Robot, fue, 3000 grafts, 28-29/8/14

petrospap

Active Member
η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με την αρχη....το κατσαρο της τριχας ποτε περιπου αρχιζει να φευγει ξερει κανεις?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Ευχαριστώ φίλε dance!!Όντως petrospap η ποιότητα της τρίχας ακόμη δεν εχει αλλάξει μέσω αυτού ελπιζω στο επόμενο 2-4μηνο να αυξηθεί η διαφορά μέσο πάχους και σχήματος!!Έχω αρκετές σπαστές τρίχες που με τα λούσιματα μήνα με το μήνα βλέπω να αλλάζουν σχήμα, ειδικός μετά τα κουρέματα!!!Περιμένω να ΔΩ τα τελικά για να μιλήσω με γνώση του αποτελέσματος με το Μιχάλη.
 

ROBOT

Member
Σε ευχατιστώ φιλε Boukla όντως τώρα κάνει την διαφορά!!Ελπίζω να δώσει και άλλο με την αλλαγή μήκους των μικρών τριχών και με την αλλαγή ποιότητας της τρίχας!!
 

Δημητρης38

Active Member
Σε ευχατιστώ φιλε Boukla όντως τώρα κάνει την διαφορά!!Ελπίζω να δώσει και άλλο με την αλλαγή μήκους των μικρών τριχών και με την αλλαγή ποιότητας της τρίχας!!

Στους 6 μηνες ειναι νωρις ακομα θα δωσει και αλλο... και εμενα μου αρεσει το αποτελεσμα σου.
Κανεις καμια θεραπεια παραλληλα ?
Καλα αποτελεσματα να εχεις !!!
 

ROBOT

Member
Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη ελπίζω να δώσει!! Έπερνα φίνα έως 4μηνα τωρα σαμπουάν Dercos και minox αφρό μετα το λούσιμο δλδ κάθε 2ημέρες και γύρη μέλισσας κάθε πρωί απο 5μήνα!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Την φίνα την σταμάτησες? Πας καλά πάντως γενικά μην αγχώνεσαι, και πίστεψε με, ως και το 12μηνο θα βλέπεις διαφορες!!! Χαλαρά!!!
 

ROBOT

Member
Ναί φιλε την σταμάτησα λόγω αυξημένων δεικτών SGOT-SGPT!Αυτο περιμένω φιλε Dance εςύ ξερεις καλύτερα την φάση αυτή ως ποιο πρόσφατη εμπειρία!! Επόμενες φωτό στο 7μηνο να δούμε αλλαγές.Ευχαριστώ για όλα!!
 

ilcapitano

Member
Φίλε @ROBOT τα πας εξαιρετικά!!! Σε σύγκριση με το 5μηνο είσαι δυο φορές καλύτερος και έχεις ακόμα 6 μήνες φύτρωσης. Έτσι όπως πας δε βλέπω να κάνεις άλλη μεταμόσχευση, εκτός αν θεωρήσεις ότι θέλεις κάποια πύκνωση, αλλά και πάλι θα χρειαστείς λίγα grafts.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Στο έχω ξαναπει, να έχεις λίγο χαμηλότερες προσδοκίες σε σχέση με άλλους, λόγω μεγέθους προβλήματος κυρίως, ωστόσο το αποτέλεσμα σου ειναι αξιοπρεπέστατο και θα φτάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Στην ζώνη Α ήσουν κρανίο τόπου. Μια μέρα θα χρειαστείς και άλλη ειδικά αν κόψεις φίνα, στις πίσω ζώνες, ούτε πύκνωση θα σε απασχολήσει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Ευχαριστώ πολυ παοδιά όντως παει πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσει ετςι!!Φίλε Dance στην Αζώνη υπαρχουν μόνο μεταμοσχευμένα grafts οπότε η πιθανότητα ειναι εν καιρό να αδειάσω σε Β και πίσω ζώνη οπότε είδομεν!!!Εκτός και αν αρχ και πέφτουν και μεταμοσχευμένα!! Αν πάει και άλλο ετςι ίσως μιλήσω με το Μιχάλη να το παρατείνουμε το δεύτερο χειρουργείο για να υπάρξει αραίωση και να αξίζει να δουλεύτει η περιοχή της πτώσης!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Στο 12μηνο θα καταλαβεις πως μπροστά δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά τίποτα. Αν σε πιάνει η φινα και την ξαναπάρεις ίσως δεν εχεις θέμα και πίσω.
 

ROBOT

Member
Μακάρι να μην ξανά ασχοληθώ μα εχω κλείσει αλλη μια συνέδρια που ελπιζω να αργήσει να ξανά γίνει!
Στης 21-22/3/15 ο Μιχάλης θα έρθει Αθήνα και 20/3/15 θα έρθει Θεσσαλονίκη οπότε θα δει τι γινετε και απο κοντά και πως θα το πάμε!! Ελπίζω να εχει δώσει και άλλο ως τοτε!!
 

ROBOT

Member
Καλησπέρα σε όλους!!Κλείσιμο 7μηνου με την ποιότητα της τρίχας να αλλάζει σε όγκο και σκληρότητα έχοντας καλύτερο contrast!!Ερχόμενος και ο Μιχάλης σε λίγες μέρες Ελλάδα θα με δεί και θα έχουμε και ίσως νέο πλάνο!!
Βρεγμένα-Στεγνά
 

Συνημμένα

  • P3050027.JPG
    P3050027.JPG
    2 MB · Προβολές: 745
  • P3050028.JPG
    P3050028.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 730
  • P3050029.JPG
    P3050029.JPG
    2 MB · Προβολές: 721
  • P3050037.JPG
    P3050037.JPG
    667.9 KB · Προβολές: 726
  • P3050036.JPG
    P3050036.JPG
    608 KB · Προβολές: 716

poseidonas77

Well-Known Member
ρε συ εισαι τουμπανο..γιατι να κανεις και αλλη μμ???


@παντως φενεται οτι ο γεωργιου σε θεμα πυκνοτητας ειδικα στη hairline εναι λιγο ποιο μπροστα απο την αλλη κυπριακη κλινικη.....μπορει να κανω και λαθος
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα