Robot, fue, 3000 grafts, 28-29/8/14

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστω πολυ για τις ευχές και τις εμπειρικές σας απόψεις !! Όντως παει καλά ώς τώρα με hairline Μα θα χρειαττώ ενα στρατηγικό χρονικό πλάνο και μια εκτίμηση του Μιχάλη με βάςη την τωρα κατάσταση και ελπιζω να ειναι σε μπόλικα χρόνια απο τωρα η επιστροφή σε μια μμ!!Ειναι συνεχώς στις πισίνες και εχει κούραση το όλο θέμα μου!!Και πάλι ευχαριστώ νεότερα μετα την αξιολόγηση στης 20/3/15 που θα με δει ο Μιχάλης!!
Ευχαριστώ απο καρδιάς!!
 

ROBOT

Member
Φίλε dance θα έρθω μα οχι τωρα!! Τωρα θα έρθει ο Μιχάλης στης 20/3/15 στην θεσσαλονικη στης 21/3/15 θα ειναι Αθήνα.Όποτε θα με δει εδώ Σαλόνικα θέλω να δει και ενα φιλαράκι που ειναι σούπερ ευχαριστημένος απο εμένα και εχει θέμα !
 

Hope

Active Member
Άψογος φίλε. Θα συμφωνήσω με τον danceworld_2001. Ασε για λίγο τις μεταμοσχεύσεις και απόλαυσε το νεο σου look
Καλορίζικο κυριολεκτικά!
 

ROBOT

Member
Σε ευχαριστώ φιλε Hope απλα ειναι ευκαιρία μια που θα έρθει ο Μιχάλης να με δει Θεσσαλονίκη!!21-22/3/ΑΘΗΝΑ κσι 23/3/15 θεσσαλονικη στο KAPSIS HOTEL!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Scrooge

Member
Robot συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.
Μήπως μπορείς να αναφέρεις κόστος;
Ανέτρεξα όλο το thread αλλά δεν το είδα, sorry αν μου διέφυγε.
 

ROBOT

Member
Καλημέρα και ευχαριστώ παιδια!!Το κόστος για τα 2500grafts Fue ήταν 6200€με προοπτική για την επόμενη που σχεδιάσαμε Όταν γίνει για μια καλύτερη τιμη!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

ROBOT

Member
Τα grafts δλδ βγαίνουν στο 2,5 όπως το είχα βγάλει τότε και για fue η σχέση τιμής με απόδοση σύμφωνα με τα ελληνικά πάντα δεδομένα ήταν τοτε που έψαχνα και ειναι souper poseidonas77
 

ROBOT

Member
Στό ήλιο φαίνεται στην βάση της hairline και για ενα cm βάθος περίπου η φυσική αραίωση των μονο τριχών αλλα όχι αραίωση με τρομερή αντίθεση,και φυσικά οχι πύκνωση 18αρη!! Θα ανεβάσω φωτο όταν τον βρω να μου πείτε άποψη!!
 
Μπλουζα