Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

Dimos_

Member
Και τώρα ως προς ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ: η πλήρως αιτιολογημενη επιστημονική απάντηση του Lorenzo που εμένα με κάλυψε, εσάς σας βρίσκει συμφωνους;θα πρέπει σε αντίστοιχες περιπτώσεις να υπάρχει ενημέρωση προ μμ;
Να ανοίξεις καλυτερα το δικο σου νήμα και να συνεχιστει η συζήτηση εκει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Και τώρα ως προς ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ: η πλήρως αιτιολογημενη επιστημονική απάντηση του Lorenzo που εμένα με κάλυψε, εσάς σας βρίσκει συμφωνους;θα πρέπει σε αντίστοιχες περιπτώσεις να υπάρχει ενημέρωση προ μμ;
Σαφώς και πρέπει να υπάρχει ενημέρωση προ μμ για όλα αλλά ακόμη και να σου είχε πει για τα πλήν που ίσως μπορούσαν να συμβούν στην δική σου επέμβαση πιστεύεις δεν θα προχωρούσες?

nick the Greek

Active Member
Καλησπέρα σε όλους..28/10/2022 ημέρα Σάββατο πραγνατοποιησα την μεταμόσχευση μου στην κλινική του κ.Αναστασακη με ιατρο τον λορενθο..θα παραμένουν με χρονική σειρά μετρήσεις cons, φώτο και επικοινωνία με ιατρο σε τακτά χρονικά διαστήματα και φώτο από επισκέψεις σε cvial (4 επισκέψεις)..σε γενική εικόνα είμαι ικανοποιημένος με κάποιες αστοχίες κατ εμέ..Πάμε λίγο στα διαδικαστικά της ημέρας της μεταμοσχευσεως..είχα ενημερωθεί να είμαι εκεί 9:00.. έκατσα στο σαλονάκι έως την 10:30 όταν με φώναξαν για φώτο,κουρεμα και λοιπά διαδικαστικα.η εξαγωγή ξεκίνησε περί την 11:10(εδώ να αναφερθεί ότι οι χρόνοι είναι όλοι με απόκλιση τέταρτου μαξ)..την εξαγωγή ανέλαβε μια νοσηλεύτρια (όχι η Grace η η λορενα πάντως) χαμογελαστή και ευδιαθετη..δεν άργησα να αντιληφθώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ως προς τη διαδικασία..τότε φώναξαν τον λορενθο και ο CVIAL μου έδωσε δύο έξτρα χάπια λόγω πηξης του αίματος..είχα πολύ αιμάτωση όπως έχει αναφερθεί από εμένα και σε νήμα που μου διαφεύγει..συνέχισε η "πιο έμπειρη " λορενα όπου μετά ξαναεπανηλθε η προτερη νοσηλεύτρια..η εξαγωγή ουσιαστικά ξεκίνησε περί την 11:45 και τελείωσε περί την 4:45 όπου ακολούθησε γμφαγητο και μετεγχειρητικες οδηγίες με παροχή kit για τις επόμενες ημέρες..σχεδιασμός δοτριας από λορενθο και έναρξη τοποθέτησης graft περί τις 18:30..εκεί και ενώ τοποθέτησε τα πρώτα 50-100 graft με ενημέρωσε ότι επειδή το δίπλα περιστατικό θέλει έξτρα 150graft και θα μεταβεί εκεί για τοποθέτηση να περιμένω..είπα οκ..ξαφνικά ήρθε η Λορένα (αν δεν κανω Λάθος να συνεχίσει τη διαδικασία)..τότε εγώ είπα πως ο γιατρός μου είπε να περιμένω και θα επιστρέψει σε 15-20 λεπτά..εκεί ήταν που ο κ.Λορενθο ήρθε έξτρα εκνευρισμενος (λες και ευθυνομουν εγώ κάπου) να μου πει με υφακι ότι η βιωσιμότητα των graft κινδυνεύει και απλά πρέπει να υπακουσω και να τοποθετηθούν τα graft από την νοσηλεύτρια που ουδέποτε είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο...μη έχοντας προφανώς άλλη επιλογή το δέχτηκα και επέστρεψε περί τις 7:40 εφόσον η νοσηλεύτρια είχε τοποθετήσει 200-300 graft στο αριστερό πίσω μέρος της Α ζώνης (υπάρχει φώτο από το μπάνιο της κλινικής) ..όταν γύρισε και ενώ έτρεμε το χέρι μου και το διαπίστωσε και με ρώτησε γιατί και του είπα ότι "I am worried about the procedure and the not expected place of grafts from her assistant " μου απάντησε με ψυχρό ύφος " u should be worried about my hand shaking if I am nervous " ..το κατάπια αν και ήθελα εκείνη τη στιγμή να σηκωθώ και να φύγω..πήγα βέβαια στο μπάνιο και έβγαλα φώτο εν ώρα 20:15 όπου γίνονται επακριβώς πόσα graft είχαν τοποθετηθεί ως εκείνη την ώρα προς αποφυγή αδυναμίας επαλήθευσης των λεγόμενων μου καλή ώρα.. η διαδικασία συνεχίστηκε με συνεχές και αδιακοπο βρέξιμο των graft (σαν κάτι να μην πάει καλά) ο λορενθο αμίλητος και ότι και να των ρωτούσα δεν απαντούσε η θα απαντούσε μονολεκτικά και οξυθυμα..αν και π σχεδιασμός ήταν 1800 μπροστά και 200 πισω(για τα οποία αυτός επέμενε) τοποθετηθηκαν όλα τα 2100 μπροστά...τελειώνοντας κατά τις 22:15 μου ανέφερε ότι ήμουν ίσως το πιο δύσκολο περιστατικό λόγω max density και ότι δεν ήξερε που να τα βάλει τόσο κοντά και ότι λόγω φινας και του χεριού του κατά 99% δεν θα έχω θέμα φινας..τα υπόλοιπα χρονικά πιο κάτω

nick the Greek

Active Member
Σαφώς και πρέπει να υπάρχει ενημέρωση προ μμ για όλα αλλά ακόμη και να σου είχε πει για τα πλήν που ίσως μπορούσαν να συμβούν στην δική σου επέμβαση πιστεύεις δεν θα προχωρούσες?
Επειδή είμαι πολύ σχολαστικος, για την δοτρια θα προχωρούσα σχετικά με αυτά που είπε ο CVIAL ότι θα πρέπει να είμαι και "υπόχρεος στον λορενθο για αποφυγή πανωλεθριας και ότι ήμουν τόσο εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό που εγώ το ρώτησα στο cons και ήταν θα πάρεις φανταστικό αποτέλεσμα " ναι δεν θα προχωρούσαν προφανώς..άσχετα αν εν τέλει το αποτελεσμα είναι καλό..υπάρχουν τα μηνύματα προ cons άλλωστε και προσωπικά..πότε δεν μου μεταφέρθηκε για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση απεναντίας μάλιστα

nick the Greek

Active Member
Επειδή θέλω να υπάρχει πλήρης διαφάνεια, θα έχω φώτο πολύ σκληρές και αληθινές αλλά και πλήρως κακουφκαρισμενες με την έννοια του πως κυκλοφορείς έξω στον κόσμο

nick the Greek

Active Member
Αυτές είναι οι φώτο που ζήτησε ο CVIAL για να στείλει στον λορενθο για να δω αν θα είμαι ένας από αυτούς που θα δεχθεί για CONS αρχικά τον Μάρτιο του 22..για cons το τονίζω όχι για μεταμόσχευση

Συνημμένα

• Screenshot_20250121_231001_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20250121_231001_Photo Editor.jpg
    485.2 KB · Προβολές: 93

nick the Greek

Active Member
Αυτές είναι οι φώτο που ζήτησε ο CVIAL για να στείλει στον λορενθο για να δω αν θα είμαι ένας από αυτούς που θα δεχθεί για CONS αρχικά τον Μάρτιο του 22..για cons το τονίζω όχι για μεταμόσχευση
Ξέρουμε γτ δεν μου επιτρέπει να μεταφορτωσω φώτο;προφανώς έχει να κάνει με τα mb;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είπα ότι θα πάθαινες πανωλεθρία από τον Λορένζο. Λάθος κατάλαβες. Είπα ότι είσαι πολύ δύσκολη περίπτωση λόγω DUPA και μάλιστα hidden dupa λόγω φίνας και αν πήγαινες κάπου αλλού θα πάθαινες πανωλεθρία. Έχουμε δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Μάλιστα στο τελευταίο μνμ του αναφέρει και το τι εφαρμόζει ειδικά για την DUPA. Για τον Λορένζο επειδή έχει εξειδίκευση στην DUPA ήσουν business as usual. Η δυσκολία που σου ανέφερε ο Λορενζο προέκυψε κατά την μεταμόσχευση λόγω σκληρότητας δέρματος σε συνδυασμό με τον περιορισμό χώρου λόγω διάχυτης κάτι το οποίο δεν μπορούσε να το ξέρει στα cons.

nick the Greek

Active Member
Δεν είπα ότι θα πάθαινες πανωλεθρία από τον Λορένζο. Λάθος κατάλαβες. Είπα ότι είσαι πολύ δύσκολη περίπτωση λόγω DUPA και μάλιστα hidden dupa λόγω φίνας και αν πήγαινες κάπου αλλού θα πάθαινες πανωλεθρία. Έχουμε δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Μάλιστα στο τελευταίο μνμ του αναφέρει και το τι εφαρμόζει ειδικά για την DUPA. Για τον Λορένζο επειδή έχει εξειδίκευση στην DUPA ήσουν business as usual. Η δυσκολία που σου ανέφερε ο Λορενζο προέκυψε κατά την μεταμόσχευση λόγω σκληρότητας δέρματος σε συνδυασμό με τον περιορισμό χώρου λόγω διάχυτης κάτι το οποίο δεν μπορούσε να το ξέρει στα cons.
Και εγώ εδώ θα πω ότι για αυτό επέλεξα τον λορενθο μέχρι να με επιλέξει αυτός για cons αρχικά και μετά για έναν από τους 13 τυχερούς εκείνης της φουρνιας γτ με είχε πείσει ότι για αυτόν θα ήμουν business as usual όπως ακριβώς είχε αναφέρει στο cons όταν τον ρώτησα αν υπάρχει φόβος για τα μαμα μαλλιά dupa ktl

nick the Greek

Active Member
Ο Νικ δε γκρικ ότι και να του πει ο καθένας έχει δίκιο..η δοτρια του είναι μαδημένη ,κεφαλογραβιέρα θα έλεγα..και εμένα αν ήταν η εικόνα μου έτσι θα εκραζα από το πρωί μεχρι το βράδυ .Για κράξιμο είναι ναι ο ισπανος ..όπως και ο καθένας που έχει τα αντίστοιχα αποτελεσματα..αλλά διαφέρει ο τρόπος ..πχ εδώ στο φόρουμ Νικ ,σε περίπτωση που έμπαινε ο Λορετζο και είχε αντίστοιχη συμπεριφορά και μας έβριζε για άλλα πράγματα ,το ίδιο βρισιδι θα έπαιρνε πίσω και χειρότερο σε περιστατικά που είχαν προβλήματα ..η διαφορά λοιπόν είναι πως εσύ,δείχνεις το πρόβλημα σου χωρίς να έχεις από πίσω τον Λορέντζο να σου λέει να σταματήσεις να δείχνεις γιατί θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας και άλλα τέτοια όμορφα .είσαι εδώ ,λες ότι θες ,δείχνεις ότι θες ,δεν σε βρίζει και συμφωνώ μαζί σου για το θέμα δοτριας ότι εχεις δίκιο ..είναι ΠΑΤΑΤΑ....
Αυτό εδώ δεν το είχα δει όντως..άλλη μια ειλικρινεστατη συμπεριφορά εντός φόρουμ..αεράτε οποίος βρίζει και δεν σέβεται η υποτιμά τη νοημοσύνη μας προφανώς θα χαίρει αντίστοιχης συμπεριφορας(όπως η αδυναμία σου)..έλα όμως που ο μπαγάσας ο Ισπανός το αιτιολόγηση πλήρως επιστημονικά...τώρα τι του λέμε πλην του ότι δεν ενημέρωσε προ μμ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ ,έχεις κάνει γενικά παρουσίαση της επέμβασης σου? Έχεις φωτό πριν την επέμβαση σε δοτρια και ληπτρια ..να έχουμε μια εικόνα γενική με φωτό πως ήσουν πριν τα 2100 και πως μετά ..να δούμε τι έγιναν αυτά τα grafts εκεί που μπήκαν...και να δούμε πως ήταν η δοτρια πριν .αν έχεις κάνει παρουσίαση πες μου που είναι να μην σε κουράζω να ανεβάσεις φωτό εδώ..για να τα πάρουμε με τη σειρά ένα ένα να βγει μια άκρη
Αυτό εδώ δεν το είχα δει όντως..άλλη μια ειλικρινεστατη συμπεριφορά εντός φόρουμ..αεράτε οποίος βρίζει και δεν σέβεται η υποτιμά τη νοημοσύνη μας προφανώς θα χαίρει αντίστοιχης συμπεριφορας(όπως η αδυναμία σου)..έλα όμως που ο μπαγάσας ο Ισπανός το αιτιολόγηση πλήρως επιστημονικά...τώρα τι του λέμε πλην του ότι δεν ενημέρωσε προ μμ;

nick the Greek

Active Member
Αδερφέ ,έχεις κάνει γενικά παρουσίαση της επέμβασης σου? Έχεις φωτό πριν την επέμβαση σε δοτρια και ληπτρια ..να έχουμε μια εικόνα γενική με φωτό πως ήσουν πριν τα 2100 και πως μετά ..να δούμε τι έγιναν αυτά τα grafts εκεί που μπήκαν...και να δούμε πως ήταν η δοτρια πριν .αν έχεις κάνει παρουσίαση πες μου που είναι να μην σε κουράζω να ανεβάσεις φωτό εδώ..για να τα πάρουμε με τη σειρά ένα ένα να βγει μια άκρη
Εδώ αυτό το νήμα είναι η παρουσίαση..πήγαινε λίγο πιο πάνω..αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος μαζί ήμασταν την 28/10 φίλε ..έχω απείρως τα πάντα σε κάθε περίσταση..αν θέλω με αντικειμενικες φώτο μπορώ να το παρουσιάσω το αποτελεσμα είτε ότι ως ο ισπανος μάγος ζωγράφισε για άλλη μια φορά είτε σιγά τον κατσαπλια τον Ισπανό το κατακρεουργησε το παιδί...αυτός είναι και ο σκοπός της παρουσιασεως μου..να παρουσιάσω σε κάθε νεότερο τουλάχιστον από εμένα (εγώ 32 στα 33) ότι μάγκες όλα είναι θέμα οπτικής..και ότι οι τρίχες είναι τρίχες..γτ έχω ακούσει και για ψυχολογικά εδώ μέσα από μαλλί και όλοι λίγο πολύ (είτε σχολαστικό είτε ζαμάνια φου) έχουμε ταλαιπωρηθεί από αυτή την παλιό καράφλα..

gregkont13

Verified MM member
Στη λήπτρια είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα κατά την άποψη μου. Η δότρια έχει ένα θεματάκι στο ξύρισμα. Η πρέπει να έχεις λίγο μήκος ή ίσως κάλυψη με κανένα smp?

nick the Greek

Active Member
Στη λήπτρια είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα κατά την άποψη μου. Η δότρια έχει ένα θεματάκι στο ξύρισμα. Η πρέπει να έχεις λίγο μήκος ή ίσως κάλυψη με κανένα smp?
Θα μου επιτρέψεις ότι για τη ληπτρια από.μια φώτο και αυτή από πλάγια είναι κάπως βιαστικό το συμπέρασμα σου...Είναι πολύ καλό όμως όντως..απλά περίμενε βρε αδερφέ να δεις και 4-5 φώτο αχαχχ

gregkont13

Verified MM member
@nick the Greek η απάντηση του Λορεν. στο μυνήμα του CVIAL με καλύπτει προσωπικά. Απλά και εγώ στη θέση σου θα είχα την απαίτηση να μου είχε εξηγηθεί ότι λόγω contrast θα έχω αυτήν την εικόνα. Ή έστω να ενημερωθώ για την πιθανότητα. Η Hairline σου και η λήπτρια γενικά μου αρέσει πολύ.

gregkont13

Verified MM member
Θα μου επιτρέψεις ότι για τη ληπτρια από.μια φώτο και αυτή από πλάγια είναι κάπως βιαστικό το συμπέρασμα σου...Είναι πολύ καλό όμως όντως..απλά περίμενε βρε αδερφέ να δεις και 4-5 φώτο αχαχχ
χαχα βιάστικα. Ντάξει το λέω σαν πρώτη εικόνα γιατί συνήθως όταν κάποιος είναι απογοητευμένος, δυστυχώς βλέπουμε τέρατα... Οπότε η λήπτρια ήταν ευχάριστη έκπληξη.

nick the Greek

Active Member
Θα μου πει κάποιος ως ποια χωρητικότητα πρέπει να είναι η φώτο και πως τις μετατρέπουμε να ανεβάσω πλήρη στοιχεία;; τώρα που πήρα φόρα αχαχαχ

nick the Greek

Active Member
χαχα βιάστικα. Ντάξει το λέω σαν πρώτη εικόνα γιατί συνήθως όταν κάποιος είναι απογοητευμένος, δυστυχώς βλέπουμε τέρατα... Οπότε η λήπτρια ήταν ευχάριστη έκπληξη.
Όχι και έκπληξη από λορενθο..ήταν το αναμενόμενο τουλάχιστον από τις δικές μου προσδοκίες από τον γκουρου ισπανουλη..τώρα όσον αφορά τη δοτρια είναι η αλήθεια δεν είχε γίνει κάποια ενημέρωση πριν..αντρικεια όμως και έτσι να μου έλεγε ότι θα ήταν θα την έκανα την μμ

Μπλουζα