Είχα οχι πονο σαν τσούξιμο οχι πολυ εντονο μολις ακουμπαγα το κεφαλι στα μαξιλαρια , έπαιρνα ενα παυσίπονο και ημουν οκ.
Κούμπωσε παυσίπονο και θα εισαι οκ αυριο το αργοτερο μεθαυριο δεν θα εχεις τιποτα, τωρα που τα εχεις τζαμπα να μαστουρώνεις δεν τα κουμπωνεις???!!! αλλοι πληρωνουν αδρα για αυτα (πλακα κανω), ρε μην τρελαίνεσαι νορμαλ εισαι ολα οκ, στην κλινικη ρωτα οτι απορια εχεις εγω ειχα τρελάνει Μάρα, φιουρη και Κωνσταντινίδη οτι μου κατέβαινε το ρωταγα γενικα ειναι πρόθυμοι να σου απαντησουν μην κολωνεις .
Οσο για την φινα δεν μπορω να σου πω τι θα κανεις, θα σου πω για μενα μονο.
Εγω παιρνω φινα από το 2009 μεχρι σημερα στην αρχη ειχα αραιο σπέρμα για κανενα μήνα συνέχισα κανονικα και μετα τον μηνα επανήλθα, μεχρι σημερα δεν εχω καμια παρενέργεια(δοξα το θεο) λενε ότι βοηθαει στο shockloss, από ότι εχω διαβασει στο εξωτερικο hasson , Rahal μονο φινα λενε να παρεις και μονο αυτό ρωτανε όταν σε βλέπουν (ετσι έγινε και σε εμενα που τους ειδα από κοντά) μινοχ τωρα προσπαθησα να βαλω και με επιασε φαγουρα και κοκκινισα ολος την σταμάτησα την ίδια ωρα , διαβασε καλα τι είναι η φινα και μετα αποφασιζεις τι θα κανεις.
Θετικες σκεψεις κανε μονο γιατι εισαι τσιτωμένος χειρότερς από εμενα εισαι , BEEEEEEE COOLLLLLLLL!!!!
Ποσο χρονων εισαι???