Pavlos, fue, 2950 graft, 6/8/2012

scarface

Member
Σας δίνω το λόγο μου ότι μέχρι τέλος οποίο κ να είναι το αποτέλεσμα θα σας ενημερώνω κ δεν θα αφήσω μια μέρα ανοιχτό το θέμα μου κ θα εξαφανιστω..νιώθω πολυ περιεργα κ δεν το πιστεύω μέχρι να έρθει το τελικό αποτέλεσμα...ο θεός να είναι μαζι μας ..ειλικρινά...άντε..με το καλο.!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
μετά τον 1 μήνα, μπορείς άφοβα να βάλεις toppik, εμένα έτσι μου παν και έτσι έκανα μετά την 1 και τη 2η μεταμόσχευσή μου.

scarface

Member
Ναι..ρώτησα κ σήμερα κ μου είπαν μόλις φύγουν τα κακαδακια οκ..επιπλέον δεν είναι κάτι χημικό..έτσι δεν είναι;δεν είναι λακ ή τζελ.είναι σαν σκόνη..οπότε..

pavlos

Member
Για να το λέει και ο n094 με 3 επεμβάσεις έτσι θα είναι .
Εγω θα το καθυστέρησω μέχρι να δω τα πρώτα που θα βγαίνουν

scarface

Member
Παύλο έχω πόνο πίσω στη δοτρια απο χτες κ σήμερα συνεχίζει.σήμερα είναι η 4η μέρα.μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο.ΕΣΥ είχες;

Επιπλέον να ρωτήσω κ κάτι άλλο..δεν έχω πάρει ποτε στην ζωη μου φινα.τώρα που θα κατέβω Αθήνα αν πάρω για κανα τρίμηνο μέχρι να βγουν τα καινούργια μαλλιά θα βοηθήσει;κ γενικότερα θα βοηθήσει στο να μην παθώ shockloss?τι λέτε;Η μονη θεραπεία που έκανα ήταν minoxidil 5%.ή μήπως είναι αργά τώρα για να πάρω.;

pavlos

Member
Είχα οχι πονο σαν τσούξιμο οχι πολυ εντονο μολις ακουμπαγα το κεφαλι στα μαξιλαρια , έπαιρνα ενα παυσίπονο και ημουν οκ.
Κούμπωσε παυσίπονο και θα εισαι οκ αυριο το αργοτερο μεθαυριο δεν θα εχεις τιποτα, τωρα που τα εχεις τζαμπα να μαστουρώνεις δεν τα κουμπωνεις???!!! αλλοι πληρωνουν αδρα για αυτα (πλακα κανω), ρε μην τρελαίνεσαι νορμαλ εισαι ολα οκ, στην κλινικη ρωτα οτι απορια εχεις εγω ειχα τρελάνει Μάρα, φιουρη και Κωνσταντινίδη οτι μου κατέβαινε το ρωταγα γενικα ειναι πρόθυμοι να σου απαντησουν μην κολωνεις .
Οσο για την φινα δεν μπορω να σου πω τι θα κανεις, θα σου πω για μενα μονο.
Εγω παιρνω φινα από το 2009 μεχρι σημερα στην αρχη ειχα αραιο σπέρμα για κανενα μήνα συνέχισα κανονικα και μετα τον μηνα επανήλθα, μεχρι σημερα δεν εχω καμια παρενέργεια(δοξα το θεο) λενε ότι βοηθαει στο shockloss, από ότι εχω διαβασει στο εξωτερικο hasson , Rahal μονο φινα λενε να παρεις και μονο αυτό ρωτανε όταν σε βλέπουν (ετσι έγινε και σε εμενα που τους ειδα από κοντά) μινοχ τωρα προσπαθησα να βαλω και με επιασε φαγουρα και κοκκινισα ολος την σταμάτησα την ίδια ωρα , διαβασε καλα τι είναι η φινα και μετα αποφασιζεις τι θα κανεις.
Θετικες σκεψεις κανε μονο γιατι εισαι τσιτωμένος χειρότερς από εμενα εισαι , BEEEEEEE COOLLLLLLLL!!!!
Ποσο χρονων εισαι???

pavlos

Member
Εάν είχες φυσικά μαλλιά στο σημείο που εκανεσ μεταμοσχευση βοηθάει ώστε να ξαναβγουν
Με λιγότερη πιθανότητα να υποστούν shock loss ,έτσι λένε τώρα εάν αληθεύει αυτο είναι άλλο

scarface

Member
Ευχαριστω ρε φίλε pavlara..να σαι καλα.σήμερα ήρθε στο δωμάτιο κ ένα παλικάρι απο Ισπανία.συννενοουμαστε μέσω google translator.2 φορές έχει κάνει αύριο Τρίτη.την πρώτη στο l.a thn δεύτερη hdc κ πάλι αύριο για πυκνωση στο κέντρο.ήταν πολυ κομπλε.γάμω τα αποτελέσματα.πήρα πάλι κουράγιο.

pavlos

Member
Ειδες τι norwood ηταν πριν??? τι εκανε fue η strip και συνολο ποσα graft , χαχαχχαχα καλη φαση σαν μουγκοι θελει κατι google translator θελεις κατι
google translator ασε που καμια φορα δεν μεταφραζει καλα και γινει καμια παρεξηγηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Μπααα.κλαιν μαιν .ο φουρνος ηταν σαν τις γιαγιας ντακ ..τα μυριζες και τα εβλεπες κορυφαια αλλα μαπα το καρπουζι..χαχα

Ξεκινησε ο γαβρος ρε..

pavlos

Member
Ο φουρνος τα πηρα ολα οτι μπορεις να φανταστεις , πεθανα στο φαϊ εκεινες τις μερες!! Ηθελα να παω μια Αγια ναπα

PANOS101

Member
Αγία ναπα η αγία ΜΑπα;
Πολύ ωραίο μέρος,παραλιες,ξενοδοχεία
Δυστυχώς τα αγγλακια το έχουνε κάνει φαληρακι
Ειμουνα πριν μια εβδομάδα
Αντιθέτως Λεμμεσο είναι σαν μαγιορκα

pavlos

Member
Panos 101 πηγες να δεις HDC η για διακοπες?
Το πηρες αποφαση θα κανεις τελικα???
Ε και εγω εαν θα πηγαινα επειδη γινεται της π....νας θα πηγαινα.
Εγω μονο στην τηλεοραση ειδα την κυπρο 7 μερες δυστυχως

PANOS101

Member
Έβλεπες τα κυπριακά mega ant1;
Κατέβηκα και για ολιγοήμερες διακοπες και για
Έρευνα Μεταμοσχευσης
Έκανα σε 4 ημέρες 700χλμ με όλα τα του αυτοκινήτου
Δεξιά
Μάλλον μπαίνω στο Γκίνες

scarface

Member
Έκανε την πρώτη του ξ Ισπανός fue στον Armani ,δεύτερη strip εδω,κ τελικά θα κάνει αύριο κ μεθαύριο fue k strip.σήμερα περπάτησα την Διγενή Ακρίτα να βρω πολιτισμό κ για να πάρω ένα καπέλο γιατί με την μπαντανα ήμουν σαν Αγγλος μεθυσμένος πειρατης ,σκαστος απο άλλη εποχή.το εμφιαλωμένο νερό σε καφε,4 ευρώ..έπρεπε να πάρω κ για το σπίτι..έχω λιωσει στα κυπριακά mega ant1 capital ..σαν να γυρίζω big brother ένιωθα .αύριο πεταω για την βάση μου...όνειρο ήταν κ πέρασε.μακάρι να βγει αληθινό.όσον αφορά τα αμάξια ,δεξιά κοιτούσα ,απο αριστερά ερχοντουσαν.δεν ήμουν για πολυ περίπατο.ακούω κ μουσική ,μπουζούκια δεν ξέρω απο που έρχονται κ ζηλεύω..ένα μήνα υπομονη κ επιστροφή στην φύση αναμένοντας να βλαστησουν οι σπόροι..τους ποτιζα τακτικά.πιστεύω να μην πνίγουν.!

Πάντως εγω την απόφαση την πήρα έπειτα απο τσιγκλισμα ενός φίλου που μου έγινε,πήρε βαθιά αναπνοή κ βουτηξα λέγοντας ότι είναι να γίνει ας γίνει.να παίξω τα ρέστα μου με φουλ..αν έχει καρέ sorry αλλα δεν το διάβασα στο poker face του.(ποιητής εεε;;)

pavlos

Member
Αστα να πανε και είχε όλο επαναλήψεις είχα πεθάνει στο Internet
700 χιλιόμετρα με αριστερά και δεξιά ανάποδα αστα να πανε
Εγω χάθηκα λες και ήμουν Αγγλία

Ρε τι Norwood ήταν που παει για σχεδόν 4 συνεδρίες ;
Ρωτά σύνολο graft , τουλάχιστον τουμπανιασε;
Εάν έκανε δουλεια στον Armani μάλλον τον πέτυχε στα πάνω του
Τα τελευταία 2 χρονια όπου άκουγα Αρμανι
Άκουγα και κλάμα , μου φαινεται έχουν κλείσει οι κλινικές του
Μαθητευομενος σε αυτόν ήταν ο rahal
Για αυτο φυσάει στην hairline
Για να κάνει fue και μετα strip η ήταν τόσο μεγάλο Norwood η τον έσκισε ο Armani

scarface

Member
Τον ρώτησα πως κ δεν ξαναπηγες εκει;κ μου είπε ότι είναι κ πιο ακριβώς κ ότι είχε καλύτερα αποτελέσματα εδω.η hairline που του έχει φτιάξει φυσαει.απλά έχει κενό στην μέση.ειδικά άμα βραχει,που μου έδειξε κ φωτο είναι σαν γυμνή η περιοχή.αν δεν πέσει σταγόνα το λες αραιωση.

Μπλουζα