Pavlos, fue, 2950 graft, 6/8/2012

pavlos

Member
Μου την δωσανε απο την κλινική λέγετε scalp drops plus 2HA 2% . λες να αγορασω απο το φαρμακειο???
Γενικα θα την χρησιμοποιουσα μονο για την μεταμοσχευση και οχι για μετα δεν θελω να δω 1-2 χρονια ανοδο και μετα την κατω βολτα την φοβαμαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Παυλο επειδη η minox βοηθα πολυ,αυριο κιολας να παρεις τηλ στην HDC και να τους το πεις οπωσδηποτε.Θα κανεις οτι σου πουν.Εγω παντως δεκα μερες μετα την μεταμοσχευση βαζω αυτη χωρις κανενα προβλημα.
http://www.beautypaths.eu/el/category/39343236/product/393631383237/productdetails.aspx

pavlos

Member
Σε ευχαριστω dim 74
Εστειλα μηνυμα σημερα στον κύριο Φιούρη και προς τιμή του μου απάντησε σημερα (Κυριακατικα).
Μου ειπαν να την διακοψω μιας και μαλλον ειμαι αλλεργικος.
Εαν γνωριζει κατι καποιος σχετικα με το θεμα παρακαλω να μου πει την γνωμη του.

Flosk

Well-Known Member
Παυλο καλημερα , σου ειπαν οτι μπορεις και να μην την βαλεις τη minox ? με ενδιαφερει και μενα γιατι δεν χρησιμοποιησα μετα τη δικη μου μεταμοσχευση παρα μονο για 1 εβδομαδα αλλα το μετανοιωσα τοτε και τη διεκοψα.. σου ειπαν οτι δεν θα επηρεασει το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης ? Εχω διαβασει πως δεν ειναι κλινικα αποδεδειγμενο οτι βοηθαει και οτι επιταχυνει τη διαδικασια η χρηση της minox μετα την μεταμοσχευση παρολα αυτα εγω που δεν βαζω, 1 χρονο μετα εχω πολλες τριχες που θα τις ελεγα τριχακια ( ειναι μεταμοσχευμενες σιγουρα ) Ισως ομως και να επιταχυνει τελικα αν δεν ειμαι απλα εγω αργος στη φυτρωση , δεν ξερω..Εσενα τι σου ειπαν?

pavlos

Member
Καλησπερα Floskara,

Απο την στιγμή που μου δημιουργει προβλημα μου ειπαν να την κοψω. Πραγμαικα δεν νομιζω πως κανει η μινοχ δουλεια περα απο
μερικους μηνες και μολις την κοψεις παπαλα οτι καταφερες.
Να σου πω την αληθεια η φινα πιστευω οτι κανει δουλεια μιας και εχει σταματησει την τριχοπτωση μου τον τελευταιο χρονο.
Τωρα οσο αναφορα τα τριχακια μετα απο ενα χρονο θα επρεπε να εχουν γινει κανονικες εκτος και εαν μεγαλωνουν αργα η επεσες στον κυκλο τους και τωρα ξαναβγαινουν.
Εαν εχεις βαλει φωτο με την μεταμοσχευση σου στειλε το λινκ αλλιως τι norwood ησουν,ποσα οσχευματα ,σε ποιον την εκανες και πως θεωρεις την μεχρι τωρα εξελιξη της μεταμοσχευση σου.
Sorry δεν ειμαι αστυνομικος απλα θελω να βλεπω για να συγκρινω και το δικο μου αποτελεσμα

dim74

Member
floskara επειδη δεν γνωριζω μας εχει μιλησει καθολου για την μεταμοσχευση σου?σορρυ παυλο που ρωταω στο θεμα σου,απλα το ειδα εδω.

pavlos

Member
Leonidas καλησπερα,

Το forum δεν χανει το σκοπο του με τα pm ,δημοκρατια εχουμε (ετσι λεμε) και ο καθενας μπορει να μην θελει να δωσει διαστασεις στο προβλημα του.
Το forum χανει τον σκοπο του με την μη συμμετοχη τον μελων.
Βλεπεις απο σχεδον 12.000 μελη αυτοι που ασχολουνται ειναι 100 οι υπολοιποι καθονται και παρακολουθουν να βγαλουν αλλοι το φιδι απο την τρυπα.
Φιλικα παντα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Leonidas είπε:
Αν είναι να μιλάτε μόνο μέσω pm το forum χάνει τον σκοπό του.

dim74 είπε:
floskara επειδη δεν γνωριζω μας εχει μιλησει καθολου για την μεταμοσχευση σου?σορρυ παυλο που ρωταω στο θεμα σου,απλα το ειδα εδω.

Το μέλος floskara για δικούς του λόγους δεν θέλει να αναρτήσει φωτογραφίες από την μεταμόσχευσή του, οπότε δεν μπορεί να γράψει δημόσια λεπτομέριες για αυτή.

scarface

Member
Παιδια καλησπέρα..θα ανοίξω Δικο μου θέμα όταν γυρίσω Αθήνα.είμαι Κύπρο.έκανα fue.η περίπτωση μου ήταν λίγο χειρότερη απ του Παύλου.τώρα αναμένω.Τετάρτη γυρίζω Αθήνα κ θα γράψω /ανεβασω photos κανονικά.απλά έστειλε για λίγο παρέα.Pavlo αν μπορείς να βάλεις photo σου έπειτα απο αυτές τις μέρες γιατί μοιάζει πολυ το αποτέλεσμα με το Δικο σου κ θέλω να δω πως θα είμαι όταν περάσουν 15-20 μέρες..τώρα είμαι δυο μέρες μετα την επέμβαση..λίγο άγχος έχω για το τελικό αποτέλεσμα κ για το sockloss που θα υποστω..ουφ..η ανάρτηση γίνεται απο κινητό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Καλησπέρα φίλε ,
Σου εύχομαι ότι καλύτερο
θα ανεβάσω φωτογραφίες σε λίγο καιρό μιας που δεν έχει νόημα τώρα αφού βρίσκομαι στην φάση που πέφτουν .
Όταν με το καλό έρθεις φτιάξε θέμα με ανάλυση του πριν και του μετά.
Οι τελευταίες Φώτο που έβαλλα ήταν μετά τις 10 μέρες στις ποιες δεν φαινόταν απόλυτος τίποτα, μετά τις 10 μέρες άρχισε και η πτώση των graft.
Επειδή όμως είχα μαλλιά δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο είμαι σε λίγο χειρότερη κατάσταση από πριν την μεταμόσχευση.
Η αναμονή είναι ότι χειρότερο , υπομονή, χαλάρωσε όλα θα πάνε καλά .
Εάν κούρευες κοντά τ μαλλιά σου δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα (εαν εκανες FUE)
Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ακολουθήσεις τις μετεγχειρητικές οδηγίες και να ξέρεις πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην ανάρρωση εάν θυμάμαι καλά ο tropheus είχε κοκκινίλα
Μέχρι και τον 4 μήνα , μην σε νοιάζουν αυτά τα graft να βγουν όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα
Καλή επιτυχία λοιπόν και περιμένουμε φωτογραφίες για να σχολιάσουμε

scarface

Member
Η βλακεία με μένα είναι ότι χρησιμοποιουσα concealer είχε αφησει μακρύ μαλλί για να καλύπτεται κ τώρα που θα είναι κοντα όταν θα πέσουν θα είναι πολυ περιεργα γιατί υποτίθεται ότι δεν φαίνονταν η φαλακρα μου..αυτο είναι το πρόβλημα.σου πέραν κιόλας Pavlo ε;αρκετά γρήγορα.πολυ καλα.για ένα μήνα χρειάζεται προσοχή ε;κοιμάσαι κανονικά τώρα;γυμναστικη κ τέτοια ξεκινησες;έπεσαν όλα μαζι ταυτόχρονα;sorry που σε ζαλιζω αλλα αγχωνομαι ..κατέλαβε κανείς ότι έκανες ;

pavlos

Member
Γυμναστική δεν κάνω ακόμα, γενικά είμαι ακόμα προσεχτικός .
Οι πρώτες 15 μέρες είναι ένα βάσανο που πρέπει να προσέχεις στο λούσιμο αλλά και γενικά.
Μετά τον μήνα άρχισα και κοιμάμαι κανονικά (το παρατράβηξα δεν νομίζω ότι χρειαζόταν) θέλω να πιστεύω ότι μετά τις 15 μέρες τα graft έχουν δέσει και δεν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος πέρα από χτύπημα και ήλιο.
Όχι δεν έπεσαν όλες μαζί, από την 10η μέρα είδα τις πρώτες τρίχες στο λούσιμο στον μήνα έπεσε περίπου το 65% φαντάσου ακόμα βρίσκω .
Τώρα περιμένω να αρχίσουν να ξεπροβάλλουν (σε κανένα 3μηνο)
Μπα ενώ το είχα κόλλημα ότι θα το καταλάβουν και θα με πιάσουν στο ψιλό δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα κάνεις μαζί μου (γραμμένο με έχουν χαχαχχαχαχα έπεσαν και κάτι μειώσεις στο μισθό είχαν άλλα θέματα να σχολιάσουν)
Ωραία θα έχουμε να συγκρίνουμε τις περιπτωσεις μας μιας που μοιάζουν.
ΑΑΑΑΑΑ πρόσεχε πολύ με την μινοχ εγω μολις έβαλλα κοκκίνισα και είχα φαγούρα την έκοψα αμέσως.
Επίσης στο λούσιμο να είσαι ιδιαίτερα Προσεκτικός

scarface

Member
Ευχαριστω φίλε Pavlo.μου δίνεις δύναμη..αν κ ξενερωσα που θα πέσουν τόσο νωρίς κ δεν θα προλάβω να τα χαρώ..είναι απο τις πιο δύσκολες στιγμές γενικά.κ σκέψου ότι δεν το έχω πει ούτε στους κολλητούς μου.γι αυτο κ αυτο το συναίσθημα.περιμένω να έρθει η Τετάρτη να επιστρέψω.νιώθω σαν φυλακισμένος εδω πέρα.
Με το λουσιμο είσαι κομπλε;το έμαθες;τελείωσαν τα πρώτα σαμπουαν;ζελέ κ λοιπά βάζεις;ή όχι ακόμα;δλδ σε δέκα μέρες απο την επέμβαση δεν θα φαίνεται τίποτα λες;toppik απο ποτε θα μπορω να βάλω λογικά;

Και αν επιπλέον έχεις να μου πεις κάποια συμβουλή ή παρατήρηση για την μετεγχειρητικη διαδικασία είμαι όλος αυτιά.

Flosk

Well-Known Member
Καλη επιτυχία φιλε,μην ανησυχείς όλα καλα θα σου πανε αρκει να ακολουθείς τις οδηγίες..Να προσεχείς και τον ηλιο παρά πολυ..

Γιαυτο..

pavlos

Member
Με το λουσιμο ολα καλα ακομα μου εχει μεινει γιατι κανω σαπουναδα και μετα το βαζω στο κεφαλι, ζελε οχι και θα αργησω να βαλω , δεν βαζω απολυτος τιποτα, τοππικ μην βαλεις γενικα μετα τον μηνα ζελε κτλ το λενε στις οδηγιες.
Θα σου προτεινα μετα το 3μηνο να το σκεφτεις εαν ειναι να βαλεις και οχι νωριτερα.
Εγω το αποφευγω και εαν ειναι να το χρησιμοποιησω θα το κανω απο τον 6 μηνα και μετα οχι νωριτερα για σιγουρια.
Τα μαλλια τα εχω κατω και επειδη ειχα και τα δικα μου απο πριν δεν φαινεται κατι ιδιαιτερο με << καλυπτουν>> τα υπαρχοντα
ως εν βαθμο.
Μην τρελαινεσαι και εγω ετσι ημουν αλλα χαλαρωσα τωρα οτι ειναι να ερθει θα ρθει ειμαστε στην αναμονη

scarface

Member
Ζελέ οκ..αλλα τοπικ;ούτως ή άλλως δεν συνίσταται που λέει κ απο κλινικές μαλλιών;..λες να τα εμποδίσει να βγουν;;δεν νομίζω..θα ρωτήσω κ αύριο σίγουρα..αν κ μου είπε ότι μετα απο 20 μέρες οκ..νομίζω..τώρα έχω πίσω λίγο πονοκέφαλο απο εκει που μου πήραν τα μοσχευματα.ΕΣΥ είχες καθόλου;παίρνω παυσιπονα κ κομπλε..ουφ...υπομονη.τώρα διάβασα ότι έκανε κ ο Jude law μεταμόσχευση...ότι να ναι λέω..τελικά η υπομονη κ το να είσαι ακομπλεξαριστος κ ο εαυτός σου,είναι μεγάλες αρετές..!

tak7

New Member
καλη επιτυχια και απο εμενα παιδια και στους 2 σε εσενα παυλε στο εχω ξαναευχηθει αλλα πραγματικα παιδια σας ευχομαι να δειτε αυτο που ειχατε στο μυαλο σας..και να μας ενημερωνετε και εμας για να μπορεσουμε να παρουμε μια σωστη αποφαση οταν θα ερθει η ωρα μας..

Μπλουζα