Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν το πριν και το μετά σας φαίνονται ίδιας φυσικότητας, πάω πάσο. Απλά είπα να σχολιάσω επειδή έχουμε βγάλει όλες τις hairlines στο φόρουμ αφύσικες και αυτή τη λατρέψαμε.![]()
![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Η απολυτη φυσικοτητα!!!! Η απολυτη ομως!!!
Η εξελιξη στις μεταμοσχευσεις ειναι εδω κ εχει ενα ονομα λορεντζο μαδριτη!!!
Οτι πληρωνεις παιρνεις!!!
Φτου φτου!!!
Αν το πριν και το μετά σας φαίνονται ίδιας φυσικότητας, πάω πάσο. Απλά είπα να σχολιάσω επειδή έχουμε βγάλει όλες τις hairlines στο φόρουμ αφύσικες και αυτή τη λατρέψαμε.![]()
![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κι εγώ το ίδιο και έχω στείλει άλλους τρεις φίλους στην ach και μου είναι όλοι υπόχρεοι ήδη και μόνο από το αποτέλεσμα του 6μηνου-7μηνου τουςΕγω θα πω οτι ο στριπαρ ειναι πολυ σκληρος με τον Δημητρη.
Υπαρχει μια αληθεια και πρεπει να λεγεται... Για υψηλα nw με εισοδημα επιβιωσης η ahc ειναι μονοδρομος..
Εμενα προσωπικα αλλαξε η ζωη μου προς το καλυτερο και η αληθεια ειναι οτι το πρωτο νημα που διαβασα για ahc ηταν του Δημητρη...
Εγώ τουλάχιστον έχω κάποιες φωτογραφίες σε ήλιο, εσενα ένα ολόκληρο φόρουμ σε κηνυγουσε για δυο χρόνια και ακόμα τπτ.!
Αναλώσου να «ψαρεύψεις» κανένα νέο πελάτη μην και φύγει για Κύπρο μεριά και και άσε τις υποδειξεις του κ*λου όπως συνηθίζεις...
Με έχει φάει στην στροφή γμτ!!!![]()
@felaini
Το μονο που μπορω να σχολιασω για τον στριπαρ ( αν κ ειναι πολυ εμπειρος δεν χρειαζεται καποιου τα σχολια ) ειναι οτι δεν ειχε καθολου σοκλος κ δεν εχασε φυσικα μαλλια , αλλα προσωπικα δεν περιμενα οτι θα ειχε ετσι κι αλλιως γιατι χρησιμοποιει και avodart και εχει παει κ σε καλο γιατρο. Κι εγω 2 επεμβασεις εχω κανει σε διαφορετικους γιατρους αναμεσα σε φυσικα μαλλια παντα, αλλα σοκλοςς (μονιμο ) δεν ειχα.