Pavlos, fue, 2950 graft, 6/8/2012

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
pavlos είπε:
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες , το ξερω οτι δεν θα αποκτησω τα μαλλια που ειχα στα 18(λογικο ειναι )
μια καλη καλυψη ετσι ωστε να μην φαίνεται φαλακρα αλλα να εχει ολο το κεφαλι μαλλια αυτο θελω
σχεδον οπως οταν ειχα το 50% των μαλλιων μου που δεν φαινοταν φαλακρα
Εγω τουλαχιστον θα ηθελα το μαλλι που ειχα στα 26-27 τουλαχιστον ,18 δεν γινεται με τιποτα..ειμαι 33 τωρα και μισο

pavlos είπε:
Σε ευχαριστω dim 74
Εστειλα μηνυμα σημερα στον κύριο Φιούρη και προς τιμή του μου απάντησε σημερα (Κυριακατικα).
Μου ειπαν να την διακοψω μιας και μαλλον ειμαι αλλεργικος.
Εαν γνωριζει κατι καποιος σχετικα με το θεμα παρακαλω να μου πει την γνωμη του.

εγω παντως δεν εχω φαγουρα και μενα το ιδιο με δωσε η Hdc τωρα τελιωσε και αρχισα ROGAIN

pavlos

Member
Είχες κοκκινιλα; Εγώ με το που το έβαλα ούτε λεπτό δεν πέρασε
Εγινα κατα κόκκινος και τρελή φαγούρα , το ξεπλυνα αμέσως .
Το rogain είναι πιο ελαφρ από την μινοχ;

jim1980

New Member
Πάυλο καλή επιτυχία και από μένα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά, η δουλειά φαίνεται πολύ καλή!

Καλά έκανες και έδωσες βάση μπροστά μιας και εκεί πέφτει πιο πολύ το μάτι μας, οπότε βοηθάει περισσότερο στην ψυχολογία!

Περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα σου, μιας και έχω αντίστοιχο πρόβλημα με σένα και το σκέφτομαι για μμ σε κάνα χρόνο.

Όλα τα grafts τα εβάλες μπροστά αν κατάλαβα καλα;

pavlos

Member
Σε ευχαριστώ πολυ jim1980 , ναι ολα μπροστα ειμαι αυτης της αποψης να ξεκινας ενα σημειο και να το γεμιζεις ετσι και εγω αποφασισα να ξεκινησω μπροστα και να παω προς τα πισω , τωρα αναμενουμε τα αποτελεσματα και απο τα αποτελεσματα θα δουμε πως θα κινηθούμε (εννοω και για 2η επεμβαση)

John_HDC

pavlos είπε:
Είχες κοκκινιλα; Εγώ με το που το έβαλα ούτε λεπτό δεν πέρασε
Εγινα κατα κόκκινος και τρελή φαγούρα , το ξεπλυνα αμέσως .
Το rogain είναι πιο ελαφρ από την μινοχ;
Κοκκινιλα λιγο στην αρχη αλλα μετα εφευγε δεν κρατουσε πολυ αλλα οχι φαγουρα,δεν ξερω αν ειναι πιο ελαφρυ..αυτο που με εδωσε η Hdc παντως ειναι καλο και η αμπουλες κρεσινα που επερνα ειχαν την ιδια μυρωδια,και καποτε που εκανα σε μια εταιρια της θεσσαλονικης θεραπεια το 2006 παλι το ιδιο με εβαζαν..αυτη η μυρωδια μενει αξεχαστη...
Ειναι αναλλογος πως το δεχεται το δερμα σου...Φινα Περνεις?

John_HDC

pavlos είπε:
ΝΑι μόνο φινα παίρνω , ίσως δοκιμάσω rogain ανάλογα τα κέφια

Proscar 1/4 αρχισα εχει 1 μηνα περιπου για πρωτη φορα στην ζωη μου και επισης rogain 5% 38 ευρω το πηρα...1 ml πρωι και 1 ml βραδυ

pavlos

Member
Ελα scarface ακομα ησυχια δεν εχει βγει κατι φαντάσου ακομα μου πεφτουν μεταμοσχευμενα (εχουν περασει 2 μηνες απο την μεταμοσχευση)
Εσενα εχουν αρχισει να πεφτουν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

scarface

Member
είμαι στην 24 μέρα και έχουν πέσει γύρω στο 40%..εχουμε ψωμι ακόμα..μου είχαν πει ότι στις 2 βδομάδες θα έχουν πέσει όλα σχεδόν..υπομονή να δούμε τι γίνεται.όσο πιο γρήγορα νομιζω και καλύτερα γιατί θα βγουν κ πιο γρήγορα τα καινούργια..έτσι δεν ειναι.?
εν τω μεταξύ ήταν μια τρίχα που είχε ακόμα κρούστα και την τράβηξα λίγο και βγήκε μαζί με τρια τριχάκια...βλακεία έκανα ε?

pavlos

Member
Δεν έχει φόβο απο την 15 μέρα και μετά, η ρίζα να έχει μπει καλά
Μετά θα σου πέφτουν και κάποια με την κρουστά δεν φεύγει εύκολα
Για αυτο καλό ειναι να τα λουζεις κανονικά για να πέσουν και να βγουν τα καινούργια
Φαντασου εγώ μετά απο 2 μήνες στο λουσιμο βρίσκω μεταμοσχεύμενα που δεν είχαν πέσει

tak7

New Member
καλησπερα παυλε..πως παει η μεταμοσχα..ελπιζω να ειναι ολα καλα και να γινεις τουμπανο και να μας βαλεις και καμια φωτο..να σε ρωτησω κατι οταν πεφτουν τα μοσχευματα εκει που εχει γινει η μεταμοσχευση φαινονται τα σημεια που εχουν τοποθετηθει μαλλια σαν μικρες τελειες..και ειχες πει οτι οι φιλοι σ δε σε καταλαβαν που εκανεσ μεταμοσχευση..ισχυει..?

pavlos

Member
Καλησπερα pan7, εννοειται πως θα βαλω φωτογραφιες οταν αρχιζουν να βγαινουν, εκει που μπηκαν τα μεταμσχευμενα και επεσαν δεν φαινεται απολυτος τιποτα ειναι σημεια <<καραφλα>> σαν να μην εχει ουτε μαλλι ουτε τιποτα, μολις πεσει το μοσχευμα αδειαζει η περιοχη, ειχα μαλλια δεν ημουν φαλακρος αλλα ηταν πολυ αραια και τα εχω κατω τωρα που εχουν μεγαλωσει και δεν φαινεται κατι.
Δεν νομιζω να καταλαβε κανεις τιποτα μπορει και να καταλαβαν και απλα να μην ρωτησαν
αλλα δεν με νοιαζει κι ολας.
Σε ευχαριστω για τις ευχες

Billy_tramp

Member
pavlo περιμένουμε πως και πως! καλή επιτυχία! έχουν ξεκινήσει και μένα και πέφτουν σε γρήγορους ρυθμούς!

pavlos

Member
Ναι έχουν αρχίσει και βγαίνουν σιγά σιγά σε κάποια σημεία .
Ομως στην φωτογραφική δεν φαίνονται καθαρά δεν ξέρω γιατι.
Θα μπουν φωτογραφίες όταν θα υπάρχει κάτι σημαντικό με συγκρίσεις
Υπομονή όλα στην ώρα τους

scarface

Member
Παύλακο καλημέρα.πρέπει να είσαι τώρα στους 2 μήνες κ κάτι..έχουμε τίποτα..;ή όλα στάσιμα;βάλε καμία φωτο να δούμε..σε έχω ζαλίσει.

Μπλουζα