Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

gia είπε:
Καλησπέρα σε όλους σας :) Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αυτό το saw palmetto cgi.ebay.com/Herb-Pharm-Saw-Palmetto-Extract-1-fl-oz-29-6-ml-/290486887092?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a25e22b4 είναι κατάλληλο για την παρασκευή του super zix γιατί όλοι οι σύνδεσμοι που προαναφέρατε δεν λειτουργούν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

αν θες μπορείς να παραγγείλεις απο εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm και στα στέλνει όλα τα υλικά μαζί για το super zix II (εκτός απο το 70% οινόπνευμα και το απιονισμένο νερό)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Alexalmighty

New Member

γινεται να χρησιμοποιησω super zix χωρις zinc μαζι με την μινοξ? αυτο που σκέφτομαι ειναι αφου το revivogen που χρησιμοποιω το βαζω μονο βραδυ, να βαζω μαζι με το regain το πρωι και super zix χωρις ψευδ/ρο για καλυτερο και μεγαλυτερης διαρκειας περιορισμο της dht?

kakashi

Member

εφοσον δεν εχει ψευδαργυρο δεν υπαρχει προβλημα

sakis9282

Member

Fenimore δηλ.ο τύπος το πουλάει το sz2 έτοιμο χωρίς μίξεις κτλ έτσι;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:

όχι δεν το πουλάει έτοιμο, τα υλικά πουλάει (πανεύκολα φτιάχνετε) εκτός απο το απιονισμένο νερό και το 70% ονόπνευμα. Η μόνη διαφορά που έχει με το zix απο το thread του forum είναι το saw palmetto. Δεν σου στέλνει δηλαδή ενα μπουκάλι με καθαρό saw palmetto, αλλά ένα μπουκαλάκι ονόματι hairmuck (συστατικά του hairmuck: saw palmetto, polysorbate 80, Beta sitosterol, Corn oil, BHT, Glycerin ).

sakis9282

Member

Fenimore είπε:
[quote author=sakis9282 link=topic=2973.msg54165#msg54165 date=1306876892]

όχι δεν το πουλάει έτοιμο, τα υλικά πουλάει (πανεύκολα φτιάχνετε) εκτός απο το απιονισμένο νερό και το 70% ονόπνευμα. Η μόνη διαφορά που έχει με το zix απο το thread του forum είναι το saw palmetto. Δεν σου στέλνει δηλαδή ενα μπουκάλι με καθαρό saw palmetto, αλλά ένα μπουκαλάκι ονόματι hairmuck (συστατικά του hairmuck: saw palmetto, polysorbate 80, Beta sitosterol, Corn oil, BHT, Glycerin ).
[/quote]Δηλ.Αν βάζω οινόπνευμα και απιονισμένο νερό + το Hairmuck που στέλνει είμαι έτοιμος; Στέλνει το εικονιζόμενο μπουκαλάκι που περιέχει το sz2+το Hairmuck σωστά;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
[quote author=Fenimore link=topic=2973.msg54169#msg54169 date=1306877386]
[quote author=sakis9282 link=topic=2973.msg54165#msg54165 date=1306876892]

[/quote]Δηλ.Αν βάζω οινόπνευμα και απιονισμένο νερό + το Hairmuck που στέλνει είμαι έτοιμος; Στέλνει το εικονιζόμενο μπουκαλάκι που περιέχει το sz2+το Hairmuck σωστά;
[/quote]

όχι, αυτό το μπουκαλάκι δεν ξέρω γιατί το έχει βάλει :p , λοιπόν κοίτα, δες εδώ στις οδηγίες πως φτιάχνετε το zix http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,159.0.html , απλά αμα αγοράσεις απο αυτό το site τα υλικά όλα μαζί, αντί για 10 ml καθαρό saw palmetto, βάζεις 10 ml hairmuck (μέσα στο zix, με τα υπόλειπα υλικά μαζί, Β6 - ψευδάργηρος κτλ .)

γεια σας παιδια εγω θελω να κανω το superzix αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι ακρετα δυσκολο...υπαρχει καποιο φαρμακειο στην θεσσαλονικη η online που να μπορω να το παραγγειλω??ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
γεια σας παιδια εγω θελω να κανω το superzix αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι ακρετα δυσκολο...υπαρχει καποιο φαρμακειο στην θεσσαλονικη η online που να μπορω να το παραγγειλω??ευχαριστω
σε φαρμακεια ομοιοπαθητικης και σε καταστηματα συμπληρωματων διατροφης μπορεις να βρεις τα συστατικα του zix.
αυτο που αναγκαστικα θα πρεπει να παραγγειλεις οnline ειναι το υγρης μορφης saw palmetto

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:

εγώ τα είχα αγοράσει από εδώ online http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm όλα τα υλικά μαζί εκτός απο το οινόπνευμα και το απιονισμένο νερό. Δες αν θες στις προηγούμενες σελίδες του thread, τα γράφω πιο αναλυτικά.

barman

Member

Μολις παρηγγειλα αυτο το hairmuck γιατι αρχισε ο κατηφορος παλι...!! ελπιζω να δουμε φως στο τουνελ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g-tsak

New Member

να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο... αν κάποιος (πχ εγώ :) ) ξεκινήσω zix και το σταματήσω μετά απο καιρό, υπάρχει περίπτωση να δω παρενέργειες ίδιας με της φίνας;;; (δηλαδή τριχόπτωση, γιατί την φίνα αν την σταματήσεις, πάει)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

g-tsak είπε:
να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο... αν κάποιος (πχ εγώ :) ) ξεκινήσω zix και το σταματήσω μετά απο καιρό, υπάρχει περίπτωση να δω παρενέργειες ίδιας με της φίνας;;; (δηλαδή τριχόπτωση, γιατί την φίνα αν την σταματήσεις, πάει)

Αν έχεις αποτέλεσμα με το zix και το σταματήσεις θα χάσεις και τα αποτελέσματα, με οποιαδήποτε θεραπεία αυτό θα γίνει.

sito

Active Member

Fenimore είπε:
[quote author=panagiotis link=topic=159.msg54347#msg54347 date=1307108348]

εγώ τα είχα αγοράσει από εδώ online http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm όλα τα υλικά μαζί εκτός απο το οινόπνευμα και το απιονισμένο νερό. Δες αν θες στις προηγούμενες σελίδες του thread, τα γράφω πιο αναλυτικά.
[/quote]

Μολις μ ηρθαν τα υλικα, απο αυτη την σελιδα που λες φενιμορε. Οι οδηγιες οπως τα λεει ο ακης ε; γτ ο τυπος στην σελιδα του δινει οδηγιες με αμερικανικες μοναδες.

polyabsorbate ποσα μλ βαζουμε; κ οπου λεει ο ακης 10μλ σαβ παλμεττο να βαλω 10μλ hairmuck?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Μολις μ ηρθαν τα υλικα, απο αυτη την σελιδα που λες φενιμορε. Οι οδηγιες οπως τα λεει ο ακης ε; γτ ο τυπος στην σελιδα του δινει οδηγιες με αμερικανικες μοναδες.

polyabsorbate ποσα μλ βαζουμε; κ οπου λεει ο ακης 10μλ σαβ παλμεττο να βαλω 10μλ hairmuck?

Ναι όπως το λέει ο Άκης στην πρώτη σελίδα. 10 ml hairmuck βάζεις, και το polysorbate 80 βάζεις 20 σταγόνες περίπου (θα δεις το μπουκαλάκι του, το ζουλάς λίγο και πέφτουν μια μια οι σταγόνες ). Μπορείς αν θες να βάλεις και λίγο λιγότερο polysorbate αν θες καθώς εχει και το ίδιο το hairmuck λίγο Polysorbate 80 μέσα του.

sito

Active Member

Κ κατι ακόμα. λεεί 220 μγρ θειικο ψευδαργυρο. Τον ψευδαργυρο που εχει μεσα στο πακετο λεει 50 μγρ καθαρος ψευδαργυρος που ισοδυναμει με 220 μγρ θειικο ψευδαργυρο; Δηλαδη μια κάψουλα θα βάλω;

Επίσης δεν ξερω γιατι αλλα τα 15 μλ οινοπνευματος μεσα σε 100 μλ νερου λιγα μου φαινονται ( οπως τα λεει η συνταγη θα το κανω απλα ρωταω). η μινοξ για παραδειγμα τετοια αναλογια εχει;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Κ κατι ακόμα. λεεί 220 μγρ θειικο ψευδαργυρο. Τον ψευδαργυρο που εχει μεσα στο πακετο λεει 50 μγρ καθαρος ψευδαργυρος που ισοδυναμει με 220 μγρ θειικο ψευδαργυρο; Δηλαδη μια κάψουλα θα βάλω;

Επίσης δεν ξερω γιατι αλλα τα 15 μλ οινοπνευματος μεσα σε 100 μλ νερου λιγα μου φαινονται ( οπως τα λεει η συνταγη θα το κανω απλα ρωταω). η μινοξ για παραδειγμα τετοια αναλογια εχει;

ωχ ρε συ, τώρα που το λες το πρόσεξα (zinc 50 mg equivalent to 220 mg of zinc sulfate heptahydrated), εγώ τόσο καιρό έβαζα 4 κάψουλες για να φτάνω κοντά τα 220 mg (αλλά αν ισχύει αυτό τότε βάζουμε 1 κάψουλα μόνο? ??? ) Μάλλον με μπέρδεψε στο αρχικό ποστ αυτό "-220 mg θειικός Ψευδάργυρος σε κάψουλα ή σε σκόνη (από φαρμακείο). Η μία κάψουλα περιέχει 50mg θειικός Ψευδάργυρο." Γι αυτό μου καθόταν τόσο πολύ στο πάτο ο ψευδάργηρος :p

Ναι κι εγώ το είχα παρατηρήσει ότι είναι πολύ λίγο το οινόπνευμα (και σε 70% ), εγω προσωπικά βάζω λίγο παραπάνω απ'όσο λέει...

sito

Active Member

Fenimore είπε:
[quote author=sito link=topic=159.msg56057#msg56057 date=1309902426]

ωχ ρε συ, τώρα που το λες το πρόσεξα (zinc 50 mg equivalent to 220 mg of zinc sulfate heptahydrated), εγώ τόσο καιρό έβαζα 4 κάψουλες για να φτάνω κοντά τα 220 mg (αλλά αν ισχύει αυτό τότε βάζουμε 1 κάψουλα μόνο? ??? ) Μάλλον με μπέρδεψε στο αρχικό ποστ αυτό "-220 mg θειικός Ψευδάργυρος σε κάψουλα ή σε σκόνη (από φαρμακείο). Η μία κάψουλα περιέχει 50mg θειικός Ψευδάργυρο." Γι αυτό μου καθόταν τόσο πολύ στο πάτο ο ψευδάργηρος :p

Ναι κι εγώ το είχα παρατηρήσει ότι είναι πολύ λίγο το οινόπνευμα (και σε 70% ), εγω προσωπικά βάζω λίγο παραπάνω απ'όσο λέει...
[/quote]

Πόσο οινόπνευμα βάζεις εσύ; Όσο αυξάνεις το οινοπνευμα μειώνεις το νερό ή απλά βάζεις λιγο παρπάνω οινόπνευμα;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Πόσο οινόπνευμα βάζεις εσύ; Όσο αυξάνεις το οινοπνευμα μειώνεις το νερό ή απλά βάζεις λιγο παρπάνω οινόπνευμα;

Δεν αλλάζω κάτι άλλο, μερικά ml παραπάνω οινόπμευμα. (γύρω στα 10 ml παραπάνω)

Μπλουζα