Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

slitherg9 είπε:
το Super ZIX μπορούμε να το βρούμε έτοιμο η πρέπει να το φτιάξουμε?
αγοράζεις τα συστατικά και το φτιάχνεις μόνος σου ή στο φτιάχνει κανένας φαρμακοτρίφτης ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Λίγο δύσκολο είναι να βρεις τα υλικά γιατί πρέπει να παραγγείλεις από εξωτερικό κάποια από αυτά.Για να το φτιάξεις είναι πολύ εύκολο και πολύ οικονομικό επίσης.

BLuEArMy

Member

Διάβασα όλες σχεδόν τις σελιδες! Δεν προσεξα να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο που να λέει αν βοήθησε ή όχι ! Ή κάποια φωτογραφία; Μου ξέφυγε κάτι;
Επειδή εγώ χρησιμοποιώ ακόμα μόνο μινοξιδίλη και ψάχνομαι για το πρωτο dht block που θα χρησιμοποιήσω.. και επειδή θα πρέπει να κολλήσω με αυτό για ένα 6 μηνο θέλω να κάνω καλή επιλογη!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν νομιζω να το χρησιμοποιουν και πολλοι χρηστες το συγκεκριμενο
κυριως οι περισσοτεροι επικεντρωνονται στην σπειρονολακτονη στο αλοη+ντουτα
οπου ειναι σαφεστατα πιο αποτελεσματικα και πιο δυνατα

BLuEArMy

Member

Απλά προτιμώ κάτι πιο φυσικό και από ότι βλέπω το super zix περιέχει 100% φυσικά προϊόντα! Το super zix II με Beta Sitosterol ακούγεται ακόμα καλύτερο όμως περιμένω να ακούσω πόση ποσότητα σε mg από αυτή πρέπει να διαλύσω στο διάλυμα!

Να μην περιμένω πολλά από αυτό δηλ....

BLuEArMy

Member

Μιλάω για το Beta Sitosterol το οποίο περιέχεται μόλις σε 1% του Saw palmetto και λέγεται ότι μάλλον αυτό είναι το ενεργό συστατικό του! Θα βάλω και από αυτό την ίδια ποσότητα; Δε θα είναι υπερβολικό;

kabamarou

Member

Επηδεί διάβασα για αποτελέσματα πιο πάνω αναφέρω πως το superzix έχει σταματήσει την τριχόπτωση σε εμένα μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα.Οπότε τον σκοπό του τον πέτυχε γιατί ο σκοπός του αν δεν κάνω λάθος είναι να σταματάει την τριχόπτωση και όχι για να βγάζεις μαλλιά.Απλά για να βγάλω μαλλιά θα αργήσω γιατί το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με cphairtonic που αργεί να δήξει αποτελέσματα ;)

Άκης

Administrator

Το super Zix είναι απλό DHT Blocker. Λογικά, σε τρίχες που έπεσαν πρόσφατα, θα δείξει τριχοφυία, αλλά σε παλιές "πτώσεις" θες κάτι καλό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member

Νομίζω πως το cphaitonic είναι από τα καλύτερα που μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την στιγμή σε συνδυασμό αποτελεσμάτων και λιγότερων παρενεργειών μιας και η μινοξιδίλη μου προκάλεσε τρομερές ζαλάδες οπότε την αποκλείω αλλά και φίνα δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω.Η μήπως κάνω λάθος;

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι το συγκεκριμενο ειναι μια καλη επιλογη κατα την γνωμη μου
οπως επισης και το tricomin ειναι ενα καλο προιον

και τα δυο μπορουν να χρησιμοποιηθουν αντι της μινοξιδιλης

αν και δεν πιστευω οτι ειναι ανωτερα της μινοξ
ωστοσο ειναι μια εναλλακτική επιλογη

οπως επισης και το zix κατι απλο που βοηθαει
επισης ειναι και πανφτηνο
αλλα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινετε με την φιναστεριδη

σκεψου λιγο αν θες το ενδεχομενο να προσθεσεις και revivogen η crinagen

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

άντε να προσθέσω και τα πεπτίδια χαλκού - επίσης αργή επανέκφυση :beach:

kabamarou

Member

Συγνώμη που δεν το διατύπωσα καλά Παναγιώτη και φάνηκε διαφορετικά αλλά χρησιμοποιώ ήδη το cphairtonic εδώ και λίγο καιρό και όπως λες και εσύ έχει ήδη πεπτίδια χαλκού μέσα που προτείνει και ο Σπύρος.Βασικά από τον Σπύρο είχα μάθει για το cphaitonic και ένας λόγος που το προτίμησα αντί του tricomin ήταν η πολύ καλή τιμή του(25 ευρώ το μπουκαλάκι που σου κρατάει κάνα 3μηνο σε φυσιολογική χρήση)και εγώ επειδή βάζω και μικρότερη ποσότητα της προτεινόμενης(γύρω στο μισό γραμμάριο την ημέρα)λόγω του ότι με κάνει το κεφάλι βαρύ σε μεγαλύτερες ποσότητες (από ότι νομίζω),θα με πάει ακόμη περισσότερο. Πάντως ακόμη το νιώθω το κεφάλι βαρύ καθημερινά και ζαλίζομαι ελαφρώς και νιώθω έτσι από τότε που χρησιμοποιώ τα παραπάνω προϊόντα.Ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι είχα ελαφρά πεσμένο αιματοκρίτη από ότι έδειξαν πρόσφατες εξετάσεις :chinscratch
Τώρα όσον αφορά το revivogen η crinagen ίσως να το σκεφτώ να τα χρησιμοποιήσω μελλοντικά αν δεν δω αποτελέσματα με αυτά που χρησιμοποιώ ήδη.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

πολυ πριν γινει γνωστο στο φορουμ ευρεια

για αυτο που χρησιμοποιοεις ειχα κανε ενα θεματακι
δες το εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,360.0.html

αλλα μαλλον η γενικα δεν το δωσατε σημασια η δεν διαβαζετε οσο πρεπει

παρεπιπτοντως μονο ο σπυρος ο σπυρος ειναι ενας απο τους λιγους που το ειχε δει

και το διαδωσε σε εσας

kabamarou

Member

Ναι το θυμάμαι αυτό το θέμα που είχες κάνει γιατί το είχα βρει και το είχα διαβάσει σε μια παλιότερη αναζήτηση που είχα κάνει στο site μετά από αυτά που είχα διαβάσει από τον Σπύρο.Πάντως πέρα από εμένα δεν νομίζω να το χρησιμοποιούν και πολλοί αυτό το προϊόν :)

STATHIS77

New Member

vag είπε:
Στάθη τσέκαρε http://www.auravita.com/products/AURA/JANA14169.asp για μελλοντική χρήση μιας κ τώρα πήρες saw palmetto
Επίσης βγαίνει κ με λίγο αλκοόλ http://www.auravita.com/products/AURA/JANA14197.asp
Εγώ πήρα το 1ο .Το site το προτίμησα επειδή δουλεύει με paypal.
Thanx vag.Πηρα αυτο το palmetto alcohol free και χρησιμοποιω σχεδον 1 μηνα.είναι πολύ καλύτερο απο το αλλο που χα πάρει.το οποιο δεν το τελειωσα αλλα το έδωσα σε αλλον για χρηση.Το βρηκα σε καλύτερη τιμή(τοτε που το πηρα)απο το iherb.com εκανε περιπου 6.86 δολαρια+4 μεταφορικα και για πρωτη παραγγελια κανουν εκπτωση 5 δολλαρια.πληρωσα ολα μαζι 4-5 ευρω..τωρα το ανέβασε στα 7.28 δολαρια αλλα θα ξαναπαρω γιατι ειμαι ικανοποιημενος και δινουν και free samples(δειγματα προιοντων.Το προτεινω ανεπυφυλακτα-και το saw palmetto και το iherb)

Μπλουζα