα φιλαράκια σας.
Γνωρίζουμε επίσης τις διευθύνσεις των συγκεκριμένων χρηστών μέσω του ip-tracking που τους κάναμε.
Καταρχάς τρομερέ hacker, το forum όταν χακαρίστηκε στην ουσία μου έσβησαν τα αρχεία και ΔΕΝ πείραξαν την βάση δεδομένων, όπου εκεί κρατούνται τα πάντα.
Και ποιοι μου στέλνουν μηνυματάκια για να σβήσω θέματα που τους κάνουν κακό (όπως λένε) ας μην το αναλύσουμε τώρα...

Τώρα όλο αυτό έγινε επειδή έγινε ban στον n094; Δεν σου είπε ότι τον είχα προειδοποιήσει στο παρελθόν να μην συνεχίσει να δείχνει την αγάπη του στην συγκεκριμένη εταιρία μέσο του forum γιατί θα θεωρηθεί "κολλητός" και θα τον διαγράψω; Στα τελευταία του μηνύματα αυτό μου έδειξε και έτσι έπραξα.

malloumpas είπε:
Για μένα δεν είπε ποτέ ''θα τα πούμε από κοντά'', μη λες ότι θες. Αυτό που είπε είναι ότι θέλει να δει τι κρύβεται πίσω από τη μαλλούμπα μου, ή κάπως έτσι. Αλλο αυτό και άλλο το ''θα τα πούμε από κοντά'' που λες εσύ.
Είπε ακριβώς αυτό:
"Όσο για τον φίλο Μαλούμπα... οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο για να δούμε όταν θα πρέπει εσύ να αποκαλυφθείς τι θα δούμε πίσω από τη μαλούμπα σου... γιατί έτσι όπως το πας να είσαι σίγουρος ότι θα αποκαλυφθείς πολύ σύντομα..."

charas είπε:
Αυτό που έγινε χθες με το σβήσιμο όλων των νημάτων της D*I και το μπανάρισμα όλων των μελών που παρουσίαζαν την μεταμόσχευσή τους εκεί δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλα τα φόρουμ διεθνώς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, πραγματικά είστε ανεκδιήγητοι, αφήσατε όλους τους υπόλοιπους (χλωρούς και ξερούς) να παρουσιάζουν τις μμ τους στις κλινικές της Κύπρου… Το φόρουμ αυτό πρέπει να πάψει να λέγεται hairlossgr και να μετονομαστεί σε hairlosscy ή και σε hairlosssymferonta… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Σ'ευχαριστώ για γλυκά σου λόγια. Με το που διάβασα το μήνυμα σου σκέφτηκα "που ξεφύτρωσε πάλι αυτός με την μία να γράφει έτσι;". Και είδα αυτό μετά, το οποίο το αφήνω επίτηδες ανοιχτό (και δεν το κάνω attachment), για να μπορούν να το βλέπουν και οι επισκέπτες και να καταλάβουν το ποιόν της κάθε εταιρίας:

6nyux0.png


ΟΚ ρε παλικάρια, είπαμε να υποστηρίζετε το χέρι που σας ταΐζει (ή σας κάνει δωρεάν μεταμοσχεύσεις), αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν έχουν άλλους υπαλλήλους εκεί να μπουν και να το παίξουν "θιγμένοι και επαναστάτες" κατά της φίμωσης της ελευθερίας λόγου, μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι; Καταντά και κουραστικό, ας αλλάξουν και κανέναν υπάλληλο, έτσι για να μην βαριόμαστε και εμείς.
"hairlosssymferonta". Ωραίος ρε, εσύ το σκέφτηκες ή η "μαμά" εταιρία; Όταν όμως επιτρεπότανε οι αναφορές στην DHI τότε δεν το είχες βγάλει αυτό το όνομα...

The_Punisher είπε:
Τι ζητάμε; Ποιοι; Ένας είσαι ή ομάδα;
Προς το παρών σου αφιερώνω το παρακάτω, για τα άλλα βλέπουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=qQlZpWJdchA

****

Τώρα για τα μηνύματα. Ήθελα να το αναφέρω στις ανακοινώσεις, αλλά θα το αναφέρω εδώ γιατί δεν έχω αποφασίσει κάτι (στο οποίο νήμα αν γίνει ξανά πόλεμος θα το κλειδώσω, το αφήνω ως έχει τώρα).
Πλέων ΔΕΝ θέλω καμία αναφορά στην συγκεκριμένη εταιρία (DHI).
Τέλος. Ούτε θετικά μηνύματα, ούτε αρνητικά (εξηγώ παρακάτω τι εννοώ).
Τα μέλη που την υπερασπίζονταν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους, ban-αρίστηκαν και πολλά νήματα που παρουσιάζουν τις μεταμοσχεύεις που έγιναν στην συγκεκριμένη εταιρία έχουν μεταφερθεί σε άλλη ενότητα (δεν ήθελα να τα διαγράψω) για να μην φαίνονται, μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με την συγκεκριμένη εταιρία.

Αν θέλετε να μιλάτε για την DHI κάντε το, ελεύθερα σε κάποιο νήμα, όπως πχ "μπορείς να πας στην DHI και να ρωτήσεις και εκεί" ή "έχω δει καλά αποτελέσματα τελευταία".
Αποκλειστικά νήματα για την DHI πλέων θα κλειδώνονται άμεσα. Εφόσον με απειλούν (όχι ότι με ενοχλεί, πολλοί είναι αυτοί που μου το κάνουν) και στέλνουν και τον έρημο τον n094 ή charas ή όπως αλλιώς τον λένε να το παίζει επαναστάτης, το πήρα πλέων ανάποδα και εγώ το θέμα, δεν θα τους διαφημίζω τότε από το forum (γιατί αυτό γίνεται με τις παρουσιάσεις, κακά τα ψέματα).

Και η DHI είναι η αρχή. Φανατισμοί (και διαμάχες) και για όποια άλλη εταιρία και θα κλειδώνεται το θέμα άμεσα. Πείτε την γνώμη σας χαλαρά, όχι φανατικά.
Τώρα και κάτι ακόμη, δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάποιοι στέλνουν PMs και προτείνουν κάποιους να πηγαίνουν σε άλλες εταιρίες, αλλά αν κάποιο από αυτά τα PMs σας ενοχλήσει, τότε στο χέρι σας είναι να με ενημερώσετε. Αν δεν το κάνετε τότε είτε ΔΕΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο είτε σας αρέσει να σας παροτρύνουν άλλοι. Τα προσωπικά μηνύματα είναι καθαρά προσωπικά και δεν μπορώ να τα γνωρίζω, αλλά μπορώ να τα μάθω αν σας ενοχλήσει κάποιος και μου το αναφέρεται.
Αν κάποιος θέλει να προτείνει κάποιον γιατρό ή εταιρία σε κάποιο μέλος που ρωτάει, μπορεί να το κάνει ανοιχτά, σαν απάντηση στο θέμα του.
Αν το κάνει μέσο PMs και το μάθω θα τον διαγράψω με την μία, ας είναι και ο κολλητός μου. Αρκετά δουλέψαμε για γιατρούς και εταιρίες.
Όπως επίσης και με τα ποστ, αν κάποιο σας ενοχλήσει, υπάρχει το report κάτω και δεξιά στο κάθε ποστ. Πατώντας το, μας ενημερώνετε για αυτό το ποστ που θεωρείτε προσβλητικό ή ενοχλητικό ή διαφημιστικό ή ότι άλλο.

Αν τώρα σας ενοχλεί αυτό, το συζητάμε σε αυτό το νήμα (γι'αυτό το αφήνω ανοιχτό όπως είπα και πριν).
Αλλά για όσους θέλουν να δείξουν τις μεταμοσχεύεις τους στην συγκεκριμένη εταιρία, μπορούν να ανοίξουν ένα δωρεάν blog (πχ blogger.com) και να το κάνουν εκεί, εδώ πλέων δεν γίνονται δεκτά αυτού τους είδους οι αναφορές.
ΝΑ επαναλάβω, μπορείτε να λέτε την άποψη σας χαλαρά για την συγκεκριμένη εταιρία σε κάποιο νήμα που μπορεί κάποιος να ρωτάει κάτι άλλο, αλλά αν ανοιχτεί κάποιο νήμα που να αφορά την συγκεκριμένη εταιρία και μόνο, πλέων θα τα κλειδώνω, γιατί έχει παραγίνει το κακό με την συγκεκριμένη εταιρία (όλο προβλήματα και διαμάχες προκαλούνται στην αναφορά της και μόνο).
 

hater_of_baldness

Active Member
Αν όντως ισχύουν οι "χωρίς αιτία" απειλές της εν λόγω εταιρίας τότε έχετε δίκιο. Αν πάλι η εταιρία έχει κάποιο πάτημα για να είναι δυσαρεστημένη από πράγματα (ίσως αναληθή) που έχουν γραφτεί εδώ κατά καιρούς, τότε και αυτή έχει κάποιο δίκιο. Δυστυχώς την πραγματική αλήθεια δε νομίζω να τη μάθουμε εμείς τα απλά μέλη.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπονται όλα τα posts για όλες τις εταιρίες και ο κόσμος είναι ικανός να κρίνει. Αν σε ένα θέμα υπάρχει αλλοιωμένο αποτέλεσμα (toppik κλπ), ο κόσμος το κατακρίνει και φυσικά είναι η χειρότερη δισφήμιση για την κλινική.

Το λάθος που έχετε κάνει εσείς Άκη κατά τη γνώμη μου είναι που επιτρέπατε τόσο καιρό υβριστικά και αρνητικά σχόλια από συγκεκριμένα μέλη προς την συγκεκριμένη κλινική, και κυρίως χωρίς αποδείξεις. Έτσι δημιουργήθηκε ένα πλήθος "haters" και φυσικά η νοοτροπία "ή Καναδάς, ΗΠΑ, Κύπρος ή τίποτα", με αποτέλεσμα φυσικά αυτό να μην αρέσει ούτε στην Ελλινική κλινική και ούτε σε Έλληνες γιατρούς κλπ. Για παράδειγμα είναι δυνατόν να επιτρέπετε στο thread που είχα ανοίξει για την επέμβασή μου να με αποκαλεί μέλος "βλάκα" για την επιλογή μου, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;

Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σας είναι να άφηνα όλες τις παρουσιάσεις από όλες τις κλινικές, να υποχρέωνα τεκμηριωμένες εξηγήσεις σε αρνητικά σχόλια και από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει που θα πάει μέσα από ένα συνδιασμό πραγμάτων: συνάντηση με το γιατρό, word of mouth, παρόν forum κλπ. Με το να αποκλείονται συγκεκριμένες κλινικές από εδώ μέσα δημιουργείται μία αίσθηση καχυποψίας προς το πρόσωπό σας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Εδώ είμαστε για να επικροτούμε τα καλά αποτελέσματα και να κρίνουμε και τα κακά.

Απλά η γνώμη μου.

ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο "πατριωτικά" το πράγμα αλλά με πείραξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που μου σβήσατε το θέμα. Και επίσης με έχει πειράξει και η κάθετη γραμμή πολλών μελών του φόρουμ ότι στην Ελλάδα είναι όλα χάλια. Προς το παρόν αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την προσωπικά μου εμπειρία. Μακάρι να λέω τα ίδια και σε 5-6 μήνες φυσικά.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Ωραιος εισαι ρε Νικολακη η no94 η charas. Μας ευχεσαι απο την μια καλη επιτυχια και την αλλη με θαβεις για να υπερασπισεις τον εργοδοτη σου. Δεν σου μαθανε πως κερδιζεις σεβασμο με το να βελτιωνεσαι εσυ αντι να ριχνεις λασπη σε αλλους και να φερνεις τα εξυπνα παραδειγματα σου.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Φίλε Ακη,
έτσι οπως εχει γίνει το πράγμα με τις μεταμοσχεύσεις και το νήμα τους ίσως ειναι πρέπον να καταργηθεί πλήρως καθε αναφορά σε μμ και να σβηστές η ενότητα.
Βέβαια υπάρχουν θετικά στο να υπάρχει τέτοια ενότητα (πχ μέλη πετυχαίνουν δωρεάν ή φτηνές μμ) αλλα κατα τη γνώμη μου τα αρνητικά ειναι περισσότερα απο τα θετικά.
Εδώ που τα λέμε ειναι άσχημο να μπαίνεις να βλέπεις οτι ολα τα ενεργά θέματα ειναι για μμ (όπου φυσικά ειναι και όλο το χρήμα).
 

malloumpas

New Member
Soralteno είπε:
έτσι οπως εχει γίνει το πράγμα με τις μεταμοσχεύσεις και το νήμα τους ίσως ειναι πρέπον να καταργηθεί πλήρως καθε αναφορά σε μμ και να σβηστές η ενότητα.

Σωστός! Τι δουλειά έχουν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε φόρουμ τριχόπτωσης; ???
 

pazuzu

New Member
hater_of_baldness είπε:
Αν όντως ισχύουν οι "χωρίς αιτία" απειλές της εν λόγω εταιρίας τότε έχετε δίκιο. Αν πάλι η εταιρία έχει κάποιο πάτημα για να είναι δυσαρεστημένη από πράγματα (ίσως αναληθή) που έχουν γραφτεί εδώ κατά καιρούς, τότε και αυτή έχει κάποιο δίκιο. Δυστυχώς την πραγματική αλήθεια δε νομίζω να τη μάθουμε εμείς τα απλά μέλη.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι πρέπει να επιτρέπονται όλα τα posts για όλες τις εταιρίες και ο κόσμος είναι ικανός να κρίνει. Αν σε ένα θέμα υπάρχει αλλοιωμένο αποτέλεσμα (toppik κλπ), ο κόσμος το κατακρίνει και φυσικά είναι η χειρότερη δισφήμιση για την κλινική.

Το λάθος που έχετε κάνει εσείς Άκη κατά τη γνώμη μου είναι που επιτρέπατε τόσο καιρό υβριστικά και αρνητικά σχόλια από συγκεκριμένα μέλη προς την συγκεκριμένη κλινική, και κυρίως χωρίς αποδείξεις. Έτσι δημιουργήθηκε ένα πλήθος "haters" και φυσικά η νοοτροπία "ή Καναδάς, ΗΠΑ, Κύπρος ή τίποτα", με αποτέλεσμα φυσικά αυτό να μην αρέσει ούτε στην Ελλινική κλινική και ούτε σε Έλληνες γιατρούς κλπ. Για παράδειγμα είναι δυνατόν να επιτρέπετε στο thread που είχα ανοίξει για την επέμβασή μου να με αποκαλεί μέλος "βλάκα" για την επιλογή μου, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;

Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σας είναι να άφηνα όλες τις παρουσιάσεις από όλες τις κλινικές, να υποχρέωνα τεκμηριωμένες εξηγήσεις σε αρνητικά σχόλια και από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει που θα πάει μέσα από ένα συνδιασμό πραγμάτων: συνάντηση με το γιατρό, word of mouth, παρόν forum κλπ. Με το να αποκλείονται συγκεκριμένες κλινικές από εδώ μέσα δημιουργείται μία αίσθηση καχυποψίας προς το πρόσωπό σας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Εδώ είμαστε για να επικροτούμε τα καλά αποτελέσματα και να κρίνουμε και τα κακά.

Απλά η γνώμη μου.

ΥΓ: Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο "πατριωτικά" το πράγμα αλλά με πείραξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που μου σβήσατε το θέμα. Και επίσης με έχει πειράξει και η κάθετη γραμμή πολλών μελών του φόρουμ ότι στην Ελλάδα είναι όλα χάλια. Προς το παρόν αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την προσωπικά μου εμπειρία. Μακάρι να λέω τα ίδια και σε 5-6 μήνες φυσικά.

To «χωρίς αιτία απειλές» σηκώνει μεγάλη κουβέντα και εδώ είναι που μπαίνει και το θέμα των αποδείξεων. Για παράδειγμα, πώς μπορεί να αποδειχθεί ότι ο flosk πήγε σε αυτή την εταιρία να ενημερωθεί για μεταμόσχευση ενώ ήταν στον στρατό και του είπαν ότι απ’ την δεύτερη-τρίτη μέρα μπορείς να φοράς το κράνος κανονικά; Θα έπρεπε να έχει μαζί του voice recorder; Ακόμη και κάποιες αποδείξεις που προσκομίστηκαν, όπως δικές μου φωτογραφίες, αμφισβητήθηκαν ότι ήταν δικές μου για να φανώ ως ένας εμπαθής ή, στρεψόδικα, βαλτός του ανταγωνισμού, και ένας από τους λόγους που τα άτομα αυτά μπαναρίστηκαν ήταν αυτός: αμφισβητούσαν τις όποιες αποδείξεις και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την εταιρία.

Την νοοτροπία "ή Καναδάς, ΗΠΑ, Κύπρος ή τίποτα" την καλλιέργησαν οι ίδιες οι ελληνικές κλινικές (στο σύνολό τους) που λειτουργούν, όπως ακριβώς είχε πει και ο Κάπα, σαν σούπερ μάρκετ: δεν υπολογίζουν τον πελάτη σαν μοναδική περίπτωση, σαν έναν άνθρωπο με αξίες, μυαλό και μοναδικές ανάγκες, αλλά σαν έναν παθητικό στόχο χωρίς μυαλό, ψυχή και συναισθήματα. Μαζικές συνεδρίες για μία χειρουργική συνεδρία που απαιτεί την λεπτομέρεια και την προσοχή μιας λεπτής μικροχειρουργικής πράξης. Γι’ αυτό το λόγο αν κάποιος αποκαλεί κάποιον «βλάκα» (αν και δεν νομίζω ότι χρησιμοποίησε ποτέ κανείς αυτό τον χαρακτηρισμό για σένα ή τον οποιονδήποτε), αυτοί είμαστε όλοι εμείς που αποκαλούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς βλάκες για το γεγονός ότι εμπιστευτήκαμε ελληνικές εταιρίες που άλλα μας υποσχέθηκαν και άλλα είδαμε μόλις απομακρυνθήκαμε απ’ το ταμείο. Εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα έπινα μόνο υγρά για να μην χρησιμοποιώ τους μασητήριους μύες (επειδή τις πρώτες μέρες της μεταμόσχευσης θεωρείται ότι η κίνηση του δαγκώματος σπρώχνει τα μοσχεύματα προς τα έξω) και κοιμόμουν στο πάτωμα για να μην πληγώσω τα μοσχεύματα από την όποια επαφή με το στρώμα ή το μαξιλάρι. Ξέρεις τι απογοήτευση ήταν για μένα να δω τελικά ότι δεν φύτρωσαν ούτε 500 μοσχεύματα; Και ξέρεις τι είναι μετά από αυτό να βλέπεις κάποιους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι θετικά προσκείμενοι στην εταιρία να σου λένε «πού ξέρουμε ότι λες αλήθεια κι ότι η φωτό είναι δική σου;» «πού ξέρουμε ότι ακολούθησες σωστά τις μετεγχειρητικές οδηγίες;», «πού ξέρουμε ότι δεν είσαι βαλτός από τον ανταγωνισμό»; Τότε δεν αισθάνεσαι απλώς βλάκας, αισθάνεσαι βλάκας x 1000.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Άκης χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα και ότι το φόρουμ πρέπει να παραμείνει ως έχει, εφόσον υπάρχει και επισήμως απειλή από την όποια εταιρία υπάρχει πλέον και κάθε λόγος η εταιρία αυτή να μην παρουσιάζεται εδώ μέσα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Και να πω συγνώμη για την ανακριβή διατύπωσή μου ως προς την απειλή του n094 στον μαλούμπα, αν και η ουσία νομίζω παραμένει ίδια: πρόκειται περί απειλής.
 

malloumpas

New Member
pazuzu είπε:
Και να πω συγνώμη για την ανακριβή διατύπωσή μου ως προς την απειλή του n094 στον μαλούμπα, αν και η ουσία νομίζω παραμένει ίδια: πρόκειται περί απειλής.

Δεν θεωρώ ότι ήταν απειλή εκ μέρους του, εξάλλου πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν ευγενής πάντοτε καθ'όλη την παρουσία του στο φόρουμ. Anyway...


Πέραν όλων αυτών αν έχεις κάνει αποτυχημένη μτμ και μπαίνει μέσα κάποιος ο οποίος σου αφήνει υπονοούμενα του τύπου ''μηπως δεν ακολούθησες τις μετεγχειρητικές οδηγίες'' ή ''πως ξέρουμε ότι λες την αλήθεια'' τρελένεσαι. Μπορώ να καταλάβω τα παιδιά. Εγώ δεν έκανα μτμ στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά πως γίνεται να είναι τόσοι πολλοί σε διεθνή φόορυμς που να λένε ότι έχουν κάνει εκεί; Όλοι αυτοί βαλτοί είναι;
 

hater_of_baldness

Active Member
Για αυτόν ακριβώς το λόγο λέω ότι πρέπει να γράφονται τα αποτελέσματα όλων των κλινικών papazu. Το ότι έχεις μία κακή εμπειρία από την εν λόγω κλινική είναι κάτι λυπηρό και το ότι το έγραψες εδώ μέσα σίγουρα κακό δεν κάνει. Το ότι κάποιοι το αμφισβητούν είναι άλλο θέμα. Πίστεψέ με, κάποιοι δεν τον αμφισβήτησαν. Μην ξεχναμε άλλωστε ότι το φόρουμ δεν το διαβάζουν μόνο όσοι απαντάνε στις δημοσιεύσεις.

Εγώ είμαι της άποψης:
1) Καλό αποτέλεσμα; Βάλε καθαρές φώτος και αποθέωσε την κλινική.
2) Κακό αποτέλεσμα; Βάλε καθαρές φώτος και κράξε (εντός κάποιων ορίων) την κλινική.
3) Παρουσίαση αμφισβητούμενου αποτελέσματος (χρήση toppik σε αποτέλεσμα πχ); ΒΑΝ στο μέλος. Απλά και ωραία.

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος στην τελική.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα