Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

sito

Active Member
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Σκέφτομαι να πρσθέσω καφεϊνη στο ζουπερ ζιξ.

Δεν ξέρω σε τι ποσοστό όμως. Επίσης έχω βρεί κάτι site γερμανικά όπου πουλάνε σε σκόνη καθαρή καφεινή αλλά βρήκα και ένα προϊόν, το Coffeinum N το οποίο περιέχει 50 χάπια καφεινης των 200 mg και σε γερμανικα ονλαιν φαρμακεια το δινουν απο 6 εώς 10 ευρώ. Σε σχέση με το χύμα θα προτιμούσα τα συσκευασμενα χαπια. αλλα περιέχei και κάποια έκδοχα το χάπι που δεν ξερώ μήπως αλληλεπιδρούν με τα υπόλοιπα συστατικά του ζιξ.

Τα έκδοχα είναι:
cornstarch
Siliciumdioxid, colloidal
talc
magnesium distearate
Lactose-1-Water

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member

Επίσης σκεφτομαι να μειωσω και αλλο το νερο και να προσθεσω και προπυλενογλυκολη μιας και το δερμα μου δεν εχει ευαισθησια στην συγκεκριμενη ουσια. Δηλαδη να είναι 50% οινοπνευμα 30% προπυλενογλυκολη και 20% νερο.

Καμμια γνώμη απο κανεναν εμπειρο στις ιδιοκατασκευές;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Επίσης σκεφτομαι να μειωσω και αλλο το νερο και να προσθεσω και προπυλενογλυκολη μιας και το δερμα μου δεν εχει ευαισθησια στην συγκεκριμενη ουσια. Δηλαδη να είναι 50% οινοπνευμα 30% προπυλενογλυκολη και 20% νερο.

@sito εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είσαι οκ μόνο με το οινόπνευμα σε περιεκτικότητα 40 - 50%. Είσαι από τους λίγους που είχε (έχει) τόσο καλή ανταπόκριση στα natural τοπικά blockers ;) , όπως και να έχει καλή επιτυχεία!!!

sito

Active Member

Fenimore είπε:
[quote author=sito link=topic=159.msg57909#msg57909 date=1312972463]

@sito εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είσαι οκ μόνο με το οινόπνευμα σε περιεκτικότητα 40 - 50%. Είσαι από τους λίγους που είχε (έχει) τόσο καλή ανταπόκριση στα natural τοπικά blockers ;) , όπως και να έχει καλή επιτυχεία!!!
[/quote].

Απ´οτι διαβασα η δουλεια που κανει η προπυλενογλυκολη ειναι να μην επιτρεπει το οινοπνευμα να εξατμιστει γρηγορα ωστε να εχει χρονο να μεταφερει ολα τα συστατικα στον θυλακα με αυτο σκεπτικο σκεφτηκα να την προσθεσω

spi

Well-Known Member

Παιδιά αν δώσω την λίστα με τα υλικά στον φαρμακοποιό μου θα μπορέσει να μου το κατασκευάσει αυτός;Υπάρχουν στο φαρμακείο;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Παιδιά αν δώσω την λίστα με τα υλικά στον φαρμακοποιό μου θα μπορέσει να μου το κατασκευάσει αυτός;Υπάρχουν στο φαρμακείο;

Αν μπορέσει και σου βρει όλα τα υλικά ναι, αλλά από την άλλη δεν χρειάζετε να το κάνεις έτσι. Είναι πανεύκολο να φτιάξεις το zix μονος σου, και πιο οικονομικό.

sakis9282

Member

Fenimore ήρθε σήμερα το zix2 από το site που μου είπες.Γίνεται να μου πεις τη διαδικασία της μίξης; Για να μη κάνω καμμιά πατάτα ήρθαν 4 μπουκαλάκια.Ψευδάργυρος 50mg και 3 μπουκαλάκια.Η βιταμίνη b6 που είναι;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Fenimore ήρθε σήμερα το zix2 από το site που μου είπες.Γίνεται να μου πεις τη διαδικασία της μίξης; Για να μη κάνω καμμιά πατάτα ήρθαν 4 μπουκαλάκια.Ψευδάργυρος 50mg και 3 μπουκαλάκια.Η βιταμίνη b6 που είναι;

Η βιταμίνη B6 είναι το μπουκαλάκι που λέει "pyridoxal-5-phosphate". Λοιπόν, για αρχή πέρνεις ένα άδειο μπουκαλάκι (να χωράει τουλάχιστων 150 ml υγρό), και βάζεις μέσα 100 ml απιονισμένο νερό. Ύστερα προσθέτεις 15 ml οινόπνευμα. Ανοίγεις 3 κάψουλες βιταμίνης Β6, και 1 κάψουλα ψευδάργηρου (zinc) και αδιάζεις την σκόνη που έχουν μέσα στο μπουκαλάκι με το νερό και ανακοινείς καλά. Ύστερα πέρνεις 10 ml hairmuck (το μεγάλο μπουκάλι) και το προσθέτεις και αυτό μέσα στο μπουκαλάκι σου. Τέλος πέρνεις το polysorbate 80 (το πολύ μικρό μπουκαλάκι), το κρατάς ακριβώς από πάνω από το μπουκαλάκι με το μείγμα σου και το πιέζεις λίγο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν μία μία οι σταγόνες. (Μην το φοβάσε, είναι έυκολο, λίγο το πιέζεις και πέφτουν μία μία οι σταγονίτσες). Ρίχνεις 20 σταγόνες από αυτό, και μετά ανακοινείς πολύ καλά το τελικό μείγμα και τελείωσες. To zix, το hairmuck, και το polysorbate τα συντηρείς στο ψυγείο.

sakis9282

Member

Μετά τη μίξη(ανακάτεμα)πρέπει να κάτσει κάποιες ώρες ή είναι έτοιμο προς χρήση.
Είδα στη υπογραφή σου ότι στο szII έβγαλες το zinc γιατι;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Μετά τη μίξη(ανακάτεμα)πρέπει να κάτσει κάποιες ώρες ή είναι έτοιμο προς χρήση.
Είδα στη υπογραφή σου ότι στο szII έβγαλες το zinc γιατι;

Όχι, έτοιμο είναι, μόνο να το ανακινήσεις καλά, τίποτ' άλλο. Το zinc το έβγαλα γιατί βάζω μίνοξ τώρα για να μην αλληλεπιδρά με την μινοξιδίλη. (Μπορούσα απλά να τα βάζω με αρκετές ώρες διαφορά, απλά δεν ήθελα να το ρισκάρω).

sakis9282

Member

Fenimore είπε:
Όχι, έτοιμο είναι, μόνο να το ανακινήσεις καλά, τίποτ' άλλο. Το zinc το έβγαλα γιατί βάζω μίνοξ τώρα για να μην αλληλεπιδρά με την μινοξιδίλη. (Μπορούσα απλά να τα βάζω με αρκετές ώρες διαφορά, απλά δεν ήθελα να το ρισκάρω).
Μήπως όμως το SZII χρειάζεται και το zinc μέσα για να λειτουργίσει σωστά ως dht blocker; Εγώ θα βάζω μινοξ.με διαφορά 3ωρου από το ζιχ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Μήπως όμως το SZII χρειάζεται και το zinc μέσα για να λειτουργίσει σωστά ως dht blocker; Εγώ θα βάζω μινοξ.με διαφορά 3ωρου από το ζιχ.

Κοίτα, ότι θα είναι πιο αδύναμο το zix χωρίς ψευδάργηρο θα είναι. Το πόσο δεν νομίζω να μπορεί να πει κάποιος. Και χωρίς zinc πάντως με τα συστατικά που έχει είναι αρκετά καλό (saw pametto, beta sitosterol, B6 , polysorbate 80, όλα DHT-blockers)

kapa

Μέλος του προσωπικού

χωρις ψευδαργυρο αν χρησιμοποιητε μινοξ,το λεει ενας ραπερ :7m:

sito

Active Member

καπα εσυ που εισαι και μαστερ στα homemade. σκεφτομαι να προσθεσω και καφεινη. στην σελιδα της ρεβιβοτζεν μιλανε για δοκιμες που γινανε με 0,001 και με 0,005 % καφεινη. Ας πουμε οτι θελω να προσθεσω 0,005% καφεινη στο ζιξ, ποσα μγρ βγαινει στα 100μλ;; (όλο μπερδευομαι με αυτα τις % ). Εσυ ποσο θα προτινες να εβαζα;

Ευχαριστω εκ των προτερων καπα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
καπα εσυ που εισαι και μαστερ στα homemade. σκεφτομαι να προσθεσω και καφεινη. στην σελιδα της ρεβιβοτζεν μιλανε για δοκιμες που γινανε με 0,001 και με 0,005 % καφεινη. Ας πουμε οτι θελω να προσθεσω 0,005% καφεινη στο ζιξ, ποσα μγρ βγαινει στα 100μλ;; (όλο μπερδευομαι με αυτα τις % ). Εσυ ποσο θα προτινες να εβαζα;

Ευχαριστω εκ των προτερων καπα.
δεν ειμαι υπερ της καφεινης σε μια λοσιον,βασικα πιστευω οτι δεν εχει να προσφερει τιποτα στην αλωπεκια,δεν θα εβαζα λαθολου μεσα στο ζιχ.
τα φαρμακα και ολες οι ουσιες που χρησιμοποιουμε τοπικα σε oral μορφη ειναι πολυ ποιο δυνατα.
αν βοηθουσε η καφεινη,τοτε εγω με 6 καφεδες την μερα θα τα ειχα ραστα τωρα O0

sito

Active Member

kapamarou είπε:
δεν ειμαι υπερ της καφεινης σε μια λοσιον,βασικα πιστευω οτι δεν εχει να προσφερει τιποτα στην αλωπεκια,δεν θα εβαζα λαθολου μεσα στο ζιχ.
τα φαρμακα και ολες οι ουσιες που χρησιμοποιουμε τοπικα σε oral μορφη ειναι πολυ ποιο δυνατα.
αν βοηθουσε η καφεινη,τοτε εγω με 6 καφεδες την μερα θα τα ειχα ραστα τωρα O0

επετρεψε μου καπα να διφωνησω μαζι σου. Κατ αρχην ο καφεσ πουπινουμε δεν εχει πολυ μεγαλη ποσοτητα καφεινης μεσα και εδω μιλαω για καθαρη καφεινη σε τοπικη λοσιον. κατα δευτερον καπου ειχα διαβασει (οσον αφορα καφεινη και ΑΑ - και δεν θυμαμαιακριβως πως το ελεγε), να φτασει καφεινη στον θυλακα του κεφαλιου πρεπει να εχεις πιει πανω απο ποσους καφεδες (δν θυμαμαι αριθμο αλλα ηταν μεγαλος), επισης κ καθαρη καφεινη να παρεις σε χαπι παλι παρενεργειες θα εχεις (δηλ κ παρενεργειες κ αμφιβολο αποτελεσμα)

Εγω σκεφτηκα να το προσθεσω για 2 λογους. 1) Υπαρχουν αναφορες οτι κανει δουλεια τοπικα και 2) Είναι φθηνο

sito

Active Member

kapamarou είπε:
(δηλ κ παρενεργειες κ αμφιβολο αποτελεσμα)
::) ::) ::) ::)
ακομα και ερευνες να διαβασω δεν μπορω να πιστεψω αν δεν δω κατι
πανω μου (οι 6 καφεδες διπλοι)

Εγώ γιατί είμαι εδώ;;;; Θα κάνω το πειραματοζωο! :)

Γι'αυτο σε ρωταω και για τα μγρ. Βρηκα φαρμακειο απο γερμανια να παρω καθαρη καφεινη σε καωουλες και μπορω να του πω εγω ποσα μγρ να βαζει σε καθε καψουλα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Εγώ γιατί είμαι εδώ;;;; Θα κάνω το πειραματοζωο! :)

Γι'αυτο σε ρωταω και για τα μγρ. Βρηκα φαρμακειο απο γερμανια να παρω καθαρη καφεινη σε καωουλες και μπορω να του πω εγω ποσα μγρ να βαζει σε καθε καψουλα.
στα 100ml 6 mg = 0,005%

Μπλουζα