NW stage VI - REPAIR ΜΕΤ 25/10/2019 - 2250 FUs - FUT- Άνδρας 38 ετών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Και υστερα γραφετε για προσβλητικες εκφρασεις, για χυδαιους χαρακτηρισμους και δολιες επιθεσεις!!!

Κυριε Αναστασακη, απευθυνεστε σε Διευθυντη Λυκειου, 52 χρονων, με πτυχια και γνωσεις ψυχολογιας.

Μας εχετε "ζαλισει" εδω και μηνες με τις ατακες "περι ειδικων και ασχετων". Συνεχεια εξανιστασθε, επειδη καποιοι "ασχετοι" τολμουν να ασκησουν κριτικη στον τομεα που ειστε ειδικος. Και απο την αλλη εσεις ο ιδιος προσβαλλετε ατομα με γνωσεις σε τομεα (ψυχολογια) που ειστε ασχετος!!! Δυο μετρα και δυο σταθμα. Εσεις εχετε το δικαιωμα να προσβαλετε, οι αλλοι ειναι "ανιδεοι" και δολιοφθορεις!!!

Τελος, ενδεικτικο του ηθους σας ειναι και το γεγονος, οτι, ενω προσωπικα παντοτε σας απευθυνομαι στον πληθυντικο, εσεις μου απαντατε σαν να ειμαι ενας παρακατιανος που τον υποτιματε και, οπως ειρωνικα γραφετε, "δεν σκαμπαζει πραμα", ενω εχει μελετησει τα δεκαπλασια βιβλια ψυχολογιας απο εσας. Σας ευχαριστω πολυ για τα ευγενικα σας λογια!

Αν θες πληθυντικο πες το μου.
Το ποσα εχω διαβασει, αστο, που να το ξερεις....
Αν ασχολιόσουν με την δουλεια ΣΟΥ, ΠΟΤΕ δεν θα τολμούσα να σου αντιμιλησω.
Ομως, θες χωρις ΚΑΜΙΑ σπουδη, κοπο και γνωση, να ασχοληθεις με την δουλεια ΜΟΥ.
Το μεταμφιεζεις ωραια ως "ευγενη σκοπό" (που ΞΕΡΕΙΣ πως ΕΓΩ τον τιμω στην ΠΡΑΞΗ εδω και δεκαετιεσ, και οχι με λογιδρια σε φορουμ...), με επαναλαμβανομενα τσιτατα ξεσηκώνεις τα πληθη καποιων λιγοτερο μορφωμενων από εσενα που νομιζουν οτι αν ο "λογιος του χωριου" συμφωνει, εχουν και αυτοι δικιο = εξαγριωση, και παιρνεις και εσυ την δοση Ντοπαμινης = επιβραβευσης.
Αν ασχολιοσασταν με τιποτα πιο ΕΥΓΕΝΕΣ από τον ανωνυμο μικρο-οχλο που θρασυδειλα τα βαζει αδικα με ΕΝΑΝ επωνυμο, τι ωραια που θα επαιρνα σοβαρα....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα